Wpisy użytkownika Pawcio
Łącznie 3 960 wpisów w archiwum, pokazane od nr 270 796. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lestek puścił pisał na czacie
Zajrzyj na forum artur na ten wątek co założyłem tam on tez pisał.
Zajrzyj na forum artur na ten wątek co założyłem tam on tez pisał.Lestek: W sumie to nic hehe może jutro jakąś dziesiątkę puszczę, ale zobaczę. Myślę głównie nad mini.
martini1985: Ja kilka 4/6 w lotto i 3/5 w mini i w sumie tyle i 80 zeta w zdrapce 

15hubi: Gram tylko w Lotto (jeden max 2 zakłady) i głównie z mini oraz jak wejdzie kaskada to też przez jakiś czas w to pogram.
jandzia: Już w systemie mają kaskadę. może w maju będzie albo jeszcze w kwietniu pod koniec, ale sądzę, że w maju.
Siemka artur123, Lestek i wszystkim! ciekawe czy coś wam siądzie o 14:00 Mam nadzieję, że tak 

Jakbym miał typować 6/6 w mm z plusem to dałbym: 01,03,15,23,74,79 ale to takie na sucho hehe pewnie i tak nic nie będzie hahaha 

http://www.wprost.pl/ar/240246/Totek-chce-hazardu-na-europejska-skale/
Ale numer! Dziwny zestaw w Lotto (Polska Kurier Lubelski 2011-04-09)
11.04.2011
15, 16, 17, 18, 19, 42 te liczby padły w czwartkowym losowaniu Lotto. - Wszystko odbyło się zgodnie z zasadami, a że wylosowano takie a nie inne liczby wynika tylko z rachunku prawdopodobieństwa - mówi Piotr Gawron, rzecznik Totalizatora Sportowego.
Chociaż trudno w to uwierzyć, to znalazła się jedna osoba, która przewidziała taki układ i skreśliła w Warszawie właśnie te liczby. Opłaciło się. Na zwycięzcę czeka 2.691.179 zł. Dziwne zestawy liczb w grach losowych zdarzają się tłumaczą przedstawiciele Totalizatora Sportowego. - Jakiś czas temu w Bułgarii padły raz za razem takie same zestawy cyfr - dodaje Gawron.
11.04.2011
15, 16, 17, 18, 19, 42 te liczby padły w czwartkowym losowaniu Lotto. - Wszystko odbyło się zgodnie z zasadami, a że wylosowano takie a nie inne liczby wynika tylko z rachunku prawdopodobieństwa - mówi Piotr Gawron, rzecznik Totalizatora Sportowego.
Chociaż trudno w to uwierzyć, to znalazła się jedna osoba, która przewidziała taki układ i skreśliła w Warszawie właśnie te liczby. Opłaciło się. Na zwycięzcę czeka 2.691.179 zł. Dziwne zestawy liczb w grach losowych zdarzają się tłumaczą przedstawiciele Totalizatora Sportowego. - Jakiś czas temu w Bułgarii padły raz za razem takie same zestawy cyfr - dodaje Gawron.
Joker wylosowany, choć z problemami
19.04.2011
Pomimo awarii nowej maszyny do Jokera (jest w Studiu Lotto od tygodnia), poniedziałkowe losowanie tej gry odbyło się. Oto liczby, które padły we wczorajszym losowaniu: 10, 34, 39, 45 i 9, która jest Jokerem. W środę gramy w Jokerze o 2 700 000 złotych.
Na czym polegała awaria nowej maszyny? Już wyjaśniamy. Miłośnicy tej gry wiedzą, że kule są losowane w dwóch bębnach. Z kaset maszyny losującej spada do lewego bębna (patrząc od strony widza Studia Lotto) 50 kul, z których są losowane cztery liczby, a do prawego - 36 kul, z których losuje się jedną liczbę, którą jest właśnie tytułowy Joker. Wczoraj 50 kul zeszło do lewego bębna prawidłowo, natomiast z czterech rzędów po dziewięć kul kasety drugiego bębna, prawidłowo zeszły trzy, a jeden się zablokował. Maszyna została zatrzymana i włączona ponownie, jednak w tak krótkim czasie pracy pobrała już z lewego bębna kulę z numerem 10. Po ponownym uruchomieniu maszyny kule z zablokowanego rzędu zeszły do prawego bębna maszyny i losowanie mogło być kontynuowane. Po drugim uruchomieniu maszyna rozpoczęła pracę od początku, czyli tak, jakby tej pierwszej kuli z numerem 10 nie pobrała, a zatem wylosowała kolejne cztery kule (lewy bęben) i Jokera (prawy bęben). W ten sposób widzowie mogli zobaczyć łącznie pięć zamiast czterech wylosowanych kul w lewym bębnie i Jokera w prawym. Komisja Kontroli Gier i Zakładów uznała, zgodnie z regulaminem gry, że ważne są tylko cztery pierwsze kule wylosowane w lewym bębnie oraz Joker.
Przyczynę awarii sprawdzą eksperci z warszawskiego Instytutu Elektrotechniki, którzy homologowali nową maszynę losującą do Jokera.
Wszystkich miłośników tej gry przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mamy nadzieję, że nowa maszyna nie sprawi już więcej kłopotu.
Przypomnijmy jeszcze raz zasady gry w Jokera. Grając w tę grę wybieramy jedną liczbę z trzydziestu sześciu. Do tego przy zakupie otrzymamy jeszcze cztery inne dobrane losowo liczby. Im więcej z nich trafimy, tym większa będzie nasza wygrana. Jeżeli trafimy wszystkie cztery i naszego Jokera, wygrywamy główną nagrodę, która w kumulacji może osiągnąć nawet kilka milionów złotych!
Przypomnijmy, że pierwsze losowanie Jokera obyło się 9 kwietnia 2010 roku. Najwyższa wygrana w Jokerze padła we wrześniu 2010 roku i wyniosła 3 615 059,10 zł. Szanse na główną wygraną wynoszą 1:8 290 800. W grę możemy zagrać w każdym punkcie sieci LOTTO. Cena jednej gry to 2,50 zł. Losowania odbywają się w poniedziałki, środy oraz piątki o godz. 22.15. Są transmitowane tutaj .
19.04.2011
Pomimo awarii nowej maszyny do Jokera (jest w Studiu Lotto od tygodnia), poniedziałkowe losowanie tej gry odbyło się. Oto liczby, które padły we wczorajszym losowaniu: 10, 34, 39, 45 i 9, która jest Jokerem. W środę gramy w Jokerze o 2 700 000 złotych.
Na czym polegała awaria nowej maszyny? Już wyjaśniamy. Miłośnicy tej gry wiedzą, że kule są losowane w dwóch bębnach. Z kaset maszyny losującej spada do lewego bębna (patrząc od strony widza Studia Lotto) 50 kul, z których są losowane cztery liczby, a do prawego - 36 kul, z których losuje się jedną liczbę, którą jest właśnie tytułowy Joker. Wczoraj 50 kul zeszło do lewego bębna prawidłowo, natomiast z czterech rzędów po dziewięć kul kasety drugiego bębna, prawidłowo zeszły trzy, a jeden się zablokował. Maszyna została zatrzymana i włączona ponownie, jednak w tak krótkim czasie pracy pobrała już z lewego bębna kulę z numerem 10. Po ponownym uruchomieniu maszyny kule z zablokowanego rzędu zeszły do prawego bębna maszyny i losowanie mogło być kontynuowane. Po drugim uruchomieniu maszyna rozpoczęła pracę od początku, czyli tak, jakby tej pierwszej kuli z numerem 10 nie pobrała, a zatem wylosowała kolejne cztery kule (lewy bęben) i Jokera (prawy bęben). W ten sposób widzowie mogli zobaczyć łącznie pięć zamiast czterech wylosowanych kul w lewym bębnie i Jokera w prawym. Komisja Kontroli Gier i Zakładów uznała, zgodnie z regulaminem gry, że ważne są tylko cztery pierwsze kule wylosowane w lewym bębnie oraz Joker.
Przyczynę awarii sprawdzą eksperci z warszawskiego Instytutu Elektrotechniki, którzy homologowali nową maszynę losującą do Jokera.
Wszystkich miłośników tej gry przepraszamy za zaistniałą sytuację. Mamy nadzieję, że nowa maszyna nie sprawi już więcej kłopotu.
Przypomnijmy jeszcze raz zasady gry w Jokera. Grając w tę grę wybieramy jedną liczbę z trzydziestu sześciu. Do tego przy zakupie otrzymamy jeszcze cztery inne dobrane losowo liczby. Im więcej z nich trafimy, tym większa będzie nasza wygrana. Jeżeli trafimy wszystkie cztery i naszego Jokera, wygrywamy główną nagrodę, która w kumulacji może osiągnąć nawet kilka milionów złotych!
Przypomnijmy, że pierwsze losowanie Jokera obyło się 9 kwietnia 2010 roku. Najwyższa wygrana w Jokerze padła we wrześniu 2010 roku i wyniosła 3 615 059,10 zł. Szanse na główną wygraną wynoszą 1:8 290 800. W grę możemy zagrać w każdym punkcie sieci LOTTO. Cena jednej gry to 2,50 zł. Losowania odbywają się w poniedziałki, środy oraz piątki o godz. 22.15. Są transmitowane tutaj .
multi multi plus 1984: Z EuroJackpot muszą czekać na tą decyzję o zmianie prawa i to trudno powiedzieć ile będzie trwać: wiesz jak to urzędasy. Kaskada może w każdej chwili wystartować, ale myślę, że w maju dopiero wystartuje. Pewnie będą chcieli na raz dwie gry uruchomić.
multi multi plus 1984: spoko. Lubię wiedzieć co się święci i czytać artykuły.
Na 9 maja br. spółka TS zaplanowała start nowej gry Kaskada a na ostatni kwartał tego roku gry Grant.
Lestek: Oglądnij wczorajsze wieczorne losowanie multi multi i zobacz co pisze np na liczbie 11 i 35
Adam Małysz spełnia swoje marzenie o rajdach â zostaje kierowcą RMF Caroline Team!
Pisał już ktoś chyba, że ta cała kaskada to tylko na chybił będzie można zagrać.
Ciekawe czy ktoś pierwszy dzień świąt będzie miał zarąbisty jak trafi w lotto 6/6 albo nawet 5/5 w mini czy w multi albo dziś w jokera. A w tej kaskadzie to tylko na chybił będzie można grać 

Witam wszystkich!
W tej grze Kaskada będą płacić za 11/12 1000 zł inne stopnie też nisko za 9/12 chyba 8 zeta było.
W tej grze Kaskada będą płacić za 11/12 1000 zł inne stopnie też nisko za 9/12 chyba 8 zeta było.
Co za liczby. Jest tyle moich ulubionych liczb tylko nie wiadomo jak je złożyć żeby siadło a one padają 

Lestek: Tamto też można osiągnąć jak wszystko tylko trza pracy, skupienia itp.
Pewnie ktoś zgarnie w lotto i mini główne wygrane bo znowu po losowaniu łatwe liczby.
doman1986: Pomyśl jak komuś np szóstka przeszła koło nosa w Lotto albo mega duże wygrane. Były takie sytuacje.
doman1986: No wiadomo zawsze przydałoby się te 700 zeta albo więcej jakbyś zagrał na stawkę. Nie można się poddawać. Najgorsze jest to, że właśnie nie wiadomo kiedy wypadnie dana kombinacja a nie czy wypadnie. Tak samo kiedyś padnie w lotto 1,2,3,4,5,6
Za trafienie 9/10 z plusem to 50 000 PLN i razy 10 stawka to 500 000
lila: Dawniej tak było. Teraz zmienione, że już jest zsumowane. Tak to byłoby za 9/10 z plusem 40 000 PLN + 10 000 podstawowo.
lila: Już dawno temu jakoś. Jakiś czas temu sam właśnie miałem z tym problem i mi się nie zgadzało. W sumie poprzednia wersja była lepsza.
lila: Jak artur123: Trafił 6/6 z plusem to wygrał właśnie tyle ile jest w plusie w 6/6 i razy jego stawka.
lila: Żeby wygrać 25 mln to trafiasz 10/10 x 10 stawka z plusem i wtedy jest płatne 22.500.000 z plusa + 2.500.000 z podstawowego.
lila: Jeśli jest stawka x 10 to max 2.500.000 PLN jeśli nie trafi się plusa.
lila: artur123: Trafił te 6/6 z plusem to wygrał 17.200 czyli jak w tabelce jest z plusem: 4 x 4.300
jac11: Ale oni to chyba liczą jako jedna wygrana na jednym kuponie. Lepiej mieć chyba (właśnie nie jestem pewien) np. 10 czwórek w lotto na pojedynczych osobnych kuponach niż na jednym bo wtedy na jednym przekroczyłoby 2200 PLN
Tak samo jakbym zagrał np na kilka losowań załóżmy w multi multi i czy lepiej opłacałoby mi się odbierać codziennie wygraną 2000 zł czy po 2 dniach 4000 gdzie już byłby podatek?
jac11: No właśnie, ale zakładając, że codziennie byś na jednym kuponie na kilka losowań wygrywał po 2000 PLN to opłacałoby się codziennie ja odbierać a nie czekając do końca ważności kuponu na losowania gdzie kwota przekroczyłaby 2000 PLN
Albo wygrywam dziś o 22:15 w multi 2199 złotych i mam jeszcze ważny kupon na jutro na 14:00 i jak o 14:00 wygram nie odbierając wcześniej przed 14:00 2199 zł to wtedy byłby podatek czy tam chyba jest podatek od 2280 PLN to wtedy odpowiednio: 2279 wygrywam dziś a jutro kilka złotych i przez nie odebranie i wygranie w kolejnym losowaniu podatek do zapłaty hehe
Przeprowadzam wielki - mały test liczb na multi multi:
3 dziesiątki:
09,37,04,30,05,63,65,11,,15,68
10,08,26,48,02,60,50,40,25,41
72,13,45,01,71,10,24,07,58,41
3 dziesiątki:
09,37,04,30,05,63,65,11,,15,68
10,08,26,48,02,60,50,40,25,41
72,13,45,01,71,10,24,07,58,41
To mój imiennik bodajże bo nie raz się stykałem z wpisami waszymi (wesoły i andromeda) hehe 

Janosik_2009: Teraz wszystko jest możliwe. wiesz jak ludzie sobie jaja robią w necie nieraz? 

andromeda: to są pułapki Internetu bo co innego sobie wyobrażamy i kreujemy druga osobę a inne są realia i powstaje zawód 

andromeda: Spox i tak nie jestem w temacie więc wiesz. Lepiej byłoby cosik wygrać na jutro w mini i lotto i ew. multi.