Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 159 664. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Bonus rośnie...a liczby no cóż!
Witajcie wieczornie!
Ostatnio nie mam szczęścia jak tam Wasze wygrane?
Witajcie wieczornie!
Ostatnio nie mam szczęścia jak tam Wasze wygrane?
gonzaga.....może choć najbliższe losowania szczęściem i chwała się okryją? .....czy może bonus do 2 000 000 zwiększą
29,48,56,9
dzień dobry
a mi ktoś mógłby wysłać kupony
dziś nie mogę zatem pewnie znowu 5/10 i 6/10 będę miała
lottoooo.....hahahahahahahhaha
dres z lampasem i baskinka mlodsza jestem...ale nigdy nie zrozumiem tej mody.....a Agatka aż nadto miła...
dres z lampasem i baskinka mlodsza jestem...ale nigdy nie zrozumiem tej mody.....a Agatka aż nadto miła...
zaraz ktoś wygra
8/10 bez plusa na drugim kuponie nie wyslanych robia to specjanie
MAX jak wygram kupie Ci luksusowy ekspres ;P obym tylko losowań nie przepuszczała ...!
I aby TS nie oszukiwał "W dziurach" losując moje numery
I aby TS nie oszukiwał "W dziurach" losując moje numery
MAX hahahahhahahaa! Wstydź się kobietę tak na wygraną....!
Faktycznie odebrać swoje ciężko zarobione pieniądze trzeba by było...
Faktycznie odebrać swoje ciężko zarobione pieniądze trzeba by było...
dusia będzie lepiej
jocia, o którą się wszyscy martwili!
może drobiazgi ale trafne
wytypuj trafną 10!! Dasz radę
może drobiazgi ale trafne
wytypuj trafną 10!! Dasz radę
jocia! dlaczego MAX dostał lepszego niż ja?! DYSKRYMINACJA świeżaków (gwałtu, rety! )
jocia BUZIAK....ot co!
jocia możesz mnie porozpieszczać
MAX....jak polny kwiatek to "wezmem" i ślicznie dziękuję, buziak ....hm! masz usta wymalowane! po innych kobietach nie chcę ...a i tak chciałabym od innego mężczyzny
dryl?
jocia o(to sie człowiek czegoś nowego zawsze dowie...cudownie)! a zatem o to nie trzeba się martwić jestem tradycjonalistką staroświecką pod wieloma względami na pewno mi nie "odbije"
uczucia uczuciami......ale trzeba się przybrać do liczb
jocia.....bo z dużym szacunkiem ! do starszyzny czatowej
jocia wychodzę z tego samego założenia...ale ! jest ale....np bycie staroświeckim w moim przypadku..i nie tak uczono...by rzucać mięsem i mieć kogoś za nic....stracić natomiast "w oczach"czyt. uznaniu) można szybko...
emerytka_46 nie wiem już czy się witałam...
a teraz wiszę za nogę i rękę
a teraz wiszę za nogę i rękę
jocia.... bo ten buziak wydaje się lepsiejszy... dlatego
drogie Panie to tylko internetowy buziak ot i co
realnie np bardzo sie nie lubię całować i obściskiwać ..jakoś tak niehigienicznie, choć od jednego Pana ciągle czekam na okazy uczuć
natomiast czytając Was czasami podczas typowania liczb, zerkania w mapki....człowiek się przyzwyczaja...przesadziłabym pisząc, że "jak z rodziną" ...ale coś w tym jest...widzi się stałe nicki, ich zabawne i mniej komentarze, wymianę doświadczeń, typów...
realnie np bardzo sie nie lubię całować i obściskiwać ..jakoś tak niehigienicznie, choć od jednego Pana ciągle czekam na okazy uczuć
natomiast czytając Was czasami podczas typowania liczb, zerkania w mapki....człowiek się przyzwyczaja...przesadziłabym pisząc, że "jak z rodziną" ...ale coś w tym jest...widzi się stałe nicki, ich zabawne i mniej komentarze, wymianę doświadczeń, typów...
trisetum przecież Ty wcielony ...nie może być!
jocia ufff...wywalczyłam zdobyczny...a jaki miły
uje muje i oszuści z TS
ktoś zgarnął wygrana niby fajnie ale... czemu nie ja
echhh a tak pieniążki przydałyby się
ktoś zgarnął wygrana niby fajnie ale... czemu nie ja
echhh a tak pieniążki przydałyby się
jocia ba
gonzaga
gonzaga
a kto (mwa ha ha ) i gdzie wiadomo moze?
acha.....czyli takie kupony maja wszyscy...nowka sztuka...:/ jak sie chce poprawic co jest dobre to zazwyczaj sie spie*przy..
zauważyliście niepoprawna reklame powyżej okna czatu? na której o piszę zamiast ruchem....co innego? taka pomyłka no no....
cześć Wszystkim!
tresor .. na lottoland możesz zagrać w EM. W dodatku są niekiedy promocje np przy okazji meczów, że jeśli dobrze obstawisz wyniki to zakłady gratis w proporcji w jakiej obstawisz
tresor .. na lottoland możesz zagrać w EM. W dodatku są niekiedy promocje np przy okazji meczów, że jeśli dobrze obstawisz wyniki to zakłady gratis w proporcji w jakiej obstawisz
trisetum
emerytka_46
krzysztof_24
emerytka_46
krzysztof_24
11 minutek do ponownego losowania kulek MM.....oby padł niefajny zestaw
dotam kiedyś to się nazywało brakiem profesjonalizmu,.. a nie byciem biednym... gracz idzie i powinien zostać poinformowany zgodnie z zasadą gry "co i jak" w danej grze...
hahahha, coś w tym jest dotam
cześć Wam!
29,15 albo 29,9 poproszę bolek31
Witaj!
Witaj!
a ja jak zwykle szczesciara...zastanawialam sie nad 4, 78,65,54 i padly 2/6 i ta reszta nieskreslona:/ jakas masakra ostatnio z liczbami...moze pora sobie przerwe zrobic i nie dac TS zarobic z siebie przez kilka losowan
dusia u mnie to samo z obokami :}
system dobrze typuje luki
kolejny bonus nadzieje i inwestycje w wygraną muszą urosnąć
żeby nie wypadły, żeeeby nie wypadły...
torsan....chyba Wasze....czytanów
ja pier*nikuje! ....są liczby, których nie mogłam iść wysłać:/
...czy jest gdzieś w sieci możliwość wysyłania na 14?
...czy jest gdzieś w sieci możliwość wysyłania na 14?
pięknie proszę o poradę
dotam
Cześć zebranym!
Sprawdzam liczby z wczoraj i co to ma byc?!
i jak tu nie wierzyć, że ustawione..
Sprawdzam liczby z wczoraj i co to ma byc?!
i jak tu nie wierzyć, że ustawione..
oczywiście musiały paść niektóre skoro nie wysyłaaam
a facet...hm dobrze, że facet.. Panie już się opatrzyły
a facet...hm dobrze, że facet.. Panie już się opatrzyły
hyhy, bylo ledwie 80 osóbnagle 480 śledzących ...i być może ogranych ...nie jest się samotym ;D
aktualizacje wyników prosiłabym pięknie
niedziela.....
a może oczy się jeszcze kleją i refleks....tylko hmm czy to nie automat?
a może oczy się jeszcze kleją i refleks....tylko hmm czy to nie automat?
nowatelka
u mnie wychodzi 3/6 , 4/10 i 1/5
następnym razem życzę sobie 10/10 hahahhaha
zgrywus zgadza się
Gdzie te 17 i gdzie słonko
Liczby sie powtarzają w zabawnych zestawach..
Spózniłam się zatypować , może padnie:
28,9,15,39,42,64,80
i WITAM Wszystkich
Spózniłam się zatypować , może padnie:
28,9,15,39,42,64,80
i WITAM Wszystkich
za kilka minut?
bolek31 jak wygrasz w każdej grze pod rząd z kumulacjami..i akurat będzie wolna....to już lepiej wygraj teraz w multi multi
padły liczby, które na wczoraj skreśliłam
medea76 wzajemnie!
islandorka30,5 Maryśka niech się poprawi dziewczyna!
islandorka30,5 Maryśka niech się poprawi dziewczyna!
Witam!
A chciałam właśnie napisać, że wygra ktoś i nagoni innych graczy ...
A chciałam właśnie napisać, że wygra ktoś i nagoni innych graczy ...
Mnie niech przestaną oszukiwać w multi..to też wygram
w mini trzeba mieć jakiś dziwny rodzaj szczęścia
mimo wysyłanych zakładów nigdy nie udało mi się nic trafić specjalnego....
mimo wysyłanych zakładów nigdy nie udało mi się nic trafić specjalnego....
Kochani jedno Wam napiszę...nie zmieniajcie liczb..wczoraj padło 8 liczb z tych, które zawsze skreślam i sobie ostatnio upodobałam....problem w tym, ze rozbilam je na dwa zestawy i tak 3 byla oddzielnie od 9 i 15.
Reszta liczb 76,79,62,49,29.
Masakra! Najchętniej bym się sklapsowała za to zniecierpliwienie zestawowe...
Reszta liczb 76,79,62,49,29.
Masakra! Najchętniej bym się sklapsowała za to zniecierpliwienie zestawowe...
WITAJCIE!
te widzę w przeciągu 2 losowań 73+1/4/36
Fajny losujący ale te spodnie...ta moda
No i Mocca pyta:
gotowi na zgarnięcie 9 mln?
gotowi na zgarnięcie 9 mln?
haze19 a daj Ci losie
krzysztof_c nikt nic za darmo nie da, podwyżki...o tym już od dawna trąbili... trzeba ciężko rabotać albo iść na premiera...
i
WITAJ
i
WITAJ
Ale żarty z tymi liczbami, a patrząc na mapki "może ta 9 powtórzy blisko z 15"...no ale nieee , na pewno nie będzie.....i BUM
a kombinacje liczb w całym zestawie
Witam wieczorową porą!
a kombinacje liczb w całym zestawie
Witam wieczorową porą!
Witajcie!
bolek31
bolek31
cześć milionerzy!!!!!
wszyscy opływamy pieniędzmi
Widzę znowu temat zdjęć, a tak na dobrą sprawę...co to za różnica..czy ktoś wstawi?
Jeśli wygrał jego radość, wierzyć i tak nie trzeba a jak nie wygrał też tylko jego strata
Jeśli wygrał jego radość, wierzyć i tak nie trzeba a jak nie wygrał też tylko jego strata
J-23 .... ja jak idę do kolektury...babeczka tylko zaciesza i śmieje się z mojej wygranej 8/8 ,która weszła niestety z opóznienia minute po losowaniu i tak mialam raz z 8/8 i ze dwa razy 7/7
J-23
J-23 wbrew temu co się pisuje nie sądzę aby tak ciężko np totalizator miał...przy tak wysyłanych zakładach...wcale nie po jednym u niektórych grających(może nawet większości)..wygrane nie takie powinny być i nie tyle ich powinno być
wczorajszego dnia zdrapkę kupiłam pierwsza lepsza z brzegu, wydrapałam zwrot kosztu zakupu ahhahha...ale dziewczyna obok mnie dosyć młodziutka.3 kupiła i nic....i kolejne 10 zł na następne i kolejne..potem facet lotka za 100 pare zł....sama wydałam z 20pare zł...i tak co pójdę to większość...na forum się nawet czytuje jak gracze grają...
wczorajszego dnia zdrapkę kupiłam pierwsza lepsza z brzegu, wydrapałam zwrot kosztu zakupu ahhahha...ale dziewczyna obok mnie dosyć młodziutka.3 kupiła i nic....i kolejne 10 zł na następne i kolejne..potem facet lotka za 100 pare zł....sama wydałam z 20pare zł...i tak co pójdę to większość...na forum się nawet czytuje jak gracze grają...
ja na chybika hmmm nie przypominam sobie bym coś miała może z raz zwrot, a tak to raczej cienko....swoje typy prędzej coś zdobędą we wczorajszym 8/10 znowu ale także nie wysłane(bo się przeliczyłam sądząc, że akurat nie ten zestaw padnie)
torsan cześć
jaka?
ja w mini trochę zielona(a niby wysyłałam)...ale to pewnie sporo? ile płacą za 4?
żartujesz torsan! ..to MAŁO....za drugą z rzędu wygraną, a to dziady...
J-23
DLACZEGO mi J-23 Twojego nicka bez reszty tekstu wysyła to nie wiem
ale! te niewysłane najbardziej gryzą
ale! te niewysłane najbardziej gryzą
trupa pchel cykrowych?
torsan idz i z moimi proszę
cześć Kochani
ALE ZESTAW LICZBOWY, ale zestaw liczbowy..aż westchnę! Coś ostatnio nie mam szczęścia powyżej 2 zł. Zastanawiam się...czy zapeszenie jest możliwe?
Ps. Podrzucicie ze 2 liczby , które uważacie za pewniejsze w wystąpieniu kolejnego losowania?
Ps. Podrzucicie ze 2 liczby , które uważacie za pewniejsze w wystąpieniu kolejnego losowania?
jociu ale dawno nie widziałam Twoich literek i nie witałyśmy się cześć! jak tam typowania Twoje?
uaaa, ale to aż 9 !! ahhahahha
jocia tylko jeszcze żeby z tych 23 ustrzelić!
vondeoff z oświadczynami?
vondeoff z oświadczynami?
tylko trochę bardziej jakby grzecznościowo...bo to jeszcze nie czule Vondeoff
a żeby tak jeszcze mój, dziś słoneczny, ton głosu dołożyć,...ho ho u jędzy jak ja to niespecjalnie częste doświadczenie
może by tak z mapkami pokonwersować? myślicie, że to coś pomoże tym razem?
hahahah jocia, Vondeoff
hahahah jocia, Vondeoff
staszek2012