Wpisy 3 611 509 – 3 611 608
13 lipca 2019 00:00 → 13 lipca 2019 01:20, 100 wpisów
PO ma tylko jeden program wyborczy anty-PIS ,a przeciez obecny rzad zostal wybrany w demokratycznych wyborach,to Polacy tak zdecydowali ,to dlaczego PO ,chce obalic legalny rzad i legalnie wybrany?
Swoja droga,ciekawe co mysla generalowie w armii,ogladajac caly ten bajzel w kraju.....
Wojtt, Ty masz kupować produkty lotto na potęgę by wspomagać Spółkę Skarbu Państwa, nie politykowac.
Dobryptak co Ty pier..nie jestem murarzem i przeczytalem nie jedna
3 611 451. Sebastian_M
sebastian wszystkie partie sa dobre, dopóki maja ludzi w garsci, PIS coś niby tam robi lub udaje ze coś i nrobi kiedys słyszałem takie powiedzenie kogoś tam zze pomoga wwszystkim potrzebujacym ze kazdy znajdzie prace i bedzie mu lepiej sie zyło jak narazie to niewidze zadnych zmian i pomocy nikomu poza programenm 500+ i tym sie w kołko chwala, ze zabieraja jednym ludziom aby dac tworzyc panstwo patologi,i sobie nabijac kieszenie,, wszystko co robia to robia pod publikę,tylko, duzo gadajka mało robia, a jesśli coś robia to chyba tylko tam dla was w warszawie bo tutaj do nas dalej od stolicy gdzie my mieszkamy to zadna pomoc nie dociera poza pieniedzmi dla patologi, i rozdawnictwem 500+ , mam tu znajoma która ma córke 21 letnia, cała rodzina to patologia ta córka ma 21 lat i jest teraz z 3 dzieckiem w ciąży, dopiero jedno urodziła teraz drugie urodziła i jest teraz z 3 juz w ciazy, ani jej matka , ani ta dziewczyna ani przyszły ojciec tych dzieci niepracuja wcale ona tylko rodzi dziecko po dzecku, a zyja tylko z 500+, ludziue tu sie smieja z nich i mowia ze poco im pracowac jak maja 500+, dziewczyna wychowywała sie w patologicznej rodzinie bylo ich kilkoro w domu, tam byly czesto awanntury imprezy alkocholowe, policja była na porzadku dziennym u nich na interwencji te dzieciaki tam były ponizane bite itd, czesc z tych dzieciaków odeszła z domu osiagajac 16,18 lat poszli na swoje, 2 synów wyjechało do holandi, pozakladali sobie rodzinki, ich mlodsza siostra wyprowadziła sie do chłopaka na wioske, poszła do ogolniaka, potem na studia teraz obroniła prace dyplomowa,wykształciła sie , wraz ze swoim chłopakiem który ja wspierał wyjechała do pracy do holandi o i tam mieszkaja, a jej najmłodsza siostrunia teraz jest z 3 dzieckiem w ciaży znam ta dziewczyne od dziecka małego, jej matka sam a do mnie mowiła ze jak mozna tak rodzic dziecko po dziecku i mieć 21 lat,no ale cóz patologia tak ma
sebastian wszystkie partie sa dobre, dopóki maja ludzi w garsci, PIS coś niby tam robi lub udaje ze coś i nrobi kiedys słyszałem takie powiedzenie kogoś tam zze pomoga wwszystkim potrzebujacym ze kazdy znajdzie prace i bedzie mu lepiej sie zyło jak narazie to niewidze zadnych zmian i pomocy nikomu poza programenm 500+ i tym sie w kołko chwala, ze zabieraja jednym ludziom aby dac tworzyc panstwo patologi,i sobie nabijac kieszenie,, wszystko co robia to robia pod publikę,tylko, duzo gadajka mało robia, a jesśli coś robia to chyba tylko tam dla was w warszawie bo tutaj do nas dalej od stolicy gdzie my mieszkamy to zadna pomoc nie dociera poza pieniedzmi dla patologi, i rozdawnictwem 500+ , mam tu znajoma która ma córke 21 letnia, cała rodzina to patologia ta córka ma 21 lat i jest teraz z 3 dzieckiem w ciąży, dopiero jedno urodziła teraz drugie urodziła i jest teraz z 3 juz w ciazy, ani jej matka , ani ta dziewczyna ani przyszły ojciec tych dzieci niepracuja wcale ona tylko rodzi dziecko po dzecku, a zyja tylko z 500+, ludziue tu sie smieja z nich i mowia ze poco im pracowac jak maja 500+, dziewczyna wychowywała sie w patologicznej rodzinie bylo ich kilkoro w domu, tam byly czesto awanntury imprezy alkocholowe, policja była na porzadku dziennym u nich na interwencji te dzieciaki tam były ponizane bite itd, czesc z tych dzieciaków odeszła z domu osiagajac 16,18 lat poszli na swoje, 2 synów wyjechało do holandi, pozakladali sobie rodzinki, ich mlodsza siostra wyprowadziła sie do chłopaka na wioske, poszła do ogolniaka, potem na studia teraz obroniła prace dyplomowa,wykształciła sie , wraz ze swoim chłopakiem który ja wspierał wyjechała do pracy do holandi o i tam mieszkaja, a jej najmłodsza siostrunia teraz jest z 3 dzieckiem w ciaży znam ta dziewczyne od dziecka małego, jej matka sam a do mnie mowiła ze jak mozna tak rodzic dziecko po dziecku i mieć 21 lat,no ale cóz patologia tak ma
Dobryptak nie ubliżaj ludziom pracy. Nie takich jak Ty spotykała kara. Jesteś oszołom i to do potęgi. Te Twoje teorie są nic nie warte. No chyba że piszesz o sobie z tymi 30% to przyznam Ci rację
o mało co szeregowiec ministrem wojska rządzącym generałami
hihihihihihhi
hihihihihihhi
Dobryptak już wiem kim jesteś. Nie ukryjesz się tu pod innym Nickiem bo łatwo Ciebie rozszyfrować
Ciekawe ,kto by robil na tych wszystkich magistrow co nic nie robia
Wojtt już wiem kim jest ten dobry niby ptak
On kiedyś był pod innym Nickiem i wiem pod jakim
Sebastian, nie używałem określenia ' oszolom' jakiego Ty uzyles. Nie powiem kim jesteś bo wielu już opinie i to bardzo trafne wyraziło.
Emeryt ogarnij się. Jestem z dziada pradziada rodowitym Warszawiakiem i co łyso Ci ?
Dobryptak piszę prawdę i sam wiesz ze tak jest. Przyznaj się no chyba że nie masz honoru
Emeryt chcesz się ze mną spotkać ?
Proponuję spotkanie co Ty na to ?
Nie, jestem 'msciwy książę kościoła'. Wrzuć wojtt w Google to hasło.
Ja się nie boję bo nie mam czego A Ty jak ?
jej się przecież należało 60 000, jest wiarygodna przecież
zarobiła 187 000
ma oszczędności 16 000
przejadła w ciągu roku 171 000
niezły apetyt trzeba mieć aby miesięcznie przejeść
14 250 zł
i oczywiście ONI są WIARYGODNI
czyli dziennie przejadła 475 zł
wiarygodna
zarobiła 187 000
ma oszczędności 16 000
przejadła w ciągu roku 171 000
niezły apetyt trzeba mieć aby miesięcznie przejeść
14 250 zł
i oczywiście ONI są WIARYGODNI
czyli dziennie przejadła 475 zł
wiarygodna
Emeryt ma godność. Nie ma jedności z takimi, o których pisałem wyżej.
Emeryt masz czas . Dużo czasu .
Przyjedź do Warszawy i spotkaj się że mną
Przyjedź do Warszawy i spotkaj się że mną
Dobryptak ale u Ciebie nie ma godności nawet za grosz
I poszanowania drugiej osoby też nie ma u Ciebie dobryptak rozumiesz ?
nauczyciele wyszli z twarzą ze strajku;
wszyscy dopuszczeni do matur, nawet najgłupsi; i co to znaczy ???
że wszyscy zdali na takie oceny, aby nie było poprawek, za które i tak nauczyciele nie mieliby płacone;
czyli będzie najniższy poziom absolwentów od czasu wprowadzenia matur; a co to znaczy ???
najgorszy SORT absolwentów, kandydaci na ministrów u krzywoustego
nawet najgłupsi zdali ale zweryfikują ich studia, tam dopiero znajdą prawdę o sobie;
nawet najgłupsi z nowogrodzonej nie przewidzieli tego jaki bat na absolwentów ukręcili
i stworzyli gorszy SORT absolwentów
wszyscy dopuszczeni do matur, nawet najgłupsi; i co to znaczy ???
że wszyscy zdali na takie oceny, aby nie było poprawek, za które i tak nauczyciele nie mieliby płacone;
czyli będzie najniższy poziom absolwentów od czasu wprowadzenia matur; a co to znaczy ???
najgorszy SORT absolwentów, kandydaci na ministrów u krzywoustego
nawet najgłupsi zdali ale zweryfikują ich studia, tam dopiero znajdą prawdę o sobie;
nawet najgłupsi z nowogrodzonej nie przewidzieli tego jaki bat na absolwentów ukręcili
i stworzyli gorszy SORT absolwentów
Emeryt jesteś tchórz. Taki jak poprzednia wladza która trzesie gaciamu. Tacy jesteście
u ciebie jest godnosć w s-łomiankach
hihihihihhi
nie mam czasu
bo mam poważną firmę
nie taką jak ty
jak jęczałeś wczoraj że ledwo na ZERO wychodzisz
hihihihihhi
nie mam czasu
bo mam poważną firmę
nie taką jak ty
jak jęczałeś wczoraj że ledwo na ZERO wychodzisz
Ale Ty emeryt nigdy nie wyjdziesz z twarzą bo już taki jesteś
Ten najgorszy sort to przyszłość narodu. Tacy decydują o Polsce. Patrz mapa wyborcza.
ubliżac możesz takim jak ty niezrównoważonym psychicznie
w kogo jeszcze ty tutaj nie zacząłeś ???
przyjedź, zrobię ci masaż
w kogo jeszcze ty tutaj nie zacząłeś ???
przyjedź, zrobię ci masaż
To po co byc nauczycielem? I uzalac sie nad soba? ,ze malo sie zarabia,jak nie pasuje taka robota to do innej mozna pojsc lepiej platnej,tak jak Tusk zrobil,gdy likwidowal stocznie to wysylal stoczniowcow na kursy fryzjerow psow
Gdybyś miał poważna firmę, nie siedział byś godzinami nad cyferkami i marzył o marnej piątce w mini
Dobryptak bo Ty się z nikim nie liczysz. Jesteś zakłamany jak te Twoje posty które pisałeś. Wszystko pamiętam nie martw się
3 611 509. Wojtt juz CI odpowiadam na to pytanie , dlatego tak jest ze PO wszystko robi przeciwko PIS bo nie moga zniesc tego ze ich czas rzadów juz upłynoł, ze ludzie poznali prawie jakie przekretry PO robila i teraz wszystko wyszło na światło dzienne, nikt juz niewierzy w to co ta partia proponuje tylko ich zwolennicy, psl i nowoczesna tez dmuchaja w ta sama trabke razem z PO, oni chca obalić rzad PISU i chca zawładnąć krajem, i robia wszystko pod publike, a ciemny lud to łyka, i ida w zaparte z PISEM według mnie obywatela polski cały rzad jest do wymiany bez wyjatków i tyle w tym temacie, w rzadzie pracuja ludzie którzy juz dawno powinni byc na emeryturach a oni jeszcze pracuja , i jaka tu jest sprawiedliwość, moim zdaniem kazdy kto ukonczył 65 lat powinien zostac wyeliminowany a inaczej zwolniony z pracy, powinien siedziec na emeryturze i pierdziec w stołek , aniew siedza dziadki iwymyslaja nowe i głupie utawy ,ktorze nic nowego zbytnio nie wnosza dla narodu tylko utrudniaja zycie obywatelom kraju, poprostu ta stara kasta tych emerytów nadal rzadzi tu, bo napychaja sobie kieszenie kosztem innych ludzi,
Dobryptak gdybys byl taki madry za jakiego sie podajesz tez bys tu nie siedzial
Dobryptak Ty kłamiesz, w żywe oczy i to masz we krwi
Dobryptak to kłamca nr 1 tej strony i to jest prawda
Emeryt to bajkopisarz A dobryptak robi to z premedytacją
wszystkich tu oceniasz jakbyś miał prawo
ty ze śmietnika podwarszawskiego
ty ze śmietnika podwarszawskiego
Dobryptak idź do lekarza i to do dobrego specjalisty bo przeciętny już Ci nie pomoże
Sa swiry co swiruja tylko dla papierow renta itd,bo robic sie nie chce ,a w rzeczywistosci sa normalnie zdrowi, i to sa na ogol te Twoje statystyki dobryptaku
Emeryt jak pisałem jesteś niegroźny bajkopisarz
idź ty najpierw do lekarza i lecz się
zadajesz pytania jak ten chory w szpitalu
nic nie wiedzący jak ty
aż go ktoś porządnie op---er....
i się odp...
ale ty nie możesz się odp...
bo mozna do ciebie ułomnego w każdym calu pisać 1138 razy,że nie życze sobie pisa z tobąć z takim jak ty
a ty oczywiśie swoje
zadajesz pytania jak ten chory w szpitalu
nic nie wiedzący jak ty
aż go ktoś porządnie op---er....
i się odp...
ale ty nie możesz się odp...
bo mozna do ciebie ułomnego w każdym calu pisać 1138 razy,że nie życze sobie pisa z tobąć z takim jak ty
a ty oczywiśie swoje
Emeryt z Tobą na dziś skończyłem . Szkosa mi dla Ciebie czasu
chodził po salach w szpitalu i pytał o całe życiorysy chorych
nawet o kolor skarpetek wnuczek
nawet o kolor skarpetek wnuczek
Dobryptak teraz do Ciebie piszę
Sebastian, każdy ma prawo być głupim. Korzystaj z tego prawa.
ty nie kończ dzisiaj tylko skończ na zawsze
i nie domagaj się masażu twarzy z buta
i nie domagaj się masażu twarzy z buta
Chcesz się cwaniaczku spotkać w Warszawie ?
swoją farszafę ty widzisz jak mama nosek wytrze i zabierze synusia do miasta
A może chcecie we dwóch razem sie ze mną spotkac ? Będzie Wam raźniej co ?
ty jesteś naprawdę UŁOMNY
ale dalej nie zrozumiesz żeby się od....
ale dalej nie zrozumiesz żeby się od....
Znałem dwóch Wariatów. Gdzy jeden był w tramwaju, ten drugi do niego nie wsiadł. Poczekal na następny.
Dobry(?)ptasior
Może byś przeczytał raport o stanie swojego zdrowia psychicznego???
noooooooooooooo
ja farszfiak
i reszta świata
hihihihihihi
cały naród skladał sie i budował stolicę
a potem dzieci które odwiedzały stolicę podczs wycieczek byli od takich jak ty wyzywani od wsioków
ja farszfiak
i reszta świata
hihihihihihi
cały naród skladał sie i budował stolicę
a potem dzieci które odwiedzały stolicę podczs wycieczek byli od takich jak ty wyzywani od wsioków
Gonzaga w końcu się zgadzamy
oczywiście za najgorszy sort wypuszczonych maturzystów
sekta rządząca nie odpowiada
ale zweryfikują to studia
sekta rządząca nie odpowiada
ale zweryfikują to studia
Wojtt z Tobą też się mogę spotkać ale to będzie miłe spotkanie
Ok ustępuję Wam mędrcom bo ktoś musi ustąpić . Sami wiecie kto.
DalszA rozmowa beze mnie. Bawcie sie dobrze. Milej nocy
obecny rzad został wybrany w demokratycznych wyborach przez naród któremu obiecano 500+ , gdyby nie ten program i obiecanki, cacanki,rzadzacych nikt by nie poszedł na wybory,i nadal rzadziła by partia PO, ale ludzie mieli dośżć rzadzacych okradajacych ich w biały dzień z tego co ludzie przez całe zycie nagromadzili sobie, np, amberd gold, i inne jeszcze akcje i cuda tworzone przez obecny rzad PO, sam premier uciekł na ciepła posadke do brukseli, aby uniknć linczu ze strony narodu, jak mozna być premierem rzadu i niewiedzieć o przekretach swojej partji,to sie w głowie nie mieśći, ciemny lud to kupił i poszedłzaglosować na inna partie która zaczeła rozdawać pieniadze matkom,ja rozumie pomoć ludziom, ale nie tworzyc programy i ustawy tylko dla tzw, wybranych gruup spolecznych, jesli pomagac to pomagac wszystkim ktorym jest ta pomoc potrzebna a nie wprowadzać ,ludzi w bład i dawac wszystkim, te 500+, duzo matek które maja te 500+ rezygnuje z pracy, niemowie ze wszyscy , ale wiekszosc tak robi, siedza w domach, nie pracuja opiekuja sie niby dziecmi, , ale to sa wyjatki tych ktore faktycznie opiekuja sie dziecmi, wiecej jest niestety takich które 500+ przenaczaja na imprezy na alkohol i nne dla siebie przyjemnosci, a dzieci jak niemiały tak nadal nic nie maja, uwarzam ze dopoki nic sie niezmieni w rzadzie to bedzie syf gorszy niz jest,, ja nie jestem za zadna partia ale obserwuje wszystko co sie dzieje w cyrku na wiejskiej, nikt nierobi nic dla polaków tylko przeciw polakom, wszycy zasiadajacy w rzadzie dmuchaja w jedna trabke,pomimo ze sie kłoca , i nic sie niezmieni dopoki nie wywali sie z sej,mu dziadków na emerytury, polska była i nadal bedzie pod zaborami, polacy niemaja nic do gadania musza tanczyc tak jak im zagraja i tyle w tym temacie
Udanego weekendu, wysokich wygranych i dobrych przetworów do słoików.
3 611 596. Sebastian_M za 8/10 w multika