Wpisy 307 890 – 307 989
20 maja 2011 00:00 → 20 maja 2011 09:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
@ Pasko
I rekordowo niską wygraną w Mini Lotto od dłuższego czasu (pomijając dni świąteczne, jak 3 maja). Coś czuję, że niedługo TS ograniczy losowania Kaskady do dni, w których nie ma losowań Mini Lotto. Przy braku kumulacji niższa sprzedaż Mini zawsze przełoży się na niższe wygrane, a potem... a potem nastąpi efekt domina i spadek zainteresowania tą grą... Ale by potwierdzić trwałość trendu, trzeba by poczekać jeszcze trochę...
I rekordowo niską wygraną w Mini Lotto od dłuższego czasu (pomijając dni świąteczne, jak 3 maja). Coś czuję, że niedługo TS ograniczy losowania Kaskady do dni, w których nie ma losowań Mini Lotto. Przy braku kumulacji niższa sprzedaż Mini zawsze przełoży się na niższe wygrane, a potem... a potem nastąpi efekt domina i spadek zainteresowania tą grą... Ale by potwierdzić trwałość trendu, trzeba by poczekać jeszcze trochę...
Swoją drogą ciekawe, skąd TS chce wziąć 15 mln na wygraną I stopnia w najbliższym losowaniu. Teraz chwalili się, że będzie to 10 mln, podczas losowania podali, że 9,4 mln. Ostatecznie pewnie więc skończy się na 12-13 mln. Wkurza mnie trochę to naganianie na wysokie wygrane...
Do @emeryt: bo 77 jest najdłużej oczekiwaną liczbą. Fakt, że są jeszcze inne z nią zrównane, ale ja podaję tylko jedną. Nie ma liczb, które są dłużej oczekiwane niż 77
joker007: ciekawe czy dalej jest ta zasada, że jak 4 razy nie padnie szóstka to mieli dodawać do puli więcej.
dzień dobry 
miłego i słonecznego dnia życzę oraz wysokich wygranych o 14tej

miłego i słonecznego dnia życzę oraz wysokich wygranych o 14tej

ale tu w pewniakach po lewej stronie pod typowaniami a przed programem
Moze coś z tego pokombinujesz kosmaty:
10, 15, 20, 24, 25, 30, 32, 37, 38, 42, 47, 49, 51, 55, 59, 60, 65, 71, 77, 80
10, 15, 20, 24, 25, 30, 32, 37, 38, 42, 47, 49, 51, 55, 59, 60, 65, 71, 77, 80
Wczoraj przed losowaniem Wedrowca podał 20 liczb nie mówił co to za liczby,było po losowaniu mm 8/20 liczb
kosmaty klknji na gg podam Ci trójki maja (jak chcesz oczywiście)
dziękuję,jestem ciekawa jak dzis o 14 zabawa sie potoczy, ludzie przestali zartowac
wyobrazam sobie, z zestawu Darka wybrałabym na dzis...38,51,56,59,71,80
Darku , czy ja równiez moge sie skonsultowac? przez gg? to nie na miejscu?
Idę teraz z psinką na dworek potem pobiegam i wrócę za godzinkę jak coś fredkaa11 uderzaj na gg
Dzień dobry.

Nikogo tu nie ma.... . Do widzenia..... .
fredkaa nic nie mam na gg ani na meilu.Chyba pomyliłaś numery gg i kliknełaś gdzie indziej
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 193 000
Witaj Wędrowco
wczoraj podałes 20 liczb przed losowaniem było z nich w MM 8/20
wczoraj podałes 20 liczb przed losowaniem było z nich w MM 8/20307906. Pawcio
Po czwartej, ale - miało być raz na kwartał, czy jakoś tak...
Wydaje mi się, że już tej zasady nie ma ...
aniqa
C.h.o.l.e.r.a przed 22.15

na 14
55,66,77 +
Po czwartej, ale - miało być raz na kwartał, czy jakoś tak...
Wydaje mi się, że już tej zasady nie ma ...
aniqa
C.h.o.l.e.r.a przed 22.15

na 14
55,66,77 +
ale jak tu się przygotować... schować do bunkra czy czekać na tsynami w niezatapialnej łodzi??? 

Witam. Naprawiono problem z przewijaniem chata. Zmiany zostały niedawno wrzucone na serwer i Ci którzy od dawna nie odświeżali strony i obserwują chat muszą to zrobić, tzn. trzeba kliknąć na "GŁÓWNA" lub w logo multipasko.pl
Życzę miłego dnia.
Życzę miłego dnia.Orinetuje sie ktos moze co to sa za pliki ?
uayknt.exe albo vyocpyr.exe ?
uayknt.exe albo vyocpyr.exe ?