Wpisy użytkownika Mala1321
Łącznie 538 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 354 428. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
bonusik uratowany już niedługo - myślę sobie -> wysłałam 10/10 / zebrałam się w końcu w sobie / i mam nadzieję , ze padnie -> dzisiaj o 22 z minutami
Monet >> naprawdę chcesz uwolnić zacne towarzystwo od bonusika ?
halapka tak ,chyba tak - ale to pod warunkiem że się rusza taki na wędce
na bonusa mają wszyscy grający szansę - więc dlaczego nie?
emerytka 46
emerytka 46
Dla lubujących się w teoriach spiskowych
http://plokryf.salon24.pl/389019,wielka-kumulacja-czy-wielka-sciema
http://plokryf.salon24.pl/389019,wielka-kumulacja-czy-wielka-sciema
krzysztof c ja całkiem niedawno ponad 2 koła w Mini , kiedyś 5/6 w lotto i do tego 4/6 na jednym pukonie
mój tato 5/6 w lotto no i w zdrapkach nigdy nie był na minusie - miał farta ponad dwa tysiące
trisetum spoko zdaje się ze ktoś się dziarsko przymierza aby uwolnić Was od tego ciężaru
Monsiu >>> z pewnością ta katastrofa podzieliła naród , a jaka prawda? Tego się chyba nikt z nas nie dowie .
Ja jestem
Ja jestem
Tak,bo znam /chyba?/ wczorajszego szczęśliwca co się o tego bonusa otarł i zapowiedział , ze grać będzie dalej
tutaj jest tylko jeden TAKI co mógł by bonusa zdmuchnąć.Bez problemu.
ciekawość mnie zżera
ciekawość mnie zżera
albinlotto no właśnie nie wiem KOGO kol. Monet miał na myśli ?
ale z chęcią poznałabym takiego MAGIKA co to bonusy potrafi rozpracowywać , ba ma patent na to
gonzaga
wasyl-piaski daj spokój już z tymi teoriami odnośnie nicków. Ja tam biorę każdego indywidualnie. A może ktoś ma ochotę prowadzić ze sobą ożywioną dyskusję
Mnie na jednym z portali ktoś czubków wyzwał bo nie dojrzał znaków zapytania hi hi i tak się zastanawiam czy z tym kimś jest wszystko ok
wasyl-piaski daj spokój już z tymi teoriami odnośnie nicków. Ja tam biorę każdego indywidualnie. A może ktoś ma ochotę prowadzić ze sobą ożywioną dyskusję
Mnie na jednym z portali ktoś czubków wyzwał bo nie dojrzał znaków zapytania hi hi i tak się zastanawiam czy z tym kimś jest wszystko ok
Robal_36 co emerytka ma ciekawego do poczytania ? Ja też lubię czytać
emerytka 46 rozumiem tak cZy siak miłej lektury
emerytka 46 rozumiem tak cZy siak miłej lektury