Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 72 747. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
OPA-epitety i wyzwiska pisane nie tylko przez tych zablokowanych Paskowiczów.
Jak czytam te wszystkie wpisy na forum to mi normalnie słabo się robi.Że człowiek tak do człowieka potrafo powiedzieć i go wyzwać.Ludzie!!!Gdzie wy się wychowaliście?
Normalnie Brak kultury i polotu.Hu.... ku.... cwe....
żygać się normalnie chce jak na to wszystko patrzę.
Normalnie Brak kultury i polotu.Hu.... ku.... cwe....
żygać się normalnie chce jak na to wszystko patrzę.
Wszystkim życzę dobrej nocy.Papa
Może jutro będzie lepsza atmosfera.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Może jutro będzie lepsza atmosfera.
Pozdrawiam Was serdecznie.
I ZNÓW ZACZYNA SIĘ WSZYSTKO OD POCZĄTKU,to co było przed dwoma dniami.
Nawet nie ma na czacie z kim pogadać.
Nawet nie ma na czacie z kim pogadać.
slavo-dzisiaj prawdopodobnie był wyjątek,ja bym stawiała pół na pół.Pozdrawiam.
sam9-walka rozstrzygnie się w ciągu kilkunastu rund,bez potrzeby podsumowywania punktacji sędziów,tak myślę.
Osobiście stawiam na Adamka.
Pozdrawiam.
Osobiście stawiam na Adamka.
Pozdrawiam.
Monsiu-wszystkiego nauczysz się z czasem,ja też kiedyś nie wiedziałam co i jak.Nie rodzimy się wszyscy informatykami.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
edi8-za pomoc Ci podziękowałam,chyba nie wyobrażasz sobie,że będę Tobie wdzięczna do końca zycia.Szanuję Twoją wiedzę i pomoc dla innych,ale jak dla mnie jesteś zbyt wulgarny i zapatrzony w siebie.A teraz powiem Ci szczerze,że Ty też powinieneś dostać bane na czacie ,bo jesteś takim samym prowokatorem jak inni,wszelkiego rodzaju konflikty mają podłoże sprowadzające się do Twoich wpisów nie koniecznie Ciebie dotyczących.Pozdrawiam serdecznie.
edi8-W kontaktach międzyludzkich istnieją zasady,których ja się trzymam.Traktowanie innych z góry zakładając,że są jednostkami gorszymi,prowadzi do skurczenia się grona zainteresowanych osób kontaktami z rozmówcą.Mam nadzieję,że czas zakopać topór wojenny i zastosować zasadę wzajemnej uprzejmości,która napewno zaowocuje podobnym odbiorem Twojej osoby przez innych uczestników,zarówno na czacie jak i na forum.Jeżeli chodzi o tropienie przestępców internetowych,to z tego co wiem,są powołane do tego odpowiednie służby.
Z poszanowaniem LILA.
Z poszanowaniem LILA.
slavo-mam nadzieję że wejdą,ja też wysłałam podobny zestaw.Dziękuję za fajną muzyczkę.Pozdrawiam.
edi8-tu nie chodzi o towarzystwo wzajemnej adoracji.Z ludzmi warto żyć w zgodzie nawet wirtualnie.Jeśli chcesz pozostać odosobnioną jednostką zadumaną w swojej snobistycznej indywidualności,to Twoja sprawa.Z Twojego komentarza dotyczącego mojego wpisu wynika iż podejścia Twojego do innych ludzi nie da się w żaden sposób zmienić.Już teraz wiem,dlaczego nie jesteś za bardzo lubiany,być może jest to Twoja indywidualna cecha,której będziesz się trzymał do samego końca,ale to Twój wybór.
Z poważaniem,skromna nie doszkolona uczestniczka tego czatu.
Z poważaniem,skromna nie doszkolona uczestniczka tego czatu.
ender-skoro tak uważasz,pozostań w tym przekonaniu a napewno Twoje podejście do tematu odniesie pożądany efekt.
Wpis nie dotyczył Ciebie,dlatego nie zabardzo rozumiem skąd ta Twoja reakcja.
Wpis nie dotyczył Ciebie,dlatego nie zabardzo rozumiem skąd ta Twoja reakcja.
polkinia-na pokoje to ty możesz sobie iść,z tego co widze jesteś w temacie i pewnie nie raz w tych miejscach już bywałaś.Co dotyczy mnie i ediego,to nasza sprawa.Znając ediego jestem pewna,że nie potrzebuje pseudo adwokatów w postaci Twojej śmiesznej osoby,więc daruj sobie te teksty do mnie!Zapomniałas już jak sympatyzowałaś z jednym z forumowiczów?Nie mieszaj do dyskusji osób,które aktualnie nie są dostępne na czacie.Na temat kulek,to prawdopodobnie masz wyborne pojęcie,Przepisy kulinarne zostaw innym,bo widzę,że masz w tym temacie marne pojęcie.
polkinia-to jest stronka ogólno rozwojowa.Ode mnie i Madzi 3 kroki w bok bo mnie zezłościsz a jak ja się złoszcze to moja prawdziwa osobowość wpada w szał,tak że przyuważ z kim fruwasz.HAhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah-Oto cała polkinia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
polkinia-żałosna to jesteś ty,ja do twojego poziomu nigdy nie dorównam a tego wyrośniętego szczura z fotki to myślałam,że już dawno koty zjadły.Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah.
Ale jesteś śmieszna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ale jesteś śmieszna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ż tego co widzę to Gołota nic nie widzi.Wylądował na deski i łuk brwiowy rozwalony.Adamek niech się tylko modli,żeby gołota go nie trafił.Mimo wszystko jestem za Adamkiem.
Avwen-witam serdecznie.Gołota znowu leży,jak go sędzia nie podda to go Adamek zabije.
Avwen-już z góry było wiadomo kto wygra.Gołota jest starszy o 9 lat i grubszy,a Adamek młody,rzezki i świerzy.
Dobrze,że Gołoty karetka z ringu nie zabrała.
Dobrze,że Gołoty karetka z ringu nie zabrała.
Czemu tu się dziwić,zarówno dzisiejsze jak i poprzednie losowania to czysta mistyfikacja.Pozostaje nam się tylko z tym pogodzić.Pozdrawiam wszystkich.
Miałam iść spać,ale jak patrzę na te losowania to mi ciśnienie skacze.Te całe losowania są śmiechu warte,jedno Wielkie oszustwo.Ale my i tak będziemy latać do kolektór z nadzieją na wygraną.
miks-błędy każdemu się zdarzają.Pozdrawiam Ciebie i zachęcam do odwiedzenia kolektury.
ender-jak widzę takiego pionka przed sobą jak TY,to dochodzę do wniosku,że najlepsza jestem w grze w szachy.
Witam wszystkich
MM na 22.00
29 46 67 73
9 24 29 55 68
7 32 41 54 76 80
40 60 80
34 51 60 64 79
19 29 34 44 58 79
60
5 72
19 36 76
MM na 22.00
29 46 67 73
9 24 29 55 68
7 32 41 54 76 80
40 60 80
34 51 60 64 79
19 29 34 44 58 79
60
5 72
19 36 76
Xelom-Na razie zaczekam do 22,Być może wraz ze starą maszyną wróci dobra passa.Pozdrawiam.
Jarek77-JUŻ NIE.Nie wiem co masz do mnie,i nie interesuje mnie to zbytnio.Pozdrawiam:))
torsan-u mnie wszystko w najlepszym porządku,tylko wygrać mi się nic nie udało bo totek oszukuje.
Jarek77-jeżeli chodzi o ścisłość to ja z nikim nie wszczynałam żadnych pyskówek,ale jeżeli tak twierdzisz TO:
SZCZĘŚLIWEJ DROGI JUŻ CZAS.
SZCZĘŚLIWEJ DROGI JUŻ CZAS.
torsan-teraz to tylko wypada Tobie czekać na wygraną 8/8 a to już trochę kasy jest.
torsan-obejrzyj sobie powtórkę z wczorajszego losowania,na niebieskim pasku u góry.
Avwen-wytłumaczenie się z sytuacji,która wczoraj miała miejsce już było o 14.00pozdrawiam:))
Avwen-być może o 22.00 będzie ponownie odczytany komunikat dla tych wszystkich,którzy nie oglądali losowania o 14.00 w necie.Pozdrawiam:)
13max33-nasze dyskusje dotyczą tematu związanego ze stronką na której je uskuteczniamy.Jak by wszyscy przeszli na gg to ta strona umarłaby śmiercią naturalną.Pozdrawiam:)
torsan-a jaka pogoda u Ciebie?Też zachmurzenie całkowite tak jak u mnie?
torsan-ja już uciekam,jutro zrobimy tak jak mówiliśmy.Pozdrawiam.Dobrej nocy.
Witam wszystkich odbanowanych.
Madzie77 i Kogucika19,szczególnie ciepło.
Madzie77 i Kogucika19,szczególnie ciepło.
xelom-od kiedy jestem miss stronki?Pierwszy raz o tym słyszę.Pozdrawiam:))
torsan-mi wychodzi coś takiego na dzisiaj:
5 14 29 39 59 62 77
5 22 29 52 68 73 77
5 29 73 77 79
5 14 29 39 59 62 77
5 22 29 52 68 73 77
5 29 73 77 79
torsan-ja wyślę też te liczby,które proponujesz i te,które są w pierwszej linijce we wpisie 73476.
torsan-no to mamy liczby skreślone,miejmy nadzieję,że trafią w nasze kulki.
torsan-oglądałam,tyle czekania a walka trwała tylko pięć rund.Ale było warto.
torsan-na forum obstawiłam zwycięstwo Adamka w 6 rundzie ale nie trafiłam Gołota padł w 5.
torsan-Gołota jest starszy od Adamka i cięższy,a Adamek młody i rzezki,to jest ta właśnie różnica.
torsan-ale jak stanęli koło siebie to wyglądali jak pyza i spaghetti.Gołota ciężki i przy kości a Adamek,szczupły i szybki.
rico-Ten Twój komentarz również nie jest na temat.Wszyscy czekamy na Twoje typy{trafne}.
Lestek-to typuj,oby trafnie.A ja mogę sobie rozmawiać z ludzmi na tym czcie o czym tylko chcę i nikt nie ma mi prawa mówić co mam robić.
Lestek-rozmawialiśmy na temat lotto.W końcu niby po to jest ta stronka.Jakąż to wiadomość próbowałeś znalezć na tej stronie?być może tak jak wszyscy zestaw 10 liczb,które zostaną rzeczywiście wylosowane o 22.00 w MM?Przecież to utopia.Przeszkadzają Ci nasze rozmowy,ale jak maszyna się popsuła i gadali o niej 14 godzin to było ciekawe?
Lestek-zła informacja.Nie miałam bana.Ciesz się więc z nowego obiektywu i spoglądając przez niego,spróbuj wytypować liczby na dzisiejsze losowanie.Trafne oczywiście!Też chciałabym,żeby ktoś mi w końcu podał ten złoty zestaw.Pozdr:)))
Przypadek tej nieszczęsnej amerykańskiej maszyny losującej wartej ćwiartkę miliona dolców przypomina mi historię myśliwców również amerykańskiej produkcji F-16,które leciały do Polski dwa tygodnie z międzylądowaniami.
Ja wygrałam 6/6 i co z tego.Chyba nie będziemy się licytowa ć kto wygrał więcej.
torsan-ja też przed chwilką wróciłam.No to się wszystko wyjaśni o 22.00
Aha,nie przejmuj się niczym,wiesz o co mi chodzi.
Aha,nie przejmuj się niczym,wiesz o co mi chodzi.
torsan-to bardzo się cieszę,tak czasami bywa,ale nie warto,uwierz mi.Dzisiaj jeszcze jest bonus 470tys.
torsan-ten bonus by mi wystarczył,haha,ale dziś nie ma szans bo nie grałam 10/10
torsan-posłuchaj sobie BLANK & Jones tam też grają to co lubisz.Znajdziesz ich na youtube
torsan-gratulacje awansu,poszedłeś ostro no no.Blank&jones to Twoje klimaty czy nie za bardzo?