Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 74 094. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
slavo-nie jestem za bardzo w temacie bo do kompa usiadłam dopiero o 17-tej.
Czy o 22.00 mieliście normalne losowanie w necie?
U mnie był czarny ekran i nic poza tym.
U mnie był czarny ekran i nic poza tym.
raperek-pewnie,że wygrasz.Wystarczy,że trafią w Twoje liczby.Pozdrawiam.
bromik-z Twoimi oczami jest wszystko ok.
Wszystko się zmienia,liczby,pory roku i kolor tła na forum.
Pozdrawiam.
Wszystko się zmienia,liczby,pory roku i kolor tła na forum.
Pozdrawiam.
Z tym zakazem hazardu,sprawa jest jeszcze otwarta.
To była tylko propozycja Donalda,jednak specjaliści twierdzą,że nie ma ona szans na wejście w życie,a już napewno w takiej postaci,jaką zaproponował nasz premier.
Jeżeli chodzi o jednorękich bandytów,to okres przejściowy wynosi 5 lat.To tyle,pozdrawiam.
To była tylko propozycja Donalda,jednak specjaliści twierdzą,że nie ma ona szans na wejście w życie,a już napewno w takiej postaci,jaką zaproponował nasz premier.
Jeżeli chodzi o jednorękich bandytów,to okres przejściowy wynosi 5 lat.To tyle,pozdrawiam.
raperek-nie ma sprawy,polecam się na przyszłość.Pozdrawiam serdecznie.
Pawcio-dzięki za przypomnienie,już od dawna zastanawiałam się kiedy zobaczymy prawdziwy obraz lotto po podwyżce.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
raperek-napewno z tego wyjdziesz,tylko musisz być wytrwały i stronić od ludzi,którzy sobie popijają.Co ja zresztą będę Cię umoralniać,z pewnością sam wiesz o tym co masz robić.Pozdrawiam i powodzenia życzę.
raperek-nie przejmuj się,ja też dzisiaj nic nie wygrałam,ale mam nadzieję,że jutro będzie lepiej.
fiolka-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i imienin.
Powodzenia w grze.Pozdrawiam Cię serdecznie.
Powodzenia w grze.Pozdrawiam Cię serdecznie.
raperek-to nie ja pisałam,że nie produkują już esperalu,a 3 liczby Tobie podam,ale dopiero na 22.00.Może akurat się uda.Pozdrawiam Cię.
Monsiu-rozbawiłeś mnie do łez tym rosyjskim powiedzeniem.
Jak nie dzisiaj to jutro nam się uda coś wygrać,nie przejmuj się a harmoszkę kupimy nową.Hahaha
Jak nie dzisiaj to jutro nam się uda coś wygrać,nie przejmuj się a harmoszkę kupimy nową.Hahaha
Monsiu-znasz kogoś osobiście ,kto wygrał jakąś większą kasę?Ja nie znam nikogo takiego,tylko z opowiadań.
Monsiu-mówiąc o większek kasie,miałam na myśli np.250.000
Z tego co piszesz wynika,że każdy ma swoje 5 minut,pózniej dobra passa przechodzi na innych.
Z tego co piszesz wynika,że każdy ma swoje 5 minut,pózniej dobra passa przechodzi na innych.
Monsiu-wcale się nie dziwię,chyba ja też dostałabym zawału.Wystarczyło tylko przyjść dzień wcześniej i gość miałby niezły zastrzyk pieniędzy.
torsan-będziemy w kontakcie,wiesz o czym mówię.Muszę się trochę w tym zorientować,albo Ty mi wszystko dokładnie wyjaśnisz.
Monsiu-słyszałam to powiedzenie,ale znam ludzi co są ze sobą 50 lat i zachowują się,jakby się dopiero poznali.Kochają się i widać to na każdym kroku,napewno nie robią tego na pokaz.
trójeczka w MM na 22.00
7,42,66
7,31,80
pozdrawiam Raperka i wszystkich innych paskowiczów.
7,42,66
7,31,80
pozdrawiam Raperka i wszystkich innych paskowiczów.
Madzia77-gar nichts,immer das gleiche.
Arbeit ohne ende .
Viele grusse fur deine mann.
Arbeit ohne ende .
Viele grusse fur deine mann.
Madzia77-das glaube ich schoon.Ok,schlus mit die deutsche sprache,Das ist polnisches seite fur lotto spielen.
Pasko-i znowu poprzednie wymiary na forum.Szkoda,bo to było całkiem niezłe,szczególnie dla starszych ludzi,którzy już trochę niedowidzą.Może coś takiego na próbę zastosować na czacie,coś w rodzaju zoom-u .Pozdrawiam
rico-Du bist so eine.....Wir sind dum und Du bist so sehr klug,Das ich gleich lachen mich zu tode.
Z tym językiem i rozmową po szkopsku to był tylko żart,ale wam panowie cisnienie skoczyło,i całkiem niepotrzebnie.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Wracając do tematu mega kumulacji(100 mln.),na którą ponoć TS już dzisiaj jest przygotowany twierdzę,że istnieje możliwość przecieku z Ministerstwa Finansów informacji dotyczącej przeprowadzenia dewaluacji złotego,a wówczas ta setka automatycznie zmieni się wdyszkę i to jest bardzo prawdopodobne.To tyle pozdrawiam.
miks-Dewaluacja-to spadek wartości pieniądza,a Denominacja-to wymiana pieniędzy,na niższe nominały.Po mandaryńsku może,Ty coś napiszesz,pokaż Na Co Cię Stać.....
Kogucik19-Witam.Moje liczby,które szykują się dzisiejszego wieczoru do porodu a będą to sześcioraczki-8 40 51 62 72 78 .Pozdrawiam Cię serdecznie.
Kupię samochód z filmu ;Powrót do przyszłości",może być po wypadku.To jedyna szansa na duża wygraną.
Madzia77-polityka polityką,ale z tym czatem naprawdę zle się dzieje.Nie ma nikogo.Jeszcze miesiąc temu,było to nie do pomyślenia.
Wiecie dlaczego rząd w Afryce upadł?
-bo pękła gałąz.
Tak samo będzie z naszym rządem.
Pozdrawiam.
-bo pękła gałąz.
Tak samo będzie z naszym rządem.
Pozdrawiam.
Ja trafiłam dziasiaj parkę,której nie podałam na pasko.
7 i31
Pozdrawiam serdecznie.
7 i31
Pozdrawiam serdecznie.
raperek-widzisz,dzisiaj podałabym Ci pewniaczki ale Ciebie nie było.Moimi pewniaczkami były 7 i 31,obie weszły.
Na jutro na 14.00 też postaram Ci się pomóc,ale dopiero przed południem.
Pozdrawiam.
Na jutro na 14.00 też postaram Ci się pomóc,ale dopiero przed południem.
Pozdrawiam.
Witam,na 14 00:
7,14,32,58,72,76
8,76
Pasko dziękuję za odpowiedż na moje wczorajsze pytanie.Pozdrawiam.
7,14,32,58,72,76
8,76
Pasko dziękuję za odpowiedż na moje wczorajsze pytanie.Pozdrawiam.
Raperek-witaj,z moich obserwacji wynika,że te liczby powinny wskoczyć.Ja gram max.za 5 zł.Pozdrawiam.
Raperek-najlepiej jest grać za małe stawki,a jak się coś wygra to można zawsze zagrać za więcej.Pozdrawiam i powodzenia życzę.
Jak na razie to mnie żaden z talentów nie rzucił mnie na kolana,jak do tej pory.
marcedes-tak to już jest na tym czacie,że osoby,które najmniej się tu udzielają,mają najwięcej do powiedzenia.
Już im coś nie pasuje,że za jakiś czas będziesz miał diamencika.Tak samo było ze mną.Nie przejmowałabym się tym,aż tak bardzo.To jest stronka ogólnorozwojowa.
Pozdrawiam serdecznie.
Już im coś nie pasuje,że za jakiś czas będziesz miał diamencika.Tak samo było ze mną.Nie przejmowałabym się tym,aż tak bardzo.To jest stronka ogólnorozwojowa.
Pozdrawiam serdecznie.
czarna71-Witaj,nie wiedziałam o żadnej przerwie.Wytypowałam mimo wszystko,może kogucik19 zaliczy w razie czego.Pozdrawiam.
Monsiu-no niestety,na cmentarzu nie byłam,bo tak jak już zdążyłeś zauważyć,nie mam tu rodziny,a do swojej musiałabym jechać prawie 1000 km.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Monsiu-czyli morał z tego taki,że trzeba przechodzić tylko na zielonym świetle.
Z tego co widziałam na TV4,nie poruszano tematu gier liczbowych.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Mr Paweł-Przed chwilką w TVN podano informację,że temat gier liczbowych,będzie poruszony w programie super wizjer jutro o 22.35.Pozdrawiam.
To być może dzisiaj,może zle zrozumiałam,ale napewno w programie super wizjer o 22.35
Afera hazardowa itp.
Pozdrawiam.
Afera hazardowa itp.
Pozdrawiam.
miks-programy telewizyjne układane są z pewnym wyprzedzeniem.W momencie gdy pojawi się gorący temat,a takim jest wykrycie kolejnej afery z udziałem nj Petera Vogel,program może ulec zmianie.Na pewno nie chciałam wprowadzać nikogo w błąd.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
I znowu się problemów narobiło,całkiem nie potrzebnie.Niech diabli wezmą te całe programy i afery hazardowe,cholercia jasna.
raperek-spróbuj takie liczby na jutro na 14.00
40 55 60
Nie daję 100% gwarancji ale spróbować warto.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
40 55 60
Nie daję 100% gwarancji ale spróbować warto.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Program na temat hazardu itd. Będzie jutro wyemitowany w TVN o godz 23.20.
Witam
MM na 14.00
8
8 69
60 69 72
i pewniaczek-72
Pozdrawiam serdecznie.
MM na 14.00
8
8 69
60 69 72
i pewniaczek-72
Pozdrawiam serdecznie.
Witam
MM na 22.00
8,14,34,55,69,78
8,14,32,76,78
6,14,38,63,74
PEWNIACZEK-78
Pozdrawiam.
MM na 22.00
8,14,34,55,69,78
8,14,32,76,78
6,14,38,63,74
PEWNIACZEK-78
Pozdrawiam.
Pyskówki na czacie w dniu dzisiejszym i obrażanie rodziców jednego z czatowiczów,to był już chwyt po niżej pasa.