Wpisy 454 261 – 454 360
20 sierpnia 2011 00:03 → 20 sierpnia 2011 11:28, 100 wpisów
Hey All! 
Sprinter ja myślę, że Ci się nie uda
Myślę, że ta bańka zaczyna dopiero rosnąć - bo dawno już nie było dużej kumulacji ok. 20+ mln. 

Sprinter ja myślę, że Ci się nie uda
Myślę, że ta bańka zaczyna dopiero rosnąć - bo dawno już nie było dużej kumulacji ok. 20+ mln. 
wiecie co ja ostatnio zgarnołem troche w totka kolo tyśiaka a puśćiłem za 171zł szkoda że wyszło tylko 4 liczby
jutro bedzie piec
puszczam oczywiśćie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

jutro bedzie piec
puszczam oczywiśćie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
już idę spać
zrób zdjęcie i wklej kupon

jaro
odczytałeś poczte?
odczytałeś poczte?jak wkleic kupon bo niewiem może wiesz opti45 ale kupon aparatem telefonu nie wychodzi i nic nie widac podobno skanujecie jak to się robi 

ach tylko tak można nie mam cyfrówki ale jutro kupie sobie i wkleje zdjecie 

telefonem też możesz zrobić ale też musisz wrzucić na kompa
opti45 myszko madra ty jesteś naprawde można konie z tobą nawet
pożyczać

pożyczać

jaro nie mieć dla mnie czasu
jaruś nie tylko konie możemy bank obrobić i nikt nie będzie wiedział

opti45wiem mam dobry telefon ale zdjecie wychodzi do kitu chodz ma piec pikseli aparat telefoniczny tyle kasy 1270zł za telefon i takie zdjecia 

A teraz juz ide spać a jak będziesz miał więcej czasu to na maila

no właśnie i nie tylko konie,,,,czas dla ciebie zawsze i wszedzieale tam gdzie dziś robiłem nie było nawet sygnału

Jaro jak robisz zdjęcie tym swoim telefonem to wychodzi za CIEMNE czy nie ma ostrosci i jest nie wyraźne?
to kup sobie aparat foto

jarek ustaw w opcjach w telef.na tryb nocny to wyjdzie jaśniejsze zdjęcie
niema ostrośći po prostu widac że to kupon ale liczb już nie widac wyraziśćie
nie wychodzi kiedyś złapałem multi wkleiłem kupon i nie nie było widac
Jak nie ma ostrości to jest pewnie zła odległość aparatu od kuponu - może za blisko? 

znck jutro wkleje kupie aparat cyfrowy nie kituje wam po prostu nie cieszy mnie to szkoda że nie weszło wiecej liczb była by impreza

dobrej nocy jarozack śpij dobrze

Nic konkretnego
puszczam jakieś 4 zaklady skreslone kilka dni temu z podobnymi liczbami + 1 na ch t
puszczam jakieś 4 zaklady skreslone kilka dni temu z podobnymi liczbami + 1 na ch ta ja jutro czyli dziś puszczam znowu za 171zł dużego i tak co losowanie,,,,mini nie grałem wogóle może raz puśćilem na chybił ale nie pamietam w dużego gram dużo,,multi słabiej co dzień po 45zł
Ja jutro mini 60zakładów ale już 3-ci i ostatni raz i kupony lądują do kosza żeby nie kusiło 

ach to ja jutro wydam 171 plus 45 łacznie 216zł ale dużego dadzą mi niespodzianke

jutro zacoło się od 3 to się skonczy na 6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

jutro zacoło się od 3 to się skonczy na 6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666ja miałem jeszcze jak cena multi była1,25 to miałem 9/10 miałem 7/8na stawce 7,,,,6/7,,,,a tak pozatym to wtym roku to na poczatkach przejebałem bo nie puśćiłem i było 8/10,,,9/10,,dwa razy prawie jedno po drugim moi blisćy wiedzą otym a najlepszy był myk że dałem drata curece kupony zanieś babci żeby mi puśćiła i z koło 10 kuponów zgubiła ten na którym była 9/10 niezle myślałem że zawału dostane cieszyłem się bo miałem spisane numery i tylko czekałem aż przyjdzie babcia i sie doczekałem szlak a teraz już jam puszczam bo niechce ryzykować przegranej ewentualnej

zack ja przez dwa miesiące przegrałem koło 6tyś nawet niechce wiedziec ile przegrałem odką gram w lotto,,,mój ojciec tyle przegrał 2 kamienice a ja gram w dużego teraz by oddali to co zabrali ojcu i mi 
dobranoc 

dobranoc 
Niezła historia z tymi kuponami
Najlepiej osobiście dopilnować wysyłania. Szkoda tych nieruchomości, raczej nie powinno się grać na taką skalę - no chyba, że miało zamiar się podwoić ich liczbę - ale takie numery to nie z TS-em. Więc nie warto tyle ryzykować - bo i z tego możnaby nieźle sobie żyć
Dobranoc All 
Najlepiej osobiście dopilnować wysyłania. Szkoda tych nieruchomości, raczej nie powinno się grać na taką skalę - no chyba, że miało zamiar się podwoić ich liczbę - ale takie numery to nie z TS-em. Więc nie warto tyle ryzykować - bo i z tego możnaby nieźle sobie żyć
Dobranoc All 
deki jak robił mechanik rozrzad to musiał odkrecic pompe wodna niestety zapomniał ja dokrecic i teraz jest do wymiany

Dzień dobry.. .

Kosmaty.. .

witam
gała

Krysienka.. .

Eryka.. . 

Wędrowco opisałam swój sen na forum ...obróbka snów ..może byś coś przepowiedział z niego???

Krysienka. :-)
Zaraz tam zajrze.. .
Zaraz tam zajrze.. .
Wedrowco posłuchałam twoich rad przed snem,sniłam ale mało pamietam.Jakiś facet woził mnie samochodem na pace bo jechał gdzies daleko do magazynu opowiadał o sobie ,ja chciałam wysiasc byłam zła,pomyslałam on tu wozi w samochodzie kradzione pieniadze a ja mu mam chyba pilnowć poto mie wzoł.
Odpowiem później, bo muszę teraz wyjść.. .
witam

andromeda

Witajcie znani i nieznani
wczoraj pusciłam 9 i 7 mm na chybił i trafiłam 6/9 i 4/7 
wczoraj pusciłam 9 i 7 mm na chybił i trafiłam 6/9 i 4/7 
Wędrowco jesteś?
Sniło mi sie dziś ze latałam sobie po pokoju..oczywiście bez skrzydeł..wykazałam chęć woli ze chce latac i unosiłam sie tak lekko nad ziemią ale w domu..fruwałam sobie po pokoju..da sie to na cyfry przetłumaczyć?
Sniło mi sie dziś ze latałam sobie po pokoju..oczywiście bez skrzydeł..wykazałam chęć woli ze chce latac i unosiłam sie tak lekko nad ziemią ale w domu..fruwałam sobie po pokoju..da sie to na cyfry przetłumaczyć?

asterka

bo cena zakładu wzrośnie, jak rzucisz

Żeby tego uniknąć dla wszystkich >18

Zatypowali ? Pewniaki ?
I do boooju, do boooju

dobrego dnia
Życie to chcieć siebie.
Śmierć to niechcieć siebie.
Śmierć to niechcieć siebie.
Andruska 
liczba...... 10.
Osoby, które latają we śnie, mają zdolność ....jasnowidzenia.. .

liczba...... 10.
Osoby, które latają we śnie, mają zdolność ....jasnowidzenia.. .