Wpisy użytkownika Mala1321
Łącznie 538 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 349 508. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
greg wasyl-piaski i pozostali hmm chociaż tu gramy raczej zbiorowo
mamy wgląd w to co typują inni
greg ja patrzę na rodzinę 70 -> co jakiś czas w pewnych odstępach jest ich wysyp / nawet mniej więcej wiem jakich /
greg ja patrzę na rodzinę 70 -> co jakiś czas w pewnych odstępach jest ich wysyp / nawet mniej więcej wiem jakich /
karwa siedziałam z ołówkiem i zeszytem , brałam pod uwagę tylko trafienia zaczynające się od 5/10 z 70 wszystkie inne odrzuciłam w okresie 1500 losowań -> warto rzucić na to okiem
wasyl-piaski zależy kto jakim kapitałem dysponuje u mnie na to miesięcznie to 150zł i ani grosza więcej
wasyl-piaski zależy kto jakim kapitałem dysponuje u mnie na to miesięcznie to 150zł i ani grosza więcej
byly tam pewne odchylenia /anomalie / ale generalnie cykl powtarzających "wysypów" można było zauważyć
nie wiem jak to się ma do innych "rodzin" np.50 ? nie sprawdzałam czy liczb z końcówkami np.1 czy 5 itp.
a może mini? systemowo -> tam miej ale i "prawdopodobieństwo" większe ?
trisetum 450
trisetum 450
karwa w ten sposób nie popatrzyłam ale nie tylko numerki spawają przyjemność
dobra , chyba faktycznie za bardzo podcięłaaaaam temat numerków spadam
brzydki no to czekam może mi się uda tutaj 5/5 o 10/10 nie wspomnę
SKALAR fabik96
SKALAR fabik96
wszystkim nowo przybyłym
kondi lubisz się droczyć ? to chyba się znacie w większości na gruncie prywatnym zresztą zeszłam na niższe pokłady świadomości i nie rozumiem nic z tych ..... numerków
kondi lubisz się droczyć ? to chyba się znacie w większości na gruncie prywatnym zresztą zeszłam na niższe pokłady świadomości i nie rozumiem nic z tych ..... numerków
kondi1 z mojej perspektywy białe,czarne dopiero potem odcienie szarości w odniesieniu w sumie chyba do wszystkiego
bajki na tapecie? smerfy są ok - najfajniejszy Gargamel, taki brzydki złośliwy fajtłapa
o sierotce Marysi chyba wspominać nie będę
o sierotce Marysi chyba wspominać nie będę
agatkaa czy Ty nie miałaś przypadkiem tutaj nicka "szczęściara" ?
zapomniało mi się
ale ... który pasował tego brać w razie potrzeby
ale ... który pasował tego brać w razie potrzeby
zostawiam zacnemu towarzystwu i dobrej zabawy w swoim towarzystwie
SKALAR na ile rzeczy ja bym chciała znać odp. np. po co komuś kilka nicków lub dlaczego z jednego nicka korzysta kilka osób
SKALAR kto wie , kto wie chociaż z drugiej strony po co się zagłębiać
dostałam ten utworek od kogoś w innych rejonach neta i postanowiłam się podzielić jestem ona
emeryt moje drugie ja
ja całe życie romantyczka z głową w chmurach , oderwana od rzeczywistości
dziękuję za
ja całe życie romantyczka z głową w chmurach , oderwana od rzeczywistości
dziękuję za