Wpisy użytkownika Pawcio
Łącznie 3 960 wpisów w archiwum, pokazane od nr 320 761. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A nie da się w porozumieniu z Pasko dać uprawnienia do pisania w tych wątkach tylko danym 10 osobom?
Lestek: OKI. A gdyby właśnie 10 osób tylko mogło pisać to byłoby dobrze tylko musiałyby być aktywne osoby typu ty,lila itp, które są codziennie.
Jedna grupa: Lestek, ja, andromeda, lila, ew. ricardos, mag, kto tam jeszcze, bella34,OPA itp
Ja jednak niestety rezygnuje
Za duży bałagan i tylko będę się w***...
Za duży bałagan i tylko będę się w***...Lestek: Za dużo jest tutaj nowych i wchodzą na temat i piszą tak cy siak. Tylko blokada na pozostałe osoby.
Lestek: nie dyskryminowałoby się tylko ustaliłoby się listę osób i po prostu stworzyłoby się prywatny wątek z możliwością śledzenia przez wszystkich.
W danym wątku musiałoby pisać tylko 10 danych osób. Każda podaje jedna liczbę i jest 10 liczb czyli jeden zakład 10 liczb w multi multi 

Pasko: Dałoby się hipotetycznie zrobić coś takiego żeby w danym wątku na forum mogło pisać posty tylko 10 osób/nicków, aby inne nie psuły i robiły bałaganu?
Lestek: Co za dużo to nie zdrowo. Myślisz, że tamte osoby będą systematycznie podawać liczby co robiły bałagan?
Lestek: Można zrobić dwie grupy ale z blokadą. Listę trzeba byłoby ustalić przed założeniem tematu.
Lestek: Ja na multipasko bywam często. Ty też więc z nami nie byłoby problemu jeśli chodzi o regularne podawanie liczb. Trzeba znaleźć jeszcze 8 osób, które są często. Może andromeda,lila,bella34,mag.robal_36 jakby chciał i jeszcze ktoś...
Lestek: ale wtedy wiesz jak to bywa i kto się deklaruje a potem lipa.
Lestek: O to dobre by było z zaproszeniem, le pod warunkiem, że tylko zaproszone osoby mogłyby potem pisać.
Co do stworzenia np. opcji w typowaniach i tworzeniu z pewniaków zestawów 10 skreśleniowych to też za dużo byłoby tych dziesiątek i realnie nie wysłałoby się tych wszystkich zakładów dlatego trzeba zrobić limit.
Lestek: Albo też wprowadzić opcje w typowaniu w multi multi pewniak i obok pewniak do dziesiątki i Janusz zrobiłby limit np na każde losowanie max mogłoby być 30 pewniaków w tej opcji i kto pierwszy podałby to by było i się automatycznie wypełniało i wizualnie przedstawiłoby się to.
Trzeba byłoby z Januszem to ustalić co dałby rady zrobić i co on o tym sądzi.
Sprawdziłoby się jaki byłby popyt na nowa opcję dając info o nowej możliwości czy tam funkcji.
Albo po prostu też zrobić super extra dziesiątkę jako max jeden taki zakład czyli na jedno losowanie 10 różnych pewniaków max 10 osób i kto pierwszy podałby to by było.
Tylko wtedy w typowaniach podczas typowania normalnie w multi multi tylko opcja pewniak do extra dziesiątki hehe
Lestek: Teraz Darek Witkowski musi ustalić grupę B aktualnie jest 5 pewniejszych osób w tej grupie. Resztę trzeba znaleźć.
Najlepiej byłoby jednak w typowaniach opcja pewniak do dziesiątki i automatycznie max 4 zakłady robiłyby się.
Tak to zamieszanie jest za duże. Wtedy pierwsze 40 osób obojętnie jakich tworzyłoby extra 4 dziesiątki.
Co sądzicie żeby Pasko wprowadził jedną jeszcze extra dziesiątkę przy typowaniach obok pewniaka dać opcję pewniak do dziesiątki i pierwsze 10 osób obojętnie jakich podawałoby/tworzyłoby zestaw 10 liczb.
Dariusz Witkowski i lila tylko brakuje siurasa. Chcieliście coś ode mnie?
Dariusz Witkowski: Napisałem rezultat. 3/10 trafione i które liczby.
46,39,31,12,47,01,54,79,04 to 9/9 grupy B
ewentualnie siurasa 14 z ostatniego typowania bo dziś n ie podał i zobaczymy czy dalej będzie aktywny.
ewentualnie siurasa 14 z ostatniego typowania bo dziś n ie podał i zobaczymy czy dalej będzie aktywny.lila: chce, ale ja się cieszę, że ewentualnie by chciała być u nas jakby nie grupa D 

Szukam jednej najlepiej VIPOWSKIEJ osoby na listę oczekujących do wpisania się do grupy B na forum.
aniqua: Jak siuras dostanie 4 ostrzeżenia to będzie wolne miejsce.
torsan: W grupie B mieliśmy 0/9 bo siuras raczej zostanie wypisany.
Zróbmy szybki test z mini i lotto tak jak z multi multi w grupach. Mini lotto mój jeden typ 13 a do lotto 46. Jeszcze niech 4 jakieś osoby podadzą 4 liczby do mini i 5 różnych osób 5 liczb do lotto.
Mini Lotto: 13
Lotto: 46
Uzupełnijcie raz i zobaczymy co wyjdzie z ciekawości.
Lotto: 46
Uzupełnijcie raz i zobaczymy co wyjdzie z ciekawości.
Mini lotto: 05,13,14,41... brakuje 1 liczby
Lotto: 02,29,46,48... brakuje 2 liczb
Lotto: 02,29,46,48... brakuje 2 liczb
Mini lotto: 05,07,13,14,41 - komplet
Lotto: 02,16,29,46,48... brakuje 1 liczby
Lotto: 02,16,29,46,48... brakuje 1 liczby
Brakuje jednej liczby do lotto kto poda ten kto jeszcze nie podał?
Do grupy B mam kilka ewentualnych osób: Gała, krysienka, aniqa coś pisała.
OK. Usuwam kombo i Siuras. Nowymi członkami grupy B będą Gała i krysieńka. Niebawem będą mogli pisać w naszym wątku. Potwierdźcie czy chcecie przystąpić do grupy.
lila u nas w grupie B kopiujcie ten schemat co dałem i wcześniej kopiowałem bo jest czytelniejszy oki?
Potem jest miejsce na dziesiątkę.
Potem jest miejsce na dziesiątkę.lila to nie wiem co z tą 54? Znowu w grupie zaczyna się sypać. Na dłuższą metę chyba się nie będzie dało.
Lestek: Tak to wygrywałoby się główne wygrane kiedy by się chciało 

Lestek: gdyby przed losowaniem były łatwe liczby to wygrywałoby się sporo sałaty 

Nie lubię losowań na antenie bo się spieszą i maszyny przyspieszają, że szybciej losują bo płaca ze emisję i muszą sie wyrobić.
majklasz: Na tej stronce http://12z49.pl/index.php grają w grupach systemami.