Wpisy użytkownika Pawcio
Łącznie 3 960 wpisów w archiwum, pokazane od nr 279 045. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lestek: Ja ostatnio też zauważyłem, że jakieś takie liczby łatwe wychodzą, często te same itp tylko trudno je złożyć heh
Multi Multi ja jestem podekscytowany jak przed każdym losowaniem hehe
Moje testowe: 11,16,24,31,39,42,50,53,56,69 i w opisie test też systemu Lestka z neta hehe
I ostatnie 2 dziesiątki:
02,06,33,18,65,09,50,43,13,54 i 10,15,22,71,35,61,40,79,67,29
02,06,33,18,65,09,50,43,13,54 i 10,15,22,71,35,61,40,79,67,29
Moje mini wczorajsze:
http://wt09.wrzuc.to/obrazek/u4hZb1/DSC00015.JPG
http://wt09.wrzuc.to/obrazek/u4hZb1/DSC00015.JPG

mala557: Nom jakby tak piąteczka siadła to byłoby około 80 000 bo padły 2 piątki ale może w sobotę sam trafie 

mala557: Dziękówa
No na sobotę zazwyczaj najbardziej się opyla wygrać bo jest najwięcej grających.
No na sobotę zazwyczaj najbardziej się opyla wygrać bo jest najwięcej grających.Chciałbym mieć co losowanie przewidzianego Jokera hehe puszczając 1 zakład.
Tutaj w grze na próbę to każdy los wygrywa: http://kaskada.lotto.pl/
bartekptbpl: wystarczy poszukać tutaj na czacie: 9,19,14,17,21,1,15,16,4,10,13,7
baartekptbpl: To zapodaj skan kuponu z wyciętymi danymi jak numer losu.
bloomek: ciekawe czy w ogóle będzie wygrana 1 stopnia. to się okaże niebawem.
baartekptbpl: Tak pierwszą bo jak ty wygrałeś 12/12 to nikt inny nie mógł.
Pęsko: A no w sumie tak bo to pewnie było sprzed zmian na stronie.
aniga: Da się tak na prawdę zobaczyć? Ale no raczej nie przyjdę do kolektury z suszarką hehe bardziej kolektorzy mogliby z tego skorzystać jeśli rzeczywiście to działałoby.
aniga: W sumie co szkodzi hehe ja może tez to sprawdzę. Kupię zdrapkę i w domu sprawdzić hahaha A gdzie to czytałaś o tym sposobie?
Robal_36: niby powróci ta warstwa po jakimś czasie hehe najlepiej to mieć skaner w oczach/rentgen 

aniga: albo zdrapać i żądać odszkodowania, że nic się nie wygrało. Tak samo z kuponami 

Trzeba byłoby ukraść zdrapki aktywowane te z wystawy albo ukraść paczki i je jeszcze aktywować przed nogami za pas hahaha
Kiedyś moja koleżanka co pracowała przy okazji też obsługując lottomat, taka Klientka nalegała żeby z nowej paczki jej dać zdrapkę bo będą wygrane i zapomniała aktywować paczki a wyciągnęła zdrapki i sprzedała. Była wygrana 2 zeta wypłaciło, ale uznało, że wszystkie zdrapki zostały sprzedane z tej paczki.
mala557: I potem te co zostały musiała jakoś je odsprzedać w pierwszej kolejności już bez wbijania do lottomatu jak nie chciała płacić za nie heh no i też dzwoniła do centali TS.
Lestek: ale i tak zarobili przez 4 dni gdzie nie padła główna wygrana.
Nie róbcie już kolejnych nowych teorii spiskowych z Kaskadą. Wygrana pierwszego stopnia mogłaby paść nawet pierwszego dnia od wprowadzenia tej gry. Dziś są jeszcze większe szanse, że padnie 12/12 bo zapewne w sobotę więcej osób zagrało.
HARTGE: Tak, ale może też paść jak jedna osoba zakupi jeden los
To jest prawdopodobieństwo i trza mieć szczęście, które każdy stara się przyciągnąć 
To jest prawdopodobieństwo i trza mieć szczęście, które każdy stara się przyciągnąć 
HARTGE: Grałem
Teraz się zastanawiam bo przeczytałem pewne komentarze... Transza tych losów ponad 1200000 w kaskadzie jest dostępna codziennie nowa pula czy nowa pula jest dopiero po trafieniu głównej wygranej? W takim przypadku w każdym kolejnym dniu byłyby większe szanse na trafienie 12/12 ale jednak chyba codziennie jest nowa pula bo dla każdej transzy ma być data losowania.
Teraz się zastanawiam bo przeczytałem pewne komentarze... Transza tych losów ponad 1200000 w kaskadzie jest dostępna codziennie nowa pula czy nowa pula jest dopiero po trafieniu głównej wygranej? W takim przypadku w każdym kolejnym dniu byłyby większe szanse na trafienie 12/12 ale jednak chyba codziennie jest nowa pula bo dla każdej transzy ma być data losowania.HARTGE: No chyba jednak codziennie nowa pula. Muszę się jeszcze oficjalnie dowiedzieć.
Koment użytkownika multuś 80: "nie wiem czy ja to dobrze rozumiem ,jesli transza ma 1352078 sztuk a wczoraj padla jedna 12 a do tej pory zostalo sprzedanych ok 50 procent kaskady to znaczy ze dopoki nie zostana sprzedane wszystkie losy kaskady z tej transzy to w najblizszym czasie nie bedzie kolejnej 12 " ciekawe...
HARTGE: no i właśnie ciekawe jest to czy jedna transza była sprzedawana przez ten tydzień i na dziś zostały pozostałości z tamtej transzy gdzie już nie ma 12/12 i dopiero kolejna transza może się dziś zaczęła z możliwością trafienia 12/12
HARTGE: skoro piszą, że codziennie do wygrania 250 000 to raczej nie hehe
ryszardz12: Tylko jeden numerek się nie zgadzał i wygrałby 250 000
Robal_36
kurde nic nie siada
Jokera trzeba ustrzelić a nawet sam joker nie siada heh
kurde nic nie siada
Jokera trzeba ustrzelić a nawet sam joker nie siada hehplatonek: Masz u góry na stronce: KASKADA 17.05.2011: 04,06,07,08,09,12,13,14,18,19,23,24
OPA: A jak trafiłeś tą 5/5 w ex to jak grałeś? Systemem? Jeśli tak to ile skreśleń i czy twoje typowania były czy z chybił? Prowadziłeś statystyki itp?
OPA: Ja też chcę chociaż piąteczkę a najlepiej sam trafić już kij z tą szóstką w lotto hehe a ty wtedy sam zgarnąłeś czy było więcej wygranych?
Robią akcję promocyjną z Kaskadą tak jak z Lotto, że rozdają kupony na darmowe losy.
Robal_36: tu info: http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3427.htm
joker007: ciekawe czy dalej jest ta zasada, że jak 4 razy nie padnie szóstka to mieli dodawać do puli więcej.
"W trosce o bezpieczeństwo Grającego dokładną lokalizację punktu LOTTO, w którym padła szczęśliwa âszóstkaâ, podamy po odbiorze wtorkowej wygranej. "
Hejka wszystkim!
Czy ktoś kto grał lub gra w Kaskadę miał kiedykolwiek w pierwszym zestawie liczbę 24?
Czy ktoś kto grał lub gra w Kaskadę miał kiedykolwiek w pierwszym zestawie liczbę 24?
Fajne te grupy hehe ale czasem pewniaka jest trudno trafić tak samo Jokera