Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 182 200. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
stara grzesząca polonistka nie może być!
hahahhhaa wiedziałam, że się odezwie ! trzeba przemianować z polonistki na jocia szprocia <---bo od grzeszącej , O!
medea76 jocia jacunn hej, albinlotto, beti
swoją drogą ciekawe jak piratce poszły losowania?
jacunn ...by mieć na poważnie za starego kogoś...najpierw trzeba by było znać wiek danej osoby, a do żartów należy mieć dystans...
jocia...gdzie bezosobowo,.. w dyskusji nie ze ścianą , jeśli ktoś czyta ze zrozumieniem nie jest bezosobowo
jocia...gdzie bezosobowo,.. w dyskusji nie ze ścianą , jeśli ktoś czyta ze zrozumieniem nie jest bezosobowo
medea76...gratulacje z 7/10 i 8/9 masz bardzo blisko do 10/10
jocia to było retoryczne pytanie...na co wskazywałaby reszta "zdania" ale nie powód do bezsensownej kłótni, wybacz jeśli czujesz się urażona ...w rozmowie, która dopiero co prowadziłyśmy z piratką zdawałoby się, że znasz się na żartach i masz dystans, jak to sama pisałaś...
jacunn no to mamy podobne zdanie na owy temat...nie pisząc już, że starość to nie żadna ujma...
oj jocia jocia pisałaś, że czytasz ze zrozumieniem....
wiedziałam, że się odezwie.. było komentarzem do odezwu Twojego na zaczepne stara grzesząca polonistka... co do ów pytania odpowiedziałaś przecież na "gdzie bezosobowo" i to pytanie miałam na myśli jako "retoryczne";>
wiedziałam, że się odezwie.. było komentarzem do odezwu Twojego na zaczepne stara grzesząca polonistka... co do ów pytania odpowiedziałaś przecież na "gdzie bezosobowo" i to pytanie miałam na myśli jako "retoryczne";>
medea76 poczeeekaj przez to wszystko zapomniałam zapytać jak wyliczyłaś wtedy te 17,7 i 22 dla mnie ....czy mogłabym prosić o jakieś wskazówki?
albinlotto
jacunn
jacunn
jocia to bezsensu, jeśli mnie nie lubisz(choć nie wiem czemu bo ostatnio mi się nawet wydawało, że miło i żartobliwie Nam się rozmawiało i nie miałyśmy żadnych zatargów bo i czemu) to ok, nie zamierzam Ci się narzucać TO TYLKO CZAT. Jocia ja nie pisałam, że nie użyłam formy bezosobowej ;> nadal pisze--> czytaj proszę ze zrozumieniem, moje pytanie retoryczne: gdzie bezosobowo(jakbym miała tak się "rozdrabniać" jak Ty to bym się przyczepiła do Twojej kropki i wykrzyknika(jak już to znak zapytania jociu)...był wykrzyknik bo zabawnej formy użyłam tak jak w rozmowie z ludźmi się używa tonu głosu) było retoryczne. Co do Twojego "...inaczej brzmi jocia wiedziałam, że się odezwiesz.." inaczej ale może dlatego, że to Ty tak byś w danej chwili napisała nie ja..., a jak już pisałam sądziłam, że obie znamy się: raz na żartach, dwa mamy dystans, a trzy nie mamy nic do siebie żeby tak się dąsać i czepiać za bezosobowe formy....w dodatku jak już napisałam...było wiadomo o kogo chodzi. Jedyny mój błąd w tym, że nie wzięłam pod uwagę czyichś "uraz" czy "uczuleń". Co do Twojego "niepokoi"<------to dopiero niemiłe! Niespecjalnie rozumiem co ma Cie niepokoić? Szczerość i otwartość? Rozumiałabym gdybym miała tysiące nicków(macie tu uraz na tym punkcie) albo obrażała kogoś i była niegrzeczna rozmyślnie czy nietaktowna do osób, z którymi nie zamieniłam słowa...
jocia to dopiero nieszczere i jeszcze to przytulenie, a napisałaś o minusie odnośnie mnie...nieprzyjemnie.., bo ja np nic do Ciebie nie mam poza tą sytuacją teraz. Starasz się mnie uciszyć wypisując do mnie(i tu nie ma znaczenia ilość pisanego tekstu), a ja jedynie chciałam wyjaśnić sytuacje odpowiadając Ci jak ktoś kto również rozmawia z inteligentną osobą ...aby do siebie nic nie mieć. Już napisałam jeśli mój nick z samego nicku od początku Ci się nie podoba, to nie zamierzam Ci się narzucać wystarczy, że zwyczajnie nie będziemy do siebie pisały, przestrzeń czatowa spora. Jak sama jednak napisałaś również..jesteś dużą dziewczynką..więc może zreflektujesz i zamiast mnie elaboratami oskarżać...będziemy się tolerować, a z czasem mnie może nawet polubisz na + zamiast tego -.
Nie napisałam, że nie możesz, dobrze by było ..aby jak na dorosła osobę było uzasadnione, Twoja wola jednak.
Pocieszenie...hm,w takiej sytuacji i przy Twoim zdaniu trochę zakłamane się wydaje(bez względu na to czy ironia, cynizm czy cokolwiek ma wyrażać według Ciebie)...zresztą zapewniam, że nie trzeba, nie ja z Nas dwóch mam problem z czymkolwiek. Chciałam tylko rozwiązać sprawę abyś nie czuła się urażona i miałam nadzieję na jakieś porozumienie, z drugą inteligentną osobą jak mi się wydawało. Bez sensu jest taka dyskusja z mojej strony jeśli chcę z kimś dobre relacje utrzymywać choćby tylko czatowe, a ktoś wcześniej udawał dobrego i mi jakieś minusy wystawiał, nie mając podstaw i znając tylko sam nick(najwyraźniej ten nick Cie tak "zastanawia" bo nie przypominam sobie aby cokolwiek innego mogło, a znikąd indziej się nie znamy), pisząc obie do tej pory względem siebie dobrze. Jeśli względem czegoś czujesz się niepewna to Pan Pasko może posłużyć pomocą...daje pełną zgodę na to by napisał czy miałam inny nick czy nie i co pisałam z kimkolwiek kiedykolwiek na tym forum(odnośnie tego za co to Ty mnie tak nie lubisz). To wszystko z mojej strony. Nie czuj się proszę urażona. Do ludzi podchodzę z szacunkiem bez względu na to czy po drugiej stronie ekranu czy nie...czego dowodem jest to, że chciałam dobrze załatwić te sprawę. Wcześniej to nie był brak szacunku, a jedynie żarty jak i w rozmowie z piratką i Tobą wcześniej. Ot i całe moje podejście.
Pocieszenie...hm,w takiej sytuacji i przy Twoim zdaniu trochę zakłamane się wydaje(bez względu na to czy ironia, cynizm czy cokolwiek ma wyrażać według Ciebie)...zresztą zapewniam, że nie trzeba, nie ja z Nas dwóch mam problem z czymkolwiek. Chciałam tylko rozwiązać sprawę abyś nie czuła się urażona i miałam nadzieję na jakieś porozumienie, z drugą inteligentną osobą jak mi się wydawało. Bez sensu jest taka dyskusja z mojej strony jeśli chcę z kimś dobre relacje utrzymywać choćby tylko czatowe, a ktoś wcześniej udawał dobrego i mi jakieś minusy wystawiał, nie mając podstaw i znając tylko sam nick(najwyraźniej ten nick Cie tak "zastanawia" bo nie przypominam sobie aby cokolwiek innego mogło, a znikąd indziej się nie znamy), pisząc obie do tej pory względem siebie dobrze. Jeśli względem czegoś czujesz się niepewna to Pan Pasko może posłużyć pomocą...daje pełną zgodę na to by napisał czy miałam inny nick czy nie i co pisałam z kimkolwiek kiedykolwiek na tym forum(odnośnie tego za co to Ty mnie tak nie lubisz). To wszystko z mojej strony. Nie czuj się proszę urażona. Do ludzi podchodzę z szacunkiem bez względu na to czy po drugiej stronie ekranu czy nie...czego dowodem jest to, że chciałam dobrze załatwić te sprawę. Wcześniej to nie był brak szacunku, a jedynie żarty jak i w rozmowie z piratką i Tobą wcześniej. Ot i całe moje podejście.
medea76 dziękuję pięknie! Zostawiłam wiadomość na Twoim profilu..fajnie, że odpowiedziałaś ..miałam poszukać na stronach o "kinie"...ale nie orientuję się choćby, które źródła są wiarygodne. Teraz będę wiedziała czego dokładniej poszukiwać jeśli będziesz zajęta lub Cie nie będzie.
Dobrej nocy Wszystkim
Witam zebranych
trzeba zatypować...ostatni zestaw liczbowy jest dziwny, zużył część liczb zmojego ulubionego zestawu...ciężko będzie coś wybrać
trzeba zatypować...ostatni zestaw liczbowy jest dziwny, zużył część liczb zmojego ulubionego zestawu...ciężko będzie coś wybrać
J-23 możnaby powiedzieć buziak zaprawiający "do boju" z liczbami
paftyreaktywesion, ja również ostatnio na lottolandzie czasami i EM
paftyreaktywesion....oj mógłby, mógłby...i to na 14 ..nie znam żadnej takiej strony...,a przydałaby się...często nie mogę wyjść z domu i omijam...liczby wpadają wtedy
jackwar, krasnalek
iście jesiennie...ale każda pora ma swoje uroki
hyhy żeby się tylko nie okazało, że padną mi liczby
krasnalek o 100 więcej już
ale owłosione nogi....ale broda z zarostem
islandorka30,5
faktycznie jest w nim coś.....ale to zawsze jakaś odmiana po stałej drużynie...
faktycznie jest w nim coś.....ale to zawsze jakaś odmiana po stałej drużynie...
26 i 36 znowu razem....pomyślałam o 71 po swoim zatypowaniu....ale już za późno zmienić było...
torsan
3/6, 4/7, 4/10
islandorka30,5 dziękuję pięknie....oby na wieczór się trafiło
islandorka30,5 hahaha to uczciwa umowa! wygrajmy
to co ta dziesiątka, która padnie, będzie albo Twoja albo moja
islandorka30,5 to i ja trzymam za Twojego maluszka ....mi nigdy się nie trafia dlatego nie gram zbyt często w mini...może kiedyś z większa gotówką, na większa ilość zakładów zagram...ale nawet wygrana 2 stopnia....jaka malutka
dusia
krasnalek heh
torsan!! ja tez kupuję z nadzieją, że nówka nie obkupiona jeszcze to coś się trafi...ale jeszcze ani razu nic sie nie trafiło...za to trafia sie w "dla Ciebie" choćby zwrot często i kilka razy podwójnie... teraz pomyślę o kalendarzu i może słoniku (miałam 1 zł i 2x 1zł hahaha), w krzyżówkach raz jakaś drobnica...ale przy mnie osoby wydrapywały po 20 zł i 50 zł..
torsan!! ja tez kupuję z nadzieją, że nówka nie obkupiona jeszcze to coś się trafi...ale jeszcze ani razu nic sie nie trafiło...za to trafia sie w "dla Ciebie" choćby zwrot często i kilka razy podwójnie... teraz pomyślę o kalendarzu i może słoniku (miałam 1 zł i 2x 1zł hahaha), w krzyżówkach raz jakaś drobnica...ale przy mnie osoby wydrapywały po 20 zł i 50 zł..
w neonowej jak na złość jeszcze piszą masz....x szans na wygraną
islandorka30,5 zgadza się..ja ostatnio cieniej dlatego trzeba zamknąć portfel dla Ts'a
drapek u mnie widziałam
drapek najprędzej pod Warszawski (chyba, że Cię źle zrozumiałam) tak czy owak w kartoniku ze zdrapkami leżał słonik i za nim kilka ostałych jeszcze 7
ja bym chciała mieć więcej czasu by posiedzieć przed ekranem i w keno pograć...ale często nie jestem zależna z czasem od siebie....zatem na razie trafiłam coś ponad 10 zł po 2 losowaniach i trochę więcej po nieodpuszczaniu jakoś weekendem..i puszczaniu z losowania na losowanie
drapek nie ma zupełnie za co...ale to znaczy, że powinnam brać jak są?
drapek
trisetum witaj tak w ogóle
trisetum witaj tak w ogóle
gratitude
Witam Wszystkich ponownie
gaja cześć i papa
jocia
idę zaszyć się w mapkach
zgrywus
zgrywus to Ty do niecierpliwych i ciekawych chyba nie należysz skoro dopiero teraz sprawdzasz? ...trzymam kciuki!
żeby tak pomyślne kuleczki wylosowali
o hoo....to ja dziś oszczędniej ahhaahah
zgrywus daj znać czy....coś padło
zgrywus daj znać czy....coś padło
wielkie emocje hahahahaha
krzysztof_c zapasowy nos?
gratulacje tym, którzy wygrali
medea76 obejrzałam właśnie 5 piątego sezonu tak myślałąm, że ten eugenie....troszkę ich zwodzi przyjemnego seansu! ciekawe co z Carol i jak sie sprawa rozwikłała
Ps. dwa numerki dopomogły w zwrocie kosztu kuponu
medea76 obejrzałam właśnie 5 piątego sezonu tak myślałąm, że ten eugenie....troszkę ich zwodzi przyjemnego seansu! ciekawe co z Carol i jak sie sprawa rozwikłała
Ps. dwa numerki dopomogły w zwrocie kosztu kuponu
EstyMy
cześć Wszystkim!
Nie wiem jak Wy ale ja..0 zł wygrałam dnia dzisiejszego
Nie wiem jak Wy ale ja..0 zł wygrałam dnia dzisiejszego
Witajcie Wszyscy serdecznie!
Witajcie
fiolka lenovo to bardzo dobre lapki ...miałam i lenovo i asusa i hp i dwa jeszcze inne...lenovo w aluminium z dobrymi parametrami to jest to czego potrzeba...a ja korzystam na calego z mozliwosci oczywiscie, wszystko robi dany model wiec patrz na parametry bezwzgledu na to jaki....ale np po 2 doswiadczeniach z HP<--tego nie polece....! Dell jeszcze miałam i był ok...obecnie asus
fiolka lenovo to bardzo dobre lapki ...miałam i lenovo i asusa i hp i dwa jeszcze inne...lenovo w aluminium z dobrymi parametrami to jest to czego potrzeba...a ja korzystam na calego z mozliwosci oczywiscie, wszystko robi dany model wiec patrz na parametry bezwzgledu na to jaki....ale np po 2 doswiadczeniach z HP<--tego nie polece....! Dell jeszcze miałam i był ok...obecnie asus
gaja ściskamy kupony z numerkami
fiolka ...tak się zastanawiam czy przegrzewać się za mocno nie będzie...ale jak już to z i7....a dlatego ze tu pewnie już o giercowanie chodzi? ....pamiętam, że był skierowany do sektora dla graczy choć dla mnie to mały żart no bo tak lapek dla graczy to troszkę...ostry giercomaniak wolałby inny sprzęt a z drugiej strony na czym i ostry giercomaniak to nie zagra? <---żart ...na potrzeby kogoś kto niedużo gra w sieci przesiaduje i buszuje normalnie po stronach jak najbardziej ok....nie pamiętam dobrze sektora cenowego...ale popatrz na konkurencyjne modele i rozwiązania w danej cenie, może dostaniesz lepsze parametry(choć tu wcale nie są złe)
nowatelka
wiszę, planuję co za fortunę, którą wygram zrobię ....
fiolka...to powinien być jak najbardziej wporządku...bo tak jak napisałam to już lapek , który znajdował się w sektorze dla tych bardziej wymagających celów i parametrów złych nie miał....ale ja jestem i tak przezorna więc obiegłabym wszystkie dostępne konkurencyjne modele i porównała parametry z danej grupy cenowej jeśli idzie o sama firme nie widzę powodów by jej nie ufać ...nie jestem ignorantką i nie wybieram rzeczy po kolorach...biorąc swojego sama się zastanawiałam czy aby nie brać lenovo..ale ja już mam z rok.
wzajemnie nowatelko
fiolka...radości z użytku nowego sprzętu tylko córci życzyć
krasnalek dusia
Witajcie Wszyscy!
Jak wypadło dla Was losowanie? Zadowoleni czy rozczarowani?
Ja dziś zaliczyłam 5/7 , 4/10 i 2/10
a było tak blisko 7/7
Jak wypadło dla Was losowanie? Zadowoleni czy rozczarowani?
Ja dziś zaliczyłam 5/7 , 4/10 i 2/10
a było tak blisko 7/7
nie mogę uwierzyć ....powtórzę dla grających: nie przerywajcie stałego zestawu jeśli możecie wyjść i macie z czego zainwestować
ja kolejny raz nie mogłam puścić
ja kolejny raz nie mogłam puścić
Witajcie Wszyscy
Mam pytanie czy Wam również wszystko dopiero teraz wyskoczyło?
Mam pytanie czy Wam również wszystko dopiero teraz wyskoczyło?
medea76 jak widzisz choć w sumie wybrałam na lubienie i nie liczby...Twoje wywróżone się w nich znalazły a zatem i dla Ciebie
medea76 może My Ci powinniśmy wróżyć
zastanawiam się na ile trafia się to czego się nie wysyła w przeciwieństwie do tego co by się trafiło gdyby te same numerki się wysłało...
krzysztof_24
Agnieszka
lewy....jakby je wysłać nie daliby wygrać liczby wylosowane byłyby inne
Witajcie
niech dziś wylosują szczęśliwe cyferki
krasnalek
Cześć Wszystkim!
tirarira...po prawj stronie calej strony, na ktorej aktualnie widzisz czat...bedą różne paneliki i bedzie pisac zaznaczone na niebiesko i podkreślone...."Podaj swoje typy ! " klikasz w to i Cie przenosi....i tam podajesz...klikasz zatwierdz i ju
tirarira...po prawj stronie calej strony, na ktorej aktualnie widzisz czat...bedą różne paneliki i bedzie pisac zaznaczone na niebiesko i podkreślone...."Podaj swoje typy ! " klikasz w to i Cie przenosi....i tam podajesz...klikasz zatwierdz i ju
EstyMy
Witajcie Wszyscy
aleee liczby padły
Wędrowca netowy
Witajcie
bonus powinien od razu 100 000 wynosić zamiast 10 000
bonus powinien od razu 100 000 wynosić zamiast 10 000
decus1982
Czy to nie Ty pytałeś/pytałaś ostatnio o strony, na których można grać?
Przeleciało mi przed oczkami ...ale! np kuponylotto...3gry itd...tych 2 używałam...i jeszcze lottoland ale tam już brak multi
Czy to nie Ty pytałeś/pytałaś ostatnio o strony, na których można grać?
Przeleciało mi przed oczkami ...ale! np kuponylotto...3gry itd...tych 2 używałam...i jeszcze lottoland ale tam już brak multi
uff, to jednak dobrze zapamiętałam dzidziową mordkę ja wprawdzie nie mieszkam za gramanicą....ale niekiedy grywam online. Niestety często jest tak, że nie można zagrać w multi na godzinę 14 ale np na kuponylotto, jak obstawisz jakiś zakład na 2 razy przed 20 to pojdzie na losowanie o 21:40 i o 14:00
krasnalek
dotam
marek33 pozwolisz, że dołączę . Będą inne niż te, które wybrałam jakoś tak często bywa, że wysyłam i są obok...a zatem
10,18,45,76,21,39,80,5,9,42
10,18,45,76,21,39,80,5,9,42
decus1982...sprawdzone, tzn.. nie wygrałam nigdy nic dużego ale wiem, że to jedni z pewniejszych..i mniejsze wygrane zawsze mi wypłacają jak się trafią...jedyny minus to, że zazwyczaj życzą sobie prowizyjke (jak będziesz chcieć wysłać zakład wtedy pojawia się taki odcinek z zakładem kwota itd i dopiero jak zaakceptujesz i przelejesz pieniążki oni z tym "biegną" wysyłać)...ale to mało gdzie nie pobierają..chyba na 3gry z czasem bycia u nich jest niższa, a może wszyscy tak teraz mają...nie wiem.
zgrywus hyhy, ja nie zerkam ciągle ..ale jak będę to tak jak kiedyś rzucę trafiają się te których nie wysyłam..a niekiedy 5/10 mam ze swoich....zobaczymy jak tym razem. Tymczasem zmykam na łóżeczko i życzę Wszystkim graczom wysokich wygranych....KURCZE ktoś chwycił bonus i teraz się mniej miło gra
decus1982 niczego....oni mają u siebie, ja jestem zapobiegliwa i w razie czego robię sobie paintscreena na dowód tego co wysłałam...ale zawsze się zgadza. masz po zalogowaniu w swoim profilu wszystkie zakłady z numerkami zarejestrowane. zazwyczaj na następny dzień masz kwotę już na koncie swojego profilu.
medea76 Wiiitaj ! Wróżko powodzenia!! z Twoimi zakładzikami! i jestem z Tobą nie oglądam losowanka zmykam więc papa!
medea76 Wiiitaj ! Wróżko powodzenia!! z Twoimi zakładzikami! i jestem z Tobą nie oglądam losowanka zmykam więc papa!
o 3/4 mam i 2/10 i z oboków wyjątkowo nic
no i musiałam zostac i sprawdzić..dałam sie nabrać na mini lotto to zdecydowanie nie moja gra...jakoś dziwnie te liczby padają....mam jedna liczbę.
decus1982...hmm tak, zdecydowanie osoby pełnoletnie ogólnie powinny grywać w gry liczbowe gdzie w grę wchodzą duże pieniądze lub ich utrata ja już pełnoletnia, zatem akurat tego problemu już nie mam
decus1982...hmm tak, zdecydowanie osoby pełnoletnie ogólnie powinny grywać w gry liczbowe gdzie w grę wchodzą duże pieniądze lub ich utrata ja już pełnoletnia, zatem akurat tego problemu już nie mam
Cześć Wszystkim!
jak Wasze typowanka?
o tak dobrze?
ja mam 5 zł ledwo
ja mam 5 zł ledwo
Woow! to gratuluję pięknie..... to ile liczb wpadło w takiej kwocie hmmmm?
ojejku!! chyba plułabym sobie w brodę, że z nich mniejszego zakładzika nie zrobiłam ahahhahaha ale jak to cudownie sprawdzać....aż się smieję na samą myśl, jak sprawdzając liczby musiałaś ...czekać na kolejne! sama radość