Wpisy 729 701 – 729 800
2 lutego 2012 00:00 → 2 lutego 2012 07:41, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 1 330 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
tak jak pisalem wczesniej nikt przy zdrowych zmyslach nie wytypowalby takich liczb jak dzisiaj wypadly chyba ze na chybil wiec bonusik jest
kiedys mialem plan wyslas 1000 zakladow na chybil z 7 ale jak bylo po 1.25 teraz to za drogo
więc koszmarnie dziwne numerki niech Ci się przyśnią - takie, jak teraz wylosowali - zapamiętaj i wyślij
o snach z numerkami to kiedys tez wam opowiem i jeszcze o innych moich grach a teraz milej nocy wszystkim i wysokich wygranych a i jeszcze jedno pamietajcie bonusik jest moj hehe dobranoc wszystkim
zakon13 >>>>> przy dawnych cenach nawet zagrałem w obecne MiniLotto na chybił-trafił za kilkaset złotych. Niestety,nic nie trafiłem. Ale gdyby zzakłady były po 1.25 jak kiedyś, to pewnie niejednokrotnie bym próbował.A teraz za duże pieniądze masz niewiele zakładów, czyli kombinacji. Szkoda pieniędzy i fatygi.
Monsiu w mini lotto testowalem po 500 zakladow na chybil i jeszcze nie udalo mi sie trafic nawet 4/5 wiec mysle ze to strata czasu bez urazy
Od tamtego czasu prawie nie gram na ch-t, bo to zdawanie się całkiem na los.Teraz grywam po parę zakładów z kombinacji. Ale na razie też nie ma nic !
Monsiu ja nie gram teraz w nic poza multi i tak jak wczesniej pisalem chodz nikt pewnie mnie nie sluchal to zwroc uwage na pierwsze 30 liczb ile wypada w stosunku to wszystkich no i jeszcze jedno moze warto grac tylko w parzyste????
i jeszcze jedno zeby zmniejszyc ryzyko to warto moim zdaniem grac na liczy od 1 do 30 i od 60-80 bo w tych przedzialach przynajmniej ostarnio wypada najwiecej
no i tak zwane pewniaki jak okreslaja niektorzy to 1,44,50,51,80 przynajmniej w tym czasie
Na dobranoc "pechowa szóstka" Lotto. Jest to 6 liczb, które w Lotto nie dałoby ani razu żadnej wygranej, tj. nawet "trójki", licząc od ponad 6 lat!
Też gram tylko w MM, a pozostałe okazyjnie po 1-2 zakłady.Zobaczylem wiele prawidłowości w liczbach, jednak nie ma takich w odniesieniu do 10 liczb, Jest ich co najmniej 20-25, a to obstawić - kosztowna sprawa. Nawet jak udalo mi się kiedyś trafić 17 liczb, to i tak nie wysłałem wszystkich kombbinacji( za drogo!), i wygrałem tylko 140 zł
02,08,14,20,28,37
Ostatni raz 3/6 padło 15 czerwca 2005 roku. Od tamtej pory co najwyżej 2/6
Ostatni raz 3/6 padło 15 czerwca 2005 roku. Od tamtej pory co najwyżej 2/6
Pasko jest taki jeden zestawik ktory regolarnie wypadal pare razy i mysle ze w tym roku tez wypadnie a reszte pozostawiam Twojej analizie
W czasie gdy szóstka 02,08,14,20,28,37 nie miała ani razu 3/6, są takie które w tym samym czasie padły blisko 40 razy.
no tak to moze lepiej szukac tych co wypadaja czesciej niz tych co wypadaja raz na 6 lat??? bo to sie nie kalkuluje bo rownie dobrze moze pasc jeszcze za 2-3 lata taka 6????
Np. 01,10,16,24,44,46 - 40 wystąpień 3/6 w czasie gdy tamta szóstka 0 razy Podam jeszcze szóstkę, która padła ponad 40 razy...
a co do 6 w lotto to mialem 11 listopoda skreslone a nie wyslane 4,5,7,25,44,45 bo nie mialem gdzie wyslac
To prawda ! Gra pojedynczymi zakładami to zaklinanie szczęścia. Niestety, nie mam środków na bogatą grę. Przy niskich cenach zakładów można było ryzykować. Kiedyś często miałem 7, 8 a raz nawet 9 trafień w MM. Teraz przy pojedynczych zakładach kompletna bryndza.
ja od 40 do 50 zl przeznaczma dziennie na granie z roznym skutkiem oczywiscie
Pasko >>> podaj te liczby ! zakon13 >>> ja , niestety, tylko 5 - 10 maksymalnie, jeśli trafię parę groszy
a i jeszcze jedno Pasko mysle ze stworzylej najlepsza strone o tematyce lotto w dziejach internetu i gratki za to
W DL mam daty rodzinne (12 liczb ) które nieżle padają. Z nich trafiłem parę lat temu 5/6, niestety, teraz jest za drogo, żeby obstawić. Z moich dat była nawet 2 razy szóstka !
Ogólnie i tak większości powinno wyjść, że więcej mają kasy z oszczędzania niż z grania
A żeby oszczędzać trzeba nie grać
A mam pytanie do Was z ciekawości, czy jakbyście wygrali 15 milionów w dzisiejszej kumulacji to dalej gralibyście w gry Lotto?
ja tez mam pytanie skoro jestes za oszczedzaniem to co robisz na tej stranie??? dobranoc wszystkim
A czy mnie coś kosztuje bycie na tej stronie?
gdybys zajal sie oszczedzaniem to bys sie nie zalogowal i nie szukal poklasku hmmm dziwne
Pisanie na forum to forma poklasku? Chyba tak o sobie myślisz, ja tutaj się znalazłem, żeby sobie udowodnić, że granie w gry Lotto to głupota, która się nie opłaca.
Pasko nie podaje liczb - może poszedł spać ! Na mnie też już czas ! Dobranoc wszystkim !{
torsan i chwała Ci za to ;p
Da się trafić więcej tylko niestety szansa na to jest bliska zeru
Chyba też przestanę ! Granie pojedynczymi zakładami jest g-no warte, a na systemy mnie teraz przy tych cenach nie stać.
Nie grając w każdym losowaniu MM to aż 155 zł na inne przyjemności
(przez miesiąc)
ekspliktor-no właśnie,155zl a wygrana 20zl w ciagu miesiąca albo i mniej
A w Lotto sprawy mają się jeszcze gorzej. 1 do prawie 14 milionów szansy na wygraną, to już większą szansę ma się żeby zginąć w wypadku samochodowym.
A złudzenie działa kusząco na innych. Widać w tabelach, że ktoś wygrał, ale niestety widzimy takie wyniki tylko dlatego, że bardzo dużo osób ma nadzieję, że coś wygrają a to zwiększa szanse tylko na to, że ktoś w tej dużej ilości losów wygra sporo - i to jest błędne koło i żerowanie na ludzkiej wierze.
Gdyby jeszcze szanse na wygranie 20-50 zł były na poziomie 5-10% to mielibyśmy przyjemność z grania a tak to straszna bieda.
A to, że zapłacimy za kupon Multi-Multi 2,50 zł i zaznaczymy jedną liczbę, to szansa na to, że trafimy wynosi 25%, to aż 75% szansy na to, że utopimy kasę a jaki z tego zysk? 1,5 zł - to jest skandal
Sam fakt, że Totalizator Sportowy stanowi monopol na rynku gier hazardowych świadczy tylko o tym, że mogą bezczelnie zaniżać procent wygranej. W USA nie ma takich rzeczy, bo tam loterie może prowadzić praktycznie każdy i szanse na wygranie tam czegokolwiek są dużo większe.
Gdyby jeszcze pieniądze, które Państwo od nas zabiera szły na jakiś cel, który miałby na uwadze dobro ogółu to byłbym zadowolony.
Uciekam spać, życzę miłego oszczędzania by spełnić swoje marzenia
- 23.
Deki
PO, będzie cieplej
kosmaty
nie wszystkim muszą się podobać, bez urazy
PO, będzie cieplej
kosmaty
nie wszystkim muszą się podobać, bez urazy
----------
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
Kosmaty.. .
-------------------------------------------
-------------------------------------------
Kosmaty. >>41. dodatkowa liczba 14.
Kosmaty.. . Liczby ze snu, to tylko ....wróżba, ale... .
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------