Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 604 260. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nima rybek człeki po przez zasmiecanie spowodowali że wody zaczęły być brudne syfiaste zwemiecone rybki poginely z braku warunków do zycja powoli co roku giną dzięki syfa ludzi różne gatunki zwierząt
no to dobranoc trza isc spac poduszka inno reszta zbedna w taka duchote
Dobryptak twoje wpisy o wygranych twoich i kubrwczkow są tyle warte co twe słowo dotyczące bycja tu na stronie miało cię już nigdy tu nie być człowiek inteligentny za jakiego się uważasz lub se tak wmowiles trzyma się zdania
Tu ni ho o dogadywanie lecz o jego słowa słowo a są nic nie warte i klamliwe te wpisy o wygranych tak jak to że już miało jego tu nie być a tak imprezowqlem z tej okazji
człowiek jest wart tyle ile jego slowo
3 603 903. dobryptak 2019-06-30 (09:13) lotto.pl
To jest ostatni dzień zabawy na tym portalu .Koledzy też masowo opuszczają TEN PORTAL
cos pieknego tylko czemu zbyt piękne by bylo prawdziwe dobra nie ma co zwracac uwagi
3 603 903. dobryptak 2019-06-30 (09:13) lotto.pl
To jest ostatni dzień zabawy na tym portalu .Koledzy też masowo opuszczają TEN PORTAL
cos pieknego tylko czemu zbyt piękne by bylo prawdziwe dobra nie ma co zwracac uwagi
No dobra jade dzis w teren to się puszcze a jutro na niebieskim łódź wawa
sahara to juz jest trawa to nie jest patrzac za okno siano bardziej co raz mniej deszczu co rusz slychac o wyschietych jeziorach rzekach nie wspominajac o marnych zapasach pitnej wody brawo my ludzie
moze nie koniecznie porzadnie lecz przez tydzien no dobra co drugi dzien lub co druga noc chociaz w dzien niech ludziska wypoczywaja
forsami od dawna szukaja nowej planety by moc ja zniszyc człek sie nie uczy na bledach po latach by ta nowa planeta byla by zayfiona zycje by bylo zniszczone przyrody i ludzkie wiec sie nie ciesz
dobra ide se do bidry calsberg sie skonczyl trza sie orzezwic ugasic pragnienie dolac paliwa
A jeśli nie będzie to jak należy traktiwac twoi wpis i jak o tobie myslec za kogo ciebie uwazac
Hej pasko fajnie ze przywrociles dajac kredyt zaufania byc może ostatni
Hej kędzior się zobaczy ciekawe czy te liczby wejda z twoich na 14h wieczorem
Hej kędzior to żeś pan zaszaleć ja sie zakręcić i mam ino na wieczór 1x mini i multi 2x6 1x10 na jutro na 14h nic z rana podumam przemysle typne 1 lub 2 propozycje 8 dam na forum
Kędzior wg wpisu 150 nie ma ograniczeń ino trza byc grzecznym i samemu ze sobą się nie
Megamocny się zobaczy z 73 jesli ho o mnie juz pozamiatane mam ja na kuponie co ma byc to będzie
islandorka o ile lukasz tam cos jest no i u mnie tez cos jest i tyle na dzis
Mam 10pkt od paru dni typuje to w co gram multi mini a lotto tylko 12 liczb jak zagram typne lub nie wieczorem licze na 5/5 i 8/10 no i 5/5 mini
Mulag o ile prawde piszesz z dzialka masz zdrowie chyba że na nocach
Tomi chyba ty jako jedyny ze strony grasz w ta kaskade żeby ci nie było glupio zagram w następnym tygodniu puki co moje ulubione zabawki multi i mini
o 14h nie grane wieczorem cos trza zagrac tylko co by tu dac ma cos ktos cos ja daje
44 47 56 59 wstepnie
44 47 56 59 wstepnie