Wpisy użytkownika OPA
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 16 440. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jeśli gracie na "meczyki" i wchodzi wam często o 1 mniej grajcie oddzielny kupon dodatkowo o jeden mniej np 3/4 czy 9/10,zalezy za ile gracie...
niech wchodzi,ja nikomu nie żałuję,sam bym zagrał,ale nie wiem za bardzo o co chodzi,kursy podałeś czy obstawiać 1 i 2 czy x
jak myślisz BEEZQP ??? te liczby co podałeś [10] będą na dniach wchodzić...pozdrawiam
nie lepiej KOGUCIK grać na 2 liczby...fakt że trudniej trafić,ale 8 razy więcej
nie wiem czy pamiętacie,pisałem wczoraj co sądzicie o liczbie 10...brawka MARIO
bo nie wszyscy wiedzą...nie każdy się uczył...niektórzy tylko uczęszczali do szkoły,jak ja
no widzisz KOGUCIK,dobre i to,ja się motam pomiedzy 11,20,47 ,20 była a 11 w lewo 47 w prawo i taka robota
MARIO , hej,człowiek który zbłądził z braku roboty ???
no nie wiem,niektórzy w ogóle jej nie szukają,a taki który szuka tylko wypić - to wiadomo że menel,taka prawda
no nie wiem,niektórzy w ogóle jej nie szukają,a taki który szuka tylko wypić - to wiadomo że menel,taka prawda
Sępią tylko,daj złotówkę czy dwie i co jeszcze,ja nie mam za co wypić to nie piję...i nie gram...itd,ale "menela" nie przekonasz-on musi wypić
Mam jednego kolegę co się stoczył na dno,żeby nie jego matka to nie wiadomo co by było,pewnie skończyłby w jakimś przytułku-a gość był w mojej klasie,gdzie ma taki pojęcie i na co liczy...a teraz ma dziewczynę,mieszkają razem,o dziwo już mnie nie odwiedza,jak czegoś potrzebuje(wytłumaczyć odnośnie komputera) to wtedy zachodzi...
Ale widocznie już wszystko wie...a i tak gadał tylko o robocie i filmach,także nic ciekawego...ja też gadam o liczbach,ale nie cały czas,żyć też trzeba
MARIO podobnie ja,wielu ludziom pomogłem...na razie to mi odechciało się pomagać,gdyż był nie jeden przewóz,a upomnij się o swoje,to zobaczysz,jeszcze wyzywają
tak super śnieg,w całym mieście nie można było wysyłać i ciekawe co byłoby dalej żeby nie OPA
MARIO ta pierwsza dziesiątka niech będzie,nie bedziemy już mieszać...IWO 888 wysłac te 10 tki???
na razie nie moge,bo chyba znowu śnieg napadał,a nie mam możliwosci isc odsnieżac antene,juz raz byłem
zrobiłem znowu antenę,zasnieżona jak ch...IWO 888 ,nie patrz na pasjanse- wyślij
Wiecie co???
obserwujcie jak drukuje kupony na chybił...wziąć na 1 zakład -może być kilka zakładów,kto jak woli i za ile, te liczby które wydrukuje wszystkie o 1+ i 1- ...na razie weszła mi trójka,zobaczymy co dalej
obserwujcie jak drukuje kupony na chybił...wziąć na 1 zakład -może być kilka zakładów,kto jak woli i za ile, te liczby które wydrukuje wszystkie o 1+ i 1- ...na razie weszła mi trójka,zobaczymy co dalej
Jeśli była wczoraj "rzekomo" awaria,to pewnie wymienili maszynę na inną
MARIO,ja właśnie nie wiem o co chodzi w totalizatorze...wczoraj całe miasto nie miało sygnału,bo śnieg zasypał antenę satelitarną,nikt nawet nie zadzwonił-bynajmniej do mnie,żeby coś z tym zrobić,kiedyś miałem pod swoją opieką,był wtedy żaden problem,nie raz musiałem włazić na dach ze względu na opady śniegu,wczoraj 2 razy byłem i to nie na swoim dachu,bo wszyscy mają w dupie...i co ja z tego mam
Tym bardziej że wyszkoliłem kiedyś sporo kolektorów,mało który już obecnie pracuje,a ci co obecnie,to załamka,nie wiedzą jak zmienić kasetę barwiącą,a co dopiero reszta (szczególnie na stacjach benzynowych)
Bynajmniej takich ja my,powinni doceniać w jakiś sposób,ile razy tak było że ludzie przynoszą od innych ETUI do kuponów ,a u mnie nie ma,obciach...
PASKO może zle podałem,ale dziś było z nich 2/3,a jeśli chodzi o to,te 3 liczby były 3 razy w tym samym schemacie i tylko te: 11,20,47
najlepiej chyba czekać ze 2 dni,a możliwe że one znowu wejdą...KOGUCIKA tu potrzeba,ja wymiękam
STORCZYK ,nie czytałem,że ktoś napisał na mój temat,podałem liczby odruchowo...
jak tam KOGUCIK ??? widzę że znowu jakieś "TUSKI" się pojawiają na czacie,myślą że wszystko wiedzą...mnie tam nie przeszkadza kto za ile gra,ich życie-ich sprawa
Na lumpie to przed chwilą mało psy nie wisiały...nawalony,że ledwo ma oczy widział,ale on tu mieszka i wielce chojrak...ma szczęście że go znam
Ja tam nie mam nic do żuli,ale niech nie wchodzą pomiędzy tryby,bo wiadomo że mało który będzie miał szanse...tym bardziej ,że jest pod wpływem np. jabola lub kilku
ja tradycyjnie na chybił i kombinacja alpejska z tego zakładu +1 i -1 każdą liczbę...powodzenia również Adasiowi Małyszowi
mam pytanie do statystyków MULTILOTKA,czy najlepiej brać parki w tej samej dziesiątce ? czy w różnych,np. 33,36 czy 33,49
no dobra,wezmę te 10 mln. we wtorek.przyda się...na pewno nikt nie będzie miał biedy
Ella i MARIo dla mnie wystarczy nawet 1 mln. bynajmniej na razie,także mogę się podzielić,a Ml to fakt ciężko wyczuć...o widzicie wpis 17167 nawet nie wiedziałem że wszedł plus
MARIO na chybił bierz i obserwuj...czasem jeśli zrobisz wszystkie o 1 do góry i w dół,może dla otarcia łez wejdzie czwórka...ja kiedyś właśnie tak przegapiłem piątkę w DL
a tam,nie brać do głowy...wolę grać sobie,bawić się...nawet dla zabawy,nie boję się o nic,panie LOGIK,to nie jest chyba choroba,człowiek ma jakąś nadzieję,że może coś kiedyś padnie,najważniejsze jest to...że mogę grać ALE NIE "MUSZĘ" pamiętaj o tym i życzę ci ładnych i zdrowych dzieci
nie wiem jaką ONI maszynę wstawili,ale myślałem że 33 będzie sie powtarzać a tu już 2 dni przerwy...nadmieniam-myślałem,bo nie grałem i tu nie ma "wtopy"
najważniejsze że nie jest się chyba do tyłu...a liczby wejdą,wcześniej czy pozniej...najwyżej przestanie się grać,zdrowie na razie na tym nie cierpi,POZDRAWIAM wszystkich
Najważniejsze że dziś zrobiłem kilka fajnych rzeczy...a pogoda jest lux,trzeba chyba wyciągnąć swój ukochany roweryk,muszę pobić swój rekord na około jeziora 12 km,25 minut
Panie LOGIKU,ja np. nie palę i pić alkohol też nie za dużo...dlaczego miałbym sobie zabronić pograć,nawet jeśli przegram to co z tego...najważniejsze że zdrowy jestem...hazard to ja widzę na owocarkach,jak koleś potrafi przegrać w ciągu wieczora nawet 2500zł,to jest dopiero chore,całą swoją wypłatę,taki to już ma pozamiatane...
a jeśli chodzi o te parzyste i nie...może ja popatrzę w wolnym czasie,czy jest jakaś zbieżność w miesiącach czy latach...panowie i panie statystycy przyglądaliście się temu...pomożemy KOGUCIKOWI ??? może piwo jakieś pozniej postawi...u mnie jest śliczne jezioro,latem pięknie,lasek full,łódki,rowery,motorówki,żaglówki,ogniska,nurkowanie...
patrzyłem do 28 stycznia 2007 w poniedziałki były głównie NP - nieparzyste,raz tylko równowaga,za każdym razem NP,nie zle...co
od początku roku we wtorki głównie wchodziły P - parzyste,3 razy równowaga,2 NP
MARIO czemu nie pisałeś że typowałeś TSN - numerka 24...taka kasa,tutaj płacą za 1,25 minimum 5zł,nawet parzyste - nieparzyste nie przebiją
koleś jeden mówił że gra sobie na 100 stawek 2 liczby,mówił że coś tam wygrywa,jak często-tego nie wiem
tak tylko on gra nad morzem...a ja na mazurach,widocznie ma za co grać,może codziennie nie gra
siwy łeb powiedział dziś że : " Dzisiaj na pewno losujemy komuś szczęśliwe liczby ",co to miało znaczyć...
"DZIADOSTWO" ,ten "siwy łeb" wie co mówi,przecież postawił swoje oszczędności u buków z ubiegłego roku