Wpisy użytkownika Asiulka22
Łącznie 397 wpisów w archiwum, pokazane od nr 62 702. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kiero:
Wiesz im dłuzej sie zastanawiam tym wieksze mam watpliwosci co do 12-tki, ja raczej sie wstrzymuje od typowania jej w swoich zakładach. Biore 14-tke i 17-tke. Pozdrawiam :-)
Wiesz im dłuzej sie zastanawiam tym wieksze mam watpliwosci co do 12-tki, ja raczej sie wstrzymuje od typowania jej w swoich zakładach. Biore 14-tke i 17-tke. Pozdrawiam :-)
tczew:
ja mam w exelu zrobiona mape. podaj swój mail to ci później prześle.
ja mam w exelu zrobiona mape. podaj swój mail to ci później prześle.
tczew:
Własnie wysłałam ci na maila mape w Excelu. Miłego typowania. Pozdrawiam.
Własnie wysłałam ci na maila mape w Excelu. Miłego typowania. Pozdrawiam.
tomcio:
jestes pewien??? naprawde?? to po co wprowadzalby totolotek e-promocje zebysmy mogli typowac przez neta, pewnie duzo ludzi gra przez internet w totomix i ma karte Ligi Mix'u, po co by bylo to wszystko jak w MM i DL mozna niby bedzie grac juz tylko w TS.
jestes pewien??? naprawde?? to po co wprowadzalby totolotek e-promocje zebysmy mogli typowac przez neta, pewnie duzo ludzi gra przez internet w totomix i ma karte Ligi Mix'u, po co by bylo to wszystko jak w MM i DL mozna niby bedzie grac juz tylko w TS.
i to w sumie lada momemnt, bo wrzesien szybko zleci i zaraz bedzie październik.
tomcio:
jesli tak sie stanie to masz racje ....za 2,50 z gów.... wygranymi, to bedzie zenada. Powiem ci ze od nie dawna wiem ze mozna grac w MM u buchmachera, jak dowiedzialam sie jakie sa roznice w wygranych i ze pojedyncza stawka to 2zł to odrazu TS wydal mi sie bardzo mizerny i beznadziejny, odechce sie grac i czerpac z tego jakas przyjemnosc i radosc...masakra......
jesli tak sie stanie to masz racje ....za 2,50 z gów.... wygranymi, to bedzie zenada. Powiem ci ze od nie dawna wiem ze mozna grac w MM u buchmachera, jak dowiedzialam sie jakie sa roznice w wygranych i ze pojedyncza stawka to 2zł to odrazu TS wydal mi sie bardzo mizerny i beznadziejny, odechce sie grac i czerpac z tego jakas przyjemnosc i radosc...masakra......
polkinia:
właśnie komu wierzyc, mysle ze jesli mialoby to byc od pazdziernika to by bylo wczesniej wiadomo i jesli dzownilas do Totolotka i powiedziano ci ze bedzie po staremu i nic sie nie zmienia to mysle ze tak bedzie. tez sie bardzo zaniepokoilma bo tez od bardzo niedawna bawie sie w totomix a do Ts narazie przestalam chodzic.
właśnie komu wierzyc, mysle ze jesli mialoby to byc od pazdziernika to by bylo wczesniej wiadomo i jesli dzownilas do Totolotka i powiedziano ci ze bedzie po staremu i nic sie nie zmienia to mysle ze tak bedzie. tez sie bardzo zaniepokoilma bo tez od bardzo niedawna bawie sie w totomix a do Ts narazie przestalam chodzic.
no to nieźle :D 17 losowan 17-ka nie jest losowana moze akurat dzis..:)
Ale 2-ka,7,17,19 i 29 nieżle sobie pogrywaja :)
Ale 2-ka,7,17,19 i 29 nieżle sobie pogrywaja :)
jaka progresje??, sprawdzilam na google ale nie za bardzo wiem jak to by sie mialo do MM. Z 55 tez nie wiadomo, caly czas sie wydluzaja te przerwy. Myslalam ze 2-ka bedzie wylosowana po 5 pieciu losowaniach, pozniej po 6-ciu, 7-miu a jest juz 10 losowan przerwy :) 7-ka i 19-ka tez daja czadu :)
ja dzis gram chyba na piatki, moze po jednej parce, jedna 3ke i 4ke skresle do tego jeszcze. duzo jest opcji :)
:-)) No ciekawe co dzisiaj maszynka wylosuje... Jakby 2,7,17,19 i 29 zostalo wylosowane dzisiaj razem to bylby cud.
gumofilc:
grasz na te 4-ki w Totomix ?
mysle ze 16,18,22 i 2 i 3 jest o 22.00 mozliwe. Pozdrawiam serdecznie.
grasz na te 4-ki w Totomix ?
mysle ze 16,18,22 i 2 i 3 jest o 22.00 mozliwe. Pozdrawiam serdecznie.
Spoke:
da sie grac przez internet w Totomix. ja jak latalam do TS to teraz tylko przez neta gram w Totomix. poczytaj sobie na stronie: www.totolotek.pl
Za pierwszym razem musisz isc do najblizszego punktu Totolotka i zarejestrowac sie...podajesz tam swoj wymyslony nick i swoj nr komorki, wplacasz załozmy 20zł lub wiecej ile chcesz i grasz juz sobie przez neta, jak ci sie na koncie wyczerpia pieniadze to wtedy ponownie idziesz z karta Ligi mixu i zasilasz konto w Totomix. Jak masz pytania to pisz. Pozdrawiam.
da sie grac przez internet w Totomix. ja jak latalam do TS to teraz tylko przez neta gram w Totomix. poczytaj sobie na stronie: www.totolotek.pl
Za pierwszym razem musisz isc do najblizszego punktu Totolotka i zarejestrowac sie...podajesz tam swoj wymyslony nick i swoj nr komorki, wplacasz załozmy 20zł lub wiecej ile chcesz i grasz juz sobie przez neta, jak ci sie na koncie wyczerpia pieniadze to wtedy ponownie idziesz z karta Ligi mixu i zasilasz konto w Totomix. Jak masz pytania to pisz. Pozdrawiam.
pewnie było, tylko ostatnio u Pasko transmisja nie wychodzi, jest blad na stronie i nie mozna go obejrzec, nie tylko u mnie na kompie ale i na innych jak chcialam ogladnac.
ale jaja. mam nadzieje ze losowanie bylo tylko cos z transmisja padlo, albo bedzie z opoznieniem. nigdy nie bylo tak zeby losowanie sie nie odbylo. moze nie potrzebna ta panika. chociaz tez sie zdenerwowalam bo mialam zamiar dzis wygrac ;-)
tzn. ze grajacy w Totomix musza zaznaczyc ze nie bedzie losowania????
zalogowalam sie i jest pytanie czy odbedzie sie losowanie wieczorne 16.09.2009...?? A nie ze czy odbedzie sie o 22.00. Prosze pilnie was grajacych w Totomix jak powinnam zazanczyc???
zalogowalam sie i jest pytanie czy odbedzie sie losowanie wieczorne 16.09.2009...?? A nie ze czy odbedzie sie o 22.00. Prosze pilnie was grajacych w Totomix jak powinnam zazanczyc???
edi8: dzieki za odp.
genek61: nie potrzebnie zasialaes ferment, watpliowsci. Bez obrazy.
Teraz juz sie upewnilam ze 100...
genek61: nie potrzebnie zasialaes ferment, watpliowsci. Bez obrazy.
Teraz juz sie upewnilam ze 100...
ciekawe czy jutro nasza upragniona 17ka ponownie zostanie wylosowana :)
ciekawe.. robia male psikusy w losowaniu, od kilku stawiam na 13 i 18 i nic, normalnie myslalam ze beda wylosowane ale cisza. Moze akurat do 17ki powaznie maszyna podejdzie ;-)
rustu:
ja akurat 9 i 18 mam w swoich dwoch zakladach ;-) zobaczymy:)
ja akurat 9 i 18 mam w swoich dwoch zakladach ;-) zobaczymy:)
ktos mi powie jakie 5 cyferek NIE bedzie o 14.00 jutro wylosowane. dzis wytypowałam 5 i 3 z nich wpadly :(
Mysle ze 1-ka nie bedzie, jeszcze 4 mi brakuja. Teraz to wszystkie wydaja mi sie mozliwe...hahaha ;-)
Mysle ze 1-ka nie bedzie, jeszcze 4 mi brakuja. Teraz to wszystkie wydaja mi sie mozliwe...hahaha ;-)
akurat na meczach sie nie znam, musze sie najpierw powoli, malutkimi kwotami odkuc bo wciaz jestem na minusie :-/ ;)
OPA:
moglam sie ciebie posluchac, wytypowalam troche inaczej i tym razem 2 wpadly, zamiast zadna ;-) Dzis musi mi sie zwrocic, zatypuje 5ke za 12zl.
gdzie sie podzial - kiero - ??
jak zagladniesz to to podaj swoje propozycje 5 cyferek ktore wg ciebie nie padna ;-)
Pozdrawiam.
moglam sie ciebie posluchac, wytypowalam troche inaczej i tym razem 2 wpadly, zamiast zadna ;-) Dzis musi mi sie zwrocic, zatypuje 5ke za 12zl.
gdzie sie podzial - kiero - ??
jak zagladniesz to to podaj swoje propozycje 5 cyferek ktore wg ciebie nie padna ;-)
Pozdrawiam.
kiero:
ja tez mam czuja na liczby ktore padaja, lecz jeszcze to nie to super dobre przeczucie na cyferki ktore mam co jakis czas, losowania sa ostatnio sredniej jakosci ;-)
To mowisz narazie nie grasz na NIE padajace ? A mowili ze niezla kaske mozna z tego wyciaganac po jednym - dwoch tyg. grania.
ja dzis 2gi raz pod rzad sprobowalam i nie udalo sie ...to chyba dlatego ze za mocno myslalam i kombinowalam i nie wyszlo, dzis musze sprobowac jeszcze raz...musi mi sie zwrocic. Jesli masz jakies propozycje na nie padajace to daj znac. wczoraj i dzis przekombinowalam.
ja tez mam czuja na liczby ktore padaja, lecz jeszcze to nie to super dobre przeczucie na cyferki ktore mam co jakis czas, losowania sa ostatnio sredniej jakosci ;-)
To mowisz narazie nie grasz na NIE padajace ? A mowili ze niezla kaske mozna z tego wyciaganac po jednym - dwoch tyg. grania.
ja dzis 2gi raz pod rzad sprobowalam i nie udalo sie ...to chyba dlatego ze za mocno myslalam i kombinowalam i nie wyszlo, dzis musze sprobowac jeszcze raz...musi mi sie zwrocic. Jesli masz jakies propozycje na nie padajace to daj znac. wczoraj i dzis przekombinowalam.
OPA: trafiles :-) a ja oczywiscie na opak, nic moze dzis sie uda.
kiero:
co do 29 to mialabym watpliowsci, mysle ze moze dzis pasc.
32 i 63 tez troszku.
kiero:
co do 29 to mialabym watpliowsci, mysle ze moze dzis pasc.
32 i 63 tez troszku.
OPA:
Podawales 1,3,4,6,8. O 14.00 nic z tych nie weszlo...czyli mozna bylo wygrac, a teraz weszly 3-y: 1,3 i 8 :-)
nie dawno w totomix probowalam zatypowac inne ze nie padna lecz nie moglam zaznaczyc zdarzen a jak juz mozna bylo to za pozno ciut, ale i dobrze bo typowalam na szybkiego ze 1 i 40 nie padna a padly, raptem 1ka i 40tka sie rozszalaly :-)
Podawales 1,3,4,6,8. O 14.00 nic z tych nie weszlo...czyli mozna bylo wygrac, a teraz weszly 3-y: 1,3 i 8 :-)
nie dawno w totomix probowalam zatypowac inne ze nie padna lecz nie moglam zaznaczyc zdarzen a jak juz mozna bylo to za pozno ciut, ale i dobrze bo typowalam na szybkiego ze 1 i 40 nie padna a padly, raptem 1ka i 40tka sie rozszalaly :-)
A ja mysle jeszcze o 9ce i 22 na 14.00. Z drugiej 40ki: na 68 mam przeczucie.
A mi sie zwrocilo rowno, za 3 ostatnie losowania jak gralam na nie padajace. I jakby moge zaczac od poczatku.
Jesli ktos ma propozycje na 22.00 jakie cyfry NIE padna to z gory dziekuje.
Jesli ktos ma propozycje na 22.00 jakie cyfry NIE padna to z gory dziekuje.
hipopotan:
Nie doluj sie, nie lamentuj, pewnie kazdy z nas ma chwile zwatpienia...bo mu sie nie udaje wygrac a bardzo by chcial. Jak nie czujesz cyfr to wez sobie oddech na jedno losowanie i nie wysylaj zakladu, na spokojnie odczekaj, zobacz jakie jest losowanie i np. na nastepne lub po 2-och losow. sobie zatypuj jak bardziej poczujesz cyferki. Ma sie wtedy swiezsze spojrzenie.
Wlasnie dobra rada powyzej grac jeden zaklad i grac wtedy jak sie wygrywa czyli wtedy kiedy bardziej czujesz, masz intuicje.
Nie doluj sie, nie lamentuj, pewnie kazdy z nas ma chwile zwatpienia...bo mu sie nie udaje wygrac a bardzo by chcial. Jak nie czujesz cyfr to wez sobie oddech na jedno losowanie i nie wysylaj zakladu, na spokojnie odczekaj, zobacz jakie jest losowanie i np. na nastepne lub po 2-och losow. sobie zatypuj jak bardziej poczujesz cyferki. Ma sie wtedy swiezsze spojrzenie.
Wlasnie dobra rada powyzej grac jeden zaklad i grac wtedy jak sie wygrywa czyli wtedy kiedy bardziej czujesz, masz intuicje.
slavo:
czyli wydaje ci sie ze nie trafisz? ;-) głowa do góry.
tak na szybko typowalabym dzis taka 3ke: 25,29,31. w zanadrzu jeszcze takie cyferki: 3,13,22. Zycze powodzenia wszystkim.
czyli wydaje ci sie ze nie trafisz? ;-) głowa do góry.
tak na szybko typowalabym dzis taka 3ke: 25,29,31. w zanadrzu jeszcze takie cyferki: 3,13,22. Zycze powodzenia wszystkim.
milen:
trzeba miec dobre przeczucie poprostu na ta jedna liczbe ze padnie, latwo wytypowac jedna i latwiej ja trafic niz 5ke czy wiecej liczb...wiadomo. jednak 100%ej pewnosci nie ma... 99%..
trzeba miec dobre przeczucie poprostu na ta jedna liczbe ze padnie, latwo wytypowac jedna i latwiej ja trafic niz 5ke czy wiecej liczb...wiadomo. jednak 100%ej pewnosci nie ma... 99%..
dziwne ze jak skreslales to jest napisane na kuponie ze chybil trafil, data to pewnie komputerowa pomylka, a komputery i maszyny nie sa doskonale. Bardziej mnie dziwi ze pisze chybil trafil, najlepiej po odejsciu od lady looknac na kupon czy wszystko w porzadku. data to tez nieporozumienie. W sklepach nie raz pisza ze po odejsciu reklamacja nie bedzie przyjeta jednak jak w tym przypadku powinno byc to nie wiem. moze jutro zadzwon do TS, zapytaj w kolektorze...zbadaj sprawe, probuj....
wlasnie przyczytaj z tylu kuponu, trzeba sprawdzac przed opuszczeniem kolektory. dobrze ze to nie 4ka, 5ka lub 6ka ;-)
a u mnie tym razem pechowe 48 wpadlo tak bym odrobila, znow do tylu, wczoraj 26 mialo NIE wpasc i tez... Za trzecim razem mi sie uda i znow od poczatku zaczne.. Pech!
Pasko:
nie za bardzo podoba mi sie zmiana czatu, kolorowy nick z symbolem + data zlewa sie z tym co dany uzytkownik napisze, ciezko sie czyta, za bardzo trzeba sie wczytywac, poprzednio bylo o wiele czytelniej. moze lepiej zrobic jak bylo na dole po prawej?
nie za bardzo podoba mi sie zmiana czatu, kolorowy nick z symbolem + data zlewa sie z tym co dany uzytkownik napisze, ciezko sie czyta, za bardzo trzeba sie wczytywac, poprzednio bylo o wiele czytelniej. moze lepiej zrobic jak bylo na dole po prawej?
witam Was!
troszke z opoznieniem (bo teraz dopiero mialam dostep) ale musze sie pochwalic ze trafilam wczoraj trojeczke MM w Totomix: 27,33,37. Szkoda ze nie podalam jej, moze ktos by skorzystal, lecz spieszylam sie na weselicho.
Pozdrawiam wszystkich!
troszke z opoznieniem (bo teraz dopiero mialam dostep) ale musze sie pochwalic ze trafilam wczoraj trojeczke MM w Totomix: 27,33,37. Szkoda ze nie podalam jej, moze ktos by skorzystal, lecz spieszylam sie na weselicho.
Pozdrawiam wszystkich!
jaksa:
oznacza to ze wytypowales 5 cyfr (''kulek'') i jesli je wszystkie trafisz to masz 1915zł jak zaklad kosztowal 2zł, jesli powieliles stawke to o tyle razy trzeba pomnozyc wygrana tj. 1915zł, np. stawka 6zł, to 3 * 1915zł = 5745zł
oznacza to ze wytypowales 5 cyfr (''kulek'') i jesli je wszystkie trafisz to masz 1915zł jak zaklad kosztowal 2zł, jesli powieliles stawke to o tyle razy trzeba pomnozyc wygrana tj. 1915zł, np. stawka 6zł, to 3 * 1915zł = 5745zł
czy wam sie zdarza ze np. wyslecie 2 zaklady przez neta Totomix a pozniej znika z oferty Totokeno i nie mozecie dalej zagrac nastepnych zakladow? bo mi sie znow cos takiego trafilo.
no na chwile wrocilo i zdarzylam wyslac 4ke, ale juz 3ki i parki nie :-/. Musze chyba wczesniej wysylac bo moze tuz przed losowaniem za duze przesilenie.
ja bym trafila gdybym bardziej przylozyla sie do ulozenia cyfr, jesli chodzi o pierwsza 40ke to czulam: 3,13,28,29,30,33,39. Mysle ze niby ''losowanie'' nie jest zle. chociaz nie moge powiedziec ze sie nie wku...am jak nie bylo losowania na zywo punktualnie o 14.00.
makaroni:
nie chcialam byc niegrzeczna ale tez mialam na mysli ze czytanie tego stalo sie nudne.. Bez urazy hipopotan.
Chyba specjalnie napisales po mnie dwa teksty z mozgiem..
nie chcialam byc niegrzeczna ale tez mialam na mysli ze czytanie tego stalo sie nudne.. Bez urazy hipopotan.
Chyba specjalnie napisales po mnie dwa teksty z mozgiem..
hipopotan:
gratuluje parki, tj.5 i 15.
Moj pewniak wszedl ''36'' ==>Wpis: 66606. zagralam za 10 zl w Totomix, takze 19zł na plusie ;-) A chcialam za 20zika. Jesli ktos skorzystal i zagral na ta jedna liczba to tez wygral.
Ale to cieszy jak ma sie cela ;-)
Pozdrawiam Was wszystkich!!!
gratuluje parki, tj.5 i 15.
Moj pewniak wszedl ''36'' ==>Wpis: 66606. zagralam za 10 zl w Totomix, takze 19zł na plusie ;-) A chcialam za 20zika. Jesli ktos skorzystal i zagral na ta jedna liczba to tez wygral.
Ale to cieszy jak ma sie cela ;-)
Pozdrawiam Was wszystkich!!!
hipopotan:
wlasnie musisz uwierzyc. ja gram jak mam czucie - ostatnio gram na spokojnie po jednym zakladzie za 2zl i sie sprawdza, jak sie waham to tez wysle za 2zł lub wcale. Tez miewam momenty pechowe ale czekam na lepszy uklad cyfr i wtedy... Np. na jutro na 14.00 nie mam czucia jesli chodzi o pierwsza 40ke, bo nia sie glownie zajmuje.
wlasnie musisz uwierzyc. ja gram jak mam czucie - ostatnio gram na spokojnie po jednym zakladzie za 2zl i sie sprawdza, jak sie waham to tez wysle za 2zł lub wcale. Tez miewam momenty pechowe ale czekam na lepszy uklad cyfr i wtedy... Np. na jutro na 14.00 nie mam czucia jesli chodzi o pierwsza 40ke, bo nia sie glownie zajmuje.
Witajcie!
Czy ktos z was tez ma problem w zagraniu w Totomix przez neta? po lewej stronie nie moge wybrac Totokeno bo znika czesto.
Czy ktos z was tez ma problem w zagraniu w Totomix przez neta? po lewej stronie nie moge wybrac Totokeno bo znika czesto.
slavo: Dzieki :-) Nie spojrzalam zeby w dol jechac. Od paru dni to o roznych porach dnia tak sie dzieje nawet dluzszy czas przed 14.00 czyli przed pierwszym losowaniem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Aga28: musisz tak jak pisal slavo po nacisnieciu Oferta jechac w dol i tam jest. Od niedlugiego czasu, dwoch, 3-ech dni tak sie zdarza czesto.
Witajcie! Myslicie ze ''23'' na bank o 14.00 wpadnie??, typowalam ja wczoraj za 10zl, tak mysle ze na bank teraz powinna byc i zastanawiam sie czy nie podkrecic ja za 20zł w Totomix, wygrana 10 * 5,80 = 58zł
Liczby sa, powyzej tomcio napisal. Losowanie bylo, tylko Pasko nie zmienil.
Łorior: szalejesz ze stawkami, zeby tyle obstawiac trzeba mocno czuc te cyferki. Pozdrawiam
Łorior:
napewno im wiecej sie postawi to wiecej sie wygra. A jesli postawi sie np. 5zl to jesli sie nie trafi to mnie jest czlowiek stratny, natomist jak sie trafi przy 5zl to jest kasa na dalsze granie z wieksza ''odwaga''. Wiesz kazdy robi jak czuje. Jesli mialabym tyle kasy to tez moze wieksza stawke bym dawala.
napewno im wiecej sie postawi to wiecej sie wygra. A jesli postawi sie np. 5zl to jesli sie nie trafi to mnie jest czlowiek stratny, natomist jak sie trafi przy 5zl to jest kasa na dalsze granie z wieksza ''odwaga''. Wiesz kazdy robi jak czuje. Jesli mialabym tyle kasy to tez moze wieksza stawke bym dawala.
Ja typowalam cyfre ''3'' w Totomix za 10 zika, wygrana 29zł i jest 19zł do przodu ;-) Dobre to niz strata. Dobrze jest grac ze strategia, wygrywac male kwoty zeby pozniej moc zaszalec i albo wygrac wiecej albo jesli sie nie trafi nie zalowac ze sie kase stracilo bo gra sie za wygrana.
Teraz zobaczylam wyniki, mialam wczesniej napisac, wiedzialam ze jak o 14.00 bylo ponad 10 cyfr z pierwszej 40ki to o 22.00 bedzie odwrotnie i bedzie malo. tylko 31 trafilam :-) A myslalam ze 3 i 19 sie powtorzy, typowalam jeszcze 13,24,31
czorito:
tak mi sie wydaje ze te cyfry sa dosc pewne, nieraz jak obserwuje jakas cyfre lub cyfry to np. nie sa losowane raz drugi trzeci i w koncu widze ze niemal na 100% beda w danym losowaniu, tak bylo z liczba ''36'' od 28.wrzesnia 22.00.... od tego momentu urosla przerwa na 4 losow. Zaczelam ja typowac na 3-cie losow. I poczulam ze jak na czwarte nie bedzie to na bank na 5te...po przerwie 4ech losow. Podobnie bylo z liczba ''3'' ostatnio, zaczelam ja typowac na sucho na 2. paź. na 14.00 i wiedzialam ze bedzie wylosowana po przerwie rownej 5ciu losowaniom.
Teraz obserwuje 19 i 24. jesli o 14.00 nie beda wylosowane to mysle ze 4,19,24 sa bardzo prawdopodobne o 22.00.
tak mi sie wydaje ze te cyfry sa dosc pewne, nieraz jak obserwuje jakas cyfre lub cyfry to np. nie sa losowane raz drugi trzeci i w koncu widze ze niemal na 100% beda w danym losowaniu, tak bylo z liczba ''36'' od 28.wrzesnia 22.00.... od tego momentu urosla przerwa na 4 losow. Zaczelam ja typowac na 3-cie losow. I poczulam ze jak na czwarte nie bedzie to na bank na 5te...po przerwie 4ech losow. Podobnie bylo z liczba ''3'' ostatnio, zaczelam ja typowac na sucho na 2. paź. na 14.00 i wiedzialam ze bedzie wylosowana po przerwie rownej 5ciu losowaniom.
Teraz obserwuje 19 i 24. jesli o 14.00 nie beda wylosowane to mysle ze 4,19,24 sa bardzo prawdopodobne o 22.00.
Dietmar:
Ja zajmuje sie glownie typowaniem liczb z 1ej 40ki, na 31 to mialam czucie, z drugiej strony tak myslalam ze nie wiele cyfr bedzie wylosowanych z 1ej 40ki o 22.00 jak o 14.00 bylo ich chyba 13 na 20 losowanych liczb.
Ja zajmuje sie glownie typowaniem liczb z 1ej 40ki, na 31 to mialam czucie, z drugiej strony tak myslalam ze nie wiele cyfr bedzie wylosowanych z 1ej 40ki o 22.00 jak o 14.00 bylo ich chyba 13 na 20 losowanych liczb.
No ciekawa jestem co dzis wylosuja, bardzo ciekawa, bo niby teraz na 14.00 jest duzo pewniakow i albo moga byc wylosowane, czesc z nich lub przeskocza na 22.00...wszystkie lub czesc z nich, dlatego jesli ktos podkreca stawke to ostroznie.
Witajcie, pare dni mnie tu nie było. Co u was slychac? ktos wygral jakas fajna kaske? ;-) Mi dobrze idzie gra na jedna liczbe w Totomix, oczywiscie za zwiekszona stawke, narazie spokojnie za 10zł, nie gram na kazde losowanie. W ostatnim tygodniu odkad tak gram trafilam 4 razy po 30zł i jedna trojke...101zł :-) Wczoraj nie udal mi sie pewniak i wtopilam 16zł :/ A teraz widze ze przyszly gorsze losowania i wstrzymuje sie od gry. Zobacze jak bedzie o 14.00 :-)
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
Heja ;-) Gdzies z tydzien mnie tu nie było, może wiecej. Ktoś może do mnie pisaaal ?? hę ? ;-)
Tak poza tym to troszke wyszlam z rytmu typowania, ostatnio gralam 8go i 9go paź. na jedna liczbe. Na 22.00 nie za bardzo czuje... Może 12,13,18,29. Pozdrawiam wszystkich.
Tak poza tym to troszke wyszlam z rytmu typowania, ostatnio gralam 8go i 9go paź. na jedna liczbe. Na 22.00 nie za bardzo czuje... Może 12,13,18,29. Pozdrawiam wszystkich.
edi:
nie martwie sie, chcialam grac ale ''male'' problemy zakłociły moje granie. 8go i 9go gralam na 3 losowania (jedno sobie odpuscilam) i wygralam w kazdym 30zł.
A co kiepskie byly dla ciebie? uszy do gory, napewno nadarza sie lada moment lepsze.
nie martwie sie, chcialam grac ale ''male'' problemy zakłociły moje granie. 8go i 9go gralam na 3 losowania (jedno sobie odpuscilam) i wygralam w kazdym 30zł.
A co kiepskie byly dla ciebie? uszy do gory, napewno nadarza sie lada moment lepsze.
gdybym zagrala, to bylaby trojka lub na jedna liczbe - 14, typowalam 18,14,40. slabo wierzylam a tu prosze wpadly wszystkie.
Wczoraj bylaby trojka (14,18,40), pozniej o 22.00 grajac na jedna liczbe (-34-) znow bym wygrala, a dzis o 14.00 grajac na jedna liczbe (-9-) tez bylby zysk...ah...chyba musze zaczac grac na zywo... Teraz na 22.00 typowalabym liczbe - 15 - Pozdrawiam
laseczka:
spokojnie, duzo z nas mysli nad typami na 22.00. Nikt nie ma jednak gwarancji 100%ej. Wiele z nas podaje je w pozniejszych godzinach....jak sie dobrze namysli ;-)
Ja wczoraj o 22.00 trafilam parke 16,23 za 4zł w Totomix, wygralam 35zł, a w ostatnich 3ech,4ech losowaniach wydalam na zaklady 24zł, takze jestm na plusie 9zł ;-) Nie jest latwo wygrac jednym strzalem duza kwote. Ja w ostatnim tygodniu przegapilam duzo trafnych cyferek, troszke kieszonkowego bym uzbierala....akurat nie udalo mi sie zagrac. Jednak to zalezy od ukladu cyfr i czucia na typy.
Moje typy na 22.00:
5,6,17,22,27,34,35.
Z tego mozna sobie ulzoyc jak sie chce, parki, trojki itp.
Nie podjelam jeszcze decyzji jak je uloze.
Pozdrawiam.
spokojnie, duzo z nas mysli nad typami na 22.00. Nikt nie ma jednak gwarancji 100%ej. Wiele z nas podaje je w pozniejszych godzinach....jak sie dobrze namysli ;-)
Ja wczoraj o 22.00 trafilam parke 16,23 za 4zł w Totomix, wygralam 35zł, a w ostatnich 3ech,4ech losowaniach wydalam na zaklady 24zł, takze jestm na plusie 9zł ;-) Nie jest latwo wygrac jednym strzalem duza kwote. Ja w ostatnim tygodniu przegapilam duzo trafnych cyferek, troszke kieszonkowego bym uzbierala....akurat nie udalo mi sie zagrac. Jednak to zalezy od ukladu cyfr i czucia na typy.
Moje typy na 22.00:
5,6,17,22,27,34,35.
Z tego mozna sobie ulzoyc jak sie chce, parki, trojki itp.
Nie podjelam jeszcze decyzji jak je uloze.
Pozdrawiam.
A u mnie znow: nie wyslalam swoich typow i wpadly (22,25), jak jutro wysle to pewnie nie wpadna ;-) ach...
Witam wszystkich! mało nas tu dziś od rana ;-) wczoraj znów nie zagrałam na oba losowania i trafilabym parke i trojke :/ Dzis sprobuje za 2zł w Totomix oczywiście :-) Nie moge sie doczekac losowania. Oj, jestem uzależniona hi, hi ;-)
i już zakładzik poszedl w Totomix - 12,21 - Ciekawe jak teraz z moja trafnościa bo jak nie gram to trafiam i bardziej czuje cyfry a jak zagram to mam pecha ... ;-)
Gladek:
ja już dłuzszy czas temu doszłam do tego wniosku. gram za mała kwote albo parka lub 3ka za 2ł albo parka za 4zł, wtedy zysk przy obecnym kursie to 31zł (wygrana 35zł). Ostatnio tez gralam na jedna liczbe za 10zł.
Teraz mialam gorsze czucie i nie trafilam parki 12,21 :/
ja już dłuzszy czas temu doszłam do tego wniosku. gram za mała kwote albo parka lub 3ka za 2ł albo parka za 4zł, wtedy zysk przy obecnym kursie to 31zł (wygrana 35zł). Ostatnio tez gralam na jedna liczbe za 10zł.
Teraz mialam gorsze czucie i nie trafilam parki 12,21 :/
Witam was, no cos tu jest nie tak ogladalam na zywo w Polsacie losowanie, plusem byla liczba 22, wylosowana zostala jako ostatnia, liczbe 15 tez widzialam jak zlapalo a pozniej nie wiem co sie stalo...zniknela i w odczytywanych 20-tu cyfrach nie bylo 15ki. wogle nie ogarniam tego losowania...jakie w koncu zostaly wylosowane, jaja sobie robia z ludzi. Tez mialam wrazenie ze w oczach cos mi sie mieni i wlasnym oczom nie wierzylam...
ludzie rezcywiscie jak ogladam na youtube to 15ka jest w ''tunelu'' a baba ja ominela i nie przeczytala, nie czytala jej tez jak maszyna ja zlapala w trakcie losowania i na bank 22 byla plusem, wylosowano ludziska 21 liczb. CYRK!!!!!!!!!!!!
Zelus:
tez zauwazylam wczoraj ze nagranie jest wadliwe, dzieje sie dokladnie to samo co opisales. dziwne ze jesli maszyna zlapala 15ke to ze nie pojawila sie ona na dole ekranu w tych dwoch rzadkach po 10 liczb...jak zawsze. Dlatego prowadzaca jej nie odczytala.. Nie wiem sama czy chcialabym zeby losowanie zostalo powtorzone czy moze uznane tak jak jest teraz, czyli pierwsze 20 liczb bez ''22''. Lepiej mogliby zaczac bardziej profesjonalnie podchodzic do prowadzonych losowan. Rzeczywiscie jak ktos tu juz wczesniej napisal te losowanie bylo w stylu Danielos Wielebos... Poza tym cyferki jakies takie inne zostaly wylosowane. wytypowalam pare ale rzadna z nich nie wpadla, tak mi czesto bywa jak losow. prowadzi wlasnie Danielek, taki zbieg okolicznosci...ale tak zauwazylam u siebie. Losowania czesm sa dziwne a po paru dniach wracaja do normy i mam swietna trafnosc w typowaniach, tak jest odkad losow. sa 2 razy w ciagu dnia i jest nowa maszyna ;-)
tez zauwazylam wczoraj ze nagranie jest wadliwe, dzieje sie dokladnie to samo co opisales. dziwne ze jesli maszyna zlapala 15ke to ze nie pojawila sie ona na dole ekranu w tych dwoch rzadkach po 10 liczb...jak zawsze. Dlatego prowadzaca jej nie odczytala.. Nie wiem sama czy chcialabym zeby losowanie zostalo powtorzone czy moze uznane tak jak jest teraz, czyli pierwsze 20 liczb bez ''22''. Lepiej mogliby zaczac bardziej profesjonalnie podchodzic do prowadzonych losowan. Rzeczywiscie jak ktos tu juz wczesniej napisal te losowanie bylo w stylu Danielos Wielebos... Poza tym cyferki jakies takie inne zostaly wylosowane. wytypowalam pare ale rzadna z nich nie wpadla, tak mi czesto bywa jak losow. prowadzi wlasnie Danielek, taki zbieg okolicznosci...ale tak zauwazylam u siebie. Losowania czesm sa dziwne a po paru dniach wracaja do normy i mam swietna trafnosc w typowaniach, tak jest odkad losow. sa 2 razy w ciagu dnia i jest nowa maszyna ;-)
ciekawe jak dlugo bedzie stara maszyna... i co jeszcze ciekawsze jak beda sie ukladac losowania, jakie beda losowane liczby..
slavo:
a jaka byla twoja stara metoda wybierania liczb?
bo ja przy nowej bralam na czucie patrzac jak kazda z nich jest losowana, czyli odstepy i aktywnosc...sposob losowania kazdej... A teraz wlasnie nie wiadomo jak wybierac bo jest prawdopodobienstwo ze sposob losowania kazdej moze sie zmienic przez ta maszyne. mam swoje typy na 22.00 ale nie wiadomo czy to wszystko moze sie odwrocic i trzeba bedzie czasu na rozpoznanie sposobu losowania...
a jaka byla twoja stara metoda wybierania liczb?
bo ja przy nowej bralam na czucie patrzac jak kazda z nich jest losowana, czyli odstepy i aktywnosc...sposob losowania kazdej... A teraz wlasnie nie wiadomo jak wybierac bo jest prawdopodobienstwo ze sposob losowania kazdej moze sie zmienic przez ta maszyne. mam swoje typy na 22.00 ale nie wiadomo czy to wszystko moze sie odwrocic i trzeba bedzie czasu na rozpoznanie sposobu losowania...
tak bym chciala zgrac a tu teraz nie wiadomo jak beda losowac i nie wiadomo co wybierac. Z drugiej strony mysle ze sposob losowania nie powinni zmieniac az tak bardzo gdyz to by bylo nie fer do konca, taka radykalna zmiana w losowaniu liczb.
Witam was, jak wam idzie trafnosc przy tej maszynie???? u mnie srednio, jeszcze musze poobserwowac, ale nie jest tak zle, mysle ze powoli zaczne grac.
slavo:
:-) A jak uwazasz, myslisz ze zmiana maszyny wprowadzila tez zmiany w losowanych cyferkach? odczuwasz cos...?? Na ten moment mysle ze nie widac radykalnej zmiany, takie srednie sa te losowania, Teraz to bym grala albo na jedna liczbe za zwiekszona oczywiscie stawka albo na parke.
:-) A jak uwazasz, myslisz ze zmiana maszyny wprowadzila tez zmiany w losowanych cyferkach? odczuwasz cos...?? Na ten moment mysle ze nie widac radykalnej zmiany, takie srednie sa te losowania, Teraz to bym grala albo na jedna liczbe za zwiekszona oczywiscie stawka albo na parke.
i świetnie, znów Totomix zacinal sie w necie i nie zdarzylam po kilku probach wyslac jednego zakladu przed 13:55 ... Ciekawe czy beda moje cyferki wylosowane teraz, musze wczesniej zaczac wysylac bo 10 min przed czasem to za malo w necie, czesto sie zacina....i h...
Zycze wszystkim wygranych.
Zycze wszystkim wygranych.
moja 2ka wpadla, czulam ja bardzo, od kilku losowan ja obserwowalam i wiedzialam niemal na 100% ze wpadnie o 14.00. 6 i 13 tez przeczuwalam. A na 2ke chcialam grac w Totomix za 10zł lub 20zł, na plusie byloby (wygrana 28zł) 18zł lub 36zł(wygrana 56,-). trudno, trzeba sie pogodzic i wymyslic cos na 22.00.
Mysle ze 35 - na jedna liczbe.
Pozostale prawdopodobne typy:
7,10,23,29.
Pozostale prawdopodobne typy:
7,10,23,29.