Wpisy użytkownika Andrew123
Łącznie 1 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 493 523. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pasko poczytaj wczorajszy czat. Ktoś przegina a reakcji z Twojej strony brak. Bywa gorąco .
Pozdrowienia dla Pasko i wszystkich normalnych Multipaskowcow! Samych 10/10 w multi o 21.40!!!
Ok. Jak pisałem dzięki . I moze musisz dwa czaty zrobić: psychologiczny i techniczny. A jak jeden to i tak sie dzieje!
Wczoraj bez pomocy Janosika ale z wiarą w Zakopane 4/5 plus wyszło.... popatrzymy co dziś.!
Czołem Janosik. Możesz sprawdzić moje stałe z profilu. Który z czterech wysłać? 1,2,3, czy 4. Dzięki! Pozdrawiam !
Super. A to dobre zestawy. Zwłaszcza jak nie możesz wysłać to ....
Nikt nikogo nie zmusza , i Kaczorek po co te filozoficzne wywody??? Każdy sie bawi jak chce. Miłego dnia i analiz!
Dla mnie Janosik pomaga i mam do przodu. A analizy do tylu mnie tylko nerwa dają w te dni co nie posłane. I juz nie sprawdzam do tylu.
Tak tylko jesli nie możesz grać przez 10 dni a potem sprawdzasz i szlag Cię trafia to juz nie wierzysz ze do 5 razy sztuka!!
Janosik. Sprawdziłeś moje 4 stałe i tylko drugi miał być 4/10. Ja sprawdzam i tam tylko drugi 4/10. Dzięki.
Cześć Janosik, dawno mnie nie było... wyjazdy sprawdzisz okiem MM: 2,9,11,22,26,44,52,60,72,80
Ale o co wam chodzi....miał 6 ale w dwóch zakładach łącznie...
M-Max.. kiedyś niedaleko rolnik myślał że wygrał..zrobił imprę..oddał ciągnik dla sąsiada... a potem się okazało że ma 6 cyfr...ale w 6 zakładach....
To jeszcze byłoby fajnie ..tylko tutaj gościu miał 6 cyfr pionowo a nie w zakładzie poziomo....i wyszedł na 0....a te 80 szóstek pamietam...
Czołem Janosik...To jeszcze poproszę i dla mnie...dawno nie sprawdzałeś...MM 3,8,32,36,39,51,55,63,65 taka dziewąteczka..
Ok dzieki...trzeba nad 5 pomyśleć...i zwiększyć prognozy do 8/9
Drodzy forumowicze... Poproszę o podpowiedź..chciałbym wytypować 6 takim sposobem: 1 powtórka, 1 obok, 1 inna, 1 najdłużej oczekiwana, 2 parka najdłużej. Moja myśl to a: 66 b: 73 c: 8 d: 32 e: 44,51 czyli zestaw MM 8,32,44,51,66,73 czy Janosik lub inni mogą dokonać sprawdzenia lub korekt. Fajnie by było dziś wywinąć numer dla TS i zgarnąć ileś tam 6/6
Ok , tylko wtedy zasada się sypie.. bo 49 i 73 są oboki... czyli muszę wybrać tylko jedną.
Taką metodą typuje , kilka 8/10 z tych max było.. ale czasami głowa się grzeje i podpowiedź kogoś obok daje pozytywne skutki. Np. Janosik mimo iż nie podaje liczb ale coś sprawdzi ..ostatnio z 4/10 zrobiło się 8/10 i wtedy ta zabawa ma sens.!
Jeśli możesz popatrzeć która z parek Twoim zdaniem padnie pierwsza: 44/51 12/73 czy też 32/73 ???
Zag69 temu pytam o te pary bo to 3 najdłużej oczekiwane...
44 - 51 140 2015.10.04
12 - 73 135 2015.10.06
32 - 73 115 2015.10.16
44 - 51 140 2015.10.04
12 - 73 135 2015.10.06
32 - 73 115 2015.10.16
Zag69 biorę na warsztat Twoje 8, 13 , 23, 24 a za 35 biorę 36
Zag69 zrobiłem 10 w MM , wyszło 5 oboki, 5 inne, brak powtórki zestaw na 14, zobaczymy co wyjdzie
8,13,23,36,44,49,50,51,55,73 i się zobaczy o 14, dopisze do stałych to sie automatem u Pasko sprawdzi
Cześć wszystkim! Zag69 ... nasze typowanie wczoraj 0/10... zobaczymy co dziś...
Cześć wszystkim, czołem Janosik.... szkoda że tylko w typowaniu 5/12 a w realu tylko 3 i 4 w plus , syn typował!. Pozdrawiam.
dzięki Vasil... było blisko...system na 8 liczb 6 zakładów z 15... padło 8 ale w jednym tylko 6+...łącznie 280pln wyszło...
Grałem 10 to zawsze 8/10 max... teraz rzucam się na mniejsze... w lato 7/8 było to trzeba pograć...
Kiedyś pisałem...biorę dwie długo nie było, parka co długo nie było, powtórka i jakiś inny.... i oczywiście w mapkach patrzę...
ale mój młody poprosiłem w lotto.. to wtorek 3/6 , wczoraj te same liczby 4/6 Plus... myślę jutro 5/6
aaa i wczoraj skubany w typowaniu 5/12...Lotto... w moim profilu .. w realu tylko 3/6 bo nie zwariowałem taką kasę słać...
Ok...Janosik...zmiany naniesione.. dwa wysyłam... sprawdzimy.... o 22.00 napiszę co jak.
Już dawno proponowałem dla Pasko stworzenie dodatkowego czatu... jako pomoc terapeutyczna ... dla takich ludzi.... I wtedy byłby jeden techniczny a drugi życiowy.
Pozdrowienia w nowym 2016 roku wszystkim Paskowiczom.
Mam Info od rodziny że w Hryniewicze ( koło Białego) jest -23..Krasnalka widać w mieście cieplej.
Mam Info od rodziny że w Hryniewicze ( koło Białego) jest -23..Krasnalka widać w mieście cieplej.
Tak zgadza się ale termometr od lasu na 1 pietrze...od pola to i pewnie i mniej. A w mieście zawsze cieplej. Każdy chucha , dmucha i jest cieplej.
Zameldowany Tam gdzie wszystkie najlepsze Śledzie a z robota to różnie.. Ale najlepsze miejsce to ławka koło Kawelina...
Greg jestem z pięknego grodu Krasnalka... tylko praca rzuca mnie tu i tam
...
...
Dobra Przepalanka z Supraśla... a i spod Krynek jest niezła... Do Opola czy Wrocka jak zawiozę to lepsze niż iż złoto z pociągu!! Wszystko się załatwi!!
Krasnalka...Hiroszima wychowany, Nowe Miasto zamieszkały...Hryniewicze na starość...rodziców tam na razie zamelinowałem.
To wpadnij bo : 1 primo!-Krasnalka 2. primo... cudne miasto się zrobiło.
Ludzie z Polski i nie tylko jak przyjadą to się dziwią jak w ostatnich latach wypiękniało. Zapraszam. ....ja bywam niestety tylko weekendy jak praca pozwoli.
Krasnalka.. ja tylko mówię że patrząc i porównując inne miasta w Polsce to nie mamy się czego wstydzić.
Pozdrawiam wszystkich...idę zrobić śniadanko...Janosik sprawdź liczby bo trza coś dziś wysłać.
Krasnalka..znasz osiedle ze stara nazwa z lat 70/80 Hiroszyma?
Tam tak było. blok milycyjny, wojskowy i obok cywilny...porządek był na Dziesięcinach
A Gajowa mi sie pomyliła z Jarzębinowa....to wszystko wina Ducha Puszczy
...Kilka było...z jednego skoczył kolega z klasy , 15 lat miał...
Dawaj zmienimy tematy na cyferki... a to trzeba ducha kupić a kasy brak...