Wpisy użytkownika Arab186
Łącznie 86 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 745 892. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Sebastian nie chamskie a mowiace prawde. Na co komu teraz wybory kiedy sytuacja sie pogarsza. A tak swoja droga prosze byc milszy w wypowoedziach
3/5 w mini. Szkoda ze nie zagrałem akurat tymi liczbami... Jak sadzicie czy gdybyn puscil to one by padly?
Zbignewg a to nie bylo kilka dni temu? Bo cos takiego wlasnie latalo nd olesnica
Pasko zerkin prosze rownierz na tabele wygranych keno. Dziwnie pokazuje sume wygranych
Idzie wyplacic normalnie te 10k lecz zależy od wlasciciela danego pkt z lotto ja tak mialem 3k do odebrania bez podatku. Wlascicel poprostu znal mnie i kazal mi przyjsc za kilka godz bo musial jechac do banku wyplacic
Ale ladnie lotto w multi wczoraj na 22 syplo wygranych. Kilka bez okusa i kilka z plusem
Gtv mial wyczucie z tymi 13,19 tak mi utkwiły te liczby w pamieci no i dzis weszły
Gosia. Teraz fala. Przed swietami luz. W styczniu znow fala na lato luz i przed swietami znow fala i tak minie cudowne 2 lata
A w markety dalej nie beda zamykane ani zadnych info co do choroby w tej branzy
Dokladnie gosia na grudzien wiadomo kasa bo prezenty i siweta to kasa leci i tak az do nowego roku a po nowym roku nie ma na co wydawac wiec sru trza obudzic wirusa
Znajomej zmarla bliska osoba. Powiedzieli jej ze jak nie podpisze ze na covid to na cialo bedzie czekac do miesiaca a jak podpisze to znacznie szybciej
Średnio wierze w to ale dzis sie dowiedzialem ze kuzynka zony ma wynik pozytywny
Corka jej chodzila jeszcze przez tydz do pracy a matka juz zle sie czula.... Teraz dopiero kwarantanna...
Ost bylem we wrocku. Zona u lekarza to mysle wejde do areny po bulke czy cos... Godz 11 i jedna pani sprzedala mi 2 paczki ale mysle malo wiec ide dalej i podchodze do kolejnego stanowiska a babka do mnie ze godziny dla seniorow i tak dalej i tak dalej
Patrze w prawo w lewo a tu zywej duszy nie ma.... Spoko jesli jej pasowalo stracic klienta to ok
Gtv gdzieś widzialem po 449 i dojezdzaja do domu z tym wymazem ?
457 1/1? To się opłaca? Zaloze się to ta sama osoba co bawila sie w parki...
1,10,15,18,21,24,27,38,41,44 dycha pewniaka lecz które to były pewniaki to po losowanku
Tak tak a najlepiej jak te osoby co stworzyły parki na ponad 2000 kuponow
Scm1. Pamiętacie może jak on zagrał w keno? 9/9 x10 to było czy 10/10x10 i kilkanaście zakladow
Pasko gdybym jeszcze puścił. Wczoraj wtopa 250 ziko a dzis proszę... 22k do zabrania by bylo
Robert bardzo chętnie bym się podział liczbami lecz i sam na nich nie skorzystałem
Angielski tak to czasem jest mogłaby być cudowna niedziela a będzie...
@4 059 982: nie pisz głupot czytalem dzis artykuł ze podobno mają dawac 100 tys odszkodowania za skutki uboczne po szczepionce
« PoprzednieKolejne »

kogoś wygrana lecz tylko pytanie po co zamazana data?