Wpisy użytkownika OPA
Łącznie 9 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 14 693. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wiecie co,trzeba sugerowac sie wynikami z ostatnich 2 dni,tak mnie sie wydaje
to fakt ,najlepiej to koperty komuś wysłać,kto potrzebuje...jest mu ciężko,w prezencie,pomóc
ja dziś wyślę te 2 piątki i włożę do koperty:
34,38,56,72,74
25,27,31,55,65
POZDRAWIAM WSZYSTKICH LISTONOSZY
34,38,56,72,74
25,27,31,55,65
POZDRAWIAM WSZYSTKICH LISTONOSZY
a nie mówiąc ,że psycha siada ,zobaczcie wczoraj STEFEK HULA,pewnie grał na 2-kę i powiozło
to mówisz KACZORKU,że nie podajesz już numerów...bo wpadłeś raz na gościa,który wysyłał maile z pretensjami...że nie wygrał
Tak się trafia czasem jakiś "łomot" żeby tylko na stałych bywalcach stronki się wyżyć
jakieś koperty,w mordę co to się porobiło...pan BOMAK podał wczoraj 8,17,29,30,31
no tak LOGICZNA,tylko u was to jest wiele zastosowań z tą flaszką...a my to tylko pić
ta gra multi 5 nie jest całkiem głupia,trzeba będzie pomyśleć o lokalu
tak,DENATURAT jesteś takim właśnie idiotą do potęgi entej,bo niektórzy to chociaż skończyli troszkę więcej szkół niż ty tylko ledwo podstawówkę i to przepuścili,bo nie mogli już na ciebie patrzeć na tą zakazaną mordę
deszcz u nas chyba zaczął padać...budowlańcy to kroją kasę,bo zimy nie ma
no co ty MARIO rozpisać,bez przesady,trzeba liczyć się i to w najpierw,że się nie zwróci
Witam,myślałem,ze tylko ja nie śpię,ale i tak się zdrzemnę.Zastanawiam się czemu z 14 lutego zostały aż 4 liczby,tj. 12 losowań,obserwuję to wszystko i nie pamiętam żeby tak było 23,34,72,74, następna jest 21,56 i 4,54 - to już z innych może nadarzy się to,co było kilka miesięcy temu pójdą 5 szt. pokolei,,tzn.23,34,72,74,21 narka
oczywiście nie sam,muszą wszyscy jak jeden mąż strajkować może wtedy coś osiągniemy...w jedności siła
to jest opłata tzw. na KF,a mi chodzi o vat od prowizji,sorki jesli od razu nie wytlumaczylem
a druga sprawa,totki sprzedają z innymi gadżetami,gazety,mleko i itd. ja mam tylko kupony i nic nie moge narazie zrobic,nie zależy to odemnie
dlatego moge mu dać pewniaki na ML...bo widzę ze jak tu sie pisze,to nic nie wchodzi
ale pewnie są lepsi ode mnie na pewno,no może nie ratownicy,MARIO pozdrówka,ale experci tak
właśnie,poszukajcie odpowiedniej stronki na swoje wypowiedzi...bo tej szkoda
macie rację strajkujcie codziennie,będzie jakiś pożytek,bo mi wczoraj liczby poszły
do każdego dotyczy,tylko pamiętajcie,w razie nie będziecie strajkować to piszcie na stronce,bo po co grać jak i tak liczby nie wejdą...z każdą grą będę miał "przody" i chyba o to chodzi
tak tylko które liczby KACZORKU wybrać,jeśli jest ich bez liku...tu jest pies
ta śliczna i do tego żeby ściana była też z barankiem,to się odechce wszystkiego
przecież po to się tu spotykamy,żeby sobie pomóc,z takim czymś to my daleko nie dojdziemy
po chuj gracie za wysokie stawki,nie lepiej jest grać na 4 z + i dużo nie stracicie...a wygrać można sporo
jak macie troszkę kasy to można się sobie bawić ,ale nie za kilka tysięcy...ja też nic nie obiecuję,moja zasada- jak się troszkę wygra-gramy troszkę za więcej,to jest jak gra na giełdzie,ROZSĄDEK = SUKCES