Wpisy użytkownika KOCIO
Łącznie 2 086 wpisów w archiwum, pokazane od nr 113 633. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
danteV ci ludzie jacyś nawiedzeni czy co.a wcześniejszy wpis troszkę nie taki problem z klawiaturą
slawetna74 nie każdy czyta ja po paru jego wpisach mam swoje zdanie na jego temat i dziwi mnie to że tu nawija o tym w kółko a to nie jest związane z tematyką tej stronki.
witam mm o 14-stej 1/2 dziś poslałem lotto,mini,jokera i los milionosa
witam co do los milionos to pierwszy los kupiony 26 kwietnia nr początkowy 03..... drugi los kupiony wczoraj nr 003....
Robal 36 powiem tak urlop się należy każdemu kto pracuję to i kulkom też
mag.. a w porządku tylko mam wrażenie że już jeśień nastała a w graniu to średnio na jeża w mm bez rewelacji typuję parki to ostatnio bywa że jak trafię jedną z dwóch to ta kulka co nie typuję jako pewniaka jest nim i lipa a co u ciebie jak granie?
danteV ja się nie obrażam co ja małe dziecko jestem że mam jakieś fochy strzelać he a co do tego pewniaka to typuję parkę np:A i B pewniak to losowanie oglądam lub sprawdzam sobie i jest wylosowana tylko B.Podałem literki zamiast cyferek
danteV a gdzie grasz i w co jeśli to nie proble z wyjaśnieniem bo w tym temacie mało kumam
edi8 to fakt że mnie to interesuje a co do tego że kulka z numerem 8 w lotto ma "urlop" to ja już na to wpływu niemam
witam wszystkich w los milionos lipa ale na pocieszenie w mm parka trafiona
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Szok-Ma-2-lata-i-wypala-40-papierosow-dziennie-Zobacz-film,wid,12312084,wiadomosc.html?ticaid=6a3dc
mam pytanko czy ktoś kożysta z systemów lottosekret? czy to jakiś chwyt reklamowy by nabić kasę?
korn748 dziś niemam zbtnio czasu bo zaraz pora do pracy się zbierać.Ale dzięki za link
kathy nigdy nieój się odezwac to pierwsza zasada kocia.Może jej czegoś brakuje że taka agresywna itp
RafSaw30 a przydało by się kaski bo prawie goly jestem kupiłemsiostrze prezent ślubny
hipopotan a co do pogody to ja do kolektury jeżdzę bo mam z 10km a to jest w centrum miasta bo gram tylko w jednej kolekturze w innej mnie nie zobaczą
witam wszystkich w nowym miesiącu życzę wszystkim wygranych by nikt z graczy nie był na minusie
Robal 36 każdego zdanie sznuję ja twierdę że kulka z nr 8 w lotto i dziś ma wolne
jedno jest pewne prawdy całej prawdy nie ujawnią a to że pilotów obarcza winą to odrazu bylo pewne.
OPA odnas się zwalniają i do was idą .z tego co mi wiadomo to na kiepski dział trafiłeś tam mało płacą mam kumpla co 3 i ponad 3 tyś miesięcznie zarabia na rękę
jakiś czas temu pytałem madzię czemu jest taka nerwowa itp i odpowiedzi nie otrzymałem
madzia77 niema co sie denerwować jak nie losują po naszej myśli?złość urodzie szkodzi.Kolega mowił mi czemu skreślam złe liczby ,cyfry a ja mu na to że ja dobre skreślam tylko oni nie losuja takich jak ja skreślam i wysyłam
danteV a dlaczegomma byc usunięte twoje konto,profil itp skoro tylko madzia77 jest tego powodem? a to żaden powód
dzięki hosiu ja opracowuję nową metodę doboru kulek przypadkiem ni się to na mysl nasunęło mam nadzieję że moje spostrzeżenia są dobre
mag.. pracuję pracuję a zobaczymy jutro jak mi pójdzie bo mam trzy sposoby nad którymi główkuje w fazie testów dziś 100% trafności.Myślałem nad jeszcze dwoma i weszły ale że ich nie podałem to może ktoś mi zarzucić że po losowaniu jestem mądry
sam9 mam nadzieję że lepiej z typowaniami według mego doboru mi pojdzie
Robal 36 tak jasno i wyrażnie powtarzam kulka z nr 8 w lotto ma urlop
kathy a co do kulki z nr 7 w lotto to szansa że dziś wypadnie jest duża
Wędrowca netowy nieprzejmuję się tylko zastanawiam się po cholerę kupiłem tyle letnich ciuchów jak tu taka pogoda
Pasko dlaczego na bet gun nie mogę jako kocio się zarejestrować?taka inf. mi wyskakuje:Nieprawidłowy format adresu email lub adres ten już istnieje w bazie danych multipasko !co robie nie tak?