Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 172 141. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Cześć
Kochani ale miałam zdarzenie wczoraj!
Będąc w kolekturze z Panią rozmawialiśmy jak to o mały włos 8/8 miałabym gdyby nie minuta po losowaniu ...i stał tam pewien człowiek skreślając liczby , wydawało mi się, że to zwyczajnie biedniejszy człowiek. Początkowo zerkał mi przez ramię jak skreślałam liczby...potem jednak mnie śledził, między pewnymi budynkami ustał tuz koło mnie i dziwnie się uśmiechał! Z lekka się przejęłam, na podwórku nocą było słychać kroki. Zgłaszając zdarzenie dowiedziałam się, że ów człowiek jest niespełna rozumu znanym wokół "pobieraczem używek". Pisze ku przestrodze...nie rozmawiajcie otwarcie o swoim szczęściu jakiekolwiek by nie było...
a teraz oczekuję z Wami...
Kochani ale miałam zdarzenie wczoraj!
Będąc w kolekturze z Panią rozmawialiśmy jak to o mały włos 8/8 miałabym gdyby nie minuta po losowaniu ...i stał tam pewien człowiek skreślając liczby , wydawało mi się, że to zwyczajnie biedniejszy człowiek. Początkowo zerkał mi przez ramię jak skreślałam liczby...potem jednak mnie śledził, między pewnymi budynkami ustał tuz koło mnie i dziwnie się uśmiechał! Z lekka się przejęłam, na podwórku nocą było słychać kroki. Zgłaszając zdarzenie dowiedziałam się, że ów człowiek jest niespełna rozumu znanym wokół "pobieraczem używek". Pisze ku przestrodze...nie rozmawiajcie otwarcie o swoim szczęściu jakiekolwiek by nie było...
a teraz oczekuję z Wami...
też już widziałam takie zdarzenie z czytnikiem....i całkowicie zgadza się kondi Twoje zdanie odnośnie szkolenia kolektorów.
krzysztof_c ja wczoraj wzięłam 3 zdrapeczki, dla Ciebie i drzewko...w obu miałam zwrot z dla Ciebie złotówke zyskałam....
hahah w takich przypadkach mówie : "co młodsze pokolenie to gorsze"
każdy ma prawo robić co chce.....ale ludzie glupi powinni byc nadzorowani i leczeni
każdy ma prawo robić co chce.....ale ludzie glupi powinni byc nadzorowani i leczeni
islandorka30,5
wiesz bez byloby nienajlepiej, nie kazdy moralnie wspiera swoj gatunek i brnie do czegos dobrego...prawo bylo i bedzie jakiekolwiek by nie bylo...inaczej ludzie by sie zar**ali i pozabijali
mrowka_faraona witaj zgadzam się z opinia
mam juz 4 liczby
moje też i niewysłane
cześć
dziś przede mną babeczka wydrapała 20 i 50 zł......a ja 2 x 1 zł ECH!
dziś przede mną babeczka wydrapała 20 i 50 zł......a ja 2 x 1 zł ECH!
krzysztof_c pieniądze Ci odbijają!
tak drzewko...ale kobietka miała nie powiem co....,bo nie pamiętam jedna zdrapka strasznie długa i coś na niebiesko, a druga taka malutka po 1 zł
tak drzewko...ale kobietka miała nie powiem co....,bo nie pamiętam jedna zdrapka strasznie długa i coś na niebiesko, a druga taka malutka po 1 zł
panoramix 'ie bry Ci wieczór
mężczyzna na pewno w złote jajko...
profesor1980 witaj
QweTT hej, hej
QweTT hej, hej
krzysztof_c Ty tu wypracowania pisujesz i Ty siĘ zastanawiasz nad sposobami zdania...NIEMOŻLIWE!
Witajcie Wszyscy
Witajcie
medea76 cześć i Tobie wróżko
ja dziś wydrapałam 4 zł i 2 zł w słoniku...kobietka przede mna znowu szczęsliwiej....w kalendarzu czy tam krzyżówce gruby banknocik wydrapałą
krasnalek
krasnalek ....nie dziękuję... bo także i straciłam..jestem w zakupie zdrapek o 10 zł do tyłu, pochciwiłam się na droższą i chyba niepotrzebnie...w tych po 1zł, 2zł często się zwraca chociaż
Musze Was też ostrzec po przygodzie ze śledzącym Panem.. spotkała mnie druga mniej spersonalizowana....kuponiki, niehigienicznie potraktowane przez klientów, brzydko pachniały(można się domyślić co na nich było...) a każdy łapką tyka...FUJJJ , brudasy z niektórych grających. Na szczęście dostałam od Pani w kolekturze świeżą paczuszkę do podebrania..
medea76 ...czy możesz zdradzić mi liczbę na jutro dla mnie i też z jakich innych znaków wg wierzeń, kultur jestem??
medea76 poleciało na Twojej...
strasznie ciekawam!
krzysztof_c to dusigrosz nie "wujek", tak czy inaczej mógłby Ci umożliwić lepsiejszy zarobek, coś tam sypnąć...razem pomyśleć ..
ale lepszy rydz niż nic...., poszukaj może jakiegoś zarobku na boku? drugiej pracy? przeprowadzaj dzieci przez ulice, rób swetry na drutach....
ale lepszy rydz niż nic...., poszukaj może jakiegoś zarobku na boku? drugiej pracy? przeprowadzaj dzieci przez ulice, rób swetry na drutach....
medea76
medea76 o 2 z nich sama skreśliłam hyhy zobaczymy..... czyżby jakieś przeczucie?
torsan hej heeej
zgrywus 1,3,38,57,64 ..to moje oboki, oboki często wypadają....nie skreśliłam ich..możliwe, że wskoczą...ewentualnie zamiast 1=15
jak nie będzie...nie wiń mnie jak wskoczą odpal na zakład w ramach puszczenia w świat szczęścia
jak nie będzie...nie wiń mnie jak wskoczą odpal na zakład w ramach puszczenia w świat szczęścia
medea76....jak te wszystkie informacje szlachetnie "brzmią" ...no to czuję się jakoś tak podbudowana...prawie jak ktoś bardzo ważny..nie tam jakieś szczury....a feniks...i niektóre rzeczy się zgadzają ahhahah, choćby pod względem lubienia.
dziękuję Ci pięknie.....będę te dane miała na uwadze i ilekroć coś zobaczę wyczytam z nich swoje przekazy...człowiek żył i nie wiedział a choćby pobawić się można....
czy kin przeciwstawny to źle? oznacza, że się nie powinnyśmy lubić czy uważać na siebie...a może wręcz przeciwnie...uzupełnienie przez to w życiu...?
Nie wiem jak dziękować te wszystkie informacje wyglądają tajemniczo, zacnie, a na uwadze szczególnie będę miała czując pociąg do tajemnic, chęć zgłębiania wiedzy.....aby zagrać, aby skorzystać z moich liczb CZEKAM wróżko o przeciwstawnym kinie
Nie wiem jak dziękować te wszystkie informacje wyglądają tajemniczo, zacnie, a na uwadze szczególnie będę miała czując pociąg do tajemnic, chęć zgłębiania wiedzy.....aby zagrać, aby skorzystać z moich liczb CZEKAM wróżko o przeciwstawnym kinie
dzięki !! teraz będę puszczała z nich stały, plus-jak brak pomysłu na uzupełnienie ulubionych,dodawała z propozycji...ciekawe czy coś z tego wyjdzie!
ja tam jestem bardzo ciekawa, podglądałabym i u innych , może Nam wybaczą Czatowicze.....i jeszcze raz dziękuję!
ja tam jestem bardzo ciekawa, podglądałabym i u innych , może Nam wybaczą Czatowicze.....i jeszcze raz dziękuję!
jocia mocca wita herbatkowo.....
o masz, czyli coś znaczącego może wypaść, u mnie w domu rodzina obserwuje moje typowania, ostatnim czasem ...zwłaszcza i zrywają boki... jak nie puszczę zakładów pada często 5/5 lub 6/6 ...jak wyślę mam może 3/6 kilka razy 6, /10.
fiolka
Ale Morelka Orejro..nie lubi losować dla mnie szczęśliwych liczb...lepiej niech nie losuje, niech przeczesze włoski i przetrze buciki...
Ale Morelka Orejro..nie lubi losować dla mnie szczęśliwych liczb...lepiej niech nie losuje, niech przeczesze włoski i przetrze buciki...
dusia
za 5 minut może nawet 400 Nas będzie.....
zgrywus widzisz jak Ci ladnie liczby podalam??!!
ja tez dziś nic
torsan, ooo...nie ma "jakie nogi" ?
kluczem są pewnie kombinacje najmniej obstawiane
krasnalek nie zmienij ...akuratpewnie wyskocza
złośliwość losu....coś o tym wiem
jocia
jocia zatem możesz mi podawać 25 , a ja z niej wyciągnę złotą 10
prawda, że to świetne rozwiązanie? hahaha
rozpatruję mapkę ... tak pi razy drzwi mi wychodzi, tym razem czuję się jakoś szczególnie niepewnie wobec liczb, ..zastanawiam się czy nie darować sobie tego na 14...i zostawić na wieczorne
jocia spokojnie, nie jestem pazerotą na czyjeś szczęście ..to był żart, ot chęć zabawnej pogawędki ...skoro siedzimy o tej godzinie obie
właśnie pracuję z mapką nad uzupełnieniem liczb,które mi "wywróżyła" medea ...ciekawe co wyjdzie, dziś np mocno zastanawiam się nad wysyłaniem mniejszej ilości zakładów i puszczaniem stałego jednego czy dwóch. Po zeszłotygodniowym sprawdzeniu stałych okazało się, że gdybym nie zmieniła liczb byłoby 300 zł w kieszeni ...gr!
właśnie pracuję z mapką nad uzupełnieniem liczb,które mi "wywróżyła" medea ...ciekawe co wyjdzie, dziś np mocno zastanawiam się nad wysyłaniem mniejszej ilości zakładów i puszczaniem stałego jednego czy dwóch. Po zeszłotygodniowym sprawdzeniu stałych okazało się, że gdybym nie zmieniła liczb byłoby 300 zł w kieszeni ...gr!
piratka
Hahahhaha, eee nie nie, będzie dobrze jocia, widzę niekiedy jak zarywasz też noce, jak wypatrujesz oczy na mapkach i każdy liczy, że zdobędzie..
Brakuje mi 20 jakiejś ..26/29 zaraz którąś złapię, skreślenie oboków mnie kusi tylko strasznie mocno...mimo postanowienia o 1,2 zakładach
a z sercem uważaj ...nie każdy doceni...
Brakuje mi 20 jakiejś ..26/29 zaraz którąś złapię, skreślenie oboków mnie kusi tylko strasznie mocno...mimo postanowienia o 1,2 zakładach
a z sercem uważaj ...nie każdy doceni...
pomijam fakt, że z tymi drzwiami to.....fantasmagoria jakaś
teraz się zastanawiam czy mi się jakieś drzwi w ogóle śnią, ja miewam straszne sny, dziwne, niekiedy prorocze odnośnie wydarzeń w rodzinie, niekiedy trochę jakby oderwane od rzeczywistości...ale drzwi żadnych nie pamiętam poza windowymi
piratka nie mówię nie będę teraz zwracała uwagę na sny...chociaż te gdzie się ludziom cyfry śnią...książkę czytywałam w snach, ale cyferek żadnych nigdy....a tu proszę drzwi trzeba wypatrywać!!
jocia hahhahhaha teraz siedzę i się śmieję, jesteś niemożliwa...!
piratka z tymi słowami właśnie widzę!
ja zdecydowanie! piratko
piratko wolę herbatkę zdecydowanie jestem herbatkowa
ahhahahhaaha
zboczyłam na chwilę i właśnie nadrobiłam zaległość, trzeba było ubrać piżamke
jocia jak mi dasz cudownego buziaka to zaparzę, a nawet płonąć będę!
jocia moje jest ostatnio w rozsypce...szlocha ale nie parzy z drugim ukochanym
jocia ...pisałam ja również, a zatem świetnie, nie szukaj wykrętów! <---Ty w spodniach
piratka...to mamy liczby na piratka i mocca....jutro(hm raczej dziś) będę interpretowała sny
jocia możesz być i w slipach ahhahhahah ale lepiej bokserki!
piratka ja też się smieję do rozpuku
jocia bo ktoś musi, O! i zobacz te pięści trzęsące się Twoje...testosteron w zatrważającej ilości
piratka....ja u siebie sprawdzałam ...ale, że Ty u joci?
jest 29 osób...jutro będą niewybredne komentarze latać
jest 29 osób...jutro będą niewybredne komentarze latać
ognista? moja interpretacja---> morelka oreiro wylosuje Ci wygrany zakład!
Tylko sam czat się nie zna, wyrzuciło mnie i zamknęło mi stronę
Przypomniało mi tym samym, że pora się zbierać i trochę przespać, ostatnimi czasy zasypiam o 6,8 rano i budzę o 10 przed popracowaniem:/
2 nie znają hmm......to i tak chyba dobry bilans ?
jak tylko zaczęłam przebywać z Wami na czacie, jakieś kłótnie tu latały, swojego czasu wydało mi się, że z niezrozumienia żartów właśnie...ale kto to wie, w końcu owe osoby mogły mieć jakąś wspólną przeszłość czatową zawikłaną.....(swoją drogą zabawne, że ludzie nawet na czacie gdzieś nie potrafią..)
piratka ja przyznać? ale do czego? chyba się wybiłam z tropu..i niespecjalnie rozumiem...,a może już senna zbytnio jestem
a że ja to Ony nie Ona? ...nieeee....spokojnie....nie przybyło mi od spódniczką
dziewczyny najważniejsze to mieć dystans
a teraz .....Mocca dyga nóżką i życzy słodkich snów!
jocia jest??!!
jociu !! zobacz liczby z moich pi razy drzwi, ahhahahaha !!
jociu !! zobacz liczby z moich pi razy drzwi, ahhahahaha !!
Witam Wszystkich!
miał byc kwiatek
jakcwar, krasnalek, J-23
jackwar, krasnalek, J-23
ktoś wołał ?
Witam niewitanych
Witam niewitanych
jocia! ---> pi razy drzwi
jocia dokładnie....! fajnie z tymi liczbami...trzeba wymyślać częściej i tak obstawiać, niestety nie skorzystałam teraz pluje sobie w brodę
i na wieczornym dzisiejszym również zawód...zrezygnowałam ze swojego ulubionego zestawu liczb(takie lubienie sobie ot grupy liczb) i teraz miałabym 6/6 ale nie....człowiek zbyt niecierpliwy trzeba było obstawić inne...
i na wieczornym dzisiejszym również zawód...zrezygnowałam ze swojego ulubionego zestawu liczb(takie lubienie sobie ot grupy liczb) i teraz miałabym 6/6 ale nie....człowiek zbyt niecierpliwy trzeba było obstawić inne...
jocia ahhahahhah oj pluje, pluje pora wyszukac to i owo
jocia teraz wszystko co napisze zamieniasz w złoto ?
4/7 i 4/10 przewidzialam idealnie -6tki ale echhh...zrezygnowalam z wiekszosci 70-tek grrr!
jocia powinnyśmy zrzucać się numerkami..ja mialam 26,36,56,42 m.in...
chyba spróbuję wytypować więcej liczb..i zobaczę czy trafię te 10 ...
na pewno 33 i 34 nie padną razem
zgrywus smacznego!
<---o, taka wygrana mnie dziś spotkała
hmmm może z otwartymi ""okami" przy kompie nad mapkami