Wpisy 3 984 436 – 3 984 535
23 października 2020 00:00 → 23 października 2020 09:09, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Blyskotka - 64 wpisów
- samolot - 59 wpisów
- Gosia__77 - 53 wpisów
- panoramix - 48 wpisów
- GTV - 38 wpisów
- islandorka30,5 - 33 wpisów
- Wędrowca netowy - 30 wpisów
- wizard - 28 wpisów
- tomi77 - 26 wpisów
- waldus - 24 wpisów
- Biedroneczka1977 - 23 wpisów
- arczibalik73 - 22 wpisów
- lewy - 18 wpisów
- kedzior13 - 14 wpisów
- Mewa - 9 wpisów
- emerytka 46 - 9 wpisów
- 191979 - 8 wpisów
- zbigniew g - 8 wpisów
- zgrywus - 6 wpisów
- Vondeoff - 6 wpisów
- dotam - 6 wpisów
- bogdan041 - 5 wpisów
- johno - 5 wpisów
- reaktywacja84 - 5 wpisów
- Pasko - 5 wpisów
- RT1 - 4 wpisów
- Forsami - 4 wpisów
- krzysztof c - 3 wpisów
- Angierski - 2 wpisów
- jchojnacki - 2 wpisów
kiedy sie przebudziłem ze snu szybko wziołem kartke i długopis i zapisałem sobie sen zeby nic nie zapomniec z niego bo to cos oznacza i coś chyba jest na zeczy, cos sie przebije tez chyba, faktycznie w ubireegłym tygodniu a dokladnie 11 pazdziernika zmarł mojego ojca brat, a muj wujek, przekazał mi t a tez w iadomość mój kuzyn a syn jego z który mieszka w holandi, a za jakiejs 5 minut wrtym samym dniu choc juz bylo po polnocy odezwał sie muj starszy kuzyn który mieszka w canadzie i brat tego z holandi ze ich tato nie zyje i ze jak zaraz idzie na badanie zeby moł wsiasc do samolotu, i ze za kilka dni sie spotkamy tu w polsce, choc niewidzielismy sie juz chyba z 30lat ale mamy kontakt ze soba przez fejsa, , i od tamtego dnia nikt z nich sie nie odzywa, codziennie przegladam, nekrologi mojego województwa i tablice z nekrologami, o pogrzebie niestety niema tego nekrologu, kuzyni sie nic nieodzywaja iniewiem czy wujek został juz pochowany czy nie, to jest bardzo tez i dziwne dlamnie tez, bo ani kuzyni sie nic nieodzywaja ani ja nigdzie nna miescie niewidziałem nigdzie klepsydry,, a wiem ze wujek umarł, bo potwierdszili mi jeto jego synowie, ,a ja przed smiercia miałem z ich ojcem dobre relacje, i czesto sie gdzies na miescie spotykalismy czy to nawet w sklepie,na zakupach, chciałem isc na pogrzeb jego ale niestety niemma nadal klepsydry nigdzie, a z tego co pamietam to wujek pracował w zakladzie poogrzebowym tez przez ostatnie swoje ostatnie lata w obsludze klijenta, nie uczestniczyłw opogrzebach, dorabiał sobie u kuzyna swojej zony a mojej ciotki, i to jest dlamnie dziwne poniewaz niebylonigdzie wujka klepsydry na miescie bo codziennie ide na miasto po sklepach i nigdzie na zadnej tablicy tego nekrologu niemai, wpissałem tez imie i nazwisko w wyszukiwarke zakladu gdzie wujek pracował gdzie sa inne nekrologi ale niestety podaje ze niema takiej osoby
Zobacz Arczibalik73 dziś były 3 piątki w Mini.
Płacili prawie 100 000 zł czyli na rękę około 90 000 zł
Płacili prawie 100 000 zł czyli na rękę około 90 000 zł
To zadzwoń do tego zakładu w którym wujek pracował i na pewno Ci powiedzą .
3 984 439. samolot no tak były i bedzie ich teraz coraz wiecej, w którys dzien i my tez trafimy tylko trzeba grac w to inieodpuszczac, sobie i grac systematycznie, co do tej rozpiski to kreslimy numery i nic nie przerabiamy ukladów, jesli np, skreslimy uklad 1,3,5,7,9 to nieprzerabiamy go na inny tylko tym ukladem gramy,a nie podstawiamy inne liczby a wiesz dlaczego bo TY go przerobisz i pomieszasz z innymi liczbami a on wejdzie taki jaki był w pierwszekj postaci, czylitak jak jest tutaj od tego ukladu mozesz utworzyc inny z innymi liczbami, ale to juz bedzie 2 uklad , bojak tak zmieniasz uklady wymyslone to dlatego z nich nic niewycjchodzi i nic nietrafiamy, pamietaj zawsze 1 mysl sie sprawdza,
3 984 440. samolot nie niebede dzwonił nigdzie, niechce z tym zakladem miec nic do czynienia, moji kuzyni w koncu sie kiedys odezwa wiec sie zapytam, bo pisali mi ze musimy sie zobaczyć i wkrótce, ten z canady napisał mi ze widzimy sie za kilka dni w polsce, a tu niema od nich znaku zycia podejrzewam ze moze przyjechali i sa moze na kwaratannie wraz ze swoja mama w domu, a ojca moze trzymaja gdzies w prosektorium, lub go zpalili i urna stoji w zakladzie w chłodni, i czekaja ze skonczy im sie kwaratannai wtedy zrobia pogrzeb bo moze i być i tak, tez ale to sa tylko takie moje domysły
bo jest to mi policyjnie podejrzane
bo jest to mi policyjnie podejrzane
Arczibalik73 możliwe że tak jest. W takim razie czekaj cierpliwie na kontakt. Co do gry w Mini to zrob wstępną rozpiskę i zobaczymy ile wyjdzie ci z tego zakładów. Jak przyjadę to uzgodnimy jak gramy i tyle
https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/trybunal-konstytucyjny-zdecydowal-ws-aborcji-protest-przed-tk/195qg2k,79cfc278
relacja na zywo kot Jareczka dzisiaj nie pośpi
relacja na zywo kot Jareczka dzisiaj nie pośpi
Pozdro dla lili, dareczka, medei, ulala, ulexy i reszty starej gwardii
3 984 445. samolot 2020-10-23
na spokojnie dobranoc, trzymaj sie ciepło
na spokojnie dobranoc, trzymaj sie ciepło
Pobudka wstać liczby typować
keno na sucho teraz 7000
Idę od 7 do 19
Nat.. nie martw chłodnym przyjęciem na chat presja na wygraną wyścig łokciami każdy przepycha
{{hej}
U mnie już 28 st.C i świeci słoneczko
A te kwiatki to naturalne . Zdjęcie robiłem przed chwilą
A te kwiatki to naturalne . Zdjęcie robiłem przed chwilą
Sam ...kupiłeś hoteli teraz zaproś multipasko u nas strefa nie spotka
Samolot jest... milionerem tureckim.
Ma swój basen.
Ma swój basen.
W sobotę... zmiana czasu.
Tak się zastanawiam właśnie czy nie zrobić zlotu w takim miejscu jak tu. Taki zlot siedmiodniowy.
Panoramix będziesz na zlocie ?
Panoramix będziesz na zlocie ?
Samolot.
Nie wiem
To prawda że ma być zakaz wyjścia dla seniorów z domu czy to fake news?
To prawda że ma być zakaz wyjścia dla seniorów z domu czy to fake news?
witam....biedronki azjatyckie atakuja /wchodzą do mieszkań/uważajcie na nie bo silnie uczulają
Błyskotka A Ty jesteś już seniorem ?
To raczej niemożliwe. Seniorzy też muszą zrobić zakupy
To raczej niemożliwe. Seniorzy też muszą zrobić zakupy

Nie, ja tylko liczę na zlikwidowanie tych durnych godzin
Wiesz co do zakupów, to wolontariusze mogą robić
Wiesz co do zakupów, to wolontariusze mogą robić
Błyskotka 7 dni w ciepłym klimacie z nami szybko zleci i dobrze Ci zrobi .
Będzie Walduś, Zbigniew ,Panoramix i wiele i mych osób przyjedzie
Oby Zbigniew nie przyjechał w prochowcu bo mu będzie gorąco
Będzie Walduś, Zbigniew ,Panoramix i wiele i mych osób przyjedzie
Oby Zbigniew nie przyjechał w prochowcu bo mu będzie gorąco
Dziś po godzinie 11 rząd przedstawi nowe zasady bezpieczeństwa i obostrzenia związane z pandemią.
Błyskotka ten zlot to jest planowany już dosyć długo tylko w tej chwili przez tą pandemię nie mogliśmy się spotkać
znowu bzdury z tym zjazdem , kiedy Pasko strąci z nieba ten samolot
Walduś nie poddawaj się tak szybko możliwe że już niedługo uśmiechnie się do ciebie szczęście
Pasko woli blokować uczciwych.
Biedronka wita Was ?
Np.
Jaką szkołę skończyłeś
Czym się teraz zajmujesz
Czy masz dzieci
Jaki jest Twój status
Jaką szkołę skończyłeś
Czym się teraz zajmujesz
Czy masz dzieci
Jaki jest Twój status
Nat...jak zlot był planowany to Ciebie na świecie nie było jeszcze