johno to było jeszcze za PRL w duzym lotku, nie teraz nie wtych czasachji niebylly to wtedy jakies kolosalne wygrane te wygrane zalezały wtedy od tego czy kltos trafił te głowne 6/6 ja wtedy byłem lepek chodziłem do podstawówki jeszcze , a ci moji sasiedzi z którymi grałem trafili 2 razy całe 6/6 w duzym lotku,i raz w tym samym czasie i w tym samym losowaniu, wtedy dostałem babinktona i pilke do nogi z napisem mundial chyba 82 , niepamietam dokladnie daty, ,ja w tamtych czasach nie byłem w oddziale tylko sasiad był odebrać wygrana bo ja mu podałem numery a on to wysłał jako dorosłyi za swoja kase , ale kasa byla miedzy nami do podziału tak zesmy sie ugadali w 3 ze jezeli cos wygramy to sie dzielimy, a ja im czesto podawałem jakies tam liczby lub jednemu opowiadałem swoje sny, on te sny przekladał na liczby i kreslil z tego numery i powiem tak czesto coś lapał z tych snów on ta interpretyacje snu podkladał pod rózne dyscypliny sportowe znał ich okolo 72 i czesto skojarzenia jego i interpretacja snu wychodzila jako numery w danej grze w która grał, np kwadratowe mieszkanie -oznacza liczbe 4itd. ia liczby które sie śmnia nieraz qaw snach wygrywaja tez na loteri
dlatego sie zawsze powtarzae jesli przysnia ci sie jakies liczby to mnalezy nimi zagrać w grach losowych, i nie lekcewarzyc tego nigdy, a niewiem czy to wiesz ale cały świat jest zapisany w liczbachi liczby nas otaczaja ze wszad to jest naukowo stwierdzone, juz jak sie urodziłes masz do siebie przypisane pewne liczby, które sa z Toba do końca Twoich dni, moja ciocia która mieszkała obok mnie 2 bramy dalej tez kiedys grała gry losowe ale nigdy niemogła nic trafic w dl wiec wpadla na pomysł ze jeesli niewychodza jej, liczby ktore kresli to zagra na tzw, tablice rejstracyjne, i faktycznie po pracy siadała w oknie w domu i patrzyla na przeciwko na parking i jak podjechał jakis samochód to spisywała jego tablice rejstracyjne i ztego ukladała uklady i wysyłała i byly takie dni ze na tych numerach trafiała jakies tam wygrane,
ludzie różnie kombinuja z numerami, czy to z rachunków ze sklepu kreśla czy z tablic rejstreacyjnych, lub z kalendarza to zalezy kto cpo gdzie i zobaczy lub wyduma
D-BOMB ściągnął pomysł z tego wykonawcy ,ale piosenka jest D-BOMB tylko że KRUG ją tak udoskonalił, że D-BOMB nagrał właśnie nową wersję tą wyżej ,a to właśnie piosenka KRUG
Mma to nie jest żaden sport.. To mordobicie nic więcej głupki chyba tak postępują potem dziwią się że młodzi kopia się po głowach... I inni z tego się smiejai jeszcze nagrywają... Moze jak będą pi drugiej stronie pukną się 2 razy w łeb zanim coś wstawia na neta
Tak patrząc na wyniki i wylosowane liczby w multi dumam - na czym polega fenomen tej oferty ? Wielość możliwości, pozorna łatwość ? Szansa na c o ś dwa razy dziennie ?
Jak to u Ciebie, Emi,, wygląda ?
Dychę, bo nie chcesz jednak absolutnie pozbawić się szansy*, a sześć, bo jeszcze w miarę realne - słuszna koncepcja
* jak w tym kawale, co to Pan Bóg się irytuje:
-daj mi wygrać i daj mi wygrać, no to, choć raz, zagraj
czaroit jesli ci zalezy bardziej na kasie niz na mozliwosci gry na lotto.pl
to twoja sprawa
ja ci pisze ze to nie usluga tylko soft, jak dostajesz soft to automatycznie juz jestes jego posiadaczem jedynie mozesz go reklamowac, bo z reguly za klucze licencyjne, software przesylany droga elektroniczna sie placi z gory
bo np. dostaniesz klucz do windowsa i powiesz a zainstalujesz to za miesiac i wtedy zaplacisz