Wpisy użytkownika Kigam
Łącznie 150 wpisów w archiwum, pokazane od nr 59 876. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
To z którego losowania mam zakreślać numery? Z tego w TV czy na stronie?
Trochę chippi przesadzasz. A jak by losowania były bez prezenterów to zaraz by była wina dni tygodnia? W czwartek nie gram?
Wie ktoś czy można zawierać zakłady Dl na 7 skreśleń? Jeżeli tak to ile by to kosztowało.
Chciałem się zapytać , jeżeli bym prawidłowo skreślił 6 liczb w dużym lotku i weszła by "szóstka" co mam z tym kuponem dalej robić? iść do kolektury w mieście czy odrazu do ogólnego TS?
Dwa pewniaki na dzisiaj <1,9> stawka 10x . Dwie kolektury TS. wkład 50zł. ew. 320zł.
To zależy na jakiej wysokości się znajdujesz. Powodzenia życzę Ci w pisaniu sms gdy twój samolot ryje skrzydłem w ziemie.
Nie wiem co się dzieje chyba zostałem oszukany. Trafiłem Jokera + 2 liczby poszedłem z kuponem do kolektury i dowiedziałem się że moja wygrana wynosi 6zł z niedowierzaniem spojrzałem na monitor (6zł). Teraz to już chyba po reklamacjach ponieważ dostałem odrazu swoją wygraną a kuponu już nie zobaczyłem. Co o tym sądzicie?
A teraz wydrukowali by druk z wygranej? Patrze teraz to minimalna wygrana w JOKER wynosi 10zł.
Wie ktoś może, ile kombinacji 3 liczbowych muszę zrobić by zawierały wszystkie 10 liczb?
Czy posiadasz programu multiparis mógłby wygenerować i opublikować najdłużej oczekujący zestaw liczb 5/5?
DO L. Kaczyńskiego parę lat temu tak samo podchodziliście jak teraz do J. Minie rok dwa i od nowa zacznę się narzekanie.
Romanx publikował byś swoje trójeczki trochę wcześniej niż 13 minut przed losowaniem :-) .
Normany chyba nastawił się na grę za pieniądze na stronie multipasko. Odsyłam na bet-at-home z kartą kredytową rodziców.
Wedrowco, czekamy na jutrzejsze (nie) typy na godzinę 14:00, Pozdrawiam.
Matko Bosko Kochano! To jest tylko strona z darmowymi typami bez zobowiązać w obie strony. Noormlany jesteś nienormalny.
Pęsko , dlaczego nie krzyczałeś na czacie aby twoją 10 puszczać ??? ;> :)
« Poprzednie 100Kolejne »