Wpisy użytkownika OPA
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 17 574. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wiecie jak ja bym grał w NP i P w poszczeg.dni tyg...niektóre tak wchodzą często że to szok w najgorszym razie byłoby góra 3 losowania czekania
ja bym chciał żeby losowali publicznie,jestem za tym i dla kibiców piwko postawili i przekąski...popieram
zagrajcie tymi moimi liczbami 5 zł kosztuje a nóż wejdzie 20 zł lub 700zł
wiesz co KOGUCIK,ja na twoim miejscu grałbym w gry liczbowe...jakieś 10 zł dziennie cię nie zbawi.pomyśl o tym-dodatkowo,podamy ci liczby a jakieś sobie na chybił,popróbuj
dlatego jest coś trudno zrobić w Polsce...bo jeśli masz sklep i kupisz nowy samochód to sąsiad do ciebie nie przyjdzie,bo on ma gorszy,juz bedzie robił zakupy w innym sklepie
koleś mi dzisiaj mówił,że pracuje u takiego gościa,kasy ma od groma,ma wszystko w d...przyjechał takim "mesiem" nigdy takiego nie widział na oczy...kilka fabryk, i co z tego,niech ma,czym tu się podniecać,najszybciej nakradł albo przemycił,jego biznes,jego życie,mi wystarczy kilkaset tysięcy,np. żeby wygrać do szczęścia i tyle.ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚCIA
ELLA nie graj w expresa,nie ma sensu jak coś to ja chętnie "łyknę" 200 tys...choć raz bez żadnego podziału,bardzo chętnie,jak z nieba-przydałoby się
ja uderzyłem w EXpresa system 7,delikatnie,nie tak jak jeden gość na chybił system 10
moja najbardziej ulubiona kolekturka o nr 57,lepszych nie widzę...było tu już kilka szóstek w dużego,piątka w Ex...ale w ML cienko,tylko 2 tysia
ja to się dziwię MARIO,że nie mamy swoich GG...teraz mam możliwości klikania
zakupiłem ostatnio coś takiego,ale czy będzie czas w to uderzyć...:
Frontlines_Fuel_Of_War\
Gears_of_war\
hellgate\
Soldier Of Fortune - Payback-ADWERT\
Timeshift_CLONEDVD-PROCYON\
TOCA.Race.Driver.3-RELOADED\
Unreal Turnament III\
Wiedzmin.PL\
Frontlines_Fuel_Of_War\
Gears_of_war\
hellgate\
Soldier Of Fortune - Payback-ADWERT\
Timeshift_CLONEDVD-PROCYON\
TOCA.Race.Driver.3-RELOADED\
Unreal Turnament III\
Wiedzmin.PL\
To teraz już wiem czemu przyjeżdżają do mnie nawet z końca miasta...po prostu z sympatii
nie no ja wiem o tym,normalna rzecz...jeśli ktoś miły jest to ja też często zachodzę do jakiegoś sklepu,normalka...w orlenie to już spalony
ja życzliwy nawet jak ktoś gra za 2 zł...dobre i to...mam zarobku z tego ok 10 gr brutto,na czysto to może z 3gr
DAV79 widocznie to nie ich interesy-biznesy,dlatego tak dziwnie się patrzą...ja np.cieszę się jak ktoś tak zagra,kiedyś grał jeden na 1000-1500 to aż ręce się trzęsły jak je liczyłem
jakieś macie chu...we kolektury,do mnie wszystkie kierują jak jest większa wypłata,nikt nie wypłaci,pewnie nic nie targują,tylko co tam ludzie robią(gracze) patrzą się ??? zamiast grać ???
DAV myślisz że ja to wyliczę,ale tak gdzieś 1/3 z obrotu wyjdzie(może) i to te 25% dopłaty nie jest wliczane w prowizję...u mnie nie grają za 1000,nie stać
No właśnie w Małkini padło 7 mln...jak chcecie,u mnie pewnie cieno,nie patrzyłem,zapuszczam LOST -serial,dla rozluznienia
a dziś znowu parzyste,ch...wzięły statystyki,za tydzień w srodę nieparzyste
dobry sposób z tym cmentarzem...tylko deszcz pada i zimno,a z drugiej strony w robocie się jest...
u nas na mazurach(wschodnie) nie Olsztyn,pogoda taka sobie,troszkę pada ,ale sie przejasnia,nawet fajnie
KOGUCIK super...słuchaj,te parzyste to obstawia się tylko jedno zdarzenie??? czy coś tam jeszcze,ile bym wygrał np :za 10 zł ???
KOGUCIK to nic,ja popatrzę...myślę że dam sobie radę,mam fajny programik na którym mogę zobaczyć jak chodzą P,NP,Remis.już chyba wiem jak...czaiłem się,ale chyba pora,kasy troszkę jest,30 tys chyba nie wtopię,z rozsądkiem...dzięki
z ostatnich 5 losowań ML w czwartki występowały 3 razy NP i 2 razy Remis,remisy już były,także wychodzi na NP
a tam wnikacie czy KOGUCIK oszukuje czy nie,jego sprawa,najważniejsze,że wprowadza na mini chacie sympatię i nadzieję...przynajmniej się chce tu wejść,a nie jakieś oszołomy się trafiają,to jest najważniejsze,że można z kimś normalnym popisać...a możliwe że sobie wszyscy pomożemy,dobrą radą itd
zobaczcie jak typy na żywo,wypisują po 10-15 trójek i sobie pózniej gratulują,że trafił 2 x 2/3 i 3/5 ot i eureka,do tego 100 monet lata przed oczami i 800 kufli piwa,aż oczy pieką i pić nie trzeba...
KOGUCIK powiem ci jedno...można miec nadzieję i humor,ale pomyśl że ja mógłbym wyciągnąć dużo kasy z totalizatora...i na razie nie widzę możliwości...
FART a widziałeś zeby ktos grał na 1 liczbę...moze gora 10 losowan,a co potem...masz telefon do kulczyka,może pozyczy na procent???
juz przy 10 losowaniach masz ponad 19000 stawek,zaczynajac od 2,50 i co??? czekac do momentu az liczby nie bedzie 20 losowan???
i wtedy grac...??? moze 35 losowan nie bedzie lub 50 i co...pistolet kupic...
wiecie co...sorki jak kogoś obraziłem(dziś FART) ale nerwy czasem niosą,bo ja na matematyce się znam...ale teraz z innej beczki...
przyglądałem się jak chodzą P,NP Remis i dałem na luz jak zobaczyłem że czegoś nie było chyba ze 20 dni...
lepiej wyszłoby na progresję puszczanie numerków ,tylko gorzej z wejsciem-trafieniem
lub wybrać które numerki najczęściej padają i na nie grać podnosząc ilość numerków,może to i nie głupie
to nic...sie zobaczy MARIO,a MATYCZ taki jest bo coś go boli...może samotny,coś musi być,człowiek szczęśliwy zazwyczaj nie dokucza,może o tym nam napisze...
chyba siwe włosy pana rysie się poprzyklejały do maszynki,a 40 najlżejsze
ja też nie,bez przesady...jeden u nas wymyślił system jakiś,nie wiem jaki,ale podobno dom przegrał...także brawo takim panom
no właśnie PASKO co jest...ja gdzieś wyjeżdżasz na Karaiby to napisz,bo nikt nie wie o co chodzi...
kogucik ja nie widzę jak płacą za ML w totolotku parz.nieparz,czy już za pozno ???
wiesz co kogucik,wczoraj patrzyłem chyba do 2004 roku,aż mi obrzydło na równowagę i coś mam...jeśli płacą 3 zł to nie jest zle...możliwe że jest i na tamte sposób,wiadomo że nie jest to łatwe,ale zobaczymy
Brawo KOGUCIK niech moc będzie z nami...a tumany niech przegrywają...he he
tak masz rację GRZESIU najlepsza pewnie w województwie,nigdzie tyle nie padło wygranych co u mnie...to fakt
Dla mnie imię GRZEŚ kojarzy się z GŁUPIM GRZESIEM,kuzyn JASIA i tyle...żyj spokojnie i wal ile się da,nawet swoje kury...
MARIAN ja mam takie
5-15-16.txt
5-15-243.txt
5-16-18.txt
5-17-19.txt
5-18-23.txt
5-18-731.txt
5-19-25.txt
5-20-100 .txt
5-15-16.txt
5-15-243.txt
5-16-18.txt
5-17-19.txt
5-18-23.txt
5-18-731.txt
5-19-25.txt
5-20-100 .txt
JULCIA,przecież wiadoma rzecz- tępaki tylko dokuczają,którzy uważają że mają mózg...ledwo pewnie szkoły skończył GŁUPI GRZESIO,albo i nie...he he
Żeby był z ciebie pożytek panie GRZESIU,zagraj na WIELKANOCNE ZAKŁADY SPECJALNE,1 zakład koszt. tylko 1,25zł i skończ wreszcie gimnazjum,chyba że wejdziesz do rządu lub wyjedziesz na wyspy,ale tam też są wymagania-nie zapomnij o tym
ADAMS co to za gra,u ciebie jak pamietam...za 2 zł mogę wygrać 3500zł ??? dobrze rozumiem...
co GRZEŚ TO GRZEŚ...zmechanizuj oborę,nie będziesz musiał widłami harować...zapytaj na drugi raz,jak z czymś kłopoty,po to jest ta stronka
hej szczęściarze,dla mnie KOGUCIK jest ok,podobnie jak KACZOR jest sympatyczny,nie czepia się do nikogo...ale chyba to nie on...
widocznie ma coś na sumieniu...dlatego ma w sobie taką złość...nikt mu przecież nic złego nie zrobił
Wesołego Alleluja...to już MARIO jesteś nad morzem???znudziły się MIkołajki ? u nas pogoda w miarę...przyjemnie,nie pada,słoneczko wychodzi zza chmur,ale pewnie nie wyjdzie...