Wpisy użytkownika Andrew123
Łącznie 1 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 533 019. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
TAk...PKS i ..chyba coś naprzeciw Jurowieckiej ...??? zgadłem
Lewy zapraszamy: http://www.morsypodlaskie.pl/galeria Majtków nie nada!
Janosik działaj!!! A to trzeba spalić kalorii po starym roku i wskoczyć Multi wysłać! A tu u nas ziiiiiiimmmmmnnnnnoooo!!!!
Panie i Panowie... to ja biegnę... coś tam wyśle sam...napiszę potem co!
Chłopie Greg???... a u Ciebie uchowa się taki delikates dwa miesiące???? U mnie dwie godziny!!! a Duch Puszczy sam w sobie jak 30 letnia szkocka...
Weszła nowa..kawowa...przepędzają kawą!!! i nic nie trzeba robić , super!!!
NIe kupuję w baniakach po wodzie 5-litrowe. Ale od razu trzeba w szkło przelać!
A to się robi w puszczy, w lesie...woda źródlana... i jest smak!
Poszperam potem tel do gostka to jakoś dam namiar...wysyła DHL-em...
Dobra biegne...naciągać kalesony, majty do kolan, czapkę uszatkę....bo człek już starowaty i zimno w pęcinki!
Krasnalka....olej w skrzyni przymarz...trzeba troszkę na luzie aby sie rozruszał... Mój dzis tez szwankował ale jakoś dojechałem do Magica...
Bo tak szybko ruszylas do kolektury... A z autem na zimnie jak z 40-to letnim facetem... Nie rozgrzejesz nie pojedziesz!!
Moja żona zawsze wysyła mnie pierwszego a potem jak wszystko Ok ...to dopiero wsiada!
To super! Lubię jak zony nie narzekają na swoje połowice i wzajemnie! Moja tez.
Krasnalka... a u mnie nie..4/9 plus.... i padło 8,34... wpis Janosika 2 533 051
Dobra spadam ze wsi bo tu jednak dalej zimno... piec rodzicom rozpalony i na Modlińska,... kolektura czynna od 15 grudnia i w niedziele, nie trzeba po BP czy Statoilach ganiać...Ania do 17 dsiś
To coś na 21.40 modzimy??? ide zobaczę czy mi w saunie woda nie strzeliła, do domu i za godzinę rzucę typy, potem Modlińska i jutro rano razem po odbiór na pięterko kasy
Jestem Krasnalka...przystępuje do analiz...tylko obiadek podgrzeje bo mi luba z domu uciekła i trza samemu ...
Janosik! U mnie 4/9 miało być i jest... a mimo to 6/10+.. typowanie w profilu.
Każdy czeka jak nowa ustawa... a tu już od 4 dni cisza...nic się nocą nie dzieje
Janosik !!! Kolego a moje liczby???!!!! to ja Cię chwalę, przed Krasnalką bronię że ok...a tu cisza...zero!!! nic nie wiem o liczbach...
Krasnalka...nie przeoczyłem...widocznie Janosik nie jest pewny liczb.. i temu cisza...
Poszedłem...wysłałem.. w tyłek zmarzłem... i tylko 3/7 aaaa Krasnalka pewnie 8/10 lub 9/10....
I jeszcze TS wywali z 5 liczb z 14..doda 1,78, długo oczekiwane 56... i znów jakieś grosze wpadną
Jak tam Krasnalka?? Dzis u mnie z naszych 6/10 na 14....tylko nie zdążyłem w typowaniach powielić.
Dobry wieczór, dobry weekend, dużo wygranych. Powodzenia w losowaniach!
Jurowiecka zasypali? wodę ciepłą dali??? bo dopiero wpadłem na włości...
Krsnalka mam nadzieję że podbijesz dziś statystyki....coś mi dziś Twoje liczby pasują....
Krasnalka...to potem po cichu na śniegu napisz to przeczytam.. najlepiej na Rynku pod Ratuszem na kamerce
Lewkowo.... cegły najlepsze....przed Narewka... w dół od Siemianówki zalewu...
MIłej nocki!.Jutro pogadamy! Węgiel rzucili na wieś muszę jutro przez okienko ze 2 tony załadować...
Neptun.. Widzę że masz jakieś antypatie do Podlasia... Mimo wszystko pozdrawiam. A drzewo genologiczne mam zrobione od X wieku i nic tam Ruskiem nie zajeżdza... Pozdrawiam .
NIe wzrusza mnie to... ale jestem po UW po historii ... I Gdańsk to krócej był w Polsce niż Podlasie... ale to forum o cyferkach a nie dla frustratów ...
Rycerz francuski...Robiłem drzewo na pierwszym roku , troszkę przekopałem bibliotek ... Ale nazwisko i tak nic nie da.... Herb Jastrzębiec .
Nie wiem co skończyłeś Neptun , ja akurat Historię na UW i jedną z prac było drzewo genologiczne...to sobie wybrałem rodziny i po 5 miesiącach wertowania udało się je zrobić.
Neptun.... już troszkę lat mam i nie będę udowadniać co było pierwsze jako czy kura...
Ale Neptun niestety dokopałem się do X...więc Cię bardzo za to przepraszam. Pozdrawiam.
Witam wszystkich Paskowców. Pani i Panów...Nawet opcje NIemieckie znad morza którym ilość Podlasiaków na forum się nie podoba.
Krasnalka... coś mi Twoje liczby na wieczór bardzo pasują...80 na pewno.
Jak nie można w Powerball wysłać taki zestaw to wysyłam w MM : 47,56,62,64,66 plus 6
Ostatnim razem czym bardziej głupia kombinacja to jak na złość wchodzi...
JA to sobie zrobiłem na Amerykanców ale nie ma jak wysłać...zobaczymy za 3 godziny czy ktoś zgarnie te 800mln....
M-max ale u nich kolejki zawsze są, grałem kiedyś w NY jak było 400 mln... ale przegrałem 20$ i wróciłem do domu z niczym...
OK. Dzięki Janosik.. wysłałem kumpeli w NY aby wysłała za 2$ ...zobaczymy czy się dopcha do kolektury i wyśle...
Mi kumpela odpisała że zaraz wyśle... to wiem choć kogo szukać i gdzie z kuponem..a w internecie to szukaj potem wiatru w polu.
W Euro-Milions mam do odebrania za 2! trafione 4 euro...ale muszę specjalnie do Hiszpanii lecieć odebrać bo tam puściłem
Janosik ..tu nic.. a w Power..zobaczy się rano, kumpela foto wysłała kuponu...lepsze to niż grać przez internet...