Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 73 597. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jarek77-przecież to tylko żarty,więcej dystansu do życia i uśmiechnij się.Pozdrawiam:))
torsan-z takiej racji,że kiedyś pisaliśmy razem i koleżanka powiedziała:Twój synuś już jest na czacie,i tak już zostało
torsan-życzę nam i wszystkim innym grającym powodzenia,może w końcu wypali z tą budową.Haha
torsan-no szkoda,szkoda.Nawet te co obstawiłam na Nie,też nie wpadły,szkoda.Nic,jutro też jest dzień.Z Twoich na Nie,weszły 3.
rustu2009-nie przejmuj się,teraz może być już tylko lepiej.Pozdrawiam:)
torsan-a ja żałuję,że nie wysłałam tych na nie.Obstawiłam 6 liczb i 6 nie weszło.Nie orientujesz się ile można było wygrać?
kogucik19-kiedy będzie można znowu typować na Twoim wątku?
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
ksings-oj nie ładnie,nie ładnie.Twój komentarz do tego tematu pasuje tak jak rybie ręcznik
czarna71-dziękuję za informację,jutro napewno coś wytypuję,pytanie tylko czy trafnie?
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
hipopotan-najlepsza maszyna losująca to taka,która losuje liczby,które my skreślamy.Pozdrawiam Cię serdecznie:)
jarek77-no proszę,tego bym się po Tobie nie spodziewała.Jaka niespodziewanie miła przemiana,no no.Pozdrawiam:)
jarek77-taka zaleta to żadkość dzisiaj u nie których mężczyzn.Pozdrawiam serdecznie:)
torsan-na dzisiaj zrobimy to samo co wczoraj,pomieszamy i albo będzie dobrze albo nie.Z tych 12 liczb co podałam Ci parę dni temu (oczywiście plus, minus jeden)wczoraj weszło 12.Piszę że wczoraj,bo to jest już po północy.
Pasko-u mnie wszystko gra ,nie widzę żadnego ciemnego tła.Pozdrawiam.
torsan-to się dobrze składa,bo ja też będę koło godziny 18.00,być może nawet troszkę pózniej.
torsan-też mam taką nadzieję.Co do tenisa stołowego to ja z mężem też często gramy w domu,nie przepadam ale gram.Bardziej lubię tenisa ziemnego.
torsan-jaki by to nie był sport,to jednak zdrowie.Ja powoli umykam lulu bo dzisiaj do pracy trzeba wstać.Spotykamy,a raczej czytamy się dzisiaj.Może nam się uda.Dobrej nocy życzę.Papa.
Witam wszystkich serdecznie.
Moje typy na 22.00
39
39,79
39,60,79
Pozdrawiam.
Moje typy na 22.00
39
39,79
39,60,79
Pozdrawiam.
torsan-u mnie jest ok.Dzisiaj na wą♀tku kogucika19 na forum strzeliłam 1/1 i 2/2.Wygrałam 20 zeta i zarobiłam 3 punkty.
torsan- ja mam takie 39 57 61 74,podaj swoje pewne i dopiszemy do moich i wyślemy
torsan-Kogucik i wszystko jasne-problemy i pomysły,o ile się nie mylę.
torsan-tej trójki nie będę już wysyłać.Tylko te dwa zakłady.Zobaczymy co z nich będzie.Potem zatypuję jeszcze na NIE,ale tak na sucho.
torsan-ok.Zobaczymy co wejdzie.Zyczę nam,żeby wszystko weszło taj jak na kuponie.
Kogucik19-Dziękuję,zarobiłam 3 punkty jeśli dobrze liczę.Pozdrawiam Cię serdecznie.
torsan-typowałeś już dzisiaj LOTTO na Typowaniach na Pasko?
Tabelka po lewej stronie.
Tabelka po lewej stronie.
Kogucik19-chwileczkę bo ja nienadążam.Jak typujemy w końcu?Tylko na NIe?Wcześniej na Twoim wątku typowało się na TAK.
Madzia-powodzenia,jestem ciekawa co z tego wyjdzie.Nigdy u buka nie grałam.
Madzia-bardzo ładna ta Twoja nowa fotka,szkoda że tak mało ludzi wkleja swoje.
Madzia-gratulacje z okazji awansu i nie przejmuj się komentarzami,które wkrótce mogą się pojawić.Pozdrawiam.
torsan-zapisz sobie nasz numer gg na wszelki wypadek.Tak łatwiej będzie nam się wymieniać typami.
10234206
10234206
ewunia00777-Witam,czy na podstawie moich typowań,udało się Tobie coś wygrać?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
ewunia00777-bardzo się cieszę,że okazałam się pomocna.Mam nadzieję,że nadal będę trafnie typowała.Pozdrawiam.
Jeżeli chodzi o politykę:
Ksiądz wini Pana,Pan księdza a nam biednym zewsząd nędza.
Ksiądz wini Pana,Pan księdza a nam biednym zewsząd nędza.
torsan-ja zawsze spisuję te liczby,które typowałam bo potem nie mogę się odnalezć .Dzisiaj trafiłam 3/12
torsan-powinni być jacyś animatorzy,którzy postaraliby się stworzyć odpowiedni klimat na tej stronie.
torsan-chyba ja się zgłoszę na ochotnika.Na początek punktualnie o północy proponuję odegranie hymnu dla rozczarowanych po dzisiejszym losowaniu.
torsan-jaką masz propozycję muzyczną na hymn przegranych?Zrobimy tem kawałek oficjalnym hymnem dla rozczarowanych.
torsan-to będzie hymn dla wszystkich rozczarowanych po dzisiejszym i nie tylko losowaniu.
http://www.youtube.com/watch?v=EwXhtoLXjxw
http://www.youtube.com/watch?v=EwXhtoLXjxw
torsan-no to hymn przegranych już mamy.Muszę się zastanowić co dalej.
torsan-nie wiem jak Ty,ale ja w końcowym fragmencie tego hymnu zauważyłam zadziwiające podobieństwo do jednego z ników pod którym ukrywa sie,stały bywalec tego czatu.
Hipopotan-uwierz mi,że zlikwidowanie brzuszka jest łatwiejsze jak się co niektórym wydaje.
Madzia-jeszcze nie dotarł do domu?Pewnie opija gdzieś waszą wygraną.Jak nie wróci to my wpadniemy na obiado-kolację.