Wpisy użytkownika OPA
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 15 220. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
napisałem te brzydkie słowa tylko dlatego,bo inaczej się co"niektórym" PAJACOM nie wytłumaczy,w mądrości siła...i dlatego nie ma co liczb podawać,najpierw zasłużyć trzeba...właśnie tu widzimy typowych Polaków,że za byle co blizniego by sprzedali,tzw. PAZERNIACTWO
panie KULTURA,chodzi o to,jeśli wejdą moje liczby,nad którymi bardzo długo pracowałem,zmarnowałem setki,może tysiące godzin i też nie jestem pewny czy coś z tego wyjdzie
uczciwie byłoby żeby mi ktoś za to się jakoś zrewanżował...nie mówię o 50%,nawet którąś część,wedle uznania,od 5zł w górę,bo nie ma sensu robić mniejszych przelewów
fakt jestem czasami PAJACEM,ale tylko jak rozmawiam z psycholami,którzy myślą że są normalni...uwielbiam to,słuchać tych pierdół,zależy od dnia
słuchaj KULTURA czy ty swoją pracę oddałbyś za darmo??? odpowiedz szczerze
mam nadzieję ,że w sejmie nie siedzisz,bo szkoda naszych rodaków,oj szkoda naszej kochanej ojczyzny
tak i masz za bardzo podniesioną głowę,bo to widać,tylko z inteligencją mi tu nie błyszczysz(ja tak odbieram i na pewno inni też)
czy to moja wina,ze niektórzy szukają guza,ja nikomu nie każę grać...a cieszcie się że nie jesteście obok mnie bo już wtedy bym nie dyskutował,tylko MANTO w głupi
myślałem że będzie z kim klikać,ale niektórzy to są tacy złośliwi,niepotrzebnie...kto komu coś zrobił,ja też miałem ciężko w życiu i z tego wyszedłem sam,bez żadnych psychologów,a liczby typuję bo lubię
ADAMS minęły czasy żeby mnie "satysfakcja" nakarmiła czy napoiła,rachunków też mi ona nie zapłaci,a bawić się ton ja lubię w emulatory gier i konsol,jeśli mam na to czas
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
najważniejsze żeby choć troszkę czasem coś trafić,wtedy to ludzi cieszy...
MARIO np nie zarabia na totkach pieniążków i nie ma o to pretensji ,że częściej przegra,jest tylko złość i tyle,jak u każdego
widzę że zainteresowały nasze wypowiedzi większą liczbę zainteresowanych i dobrze
wy to macie,ale chyba w życiu i to przychlapane...uważajcie w łazience na deskę klozetową ,żeby was nie przygniotła
moja mama i tak mi się nie przyzna co wcześniej robiła-jej sumienie,jej życie
panie MATYCZU,to sobie policz ile dziennie siedzisz przy liczbach x 365 dni(chyba że urlop)
CHOJNY na razie to przekaż te pieniążki potrzebującym,poszukaj w allegro lub w telegazecie,ja jeszcze na nie nie zasłużyłem...całuski od mojej koleżanki Joli
ta szóstka z Małkini co nie odebrana,to będzie pewnie 20 mln na sobotę
a każdy ma swoje problemy i niech z nimi żyją,ja ich nie mam...
ML na dziś
18,25,30,44,75 może być z PLUSEM
ML na dziś
18,25,30,44,75 może być z PLUSEM
Witam,a ja jak się boję o multi 5....po nocach nie będę spał...ciężko będzie
MARIO??? To była jakaś interwencja ??? ja nic nie wiem,ale joble wstawiam tym,którzy na to zasługują...
a jeśli chodzi o wygrane,to możliwe że coś będzie się działo w ML,na razie testy,roboty full,ale na dobrej drodze i jeśli będzie jakiś schemat to wyłoimy kasę,to mój plan
a po drugie mam w tym tygodniu dobrą rękę,w sumie ok 5 tys padło ode mnie na chybił
no ładnie KOGUCIK 19,masz zaparcie,ja mam innego sposoba,ale na razie cieniutko,możliwe że padnie tylko raz w tygodniu
tak sobie myślę,jeśli sie powtórzyło bodajże 8 w ML,to będą teraz się powtarzać minimum 6
jak ktoś chce się bawić to liczby z nich pochodne czy jak to sie nazywa,dla mnie to odwrotnosci...dodać do tamtych :
57,63,65,76
57,63,65,76
MARIO co kto ogląda to jego sprawa ...jak typy??? u mnie ok,ludzi aż przesada,bardzo szybka obsługa,najważniejsze,no i szczęśliwe miejsce...młyn,ale daje się radę POZDRAWIAM
hej,Słuchaj MATYCZ potrzebuję na jutro 16 liczb w ML,do rozpiski,masz takowe,aby weszło chociaż 6 z nich...
najlepiej jakby się powtórzyło z 8,9 liczb i odrzucić te które nie padną...he he
mam jeszcze fajną rozpiskę po 5 liczb z 17-tu na 68 zakładów,tylko to już 170 zyla
tańszy 6 liczb z 16 na 48 zakładów,jeśli wejdzie 6 na 16 ok 60 zł wygrana(minimum),może tak coś się trafi,w mordę kopany siwy łeb
wygraną podejmie pan WIELEBA...dlatego losować lubi tak dużego lotka...ZUZIA D. podawałaś tą parkę wczoraj??? 49,50
PANIE I PANOWIE co to da takie użalanie się...nic to nie da,pomyślcie lepiej nad pewniakami,a nie tylko beczeć...
spotkałem znajomego ze szczecina i mówił że gra na 2 liczby i jest dużo do przodu...fakt ostro gra,nie którzy ostrzej,bo tu tylko 100 stawek,ale przynajmniej porządnie trafia
jak nie macie za bardzo kasy zacznijcie od 2,50, bo takie pisanie to nic nie da,trzeba wysłać list polecony do premiera on wszystko może
nic takie ględzenie nie da,jak by kombinowali,czemu ja nie trafiam codziennie 3 na 3
zobaczcie jak TUSK się cieszył bo wygrał,a uważa się za ważniejszego niż prezydent,najgorsze to,że Polacy zagłosowali ci za granicą i było ich bardzo dużo
...tylko ich tutaj nie ma i nie muszą znosić tych podwyżek...a my co??? co z nami będzie ??? wygramy ??? każdy ???
no właśnie lipa...to wszystko,może tu coś wejdzie:
29,,33,71,58,54,56,80,16,52,68
29,,33,71,58,54,56,80,16,52,68
ciekawe ilu wczoraj zagrało liczbami fachowca...jak on się nazywał multijopasko??? czy jakoś tak
no KOGUCIK fajnie...moje gratulki...oby tak jak najczęściej i najwięcej
bo kobiety KOGUCIK myślą że kasa sama na głowę leci i się zarabia...itd
hej MARIO,mogłem ci ostatnio napisac bo chodziła mi po głowie data BITWY POD GRUNWALDEM,śmieszne,ale 3 pierwsze w DL były,byś coś na pewno trafił...
u was też tak wieje,co to jest,rachunki wszystkie zapłacone,ale to tak wieje,że przesada,panie TUSK proszę coś z tym zrobić
właśnie.będziemy mieć teraz TEST na rząd,czy jest dobry,czy wygrał wybory,by wygrać...bo pieniądze na pewno są,ludzie do pracy pewnie też...sam bym poszedł tylko dobrze zapłaćcie
1 liczba,ciężko bo podobno trzeba potrajać stawki,ewent. dodawać żeby choć sie zwróciło
BOZO zatkało to może ciebie,mnie nie zatyka...a chinczyków nikt nie dopuści,bo my byśmy byli bez pracy,po drugie u nas w regionie jak zapłacą 10zł na godz. to już w miarę-jak na te czasy...
panie ZONK "PEWNIAKI" tj. nazwa potoczna,tzw. liczby które mogą "wejść" w najbliższym losowaniu którejś gry liczbowej...ujmując to żartobliwie,bo pan ZONK jak każdy,który wchodzi "czasem" na tą stronkę urwał się z choinki i dokłada komuś do pieca...bo taki nasz niestety naród
a tam przeżywasz ZONK,bedzie to bedzie,nic na to nie poradzisz...próbować trzeba
MAREK kobieta się urodziła 12 wrzesnia,13 ma imieniny,19 ma wnucząt,a 22 byl jej pierwszy slub,po którym przezyla z mezem 10 lat i jest 270 mln
ja mógłbym zagrać nawet za 100 tys i więcej,np. dzisiaj,ale co potem,jutro,pojutrze-jeśli nic nie wejdzie