D-BOMB ściągnął pomysł z tego wykonawcy ,ale piosenka jest D-BOMB tylko że KRUG ją tak udoskonalił, że D-BOMB nagrał właśnie nową wersję tą wyżej ,a to właśnie piosenka KRUG
Mma to nie jest żaden sport.. To mordobicie nic więcej głupki chyba tak postępują potem dziwią się że młodzi kopia się po głowach... I inni z tego się smiejai jeszcze nagrywają... Moze jak będą pi drugiej stronie pukną się 2 razy w łeb zanim coś wstawia na neta
Tak patrząc na wyniki i wylosowane liczby w multi dumam - na czym polega fenomen tej oferty ? Wielość możliwości, pozorna łatwość ? Szansa na c o ś dwa razy dziennie ?
Jak to u Ciebie, Emi,, wygląda ?
Dychę, bo nie chcesz jednak absolutnie pozbawić się szansy*, a sześć, bo jeszcze w miarę realne - słuszna koncepcja
* jak w tym kawale, co to Pan Bóg się irytuje:
-daj mi wygrać i daj mi wygrać, no to, choć raz, zagraj
czaroit jesli ci zalezy bardziej na kasie niz na mozliwosci gry na lotto.pl
to twoja sprawa
ja ci pisze ze to nie usluga tylko soft, jak dostajesz soft to automatycznie juz jestes jego posiadaczem jedynie mozesz go reklamowac, bo z reguly za klucze licencyjne, software przesylany droga elektroniczna sie placi z gory
bo np. dostaniesz klucz do windowsa i powiesz a zainstalujesz to za miesiac i wtedy zaplacisz
Jak chcecie z mojej rozpiski końce to trzeba
spisać zbiór 1 do zbioru 1
zbiór 2 do zbioru 2
zbiór 3 to zbioru trzy
Przy czym uporządkować liczby od 1 -80 w takiej kolejności
I patrzycie w którym zbiorze 1 2 3 są końce
nie jestes moim kumplem wiec nie bardzo
ja mam wszystko dzialajace nawet automat do Keno mam ktory wygrywa co tez moglbym ci odpsrzedac, ale ty zyd
dobra mniejsza z tym