Wpisy użytkownika SKALAR
Łącznie 2 452 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 369 263. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a co zauwazylem ze w zdrapki amorka powyzej numr100 to pusto jest echolandia
u mnie wygrane to wpadaly z przdzielu 10-65 i teraz takie wybieram
Czytalem ze kiedys wpadaly liczby z pewnego przedzialu a inne nie I ze po tak zwanych interwencjach wymienili kule
Witam wsyzstkich Pasko jak znajdziesz czas zagladnij na forum i temat powazne pytania do ciebie Wszystkim dobrych typowan
Kocur mamy prawie taki sam debiut na MP Ty tylko dwa dni wczesniej
specjalnie tego nie szukalem przypadkowo sie trafia lub ktos o tym informuje
kocur z poczatku chcialem stworzyc taka grupe na forum skladajaca sie z osob debiutjacych co my w tym okresie ale zaniechalem to
zreszta zapewne temat wielokrotnych nickow byl nie raz poruszany wiec po co go znow na nowo poruszac Jak kiedys mowilem ignorowac takie nicki
wyrazilem swe zdanie i juz nie dyskutuje na ten temat i tak kazdy bedzie robil jak chcial wedlug wlasnego uznania i na ty ostatecznie koncze
Lila macie jeszcze miejsce w grupie xxx jezeli tak czy mozna podawac tam pewniaki na dwa losowania
lila mialem z poczatku wuslac z pieciu a potem zmienilem na 10 no i dobrze zrobilem
lila zebym wiedzial to tez byl puscil x10 a Co do przemekm200 i jego wypowiedzi zostawiam bez komentarza
Ide puscic kupony Zycze wszystkim spokojnego wieczoru i trafnych typowan
Widocznie nikogo nie ma wiec ide stad bo co tak sam bede siedzial
Ja tu mysle zeby tu kiedys zatypowac w duzego i malego cyfry z przedzialu 1-12 ciekawe co by wyszlo
u mnie lipa ale jutro nowy dzien i nowe losowania Wszystkim spokojnej nocy
ulexxa to masz fajnie ja niestety blokowisko Ja chce do ciebie lubie takie klimaty
ulexxe nie wiesz co mowisz Jak ktos lubi kkontakt z natura to raj nie jeden by tam chcial zamieszkac
No gory sa exstra jak mam troche wolnego nawet robie takie wypady jedniodniowe lub dlusze zalezy od czasu
cos podonego widzialem w rewalu jak tam ostatnio bylem to moze u ciebie
tez tam bylem kiedys raz i osobiscie to tak sobie przereklamowane miasto Nad morzem wole mniejsze miejscowosci w ogle male miejscowosci sa exstra
To sporo tam bylas zapewne tesknota za druga polowka ze wrocilas
ulexxa ja jutro wybierm sie do ustronia na caly dzien wiec zapraszam
Ja tam lubie morze mazury gory w ogole lubie kontakt z natura przyroda
tommek nie bede tutaj tego tematu poruszal ale sadzilem ze sobie wyjasnilismy Robisz jak uwazasz
tommek wracaj do swego '"dziecka'' bo zbyt mocno sie przejoles a nie bylo czym Zrobisz jak uwazasz i na tym koncze ten temat
ostatnio slyszalem ze z 7 lub osmiu ale nie wiem bo ja gram z 3lub z 5