Wpisy użytkownika FARES
Łącznie 300 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 386 746. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Oj będą gromy guru duma urażona jak by nie było co by nie było miszcz bo nie mistrz jest tylko ta hm 46 dziwne 5 jak by poprawione i jak by za każdym razem inne pismo
Czepiam się idę się puścić PS tak sm jak pisałeś jest spokoi tak powino być gdy nie ma cię
Haze ponoć byłeś taki zakochany latem coś z tobą jest ze sam znowu czemu się nie dziwię
Haze miałbym czym meczyk najważniejszy pa PS nudziło mi się miałem zachciewaje upieklem mufinki z czarnej porzeczki co pycha mówię wam palce lizać
Makler teściowa zamówiła coś muszę mieć dla siebie może innym razem
To może ten sam Zbigniew g pan co go znasz co będzie chrzcil kuzynki syna wczoraj nie był w stanie gadać cóż bywają ok może Ci panowie lecz ten się nie kryje z prawda z filmu kler jego dzieci matka fajna babka cóż 4 listopada może będzie trzezwy tak czy siak się napojemy
A teraz idę zagłosować napewno nie na kogoś z p ie s ani po ani z s l d
Wczoraj 4/12 w lotto w realu też ciekawie a dziś na 14h to co typniete
Nie wiem czy się śmiać czy się śmiać pomagałem żonie przy sprzątaniu grobów zapałki papierki po wafelkach ale żeby wiaderko z brudna woda rekawicxkami zostawić na grobie zostawię to bez komentarza ciekawe jak tam u was drodzy cóż ponoć jesteśmy ludźmi brak słów
Wszyscy są szczęśliwi bo dzisiaj zagłębie gra tylko ono wygra to pewne jest
Mi chal nie ale mi to lotto sorki już tyle razy pisałem już mi się nie chce
Haze dziękuję za życzenia mimo że za wcześnie choć już powoli w sklepach się zaczyna po 1 listopada rusza na calego eh gdzie te czasy kiedy to w grudniu się dopiero czuło
58,64,73,76,80 i tyle bo zjedzą mnie ze wszystkie 80 podaję spadam w mapę za h mecz
Pasko widzę że nie widzisz brawo ty dzięki za sebusie m cacy cacy sebus
Nie ma sensu dla paska duszek i sm to dostarczyciele w sumie nie wiem czego chyba jak się nie dobrze zrobi hm zanim dostanę bana arczibalik nie czytam na czacie opowieści skrypty piszesz jak dziecko a tu nie miejsce na dziecinade jednak nic pod kopułą zaraz referat będzie tylko komu mam na cię i tak się nie domyślasz no to co ban pasko sebus arczi funfle z 50 twarzami zrobiłeś pozadek a z 2 nie możesz
Pasko czemu sm arczi za hejty nie mają blokady i za co gryks ????
Myvictory z tego co wiem forsami Będzie w listopadzie a nie pisze bo dostał chyba blokadę między wyrazami miał 2 kropki
Pasko też cię pozdrawiam ok ban na nick który mam do pisania ten do notatek i Tera w potrzebie
Szczera odp....
Szczera odp....
Czy wg ciebie Sebastian m zasługuje na ban na czacie czy nie
Czy nie widzisz co on robi na twoiej stronie no chyba że wg ciebie jest wszystko ok przykład od rana dziś do momentu ucieczki
Czy nie widzisz co on robi na twoiej stronie no chyba że wg ciebie jest wszystko ok przykład od rana dziś do momentu ucieczki
Chyba się nie doczekam rozumiem praca obowiązki będę ponawial pytania bo kornowi dużo nie trza było odrazu widział że mu śmietnik robią zniechęcaja ludzi
Dobra idę się puścić ten nick w razie potrzeby i do typowania gryks76 jest od pisania w woli ścisłości
Dobra bo się rozpędzilem za parę h będę pisał nie będę nadurzywal nicka do typowania notowania
Zbynio pisze tobie od 2 lata że 6/12 nie miałem w dniu ślubu lecz miesiącu luken typowania ślub miałem 6 sierpnia a 6/12 chyba 31 sierpnia jak się uprzesz
Zbigniew g za nic cóż o ile paska zrozumiałem to widzi że jest nie tak tylko że nie odblokowal gryksa i nie ho mu pewnie o psujke bo to pewnie rodzaj żeński sm a nie męski odpowiadając mi na pytania czy wg niego ona lub ono mu strony nie niszczą pewnie o bocie pisał jak nie do końca przepraszam
no i za co adminie ban czyzby dodales nowe wyrazy nie przychylne????
nie ma nikogo to ide bo capi smrodem hm moze admin stworzyl co nieco chcac ludzi od strony od straszyc ide co bede tak sam siedzial capi tak po zatym trolowym
czyzby polecenie bylo na wyraz sebusia sprawdzam dziwne oj dziwne
Jedna myśl naszla mnie z samego rana czy nasz kochany pasko nie gra Sebastiana z tą myślą spać nie mogę co wpisze jego imię czule bot mnie odrazu zbanuje
Rozumiem wulgaryzmy ale to są jaja coś się poprzestawialo a już nie widzieć jak ktoś pisze ze ktoś został wyeliminowany i było ok ktoś się pankszy aż ciężko uwierzyć że jakaś przyjaźń jest lub ta sama osoba co dużo może ale ok idę typic nie będę tego nicku do typowania nadużywal
Areczka jednak pomscila zagłębie Lubin wygrała z huraganem 1-0 w pp
No może 2 tyg temu tak czy siak było ok ktoś bota uczy by ktoś mógł być dumny