Wpisy użytkownika Monsiu
Łącznie 837 wpisów w archiwum, pokazane od nr 378 390. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Czy ktoś wie, co z tą Loteriadą? Dają kupony, mają co dzień być losowania - no to gdzie wyniki ? Na stronie wwwloteriadapl też ni chu...chu... Może to tajna gra ? W kiosku też nic nie wiedzą. Pasko - wiesz coś ?
lila
od tygodnia nie mam ani złotówki - taka bryndza
.Ale głupi ma zawsze nadzieję !
od tygodnia nie mam ani złotówki - taka bryndza
.Ale głupi ma zawsze nadzieję !
Ciągle tylko 2 - 3 trafione.Po prostu nędza !!!!

{Ale na razie trwam.

{Ale na razie trwam.
Niedawno , z miesiąc wcześniej zagrałem na 6 i trafiłem 5/6. Ale jak każdy chciałbym trafić raz a dobrze - bo szczęście zdarza się tylko raz (zazwyczaj!).Z racji wieku nie mam nadmiaru czasu przed sobą

lila >>> nie traktuję poważnie tego co napisałem. Z natury jestem optymistą - co mam pisane - to będzie. Prawdą jest to, że chciałbym trafić trochę więcej - życie na emeryturze byłoby spokojniejsze. Kiedyś też to będziesz wiedziała!Na razie też podróżuję od czasu do czasu. Wróciłem właśnie z Czechowic - Dziedzic i Krakowa. Stamtąd jeżdziłem do Kielc i Sandomierza (Starówka piękna)

lila >>>> i znów ni hu...hu...Mimi optymizmu- pech nie opuszcza.

Już mnie wk....a ten lotek, dlatego 

to tylko zostało, no nie ?

Już mnie wk....a ten lotek, dlatego 

to tylko zostało, no nie ?Widziałem Twoje liczby - nawet chciałem wysłać, ale moje nie lepsze. Znów na 10 i 2 x trójka.

lila - co do zasady i gramatyki ---- 2 razy masz rację. Jak byłem w liceum - pisało się przez "h". Pewnie na starość zmiękło !

moje dwie dziesiątki: 12,13,23,34,48,50,56,67,75,77 i 16,27,33,34,39,48,63,68,76 no i kicha

Dziwnie to wszystko chodzi! Może ustalano wyniki, albo zbyt dużo wygranych ? Mój poprzedni komentarz też nie wszedł . Co się dzieje? Na wszystkich stronach z wynikami nie można było doczekać wyników. Czyżby otwarto urząd na Mysiej?
sam9 gdzie w realu można skorzystać z Twojego szampana za wygraną ? Hę ?
lila --- o 14.00 trafiłem 7/10, czyli 140 zł, już dawno nie miałem czegoś takiego. Mała pełnia szczęścia !!!!

andromeda - też dzięki! 1 września wytypowałem szóstkę, wysłałem tylko na 4 losowania, jakbym wysłał na 8 razy - miałbym 1300 zł. Ale kto to wiedział ? A tak nie było nic !
wszystkim !!!! Do następnego losowania z nadzieją na sukces !!!!!!!!!
Może czegoś nie pojmuję , ale wszystkie linki podane przez lilę i Pasko wychodzą na obcojęzyczne strony, i niczego mi nie objaśniają.
Zawsze wypisywane tu linki pokazują mi strony których nie pojmuję. A może trzeba iść do ostatniej?
Pasko - u mnie, niestety otwiera się anglojęzyczna strona z rodziną, trzyosobową, ale nie ma tam Ciebie
Lila >>> podałaś link do ukrainki z obrazami na piasku? Mam to nagrane na nagrywarce.
Pasko >>> czy link skopiuję, czy go każę szukać w Google, wychodzi mi stronka anglojęzyczna. Może to ja popełniam błąd. Sprzęt mam dobry, bo to laptop Dell - stary komputer mi sprawiał duże kłopoty
Lila i Pasko ! >>> nie jestem orłem komputerów, ale nawet jak kopiuję link w pasku na górze stronki (www.multipasko.pl), nie mam żadnych zdjęć, tylko anglojęzyczne strony rodziny, w której nie poznaję Pasko ! Lila, z Twojego linka mam stronkę z występu Ukrainki w ichnim programie "Mam talent" - rysunki w piasku na szybie podświetlonej od spodu. Czy to ma być to?
The Horton Family: August 2010 Takie coś mi się kopiuje. Chyba że to jest rodzina Pasko. Albo ni chu...chu... nic nie pojmuję
Pasko ! jeszcze raz : wpisujesz linki w swoim wpisie! ja to lewym przyciskiem myszy zaznaczam i klikam kopiuj lub Szukaj w Google. Skopiowane wklejam w Google i "szukaj", lub w drugim przypadku na pasku u góry jest odnośnik. Jeśli to lub to otworzę, otwiera się strona anglojęzyczna z jakąś tam rodziną. Więc co robię żle? A może czegoś nie pojmuję jak należy?
xelom >>>> nie mogę pojąć wszystkich rad, bo nic z tego nie wychodzi. Komputerem bawię sie parę lat, i chyba podstawowe sposoby obsługi pojąłem. A jednak nie mogę dojść do obrazów o których piszą.Może jestem kiep?
Naiwniaki!!!! Balzac pisał "Stracone złudzenia" My też zaraz stracimy !!!!
Witam ! Nie czytałem forum ponad tydzień, bo byłem wyjechany( !!!!!!), a wczoraj wieczorem liznąłem informację o dużej ilości trafień 9/9 ! Czy tak rzeczywiście było ? Na WYGRANYCH nadal brak informacji !
Co za cisza ! Wszyscy mają bana, czy zmowa milczenia? Bo muszę wyjść !!!
o.k, Lila, chyba zrozumiałem zbyt dosłownie ! Mea culpa !!!!!{{calus}
Kiedyś wziąłem 6 tygodniowego szczeniaka, bo suka zginęła pod samochodem. Co z niego wyrosło,można zobaczyć - wystarczy kliknąć na mój nick. Na zdjęciu jest już jedenastolatek. Dla pieska ze schroniska też kliknąłem,
dotam >>>> nie pisz takich rzeczy. Babka jest seksowna i niezła. Na pewno chciałbyś taką !!! Chyba, że jesteś sam babą !
lila >>> ja już nawet na swoim profilu napisałem postanowienie, a i tak nie dotrzymuję słowa. Może w Święta tego diabła co mnie ciągle kusi - wygnam w cholerę !
Ale jak zwykle - wysłałem 3 zakłady dziesięcioliczbowe, i normalka: w każdym trzy trafne !
Kobieta na stacji benzynowej do pracownika:
- Czy mógłby pan sprawdzić koła?
- Oczywiście ! Obchodzi samochód i liczy: raz, dwa, trzy, cztery!
- Ma pani wszystkie - może pani jechać !
- Czy mógłby pan sprawdzić koła?
- Oczywiście ! Obchodzi samochód i liczy: raz, dwa, trzy, cztery!
- Ma pani wszystkie - może pani jechać !
majoreczka >>>> w tym miesiącu bylo też 3x pod rząd 28 68 77, ale także piatka 1,42,51,61,62.Poza tym w losowaniu o 14.00 powtórzyło się 12 liczb z poprzedniego, wieczornego losowania.
zakon13 >>>>> przy dawnych cenach nawet zagrałem w obecne MiniLotto na chybił-trafił za kilkaset złotych. Niestety,nic nie trafiłem. Ale gdyby zzakłady były po 1.25 jak kiedyś, to pewnie niejednokrotnie bym próbował.A teraz za duże pieniądze masz niewiele zakładów, czyli kombinacji. Szkoda pieniędzy i fatygi.
Od tamtego czasu prawie nie gram na ch-t, bo to zdawanie się całkiem na los.Teraz grywam po parę zakładów z kombinacji. Ale na razie też nie ma nic !
Też gram tylko w MM, a pozostałe okazyjnie po 1-2 zakłady.Zobaczylem wiele prawidłowości w liczbach, jednak nie ma takich w odniesieniu do 10 liczb, Jest ich co najmniej 20-25, a to obstawić - kosztowna sprawa. Nawet jak udalo mi się kiedyś trafić 17 liczb, to i tak nie wysłałem wszystkich kombbinacji( za drogo!), i wygrałem tylko 140 zł
To prawda ! Gra pojedynczymi zakładami to zaklinanie szczęścia. Niestety, nie mam środków na bogatą grę. Przy niskich cenach zakładów można było ryzykować. Kiedyś często miałem 7, 8 a raz nawet 9 trafień w MM. Teraz przy pojedynczych zakładach kompletna bryndza.
Pasko >>> podaj te liczby ! zakon13 >>> ja , niestety, tylko 5 - 10 maksymalnie, jeśli trafię parę groszy
W DL mam daty rodzinne (12 liczb ) które nieżle padają. Z nich trafiłem parę lat temu 5/6, niestety, teraz jest za drogo, żeby obstawić. Z moich dat była nawet 2 razy szóstka !
Pasko nie podaje liczb - może poszedł spać ! Na mnie też już czas ! Dobranoc wszystkim !{
Chyba też przestanę ! Granie pojedynczymi zakładami jest g-no warte, a na systemy mnie teraz przy tych cenach nie stać.
Denerwuje mnie słuchanie w czasie transmisji durnowatego, klakierskiego wycia i durnowate rozmowy prowadzących. Wolałbym spokój i kulturę prowadzenia Rembiszewskiego. Losowanie sprawia i tak jakieś napięcie, więc durnoty są nie na miejscu. Ale wszystko przyjmujemy od idola narodu - Ameryki
Robal_36 >>>>>> inny problem tej pani:
Cholerny problem ją przygniata
stracić opinię, czy młode lata !
Cholerny problem ją przygniata
stracić opinię, czy młode lata !
zauroczona >>>> prowadziłem przez 7 lat punkt toto. Nie masz pojęcia ile nasłuchałem się bajek o tym, ze trafił wszystko, tylko nie wysłał i podobne bajki. trafic jest naprawdę trudno i trzeba mieć szczęście.
Tylko z tych 20 trzeba trafić chociaż z 10 i mieć szczęście w tym wzorze trafić dziesiątkę
Razu pewnego (dość dawno!) wytypowałem na sucho 25 liczb i podstawiłem pod 200 wzorów na 10/25. Trafiłem aż 17 liczb (jeden jedyny raz w życiu!) i okazało się, że gdybym je wysłał, nie byłoby ani jednej dziesiątki i dziewiątki. Było tylko kilka ósemek.
zauroczona >>>> w ogóle wygrać nie jest trudno, wystarczy skreślić właściwe liczby.
Pytanie : które to są ?
Pytanie : które to są ?
Piszę, że wybrałęm na sucho, i przypadek to zrządził. Kiedy wybieram do wysłania, patrzę , zastanawiam się - i wtedy wychodzi jak widać. Raz tylko trafiłem 9/10, ale to jakieś 6 lat temu i było to 18 lutego.
Od 3 lat mam cholernego pecha. Raz tylko udało mi się trafić w realu 5/6, czyli 120 zł.
majwoj23
Tak też sądzę - nie pokazywałem liczb typując na sucho. Diabli wiedzą co byłoby gdybym naprawdę je wysłał. Aloe chyba bym nie trafił tylu.
Tak też sądzę - nie pokazywałem liczb typując na sucho. Diabli wiedzą co byłoby gdybym naprawdę je wysłał. Aloe chyba bym nie trafił tylu.
Piękne liczby - albo żeby nikt nie wygrał i bonus podniecał graczy, albo ustawka pod swojego ! Podejrzewam to drugie - chodzi o to ,żeby bonusa nie dzielić.{{wściekły}}
po sąsiedzku

dobranoc !