Wpisy użytkownika Mala1321
Łącznie 538 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 358 111. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to podaj może numerki jakie grasz o ile to też nie jest tylko twoją sprawą
Monet nie lektura - niech se czyta co chce - mnie zainteresowało co kto ukrywa , dlatego pytam . Robala w większości nie rozumiem co pisze .
emerytka trafnych
emerytka trafnych
1 358 121. Robal_36 2013-01-28 (09:09)
ma........
.... a skąd klikasz ?
**
do kogo lub czego to było?
ma........
.... a skąd klikasz ?
**
do kogo lub czego to było?
dobra rozumiem robal że nie jesteś w stanie uzasadnić o czym lub o kim piszesz
Monet kto z czym się ukrywa
Monet kto z czym się ukrywa
Monet nie rób mi tego - Ty moze jako jedyny wiesz o czym piszesz
1 358 126. Monet 2013-01-28 (09:12) Gród Gryfa
Robal>>
przecież od początku nie ukrywała.
Jedyna zmyła to brak "77" w nicku.
1+3+1+2=?
Robal>>
przecież od początku nie ukrywała.
Jedyna zmyła to brak "77" w nicku.
1+3+1+2=?
emertytka 36 o zaległej lekturze o której tak naprawdę nie ma ochoty rozmawiać o kims kto tam jej umarł.
Natomiast Was kompletnie nie rozumiem o czym piszecie i jeszcze zarzucasz mi że gram w ciuciubabkę i uważasz / na jakiej podstawie? / ze ja wiem?
Natomiast Was kompletnie nie rozumiem o czym piszecie i jeszcze zarzucasz mi że gram w ciuciubabkę i uważasz / na jakiej podstawie? / ze ja wiem?
ulala od wczoraj mam obiad a Ty co dziś gotujesz?
kondi44 witaj
kondi44 witaj
dziwna ulka jesteś wpadasz na stronkę i każesz mi gotować zupę twierdząc że będzie większy pożytek - możesz to wyjaśnić czy może niczym emerytka "owiane tajemnicą"
a ja spokojnie poczekam na to co do powiedzenia ma kol. Monet i Robal 36 może wyjaśnia a jak nie to ....
tczewianka czy masz pojęcie o czym pisał monet i robal36 dzisiaj rano?
robal36 monet piszcie mi tutaj - no chyba nie chcemy aby ludzie z zewnątrz musieli dociekać
monet tak ja? czemu koncentrujesz się na mnie? zobacz co ulka miłego na dzień dobry napisała do mnie i jakoś cię to obeszło
pisz mi tutaj wszystko albo ....
pisz mi tutaj wszystko albo ....
czekam tutaj na wyjaśnienie i to obszerne ... inaczej ..... i Twoje robal również
Monet kwiatka który położyłam na honorowym miejscu to złośliwość ?
ja wglądu do IP nie mam zresztą nawet nie chcę po co mi to ale są osoby którym chcąc czy nie będzie trzeba pokazać - czekam
krzysio744 witaj moze Ty się orientujesz o czym pisał Monet i robal 36?
Monet dlaczego sie tak koncentrowałeś na mnie? Rozmowy na gg zachowane?
krzysio744 CZYLI MAM ROZUMIEĆ , ŻE I tY NIE W TEMACIE?
TRZEWIANKA WYJASNIJ DLACZEGO LEPIEJ PEWNYCH TEMATÓW NIE ROZGRZEBYWAC -> JAKICH TEMATÓW?
TRZEWIANKA WYJASNIJ DLACZEGO LEPIEJ PEWNYCH TEMATÓW NIE ROZGRZEBYWAC -> JAKICH TEMATÓW?
krzysio744 nie interesuje mnie jakim człowiekiem jest robal 36 mnie interesuje o czym pisał
dobra nie otrzymam ja odpowiedzi ok rozumiem moze ktos inny sprawi do obszernych wyjasnień i krzys dlaczego Ty piszesz za robala36
Monet pisząc ze lapek wyladował w rzece z cała zawartościa gg zartowałes prawda?
sama pisałaś o tym , ze tutaj sie zawsze wraca i że mozna sie "odrodzić" w innej formie
SKALAR
SKALAR
nie nie wiem ale skoro Ty wiesz to oswieć mnie - chyba nie pół słówkami niezrozumiałymi będziesz lecieć jak Monet
ja tylko grzecznie pytam. Gdzieś tam zostałam wyzwana od czubków bo ktos nie dojrzał znaków zapytania -> wszystko jest nic nie ginie
Monisia25
Monisia25
dodam jeszcze że Monet i pieknaja wiedzieli doskonale że leczyłam się psychiatrycznie po nie udanej próbie samobójczej / paczka lorafenu plus % / zbiegły mi się trzy zdarzenia : nowotwór , eksmisja plus długi i partner który chciał mnie zostawić z tym wszystkim który r o z j e b a ł się autem po pijanemu w tym samym okresie. Vektor myślisz , że czyta cała Polska ? Tak i tu pozdrawiam moją panią adwokat która prowadziła sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym / wygraliśmy 10 tys. za co dziękujemy/ która obecnie prowadzi sprawę spadkową moją i mojego partnera. Zawsze daję szansę - taka już jestem . Czekam na wyjasnienia - obszerne bo jak nie to ....
dodam , że zaliczyłam tez doła po śmierci taty dla zainteresowanych -> czasami przeszłość nakłada się na teraźniejszość. Krzyś kilka nicków to problem? Ciekawa jestem ile z was ma tutaj podwójne
i wiem że moja ciekawość będzie zaspokojona nie w taki to w inny sposób
i nie pytaj głupio na drugi raz na gg ... "ale nie doniesiesz na policję prawda?" o czym karwa przeciez tutaj nikt nic złego nie zrobił przynajmniej jak sadzę według własnego przekonania ale jest prawo i ono weryfikuje co jest właściwe a co nie prawda?
może nie wiesz o czym pisałeś? faza? dobry człowieku według krzysia
Lila popatrz na siebie
Lila popatrz na siebie
lila czy to nie ty mnie wplatałaś w telefony rzekomo do Twojego faceta? tfu
z a p i e r d a l a l a bym pół Polski aby lili faceta dorwac karwa ha ha ha
Robal_36 taaa, ano faktycznie - tym razem 'sporo wytrzymało'a gdzie "..."?
kodami tylko dla niego zrozumiałymi z a p i e r d a l a
Lila cos ci sie pomyliło
Lila cos ci sie pomyliło