Wpisy użytkownika AlbinLotto
Łącznie 12 824 wpisów w archiwum, pokazane od nr 119 667. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam:))
dla mnie ostatecznym powodem przestania grania w lotto jest podwyzka z 2 zl na 3 zl .
prawda jest taka ze wygranie wiekszej ilosci pieniedzy to graniczy z cudem

Pasko dobry pomysl z tymi emotkami

ja trawil kilka 8/10 i 7/10 kilka trojek w dyzym przez 16 lat grania
w expresie i tsn nigdy nic nie wygralem

w expresie i tsn nigdy nic nie wygralemno to nedza jak 2/8
Gała>>>>>>> i tak cale zycie
hose186 >>> przynajmniej 9/10 reszte to smieci bez wartosci

1-2-3-4-5-6

pewnie wiecej niz 100 ale te szostki to wiecej nerwow by tylko sprawoly niz radosci bo za duzo do podzialu

wygral ktos przynajmniej 1 tys zl z 14 mm czy znowu same grosiki

akutat
wygrac to moze i wygrasz jak kazdy grajacy te pare zlotytola>>> ja gram juz 16 lat i moge ci smialo powiedziec nie marnuj kasy bo wygranie wiekszej kasy jest praktycznie nie osiagalne same grosze sie wygrywa

tola >> trafienie 10/10 jest bardzo trudne lepeij 8/8
10 z 10 mozna srednio trafic raz na 9 mlionow zakladow

a jesli chodzi o zdrapki to dla czego najwiecej kasy przeznacza sie na wygrane typu 2zl, 4 zl , 6zl itd. te male wygrne dla tego ze jak ktos trafi np 100 zl czy wiecej to juz mu nie w glowie dalsze granie tylko wyplacic kase chce a jak trafi np 2 zl ,5 zl to zazwyczj che kupic za ta wygrana kolejne losy i tak z powrotem kasa wraca do totolotka i taka to strategia tego systemu jest

w zdrapce " goraczka zlota" jest 6 wygranych po 60 tys zl czyli laczna kwota 360 tys zl a wygrane po 2 zl 2mln 520 tys zl( lacznej kwoty).Najlepeij zeby bylo odwrotnie ale po co tak łatwiej kasa wroci z powrotem do ts
lila>>>>> witam

marzyciele

zobaczylem na multi na 14 a tam 10 x 8/8 z plusem i taka sama ilosc bez plusa az to szok

ciekawe na jaka stawke bylo zagrane te 8
co do tych 8/8 wygrane moga byc o roznych stawkach
czyli 20 razy bylo trafione po 8/8 o roznych stawkach

cos mi sie zdaje ze te 8 to jedna osoba trafial

wszystko mozliwe
ojciec tymi liczbami grales ?
a ostatni to padlo piec piatek w mini

ogladal ktos moze wczoraj uwage na tvn tam bylo o tych co trafili 6 i jak bylo widac im ta kasa szczescia nie przyniosla
no wlasnie 

i nic lotto nie powiedzialo o ty wczorajszych 8/8 

jak widze nic nie powiedzial totoalizator o tych 8/8
pewnie dla tego ze to wszytko trafila 1 osoba i pewnie bylo wyslalne w jednej kolkturze i zastanawiaja sie penie jak to mozliwe he

pewnie dla tego ze to wszytko trafila 1 osoba i pewnie bylo wyslalne w jednej kolkturze i zastanawiaja sie penie jak to mozliwe he

widze ze bonus trafiony fani bonusow pewnie w zalobie heheh

krisekb>>> to sprobuj cos tafic garajac bez wysylania i sam zobaczysz ze ile bys nie skreslil kuponow to zawsze bede male wygrane duze wygrane jest cieko trafic bo za duzo kombinacji i tyle
kiedys skreslilem 200 zakladow po 12 skreslen w duzym lotku (oczywsicie bez wysylania) i nie trafilem nawet 4 juz nie mowic o 5 czy 6 wnisek jest jeden za trudno trafic i nie warto grac
a ja w lotto przestal grac po podwyzcze 2zl na 3zl
madzia77 jak by wygrywanie bylo latwe to by nikt nie chodzil do pracy
madzia77 ze duze wygrane sa dla marzycieli 

damian1983>>>>>>>>> bardziej oplaca sie skreslac na 8 (i ja najczesciej tak gram z tym ze na stawce przynejmniej x3) a dla z\czego lepej
prawdopdobienstwo trafienia 5 z 7 to 1do 116 a 5z8 to 1do 55 liczby mowia same za siebie
prawdopdobienstwo trafienia 5 z 7 to 1do 116 a 5z8 to 1do 55 liczby mowia same za siebie
pasko wstaw sobie pare banerkow na stronke bedziesz mial za to kase 

pierw typowac w dziale typowan pozniej sie chwalic trafionymi 

figo1974>>>> ja juz gram 16 lat i mój najwiekszy sukces to 8/10 i trojka w duzym lotku w pozostalych grach nigdy nic nie wygralem
pasko to pozostaje pogratulowac ze stronka coraz bardziej sie rozkreca 

pasko ale martwi mnie jedna sprawa jak trafisz 6 w lotku to juz chyba nie bedzie cie interesowalo prowadzenie tej stronki 

po trafieniu 6 ludzie sie bardzo zmieniaja
Pasko po 6 w lotto to sa juz inne hobby 

moj rekord to 2 w miniteraz ten czat to sie zrobil taki bajerancki

damian1983>>> to jak bedziesz gral systematycznie to i 5 trafisz

james>>>>> zbieg okolicznosci nic wiecej
damina1983>>>> 

prawda

prawda

pasko gratulacje 

a juz myslalem ze choc troszeczke ci sie poszczescilo 

jeśli chodzi o gg to polecam gg 7.7.0 bez reklam i innch nie potrzebnych gadzetow mam sciagnieta wersje 10 ale to porazka

a tez mam sciagniete ten aqq od czasu do czasu uzywam ale lepszy niz gg10

3/10 z plusem nedza!

z samego tylko bonusu jest sporo do pszodu pewnie

i jescze 9/9 padlo 

no to czekamy na 22 ;15

delfin :>>>>>> ja kiedys trafil te 5 liczb z expresa w zakładzie duzego z tymze mialem wyslaene i exspres i duzego rodosc z wygranej szybko opadla jak zobaczylem ze to kupon z duzego

bella34>>.. a ile kuponow wyslalas????