Wpisy użytkownika FARES
Łącznie 300 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 396 023. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Meganka tryskamy szczęściem oby tak było już zawsze do pisania za 24h
Mi to lotto w tym momencie i tak jadę do pracy, to nick do typowania i w razie potrzeby ale i tak jakiś układ kolezenstwo coś musi być ze akurat tego się nic nie trzyma jest ok 24h sebusia
Wczoraj miałem w lotto 3/6 w realu w typowaniu 4/12 w multi 3/6 kosz w mini 3 kosze
Typlem się na 14h wyślę typowana 10 oraz typowana 5 zastanowię się czy dla zabawy nie wysłać tego co podawałem dla desperatow 48,54,58,68,74 do nich 69,49,41,40 bez jednak 64
Hurrem o ile jeszcze jesteś może skoro te liczby cię drecza wyślij je
Co kibice legi to wsioki zadymili stadion trwa pauza ja bym zakończył mecz dał górnika walkowera odiol legi 10pkt
zaraz spadam spac z rana glosowanko i na jakies smieszne chrzciny zona mnie wyciaga ktos musi prowadzic autko szkoda mi tylko tego dziecka nikogo nie obchodzi ono dziecka zdanie
zaraz ide na wybory to sie odrazu puszcze zona bedzie w jakims chrzcie uczestniczyc musze jechac jako kierowca co mi sie chce dobrze ze jest teleffonik to se z nudow popisze ile te chrzty trwaja moze w aucie sie zdrzemne
tak arczibalik mogby pasko zaczac od ciebie czyli zglaszasz sie na ochotnia ok ok
69,70,73,76,79
45,48,51,55,67
68,74,75,76,77
16,26,36,46,56,66,76
45,48,51,55,67
68,74,75,76,77
16,26,36,46,56,66,76
mnie to nie obowiazuje to raz dwa nie jestesmy kolegami trzy nie wolno pisac z duzej litery
galik moze niech kazdy zyje w granicach zgody nie pouczajac nie obrazajac i tyle w temacie a teraz ide cos zjesc
mnie tez wiele rzyczy obraza mam to gdzies z malej piszac nie obrazam koniec a jak ciebie to boli nic na to nie poradze milego dnia i wygranych
mnie tez wiele rzyczy obraza mam to gdzies z malej piszac nie obrazam koniec a jak ciebie to boli nic na to nie poradze milego dnia i wygranych
galik szkoda ze poszedles spac bo mialbym powazne pytanie bez jakich kolwiek docinkow zlosliwosci ho mi o to ze slyszalem kiedys ze slazacy nie uwazaja sie za polakow
hm sa wogule jeszcze kafejki internetowe z 20 ponad lat temu ostani raz je widzialem
byłem na tych chrzinach cisza nagle chłopiec głośno mama kupa jak lali wodę to jeszcze nie wrócił na raty było lanie głów 5 chrztow bylo
Nikt ciebie tu nie chce taki tempy jesteś czy jak czy ślepy że tu siedzisz Sebastian
Jestes tu Sebastian nie mile widziany a meczysz upierdliwy czleku
pisze z tego nicka żeby nie było żem klon gdyż zostałem do tego zmuszony napisałem do paska sms rozumiem że ma swoje obowiązki czekam na odpowiedź za co bot dał mi bana za nie pisanie polskimi literami czy co ani arczibalika nie wysmialem nie obraziłem wpis 017
Skoro bot się uczy też chcę się nauczyć no to idę się wkoncu puścić może zanim wrócę pasko łaskawie odblokuję mi nick gryks76 lub chociaż odpowie co nie tak bym ją i wszyscy uważali
Basztard co daje miło spędzony czas po pracy wymiana czasem liczb jakiś ciekawostek z ich doborem fajna rozmowę na różne tematy z ludźmi z całej polski można się nie raz czegoś dowiedzieć co np w małopolscw jest a u mnie nie ma
Basztard lubię tą stronę lubię wesołe rozmowy pośmiać się bez hm nie odpowiednich wpisów że tak się wyrażę
Basztard sorki ten nick mam tylko do typowania niechce go naduzywac pisze tylko pod gryks76
Odpuszczę sobie komentarz dotyczący bana dla Sebastiana m
Emerytko dziękuję za wyjaśnienie mimo to i tak dla mnie to nie halo miłego wam i radość zgody w wpisach i dobrych typow
Emerytko dziękuję za wyjaśnienie mimo to i tak dla mnie to nie halo miłego wam i radość zgody w wpisach i dobrych typow
Jeszcze jedno ja dostałem za konkretny wpis nie a nie ze coś do kogoś o kimś pisałem
Dusia jakie ty masz liczbowe sny pytałem o zera były one za 20 i chyba pisałaś 30 brawo ty
Okraska tu gryks nie używam tego nicku miałem się nie udzielać od dziś lecz jak widzę ten bełkot to nie moge
Ktoś to wogule czyta co to jest mędrzec z meliny czy jak żenada nic nie potrafi nic dziwnego że ma to co ma a teraz referacik
Ktoś to wogule czyta co to jest mędrzec z meliny czy jak żenada nic nie potrafi nic dziwnego że ma to co ma a teraz referacik
Nie jestem twoim kolesiem duszku klamczuszku gdzie sebus numerlog coś ucichl zanim bot usidlil
Dobra koniec z czatem teraz referacik temu chłopcu się pomyliło na czacie opowieści trzy latku nie piszemy a teraz moi 2 dziś manifest przeciw referacika dziecięcym i wcielenia sebusi bede bil
mialem nie pisac z tego nicku ba nosze sie z zamiarem jego usuniecia pisze z tego nicka poniewaz moi do pisania gryks76 zostal zablokowany czy ja kogos obrazilem nawet bedac ten bot jest nie kontrolowany tyko zastanawia czemu doktor nie dostal bana nie to zebym mial w tym roku cos do doktora bo nie mam.........
widze ze dalej jakis kuklu na muniu klan czy tez gang psychodeli zaklada sobie nick po nicku teraz zamozny i co on chce udowodnic co soba on oni ono ona co soba reprezentuje chyba takiego co ma w profilu w maseczce splac kredyt nie graj moze tez nie jedz nie pij mniej 1 ciuszki draznia mnie ludzie tacy co zagladaja w portfel pisza gadaja nie graj daj do skarbnki splac kredyt typciu bede robil tak jak inni to co bede chcial swoje teksty i te nicku wsadz w 4 litery bez szacunku bez pozdrowien zamknij oczka i skocz z mostu
arogancki nie pisal 6 wpisow pod rzad i dostal 24h ja na szczescie jestem w innym budynku z lepszym standardem niz S zdala same niunie 18 letnie azjatki latynoski afrykanki zero facetow
dobra ide zjesc sniadanko napic sie kawusi i zjesc sniadanko bede zioral...........a co do wosia to wole dac owsikowi niz rydzykowi i jemu podobnym od boli ich ze im sie nie daje tylkoo owsikowi moze i kolo cos dla siebie bierze ale tez z tej kasy cos kupuja a rzady jakie by nie byly czy od pana z torunia tylko dla siebie jak chcesz byc wyleczony poczekaj pare lat a jak juz dzis prywatnie za ladna sumke ps ten wpis nie wymaga komentarza prosze
Trza do paska napisać by ten nick usunol będę miał tylko 1 gryks76
Dobra ten nick mam nie do pisania nie będę się bawił w innych do pisania po odblokowaniu gryks76 powodzenia o 14h i wieczorem i miłej sexownej słodkiej przyjemnej niedzieli
Hej... Pasko za co dostałem ja i inni blokadę moi nick zablokowany to gryks76
Ten nick FARES proszę usunąć nie będę jak inni zasmiecal kilkoma nickami stronę
Gryks76 proszę odblokowac chyba że coś źle napisałem poczekam do końca
Ten nick FARES proszę usunąć nie będę jak inni zasmiecal kilkoma nickami stronę
Gryks76 proszę odblokowac chyba że coś źle napisałem poczekam do końca
« Poprzednie 100Kolejne »