Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 607 012. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dusia a ty jezdes co tam w bytomiu się dzieje czytam właśnie ze butla z gazem rozwalila kamienice
13 14 lipca w Lubinie nie Lublinie koncerty lat 90 fan factory stachurki dj bobo itp
hey....... z propzycji 8 na forum wyszlo 4/8...2/8...4/8...6/8 a w realu 4/9 3/5 5/8
hey nie witanym.....Gosia o ile lukasz jeśli można wiedzieć jak nie to w porządku a mianowicie czy wg ciebie odkąd jest ta ekstra premia jej losowanie ma jakiś wpływ na ekstra pensie lub odwrotnie czy tez nie no i czy zmieniło sie typowanie ekstra pensji wo gule zwracasz uwagę przy wyborze liczb do ekstra pensji na wyniki ekstra premii.......... eh mam nadzieje ze nie namieszane
od paru losowan nie typuje ss ani ep ani ej nie gram w to ulubiona liczba dodatkowa w ep jest liczba 03 i taka mi sie na jutro widzi byc moze zagram albo i nie zobacze nie korci mnie ta zabawka ts na sucho tak mi sie widzi co nie co bez podawania calej 5/5 do ep i epremi
01,07,15,19
03,09,15,17
01,19,27
01,07,15,19
03,09,15,17
01,19,27
Hej Gosia jak dla mnie 01,06,10 lub 01,06,32 dodatkowa 03 i miłego dnia byc moze po losowaniu bede
Hej co krzykliwe awanturnickie klotliwe te papugi bez wyjątku ary kakadu
Gosia jak będziesz podawac 5 liczb do ep i 4 razy w ciągu 7 dni będzie 4/5 i dodatkowa 5 zl ci sms wysłać ja
Tomi77 mi dawno się odechciało pisac i tak zapalency się ciesza ze tak jest za ich kase inni mają wow tylko z czego pozostali majs zyc niech kazdy zarabia tyle co oni polowe chociaz przy tych cenach co sa bylo by wtedy ok a nie kasw większośći idzie tam gdzie ludzie zdrowi zamiast pracować to wola brac nie wspominając o biznesmenach pewnych z pewnym panem na czele co dostaja za co tyle dzieci umiera na raka różne choroby brak slow lepiej o czyms milym popisac
Ciężki wybór byl na 14h nic na siłę 1x5 1x10 to co typniete weźme raz mini i zdrapke za 2 zl lucki
Hej Gosia zagram se dzisiaj w ta ekstra pesyjke z premia no i typne 01,14,06,08,09,32,25,17,29,35 to tak wstępnie być moze cos się zmieni wpadnie w oko jesli nie z tych licz wybiote 5 a dodatkowa 03
Mnie gosia do ep korca twoich liczb oboki 01 06 17 dodatkowa taka sama 03
Czy dzisiaj wysylajac 7/7 na 4 losowania obejmie promocja wie ktoś cos może ktoś cos wygral wysyłając dzien wcześniej chociaż 3/7 lub 4/9 np eh poczekam do jutra
Tomi nie długo liga 2 sobotę super puchar piast Lechia w w ta środe liga mistrzów piast w czwartek liga Europejska cracowia legia baty jak nic
Tomi ten sezon o tyle będzie ciekawy gdyz 2 ekipy leca a 3 od konca będzie grala mecz o utrzymanie z wygrsnym z 1 ligi tam 2 awansuja a 4 ekipy beda grac taki maly polfinal wygrany finalu awansuje do ekstraklasy
Ide cos na obiadek poszukac złapać ... Bo mewy to fajne ptice jak papuszki to lece
Wczoraj papuszka chciala zszamac mi ucho ara niechciala z ramienia zejsc kakadu kubus wyrwal kubek z ziarnem lece powaga
W so i nd w Lubinie nie w Lublinie cuprum hits festival fan factory mr prezident stachurski miedzy innymi w nd w so fan factory alexia dj bobo wisniewski ja będę w nd
To dobrze niech rzucają bomby na tych co zamiast smieci do koszy to w morze w piach w krzaki
12,16,19,26,35 ...65,68,71,74,77 wstepnie spadam do rekrutacji selekcji sekcji typowania liczbowego jak by co milego i powodzenia wieczorem multipaskusie pa
Kędzior jesteś powiedz mi dobry człowieku co sadzisz o 60 i 70 tkach które właśnie ślę
57,63..56,59...48,51...45,48...29,32...55,63...40,45...28,33...40,63...
40,45,48,51...hey i hey spadam
40,45,48,51...hey i hey spadam
191979 dudzia dusia isa kedzior waldus magda forsami sebastian m zbigniew g kondi krasnalek tomi77 gdzie kolwiek jestescie i o ile wejdziecie to miłego i trafnych
brawo polacy kadra b co mnie cieszy legła oby tak w lidzie niech mi ktos przypomni z kim nie mogli wygrac z piekarzami kelnerami cukierniakami nie no szacun dla panow zycze by legie w wawie zloili tak jak polacy iran i brazylie jadac na 2 mecze majac bilety powrotne i dylemat co teraz skoro graja dalej haha brawo
typne przemysle pare zakladow na 8 skreslen zapodam na forum sie puszcze i lulu przed naszczescie ostatnia nocka
Dudzia sobie przypomniałem pamietasz wczorajsze wpisy 21...31,41 ty za 41 magda za 47i tyle
hey ... nie wiem co typnąć co dać chociaż 1 zakładzik wysłać od dramacik jak nigdy cimno nie ciemno widzę a może nie zagrać od taki psikuś nie no 1 zakładzik trza tylko co dziwne zbyt pikne by wlazło 01,03,05,08,12,17,23,26,43,44,46,49,53,54,59,63,77 ma coś ktoś coś
się nie moge doczekać jutro i w nd cuprum hits festival Lat 90 tych lubin 2019
W Sobotę :
FUN FACTORY ,DJ BOBO ,LASGO ,TATU-LENA KATINA ,MICHAŁ WIŚNIEWSKI , TONI COTTURA , DJ SHOW , ALEXIA
W Niedziele :
FUN FACTORY ( w niedziele ponownie ) ,STACHURSKY , SUMPTUASTIC , LAYZEE FKA ,MR. PRESIDENT ,VENGABOYS ,DR. ALBAN ,TWENTY4SEVEN ,DJ FĄFER
ludzie wpadaja z nowej soli wawy z kraksa zielonej zabawa od 17 dobrze ze w poniedzialek 2 zmian
W Sobotę :
FUN FACTORY ,DJ BOBO ,LASGO ,TATU-LENA KATINA ,MICHAŁ WIŚNIEWSKI , TONI COTTURA , DJ SHOW , ALEXIA
W Niedziele :
FUN FACTORY ( w niedziele ponownie ) ,STACHURSKY , SUMPTUASTIC , LAYZEE FKA ,MR. PRESIDENT ,VENGABOYS ,DR. ALBAN ,TWENTY4SEVEN ,DJ FĄFER
ludzie wpadaja z nowej soli wawy z kraksa zielonej zabawa od 17 dobrze ze w poniedzialek 2 zmian
01,03 mom 38 nie mam 70,77,78...43,46,49...24,27,30...03,05,08...08,11,17 zaraz na forum dla zainteresowanych co nie co dodam wyjatkowo i moze na stałe propozycje ep 10 liczb i dodatkowa
zbigniew jak dla mnie rewelka 20 stopni tego mi trza dla tych co odpoczywaja egipt za goracy i tak mimo zycze poprawy pogody i wypoczynku choc 40 stopni zbynio i odpoczywasz moze i tak wg tunezyjczyka z ktorym pracuje w afryce 40 stopni nie jest tak odczuwalne inne powietrze itp
brawo gosia wlasnie skonczylem wybierac do ep wyjatkowo propozycje na forum dodalem sobie rowniez propozycje ejacka 2x dodatkowe oraz 2x9 liczb ciekawe co mi o ile cos wyjdzie
Slawek popatrz na swój poziom z 100 razy później pij cokolwiek do innych bo narazie twoi poziom 4 metry pod mulem popraw się i nie psuj atmosfery misiu
Kto to gryks a ze nie ma to fakt każdy ma prawa do wlasnego zdania a moi poziom jest odpowiedni nigdy do niego się nie zblizysz chlopcze
06,49,61 powtoreczki z mei kartuleszki i tyle no to milego i milej atmosfery jak do tej pory typne co nie co podam i