Wpisy użytkownika OPA
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 18 914. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hej,te święta to przesada,jedzenia tyle,że aż bokiem wychodzi...dobrze jeszcze że nie było z kim pić
MARIO puszczaj sobie 2 liczby na chybił...dobre i 16 zł,we wtorek i środę puściłem bez plusa i jak na złość weszły po jednej z plusem-byłoby 24zł,pomyśl kilka złoty nie zbawi,ale dziś weszły 2 i bez plusa(by nie było) szkoda że nie na 2 stawki prawie 3 dychy do przodu...rżnij ile wlezie
a co to za wielce mądry ... aż taki mądry,że aż chce się takiemu przywalić jakimiś tekstami,a pozniej pretensje do mnie,że jak się wyrażam,zawsze się trafi jakiś dupek,któremu wszystko nie pasuje,ale tak już jest niestety,dziwicie się że nie chce sie tu przebywać.POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH
najlepiej niech wszystkich aresztują i będzie sprawiedliwość na tym świecie,na początek proponowałbym MATYCZA
nio sorki,jeśli już -to tego co napisał,ja ładuję w resident evil 4,narazko
KOGUCIK ja jestem z tobą pamietaj o tym...nikt nikomu nie każe grać...jak przegra to tylko niech ma do siebie pretensje...nie do nas...POZDRÓWKA
hej,ja na chwilę bo gosci mamy...KOGUCIKU tyle napisałeś że aż oczy siadają,ale może jutro,dziś nie mam siły mało snu widziałem że czarnulka nas miło wspomina,fajnie że choć kilka osób przyjaznych
z ostatnich 30 dni najczęściej padające liczby grać na trójki w multi z plusem.POZDRAWIAM
od pierwszego marca liczby które wystąpiły 5 razy padło na nie 7/10 z plusem,dobre i to...
no ładnie MARIO,ja miałem 5 w expres tylko w 3 zakładach...ale nie było szans,bo zaszło do mnie wczoraj dwóch pechowców i wysłałem tylko tak profilaktycznie,żeby moja co miała sprawdzać...z góry wiadomo że nic nie wejdzie i tak było
na pewno był przypadek,bo wziąłem najczęstsze liczby od stycznia i weszły wszystkie w EX,ale nie ma biedy...zobaczymy jak w sobotę,może częściowo ten sposób się sprawdzi.POZDRAWIAM MARZYCIELI
KOGUCIK bo taka prawda,pewnie nie chce się tyłka ruszać to najlepiej przywalić komuś chamskimi tekstami,a tu nie chodzi o to,tylko o wzajemną pomoc,dla mnie po to jest ten mini czat...wiadomo zazdrość wzbudza jeśli ktoś wygrywa,norma
WETERYNARZYKU chyba nie wiesz co to jest AA...nie pisz,jeśli nie masz pojęcia,tutaj jest AG i czego wnikać...aby domów i majątków nie przegrali jak to było za czasów WIELKIEJ KUMULACJI we Włoszech
Pozdrowienia czatownikom i oczywiście dla BOMAKA,niech los dziś się przemieni w złoto...
no tak KOGUCIKU,w maju się zacznie...i będzie 54zł lub 1300zł przebitka-zobaczymy
myślę że trzeba zaczekać,aż liczby się wyklarują,bo jakieś dziwne chodzą...kule może wymienili czy cuś od 1 go kwietnia
KOGUCIK naprawdę poszukaj jakiejś innej perspektywy...przy takich wkładach pieniężnych jak twoje,może pograj w systemy jakieś nie duże system 9 2 zakłady w EX,nawet na chybił,lub gadaj z MARIO,bo z tymi parzystymi itp to makabra
KOGUCIK na chybił sobie puszczaj,tak dla zabawy...w multi czy ex czy DL
ja pograłbym sobie na parzyste nieparzyste,ale obciach tam chodzić,małe miasto,mnie jeszcze znają,pomyślą że hazardzista
ADAMS ja bym chętnie pograł w KENO...tylko jak,oczywiście na zasadach ML,może z mojego zestawienia coś by weszło
ADAMS chodzi o to że bym sobie pograł w te KENO co jest w niemczech,tylko jak??? tylko przez neta,żeby to było możliwe na zasadach ML nie profa
ADAMS ja wchodziłem w tę stronkę na KENO.de,nawet kiedyś grałem w niemczech ze dwa razy,ale nie miałem czym się "odeprzeć" miałem nawet jechać popróbować,bo mam w miarę znośny hotelik za 15 euro,a przy okazji import...POZDRAWIAM
heja hola hełma wola...
na początek(nie wszystkim) dnia proponuję powtórzyć z wczoraj 9-tkę :
3,13,47 12,22,52 71,75,79
na początek(nie wszystkim) dnia proponuję powtórzyć z wczoraj 9-tkę :
3,13,47 12,22,52 71,75,79
ewentualnie ...
taki trik-hat trick:
13,47,39,41,43 i
9,31,39,41,43,45
taki trik-hat trick:
13,47,39,41,43 i
9,31,39,41,43,45
ZUZIA ja bym pograł w coś takiego,jak najbardziej,jeszcze lepiej jak w multi,ale skąd wziąć tego profa,u nas tylko bukmacherka-totolotek i sts
MARIO jeśli brać w EX czy DL liczby często występujące to chyba lepiej "uderzyć" wtedy systemem...np 8
ja też nie wiem po co puszczam te zakłady...wiadoma rzecz że w maju mają padać...a i tak się wtapia,jeśli się to sprawdzi to będzie lux...mam nadzieję że tym razem nie przegapię.POZDRAWIAM
MARIO właśnie tak...przyglądaj się DL,jeśli wygrasz w system 8 czwórkę to sam wiesz ile będzie...
a jak MARIO u was pogoda,bo u nas taka sobie,czasem wyjdzie słoneczko,ale jest pochmurnie
panie Marku ...syskusja zawsze mile widziana,tylko zastanawiam się czy to pomyłka czy rzeczywiście d jest ciężko wymówić...POZDRAWIAM
a po drugie,żeby w ciągu 11 dni plus się trzy razy powtarzał to już bardzo duże przegięcie,już nie będę wspominał czego...Julcia to wie
a niech sobie patrzą...u mnie system działa dobrze,od czasu jak mi w IE zaczęły odwalać jakieś szopki wywaliłem to dziadostwo i używam firefoxa...pewnie i są trojany,nie patrzyłem,bo te programy trojan remover czy coś w tym rodzaju to wszystko ci wykażą,na razie komp chodzi dobrze,już chyba z ponad rok
właśnie dlatego IE nie używam,bo jakiś czas temu miałem problemy z otworzeniem tej stronki,wyskakiwały jakieś trojany,nie wiadomo skąd...firefox na pewno się trochę różni od IE,ale warto się przyzwyczaić bo jest bynajmniej dla mnie o wiele lepszy,popróbuj MARIO brachu ratowniku
PASKO o wiele szybciej na foxie się otwiera...zobacz bo szkoda czasu i nerwów
niestety nie powtórzyły się liczby z przed 6 lat,ale choć z nich wchodzą plusy...chcecie to grajcie na nie :
15,17,51,55,57,59,71,75 o to moja przegapiona ósemka
15,17,51,55,57,59,71,75 o to moja przegapiona ósemka
dzisiaj profilaktycznie liczby się ustawiły...możliwe że nie każdy wie o co chodzi,ale chodzi o moje zestawy-ostatnie wystąpienia liczb:
jeśli dobrze pamiętam to było..
2,8,28,40,42,54
jeśli dobrze pamiętam to było..
2,8,28,40,42,54
rzadko to bywa ale może warto..szczeg. bo dziś jak na złość niedziela-święto...3 pierwsze liczby i 3 ostatnie,ustawiły się w poszczeg.. dniach jako 3 parzyste(tylko) lub nieparzyste,dziś tylko parzyste...panie BOMAK ja w mordę jeża nie puściłem tej parki...
MARIO w TSN jest dalej kumulacja...wyślij w zakłady sobie na dwa dni chybił...ciekawe jak te nieparzyste dzisiaj "wejdą"...czekają już klika dni :
15,25,29,31,53,59,69
15,25,29,31,53,59,69
zaczęliście pisać o expresie jak tak dalej pójdzie to niedługo 5 trafień będzie 10 tys,bajera
YAR dlatego nie chce się nic tu pisać,lepiej żeby ktoś podawał swoje spostrzeżenia jak choć troszkę wygrać-jeśli to możliwe,ale myślę że tak
ja to sam już nie wiem o co tu chodzi...lipa jak ch...ale PASKO fajnie,pobawimy się a nóż coś się wymyśli
MARIO wcale nie wypłacam z żalem...bardzo mnie cieszy jeśli ktoś coś trafi bo przeważnie narzekają,to nie idzie z mojej kieszeni...niech mają
Witam wszystkich marzycieli...KOGUCIK 19 gdzie ty grasz na te zdarzenia,bo u nas jest totolotek-zakłady bukmacherskie i tam podobno odbiera się do 2 tys zł
u mnie tez kicha,ale prawdopodobnie coś niedługo się ruszy,oby z nowym miesiącem
kto kim jest -jego sprawa...każdy ma swój mózg i powinien grać wedle swojego uznania.POZDRAWIAM
znowu będzie dużo wygranych w expres,bo temat poruszony...na multipasko
ZUZIA wyslij na 40 stawek 4,8,42,31,51,55 lub podziel je na pol z plusem