Wpisy użytkownika Mewa
Łącznie 23 085 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 611 948. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To jak pomyślisz przemyslisz i coś wymyślisz to moze swe przemyslenia podasz
Eh mam na oku fajnych 15 liczb tylko czy ts raczy chociaz polowe kulnac no i żebym tak wiedzial jak je dobrze dobrac 2 zqklady 1x9 1x5
Dzis ruszyl festiwal jade jutro o 15 jakos wroce yyy o północy może 27,35,39,58,62
Końce 08 mnie korca 18,48,57,68,78 szczególnie 3 ostatnie a jak by tak 39 lub 41,44,47 lub 48,53 lub 55,58,65 kub 62,68,74,78
nastawiam sie na jutrzejsza impreze leci teraz u mnie mr president coco jambo co je jambo jaje je
fun factory tez bedzie a to link bylem tam 2017 roku na festivalu lat 90 gdzies tam mnie widac
https://www.youtube.com/watch?v=usvJ7H4CvzU
https://www.youtube.com/watch?v=usvJ7H4CvzU
ciekawe czy ktoras piosenka chociaz nie wspominajac o zespolach za ktorymi 20 latkowie szaleja bedzie ktos o nich za 20 lat pamietal beda takie festiwale watpie
mam wrazenie forsami ze dzis jakies piosenki sa lecz szybko o nich sie zapomina zastepuja one inna ale ok
forsami gunses metallica aerosmith pewnie nigdy nie bedzie takiego festiwalu gdzie oni beda razem wystepowac
forsami ty o gustach sie nie dyskutuje moze komus sie to podoba ja jestem na nie dla mnie to nie zaden gwiazdor ani gwiazdeczka znowu zaroslas jprd
dobra ide pospiewac kobiecie stachurskiego to ja typ niepokorny jutro bedzie sie dzialo papa
kedzior fakt nie ogladalem lecz czytalem ze walczyli i tak daleko zaszli dzis tylko ponownie ograc brazyliane
może zdążę na koncoweczke tajbreka po poludniu jade do lubina na festival muzy lat 90 tych ma sie skonczyc o 24 choc moze wyjade wczesniej zonka na 8 ma do pracy
oby nie padalo z fotek z wczoraj widzialem ludzie z parasolami ale co tam padalo wielkie nic co prawda pare minut pompa byla troszke popadalo ale to nic co jakis czas czytam ze wysychaja jeziora rzeki trawa to nie trawa ale siano zreszta widac ludzie nic sobie i tak z tego nie robia tylko narzekaja
bede lukac milego jak cos ide na fejsa i inne www sportowe bez polityki wielkie d z tymi plusami na czele zeby dac sie kupic no to
niestety to fakt nie dostrzegany przez wiekszosc wazne ze ma sie co sie ma zyje sie jak sie zyje itp itd ale ile jeszcze?? niech sie ciesza poki moga majac gdzies przyszle pokolenia zostawiajac im syf oceany morza jeziora rzeki znikajace z map pelne odpadow z plastiku i innych smieci pozostale gatunki roslin i zwierzat zamiast do kosza smieci to w piach w wode w las eh czlek moze jak do slupa a slup jak d
sebastian co on jakis ten teges widzi gryksa jakiegos kolejny jakis psuj na stronie sie pojawil widzi cos czego nie ma przewijam czata jakiegos gryksa nie ma nawet wpisujac gryks uzytkownik nie istnieje coz maja cos nie teges zobacz sam
3 612 248. dobryptak 2019-07-14 (08:58)
Ładna walka, ale gratulacje dla Braci Rosjan. A teraz pewniaki na mini:
1,9,13,16,20,24,25,33,36,38,41
Oczywiscie na NIE.
dobryptrak musze mu przyznac racje jesli ho o naszych bracji rosjan
3 612 248. dobryptak 2019-07-14 (08:58)
Ładna walka, ale gratulacje dla Braci Rosjan. A teraz pewniaki na mini:
1,9,13,16,20,24,25,33,36,38,41
Oczywiscie na NIE.
dobryptrak musze mu przyznac racje jesli ho o naszych bracji rosjan
gdzie widzisz gryksa kolejny prowokator psuj strony nie pasuje ci ona nie wchoc nie psuj ide bo zapodaje dobra zmiana jak oni czego sie nie dotkna to zepsuja fe fuj pa moze wkoncu se znikna pasko ich zablokuje
jemu to juz nic nie pomoze chyba ze zastrzyk z koki maryski zycje mial by lepsze radosniejsze a nie gnusne widzi czego nie ma czego mnie to nie dziwi bo to pierwszy raz widzenie
jestem mewa nie jakims gryksem zreszta szkoda gadac tez moge napisac doktor to m77
Od taki zestawik z liczb z lotto z wczoraj 09,13,18,40,43 do tego lub zamiast 13 to 03
gosia tomi na chwile od parki 36,39...64,67...13,18...29,29...44,47
sebastian dasz rade do 21:40...gosia ja sie upieram do moiej ulubionej dodatkowej do ep 03 a te na sucho do 5 liczb 02,08,16,24,27,30,35 zobacze jakos po polnocy o 15 jade na festiwal muzy lat 90 tych
1405... Ja mam tak co losowanie może błąd że zmieniam całkiem lub czesc liczb
Wole sporty druzynowe sporty walki mma boks dzis polacy z brazylia o braz
Ladna suma nadzieja się żyje ze się cos zwroci grajac 1 zakladem chociaż co zrobić hobby jak każde inne wazne ze za swoie i z umiarem rozsądkiem by w problemy nie wejść
moze ho o losowanie rowniez w azji czy w usa np gdzies tam jest losowanie
2 kosze kupony na wieczor wazne jak i 2x mini za h jade na cuprum festiwal lat 90 tych tylko typne
jaja je coco jambo jaja je o je co to było szkoda że się już skończyło wspaniale lata 90 te eh tęsknię
Może za rok będzie 4 edycja az tak się ludzie nie postarzali by tańczyć spiewac dr alban mr prezident fun factory jeszcze moga
Ide się polozyc na 5 minut od tany skakania od 17 do 24 nogi bolą miłego
i do pracy przed sie trza puscic na sucho ep dodatkowa 03 a do 5 liczb 03,05 12,14,17 18 23
multipaskowicze najlepszej najsympatyczniejszej strony z zabawkami ts
Nie pale na szczęście jak nieraz palacze stoia przy kasie i nie ma ich fajek to dylemat jakies cienkie może grube te tamte a to 1 czort dla mnie i tak szkodza a ceny raz małżeństwo bralo za 400 zl fajki
Ostatnio czytałem ze w Bydgoszczy otworzyli legalny sklepik z haszyszem maryska otworzyli a ja pale faje poje wino...
A ja dotrzec do pracy eh koledze sie auto popsulo nagrzewnica czy cus ma wyl wsio a grzeje a ja swoim nie mogłem
Moje marzenie 4/5 w mini lub 5/5 multi i w multi obojętna dzis godz 7/10 8-9/10 to Marzenie na dziś i jutro
W czwartek to samo w multi w mini 4-5/5 i jak w lotto bydzie 10mln no to 5/6 styknie
Dusia za wszystko i na wszystkich bo im się należy po co isc do pracy jak inni robia dają a co do emeryty to płacz
Tak więc Krzysztof w swiat kobite znajdziesz a i prace odrazu im dalej od rodziców tym sympatyczniej
19,30,36...24,36,39...26,38,41 do mini 1 zakład do multi i mini trza mi sklecic w lotto raczej nie zagram propozycje dam za pare minut później nie mam czasu 2 zmiana
Hej forsami.... Tak lukam na liczby lotto i ciezko przemyśle trojki i podam 2-3 na forum napewno nie zagram
Wasze wieczorem moie teraz jade se do pracy żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce znowu grzeje eh 22 gora dla mnie ok lepiej się czuje
Tomi 77 dziś dzień wspaniały lech jest zimny po meczu będzie rozgrzany
Jakie kolejki 10 osób przedemna bylo za mna z 6 albo przypadek lub dawne czasy lotto przeważnie 1-4 zaklady