Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 911 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 472 040. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
żyjemy dla życia i nic nie jest pewne
nikt z nas przeciez nie pchał sie na ten swiat
nikt z nas przeciez nie pchał sie na ten swiat
dalej jestem ciekaw co bedzie po smierci bo pewnym nigdy sie nie jest
jeden zyje 2 miesiace inny 80 lat i gdzie tu sprawiedliwosc i jakas wola BOGA czy innych
za 2 mln lat i tak co dzisiaj robilismy nie bedzie mialo zadnego sensu
Smutek zostaje na całe życie I trzeba z tym życ . Może dlatego ludzie sobie mogli wymyslec niebo itd,
ogladałes rolnik szuka zony gdzie na randce jeden typ gada z laską o transformersach
nie samym seksem zyje czlowiek ja wole stałą partnerke chociaz statystycznie czlowiek ma okolo 5 partnerow w zyciu
dobra ide spac bo ktos tu musi pracowac natych wszystkich nierobów w PL
szanse,ze ktos zgarnie bonus są kilku procentowe przeciez jest cos powyzej 300tys zakladow na 9mln mozliwosci
ja wiem trzeba wysłać 8 mln kobinacji to szanse bedą prawie 100%
nawet jakbyscie wiedzieli 8 liczb jakie wpadna to z tymi dwiema niewiadomymi bylo by bardzo duzo kombinacji
Srednio 2razy na 9000 losowan powtarza sie 12 liczb z ostantiego losowania
bonus jest zarezerwowany już Tylko sie musi troche powiekszyc do 25mln
po co kantowac jak zestawów jest 9 mln Co by nie bylo jak obstawisz 9mln to i tak TS bedzie na plusie
moze zwrot by przekroczyl wtedy 50% wydatków na to gówno bo obecnie to około 40% statystycznie
chwala sie tym bonsem a czym tu sie chwalic,ze nikt nie wygrywa głównej wygranej.
ostatnio to nawet 10 liczb w pierwszej 30 Wiec moze oplaca sie wybrac 30 liczb i z nich wybierac Statystycznie w 40 powinno byc 10 liczb
tak 8z10 trafia sie kilka razy na 9000 tys losowan statystycznie dla obejetnie jakiej 10
cola tak to jest ustawione ze obojetnie na ile liczb by sie gralo zysk to 40% około
Gówno i tyle nalepiej grac cały czas na dane liczby a jak wpadnie jakaś duza wygrana warto zmienic je na inne
10z10 idzie trafic ale to tak malo prawdopodobne ze przez cale zycie swoje można nie trafic i tak warto załozyc grając w to gówno
moim zdaniem systemy nic nie dawają. Chociaz np. jakby te 9 mln kombinacji rozsipac to wwiecej jest liczb wymieszanych niz takich koło siebie
a jak czegos jest wiecej to wiecej bedzie padać jak ostatnie 6 liczb w lotto same 40 a takich przedziałówjest tylko 200 mieszanych jest wiecej i dlatego takie cos zdarza sie zadko
jakby kazdy trafialby 10z10 to gówno by bylo to warte wtedy Tak to sobie ustawili a my sie łudzimy ze kiedys trafimy
najlepiej w cale nie grac lub od czasu do czasu i tak trafia najwiecej osób na chybil trafił