Wpisy użytkownika Asiulka22
Łącznie 397 wpisów w archiwum, pokazane od nr 78 294. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Gała:
tak bardzo czujesz tego pewniaka? z duza pewnoscia napisales.
tak bardzo czujesz tego pewniaka? z duza pewnoscia napisales.
i wpadlo tylko moje 21, reszty nie czulam i nie wpadly, tak sobie wyliczylam i czulam tylko 21. tylko 2zł jestem stratna, dobrze ze Totomix sie zacial, bo bylabym 4zł ;-)
Zobaczymy jeszcze co na jutro.
Pozdrawiam wszystkich.
Zobaczymy jeszcze co na jutro.
Pozdrawiam wszystkich.
I znów moj pewniak '7' wpadł a reszta nie ;-) Ale gralam na 3ke takze lipa.
Gała:
nie szkodzi, jakby wpadła i tak by mi nie pomogła zeby wygrac, gdybym wczoraj grala na jedna liczbe (21) a dzis na(7) z wieksza stawke to bym wygrala, a gralam po 2zł na 3ke i lipa.
Teraz tez mysle nad jedna 3ka na 22.00. 2 liczby juz mam i mysle nad 3cia :)
nie szkodzi, jakby wpadła i tak by mi nie pomogła zeby wygrac, gdybym wczoraj grala na jedna liczbe (21) a dzis na(7) z wieksza stawke to bym wygrala, a gralam po 2zł na 3ke i lipa.
Teraz tez mysle nad jedna 3ka na 22.00. 2 liczby juz mam i mysle nad 3cia :)
aha i tez licze ze powiedzie sie nam w koncu w tym wieczornym losowaniu...
myslicie ze parka 23,32 jutro o 14.00 wejdzie ??? tak by sie az prosilo....
13max33:
jaka 3ke bys teraz proponował ? :-)
Widze ze tez niezly typer jestes, zaczelo ci isc...
Ciekawe czy cos takiego jest mozliwe:
23,32,22
jaka 3ke bys teraz proponował ? :-)
Widze ze tez niezly typer jestes, zaczelo ci isc...
Ciekawe czy cos takiego jest mozliwe:
23,32,22
max:
ta parka az tak rzadko nie wystepuje. mysle ze jest mozliwa, moze jak na nia grales to moze nie na te losowanie co trzeba...nie w tym momencie
ta parka az tak rzadko nie wystepuje. mysle ze jest mozliwa, moze jak na nia grales to moze nie na te losowanie co trzeba...nie w tym momencie
Nio, wyslalam 3ke: 23,32,22 za 3zł w Totomix. Wydaje sie byc ona zbyt oczywista i jestem ciekawa czy wejdzie w calosci. Zobaczymy co z tego bedzie...
Spiderman:
za 3ke placa 92zł z groszami,placisz tylko 2zł, a jak za 3zł to placa 138zł z groszami, takze fajnie jest zagrac za 3zł.
za 3ke placa 92zł z groszami,placisz tylko 2zł, a jak za 3zł to placa 138zł z groszami, takze fajnie jest zagrac za 3zł.
max:
oj tak kochany, pisales..., a ja co innego i lipa... Nie wychodzi mi ostatnio, tylko na pewniaki lub parki, nie potrzebnie tak gram na sile, bo chyba tak bardzo chce i gram kiedy nie jestem pewna a wtedy nie wychodzi
oj tak kochany, pisales..., a ja co innego i lipa... Nie wychodzi mi ostatnio, tylko na pewniaki lub parki, nie potrzebnie tak gram na sile, bo chyba tak bardzo chce i gram kiedy nie jestem pewna a wtedy nie wychodzi
By to szlak trafil, gralam gralam.... dzis zrobilam pas a tu wylosowane moje cyferki. Jak na zlosc ;-(
max:
jesli chodzi o pewniaka to: 20
na parke wybralabym: 20,8
3ka: 20,8,25
Pozostale typy to: 6 i regularna 13ka.
Teraz pewnie nie trafie.... bo to typowe pechowe dla mnie...
Chybaze ze szczescie sie do usmiechnie ;-)
jesli chodzi o pewniaka to: 20
na parke wybralabym: 20,8
3ka: 20,8,25
Pozostale typy to: 6 i regularna 13ka.
Teraz pewnie nie trafie.... bo to typowe pechowe dla mnie...
Chybaze ze szczescie sie do usmiechnie ;-)
ja myśle ze 30-ka jest blisko, nie jest losowana od 22 losowan, spojrzalam na 29 ktore nie bylo ostatnio losowane 23 los., natomiast 10-ka nie byla losowana 24 los.
Tą droga dedukcji mysle ze 30 jest blisko ;-)
Tą droga dedukcji mysle ze 30 jest blisko ;-)
max:
a podkrecasz na nia stawke? w koncu jestes zarobiony, to nawet 20zł nie robi duzej roznicy ;-)
ja spokojnie, za 2zł. Życze nam powodzenia ;-)
a podkrecasz na nia stawke? w koncu jestes zarobiony, to nawet 20zł nie robi duzej roznicy ;-)
ja spokojnie, za 2zł. Życze nam powodzenia ;-)
max:
mnie narazie nie stac dlatego bardzo czekam na trafienie 3ki, dzisiaj bym ja miala tylko stracilam nadzieje i postanowilam wczoraj ze zrobie pas na losowanie o 14.00 i dopiero zdecyduje co na 22ga ...i los sie zemscil....dlatego dalej czekam na 3ke ;-)
mnie narazie nie stac dlatego bardzo czekam na trafienie 3ki, dzisiaj bym ja miala tylko stracilam nadzieje i postanowilam wczoraj ze zrobie pas na losowanie o 14.00 i dopiero zdecyduje co na 22ga ...i los sie zemscil....dlatego dalej czekam na 3ke ;-)
max:
Podam ci dzis moj nr gg, ale miedzy 22ga a 23cia bo teraz nie ma mnie w domu.
Puscilam moja 3ke....ciekawe.... :-)
Podam ci dzis moj nr gg, ale miedzy 22ga a 23cia bo teraz nie ma mnie w domu.
Puscilam moja 3ke....ciekawe.... :-)
ale fajnie 8,20,25 => 2/3 trafione...bardzo sie ciesze ;-)
Do tego 13 jeszcze trafione ale to poza moja 3ka podawana tu wczesniej, sumujac z moich typow 3/5...
Do tego 13 jeszcze trafione ale to poza moja 3ka podawana tu wczesniej, sumujac z moich typow 3/5...
max:
jestem, mi tez 20 popsula szyki, bylam dzis blisko w obu losowaniach, o 14.00 bym wygrala lecz nie zagralam a o 22.00 zagralam i bylam o wlos, przy odrobinie szczescia bylyby 2 3ki dzis.
Moglam ulozyc cos takiego 8,13,25 i byloby glancus, bo 8 i 25 to juz bylo pewne, swiezo co zaczelam je typowac i regularna 13ka i byloby super...
Jutro wydawaloby sie: 6,20,30
Na 14.00 pewniakiem wydaje sie byc: 20
parka: 20,30
a 3ki nie jestem do konca pewna czy akurat razem wszystkie wejda, bo duzo ludzi moze ja wysylac i moga jakas cyfre zablokowac.
jestem, mi tez 20 popsula szyki, bylam dzis blisko w obu losowaniach, o 14.00 bym wygrala lecz nie zagralam a o 22.00 zagralam i bylam o wlos, przy odrobinie szczescia bylyby 2 3ki dzis.
Moglam ulozyc cos takiego 8,13,25 i byloby glancus, bo 8 i 25 to juz bylo pewne, swiezo co zaczelam je typowac i regularna 13ka i byloby super...
Jutro wydawaloby sie: 6,20,30
Na 14.00 pewniakiem wydaje sie byc: 20
parka: 20,30
a 3ki nie jestem do konca pewna czy akurat razem wszystkie wejda, bo duzo ludzi moze ja wysylac i moga jakas cyfre zablokowac.
max:
jesli mialabym doradzac to zainwestowalabym w parke: 20,30 jesli masz kasiore, ta 3ka nie jest pewna, sam podejmij decyzje, ja gram na spokojnie. Jak uda mi sie rozplanowac to moze zdarze jeszcze przed 14ta wrocic do domu to sie odezwe.
Pozdrawiam
jesli mialabym doradzac to zainwestowalabym w parke: 20,30 jesli masz kasiore, ta 3ka nie jest pewna, sam podejmij decyzje, ja gram na spokojnie. Jak uda mi sie rozplanowac to moze zdarze jeszcze przed 14ta wrocic do domu to sie odezwe.
Pozdrawiam
max:
wlasnie wrocilam do domciu, moj pewniaczek wpadl '20'.
Mysle ze teraz pewniaczek to '30'.
reszte typow podam niedlugo pozniej. A gg tez wysle pozniej na twojego maila.
Granie na pewniaki to jest to!!! Grosz do grosza i bedzie kokosza ;-) Wpierw mozna grac za 10 zeta a pozniej zaszalec za grupsza kase pewniaka. Tez jakis sposob...
Pozdrawiam.
wlasnie wrocilam do domciu, moj pewniaczek wpadl '20'.
Mysle ze teraz pewniaczek to '30'.
reszte typow podam niedlugo pozniej. A gg tez wysle pozniej na twojego maila.
Granie na pewniaki to jest to!!! Grosz do grosza i bedzie kokosza ;-) Wpierw mozna grac za 10 zeta a pozniej zaszalec za grupsza kase pewniaka. Tez jakis sposob...
Pozdrawiam.
hosia:
dzieki ;-) Jednak nie wyslalam mojego pewniaka. takze wygranej w postaci pienieznej nie ma ale liczy sie tez trafnosc, czyli mozna grac z optymizmem dalej :-)
Pozdrawiam i zycze wszystkim jak najwiecej trafnych typow.
dzieki ;-) Jednak nie wyslalam mojego pewniaka. takze wygranej w postaci pienieznej nie ma ale liczy sie tez trafnosc, czyli mozna grac z optymizmem dalej :-)
Pozdrawiam i zycze wszystkim jak najwiecej trafnych typow.
mysia-pysia:
powiedz za ile ? ;-) czyli jak dzis nie wpadnie to zaszalejesz ze stawka jutro??
Wiesz ja tez na nia dzis licze i jeszcze na parke 3,30.
powiedz za ile ? ;-) czyli jak dzis nie wpadnie to zaszalejesz ze stawka jutro??
Wiesz ja tez na nia dzis licze i jeszcze na parke 3,30.
max:
wyslalam maila do ciebie na adres ktory podales, powinien dawno dojsc. A teraz znikam, pozniej wieczorem bede.
Pozdrawiam
wyslalam maila do ciebie na adres ktory podales, powinien dawno dojsc. A teraz znikam, pozniej wieczorem bede.
Pozdrawiam
u mnie tez lipa, myslalam ze cyfra '3' wpadnie ale niestety, moze o 14.00....
bog65:
mam taka sama 3ke ułozona jak u Ciebie ta ostatnia, 7,26,34 :)
mam taka sama 3ke ułozona jak u Ciebie ta ostatnia, 7,26,34 :)
bog65:
ja ta 3ke ulozylam wczoraj, a 7,26,34 mialam na oku caly czas i tak wyszla ta 3ka, zobaczymy...ciekawe czy wpadnie, czy przerwa w losowaniu ktorejs bedzie sie wydluzac.
Pozdrawiam :)
ja ta 3ke ulozylam wczoraj, a 7,26,34 mialam na oku caly czas i tak wyszla ta 3ka, zobaczymy...ciekawe czy wpadnie, czy przerwa w losowaniu ktorejs bedzie sie wydluzac.
Pozdrawiam :)
edi8:
a rzeczywiscie, kilka osob pisalo o 14:07 a ja akurat zalapalam sie na okragla..
Pozdr.
a rzeczywiscie, kilka osob pisalo o 14:07 a ja akurat zalapalam sie na okragla..
Pozdr.
bog65:
ja wyslalam tylka ta jedna 3ke, czulam ze pewniakiem bedzie '26', to bylo wiadome, jednak co do 7 i 34 nie bylam pewna, a wszystko staje sie bardziej jasne po losowaniu.
ja wyslalam tylka ta jedna 3ke, czulam ze pewniakiem bedzie '26', to bylo wiadome, jednak co do 7 i 34 nie bylam pewna, a wszystko staje sie bardziej jasne po losowaniu.
ja przegapilam piekna 3ke o 14ej, mialam te cyferki na oku i byloby bardzo prosto ja poprostu ulozyc i wyslac, a mianowicie:
22,34,35 :( Szkoda, po andrzejkach moj umysl szukal na sile cos innego a widzial wyraznie ta 3eczke ;-)
Nie moge sie doczekac nastepnej wizji :-)
22,34,35 :( Szkoda, po andrzejkach moj umysl szukal na sile cos innego a widzial wyraznie ta 3eczke ;-)
Nie moge sie doczekac nastepnej wizji :-)
Teraz to ja nie mam pomyslu nawet na pewniaka na jutro na 14ą :-)
paka:
Myslisz ze 2ka moze nie wpasc ? Czy tylko tak dla żartu...? :-)
Myslisz ze 2ka moze nie wpasc ? Czy tylko tak dla żartu...? :-)
i 3ka wysłana, po losowaniu napisze, bo teraz moge zapeszyc.
Życze wszystkim samych wygranych!!!
Życze wszystkim samych wygranych!!!
u mnie 2/3: 11,12,35, ah serce zastukalo jak były dwie i ta jeszcze trzecia....
jak podroz max? kiedy wracasz? ja kurcze caly czas jestem bardzo blisko wygranej... na 14ta zagralam na parke 10,32, a wiedzialam ze wpadnie raczej tylko 32, a teraz sobie odpuscilam 10ke, widze ze dosyc pewne typy przechodza zaraz na nastepne losowanie...
Teraz mysle nad pewniakiem na 14ta, w sumie to juz go mam i jedna 3ke.
Pozdrawiam :-)
Teraz mysle nad pewniakiem na 14ta, w sumie to juz go mam i jedna 3ke.
Pozdrawiam :-)
a moze chciales napisac odwrotnie ze podasz 30 z ktorych wpadnie 20? ;-)
2/3: 13,20,39 ah!!!
a chcialam parke 13,20 grubo zagrac....holera!
ale mam pomysl na parke na 22ga, tylko zeby padla, bo jak to bywa na zlosc to moze byc na odwrot ale mysle ze jest bliska 100%
a chcialam parke 13,20 grubo zagrac....holera!
ale mam pomysl na parke na 22ga, tylko zeby padla, bo jak to bywa na zlosc to moze byc na odwrot ale mysle ze jest bliska 100%
normalnie nic, zadna mi nie wpadla, jedynie o 14ej bylo bardziej trafniej
Ah, nie wiadomo co teraz wytypowac, wczoraj moja pewna '7' nie wpadla ku mojemu zaskoczeniu, zupelnie co innego wylosowali wiec nie wiem co na 14ta :(
pewniaki na 14ta:
32 lub 27, a moze obie wpadna, czego życze sobie i Wam ;-)
32 lub 27, a moze obie wpadna, czego życze sobie i Wam ;-)
To bedzie straszne jak nie bedzie mozna grac w Totomix. przeciez gra straci sens, nie bedzie gdzie grac, to sie nie bedzie oplacalo, takie jakie oferuje wygrane TS to jałomużna,kpiny, zenada...
max:
ale wtope zaliczylam, zamiast '38', zagralam na '7' i 3ke: 7,36,38 :-P :-); a pisalam Ci ze pewniak to 38 i parka 36,38 ;-) Co mnie sieklo to nie wiem, moze dlatego ze na chipcika wysylalam ;-) Powinnam trzymac sie planu nr 1.
Na 22ga parka: 20,32. Powinna wejsc, mam taka nadzieje ;-)
ale wtope zaliczylam, zamiast '38', zagralam na '7' i 3ke: 7,36,38 :-P :-); a pisalam Ci ze pewniak to 38 i parka 36,38 ;-) Co mnie sieklo to nie wiem, moze dlatego ze na chipcika wysylalam ;-) Powinnam trzymac sie planu nr 1.
Na 22ga parka: 20,32. Powinna wejsc, mam taka nadzieje ;-)
Poprostu bomba!!!
TS jest do bani, ich stawki i wygrane to zenada!!!
na dodatek chodz w kolko do kolektury, smiechu warte!!!
TS jest do bani, ich stawki i wygrane to zenada!!!
na dodatek chodz w kolko do kolektury, smiechu warte!!!
Właśnie tomciu, do takich udogodnien TS-wi jeszcze baaardzo daleko. Dla mnie te przywileje byly bardzo wazne, teraz gra w MM nie bedzie miala najmniejszego sensu.
Dietmar:
My juz dawno wiemy ;-) I bardzo sie smucimy z tego powodu :-(
My juz dawno wiemy ;-) I bardzo sie smucimy z tego powodu :-(
Lestek:
Wiesz, odkad przestalam myslec ze Wieleba przynosi mi pecha to moj pech sie skonczyl :-) Za bardzo sie tak nastawiasz. Ja trafiam cyferki czy jest Wieleba czy go nie ma. Swego czasu myslalam jak ty, i tak co niektorzy na czacie zaczeli wkrecac historie ze przy Wielebie nie trafiaja, ze przynosi pecha i ja tez nie trafialam. Radze przestan o tym myslec ;-)
Wiesz, odkad przestalam myslec ze Wieleba przynosi mi pecha to moj pech sie skonczyl :-) Za bardzo sie tak nastawiasz. Ja trafiam cyferki czy jest Wieleba czy go nie ma. Swego czasu myslalam jak ty, i tak co niektorzy na czacie zaczeli wkrecac historie ze przy Wielebie nie trafiaja, ze przynosi pecha i ja tez nie trafialam. Radze przestan o tym myslec ;-)
parka na 22ga: 1,21, lecz niestety nie mozna zagrać...dlaczego??...wszyscy wiedza.
Wg. mnie oplaca sie jeszcze grac na parki w TS, grajac np. za 50zł wygrywamy 320zł (zysk 270zł). W porównaniu do Totomixa na kazdym zakladzie zarabiamy 2 zł mniej, ale to jest jeszcze najmniejsza roznica w wygranych, porównujac gre na pewniaka, trojke czy czworke itd. I tez musimy trafic obie cyfry zeby wygrac. Najbardziej ubolewam ze trzeba zawsze isc do kolektury...masakra!!! Teraz ludzie przez internet mnostwo spraw zalatwiaja, chcialabym zeby kiedys Ts uruchomil gre przez neta bo to nienormalne tak latac codziennie. A taka oferte i udogodnienia jakie mielismy w Totomix to nie wiem czy kiedys powroca :-(
Wg. mnie oplaca sie jeszcze grac na parki w TS, grajac np. za 50zł wygrywamy 320zł (zysk 270zł). W porównaniu do Totomixa na kazdym zakladzie zarabiamy 2 zł mniej, ale to jest jeszcze najmniejsza roznica w wygranych, porównujac gre na pewniaka, trojke czy czworke itd. I tez musimy trafic obie cyfry zeby wygrac. Najbardziej ubolewam ze trzeba zawsze isc do kolektury...masakra!!! Teraz ludzie przez internet mnostwo spraw zalatwiaja, chcialabym zeby kiedys Ts uruchomil gre przez neta bo to nienormalne tak latac codziennie. A taka oferte i udogodnienia jakie mielismy w Totomix to nie wiem czy kiedys powroca :-(
jamesbłąd:
Ja napewno napisze do nich. Tylko musialoby sie tez Nas wiecej w to zaangazowac i tez napisac, moze by podjeli gre przez neta, bo to juz podstawa....wypadaloby...i z czasem moze podniesliby wygrane.
Pozdrawiam Cie i Wszystkim życze jak najwiecej szczescia w Nowym roku :-)
Ja napewno napisze do nich. Tylko musialoby sie tez Nas wiecej w to zaangazowac i tez napisac, moze by podjeli gre przez neta, bo to juz podstawa....wypadaloby...i z czasem moze podniesliby wygrane.
Pozdrawiam Cie i Wszystkim życze jak najwiecej szczescia w Nowym roku :-)
bog65:
wlasnie tez zauwazylam ze zmienilo sie cos w wylosowanych liczbach i tak poczulam ze moze jeszcze uklad cyfr chca zmienic, ostatnie 2 losowania to dla mnie male zaskoczenie ale poczekam i poobserwuje... Rowniez czekam z ciekawoscia na wieczor...
Pozdr.
wlasnie tez zauwazylam ze zmienilo sie cos w wylosowanych liczbach i tak poczulam ze moze jeszcze uklad cyfr chca zmienic, ostatnie 2 losowania to dla mnie male zaskoczenie ale poczekam i poobserwuje... Rowniez czekam z ciekawoscia na wieczor...
Pozdr.
Ale masakra wiecie, nic nie trafiam, oczywiscie gram na sucho, wczoraj tylko 29 wieczorem a tak to nic, znowu cos zmieniaja czy co....??...buuuu Trzeba obserwowac i typowac na sucho, jak zaczne trafiac to zaczne grac a tak nie ma co grac....buuuu
Tesknie za Totomisiem ;)
Moje typy na 22ga:
15,19,32,39.
Jak wiekszosc z tego wpadnie to bedzie dobry znak.
Pozdrawiam wszystkich :)
Moje typy na 22ga:
15,19,32,39.
Jak wiekszosc z tego wpadnie to bedzie dobry znak.
Pozdrawiam wszystkich :)
Łorior:
jest bardzo coś nie tak, jeszcze przed 1. stycznia wszystko bylo glancuś z moja tarfnoscia, łatwo trafialam pewniaki, parki i trojki czasem tez a tu z 5 typow tylko jedna.
Na 14ta mysle tak:
4,19 - taka pewniejsza parka wg mnie, za czasów Totomixa normalnie powinna wpaść, poza tym
3ka: 4,19,39
i zostaje jeszcze 15 i 34.
Wogóle to jakis kosmos to co jest losowane, sama kurcze jestem zrezygnowana, ale może trzeba odczekac.
W totomixsie nie mozna grac to jeszcze tu utrudniaja wygrywac kiedy wygrane i tak żenujace.
jest bardzo coś nie tak, jeszcze przed 1. stycznia wszystko bylo glancuś z moja tarfnoscia, łatwo trafialam pewniaki, parki i trojki czasem tez a tu z 5 typow tylko jedna.
Na 14ta mysle tak:
4,19 - taka pewniejsza parka wg mnie, za czasów Totomixa normalnie powinna wpaść, poza tym
3ka: 4,19,39
i zostaje jeszcze 15 i 34.
Wogóle to jakis kosmos to co jest losowane, sama kurcze jestem zrezygnowana, ale może trzeba odczekac.
W totomixsie nie mozna grac to jeszcze tu utrudniaja wygrywac kiedy wygrane i tak żenujace.
juhuu!! Parka trafiona 19,39...podawalam po 19ej :-)
O '13' tez myslalam...
No, na jutro mysle dalej ze: 4,34, a jak jeszcze cos nowego znajde to podam.
Cos powoli wraca...bo od 1go to porazka byla.
O '13' tez myslalam...
No, na jutro mysle dalej ze: 4,34, a jak jeszcze cos nowego znajde to podam.
Cos powoli wraca...bo od 1go to porazka byla.
Widze ze duzo z was typuje od dluzszego czasu: 15,18 i 21.
Mysle ze lepiej je narazie pomijac bo nie wiadomo kiedy racza wpasc. Lepiej typowac cos bardziej aktywniejszego lub regularnego. Codziennie w typowaniach widze jak szalenie wysoka ida notowania tych cyfr.
Poza tym od pierwszego zmienia sie uklad cyfr na mapie i normalnie porazka jesli chodzi o trafnosc, cos probuje wracac ale po losowaniu mysle sobie no nie!!!znowu bambuko!!! :-) Musze poobserwowac chyba do miesiaca czasu i dopiero zaczne grac, narazie tylko na sucho, chociaz co nieco daje sie ustrzelic ale to jeszcze nie to. Gdyby żył dzis Totomix to gralabym na moje pewniaki a w TS to mozna sobie pogwizdac ;)
Mysle ze lepiej je narazie pomijac bo nie wiadomo kiedy racza wpasc. Lepiej typowac cos bardziej aktywniejszego lub regularnego. Codziennie w typowaniach widze jak szalenie wysoka ida notowania tych cyfr.
Poza tym od pierwszego zmienia sie uklad cyfr na mapie i normalnie porazka jesli chodzi o trafnosc, cos probuje wracac ale po losowaniu mysle sobie no nie!!!znowu bambuko!!! :-) Musze poobserwowac chyba do miesiaca czasu i dopiero zaczne grac, narazie tylko na sucho, chociaz co nieco daje sie ustrzelic ale to jeszcze nie to. Gdyby żył dzis Totomix to gralabym na moje pewniaki a w TS to mozna sobie pogwizdac ;)
Ale porazka co oni teraz losuja. Co im z tego ze nie ma Totomixa kiedy u nich nawet parke ciezko trafic (z pierwszej 40ki) jak typuje sobie narazie na sucho :-/
Ja proponuje taka 5ke na wieczór:
9,14,16,27,37
Z tego pewniejsze wg mnie 3ki: 9,16,27; 16,27,37
Zobaczymy co z tego bedzie.
Od poczatku stycznia gram sobie caly czas na sucho, raz zagralam na parke i bylo 1/2, ostatnie losowania idzie mi coraz lepiej z trafnoscia, narazie sobie testuje, chce zobaczyc jak to sie uklada i jak bedzie wygladal styczen, trzeba sie nauczyc nowego myslenia w sposobie typowania liczb ;-)
PS.
odnosnie wczesniejszych postow to bylabym happy gdyby TS w koncu umozliwilby granie przez neta.
9,14,16,27,37
Z tego pewniejsze wg mnie 3ki: 9,16,27; 16,27,37
Zobaczymy co z tego bedzie.
Od poczatku stycznia gram sobie caly czas na sucho, raz zagralam na parke i bylo 1/2, ostatnie losowania idzie mi coraz lepiej z trafnoscia, narazie sobie testuje, chce zobaczyc jak to sie uklada i jak bedzie wygladal styczen, trzeba sie nauczyc nowego myslenia w sposobie typowania liczb ;-)
PS.
odnosnie wczesniejszych postow to bylabym happy gdyby TS w koncu umozliwilby granie przez neta.
SirMavins:
tak wlasnie czytalam, tylko pisza ze jest dozwolone co nie oznacza ze pokwapia sie to wprowadzic, co mysle ze jesli nawet o tym mysla to chyba nie predko sie doczekamy...
tak wlasnie czytalam, tylko pisza ze jest dozwolone co nie oznacza ze pokwapia sie to wprowadzic, co mysle ze jesli nawet o tym mysla to chyba nie predko sie doczekamy...
U mnie tez totalna lipa. Nic z typowanych i podawanych tu na czacie nie wpadlo, jedynie o 15 zapomnialam, a tak to zero, a coraz lepiej szlo, moze peszek ze podalam albo zwykly przypadek, jutro bedzie lepiej ;-)
lila:
u mnie naszczescie lipa na sucho, bo narazie nie gram za kase, ale przymierzam sie, narazie testuje sobie, chociaz powiem ci ze w ostatnich losowaniach coraz lepiej mi szlo i wczesniej od 9go tez bylo fajnie a dzis raptem zero, ale i tak bywa co pare losowan. Pozniej podam moze na 14ta swoje propozycje :-)
Pozdrawiam
u mnie naszczescie lipa na sucho, bo narazie nie gram za kase, ale przymierzam sie, narazie testuje sobie, chociaz powiem ci ze w ostatnich losowaniach coraz lepiej mi szlo i wczesniej od 9go tez bylo fajnie a dzis raptem zero, ale i tak bywa co pare losowan. Pozniej podam moze na 14ta swoje propozycje :-)
Pozdrawiam
Pasko:
Ja też czekam teraz na informacje że TS wprowadzi grę w MM i inne przez sieć internet :-)
A drugie info jaki by mnie zadowoliło jeszcze to większe wygrane z pewniaka i trójki ;-)
Ps.
Ostatnio słuchałam w wiadomościach w tv że coraz bardziej u nas w Polsce zanika demokracja....i tu chodzi też o ustawe antyhazardowa. Nikt sie nikogo o nic nie pyta tylko sami sobie zmieniaja.
Ja też czekam teraz na informacje że TS wprowadzi grę w MM i inne przez sieć internet :-)
A drugie info jaki by mnie zadowoliło jeszcze to większe wygrane z pewniaka i trójki ;-)
Ps.
Ostatnio słuchałam w wiadomościach w tv że coraz bardziej u nas w Polsce zanika demokracja....i tu chodzi też o ustawe antyhazardowa. Nikt sie nikogo o nic nie pyta tylko sami sobie zmieniaja.
Ale lipa ostatnio ;-)
Na 14ta:
5,37
pozostale do wyboru 8,17,3,10.
Na 14ta:
5,37
pozostale do wyboru 8,17,3,10.
lila:
u mnie to samo, w momencie kiedy pochwalilam na czacie ze dobrze mi idzie losowania sie zmienily i tak jak mówisz z losowania na losowanie coraz gorzej, ja nie wiem co oni porobili od tego 1. stycznia, normalnie ciezko trafic cos z lekkoscia, na dodatek nie wiem po co...przy tej marnej kasie. To ludzi jeszcze bardziej zniecheca, jestem ciekawa ile teraz nas gra w realu w porownaniu jeszcze z 2009, bo ci co grali w totomix to chyba nie wiele ich gra teraz w TS.
u mnie to samo, w momencie kiedy pochwalilam na czacie ze dobrze mi idzie losowania sie zmienily i tak jak mówisz z losowania na losowanie coraz gorzej, ja nie wiem co oni porobili od tego 1. stycznia, normalnie ciezko trafic cos z lekkoscia, na dodatek nie wiem po co...przy tej marnej kasie. To ludzi jeszcze bardziej zniecheca, jestem ciekawa ile teraz nas gra w realu w porownaniu jeszcze z 2009, bo ci co grali w totomix to chyba nie wiele ich gra teraz w TS.
No w końcu przypomniałam sobie hasło
Dawno mnie tu nie było. Hejka wszystkim jeszcze raz, tym starym i tym nowym
Właśnie robie sobie mapke i niedługo zagram sobie, już nie moge się doczekać, widze że co niektórym dobrze idzie z trafnościa dlatego postanowilam wrócić do gry i spróbować
Pozdrawiam
Dawno mnie tu nie było. Hejka wszystkim jeszcze raz, tym starym i tym nowym

Właśnie robie sobie mapke i niedługo zagram sobie, już nie moge się doczekać, widze że co niektórym dobrze idzie z trafnościa dlatego postanowilam wrócić do gry i spróbować

Pozdrawiam
Aha, czyli ogólnie szczęśliwy jesteś
To dobrze. Wszystkiego dobrego.
Pozdrawiam
To dobrze. Wszystkiego dobrego.Pozdrawiam
jacol900:
waldek55 trafił tez 2gą piętke w ciągu ostatnich 30-stu losowan.
waldek55 trafił tez 2gą piętke w ciągu ostatnich 30-stu losowan.
jacol900:
narazie w nikogo nie strzelam
Nio, fajnie przekręciłam tą ''piętke''...nieświadomie...he he
pozdrawiam
narazie w nikogo nie strzelam
Nio, fajnie przekręciłam tą ''piętke''...nieświadomie...he hepozdrawiam

hipopotan:
A na co jesteś chory? że Ci pecha to przyniosło. Próbuj, albo patrz jak typują Ci co są najwyżej w rankingach.
pozdro
A na co jesteś chory? że Ci pecha to przyniosło. Próbuj, albo patrz jak typują Ci co są najwyżej w rankingach.
pozdro

Pasko:
Ciekawe jaka metoda.
Pierwsza zauważyłam żę waldek trafil te 2 piątki ostatnio i 9/10.
Pozdro
Ciekawe jaka metoda.
Pierwsza zauważyłam żę waldek trafil te 2 piątki ostatnio i 9/10.
Pozdro
A ja nic... ale to było narazie na sucho, myśle że typy przejda na 22.00 

« Poprzednie 100Kolejne »