Wpisy 3 961 863 – 3 961 962
26 września 2020 21:55 → 26 września 2020 23:49, 100 wpisów
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 2765862
Wylosowany numer to: 2765862
dla wygrywajacych
Dopisano wyniki ekstra pensja - 16,18,19,30,31 oraz dodatkowa liczba 03
losowane liczby w multika lipa ze szkoda gadać,
Dopisano wyniki ekstra premia - 10,11,17,22,26 oraz dodatkowa liczba 01
Kumulacja Lotto przekroczyła 5 100 000 zł
podczas losowania przewidzialem ze beda gwiazdy 3,1
numery do mnie przemowily
numery do mnie przemowily
Dopisano wyniki Lotto - 02,10,14,16,32,41
jakie szanse za na przewidzenie 3,1 bez bledu w kilka sekund jak gosc sie waha?
Dopisano wyniki Lotto Plus - 12,27,31,38,39,46
Typowania Lotto Plus
Ignacy75 3/6
stacela 3/6
Klacz076 4/6
sebsonxxx 3/6
midas16 3/6
rena44 3/6
ennio 3/6
lajan 3/6
Typermistrz 3/6
=witek= 3/6
mikieta123456 3/6
11 3/6
rockefeller 3/6
Bonkojad 3/6
85 - 58 lat wujka Romana
86 - 68 zaczyna
rodzony czwartek dzis sobota 46,64 i tyle dobrego
86 - 68 zaczyna
rodzony czwartek dzis sobota 46,64 i tyle dobrego
W mini jak zawsze czy moje czy na chybił 2/5 lotto z plusem dwie trafne
i jak zwykle ..poszło 7 ósemek, a ja tylko trzy skreśliłem
3 961 884. Biedroneczka1977 umnie tez tak samo 2/5 w mini w multika niestety ale tylko 2 x w południe 3/10 i wieczóe tez 3/10 kupon na 2 losowania jutro dzień wolny od gry
W sumie to ładne numery w Multi końcówki 8 weszły Ale tego nie przewidziałam
arczi miałam dzisiaj na sucho skreślić te dziesięć kuponów po cztero zakłady na każdym tak żeby wystąpiły wszystkie cyfry i to zobaczyc jak wejda
3-5 numerow przemowi do ciebie bez patrzenia w mapy
Bo kiedyś o tym pisałeś dziś przeglądałam zrzuty ekrAnu chyba w maku tak pisałeś
W maju
MCSl - po kumulacji ? jasnowidzisz, czy co? skąd takie przeczucie ?
końcy dziś nie robiłam ciekawa jestem czy by akurat u mnie z 8 wyszły
3 961 889. Biedroneczka1977
a ja myślę, że będzie kumulacja bo 5 liczb parzystych i 1 nieparzysta
Jutro to może nie ale w poniedziałek się tym zajmę bo muszę się dobrze zastanowić jakie skreślić
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 8 wygrane w wysokości 1 000 zł
Teraz patrze było by 6/8 z końców 8 z mojego rozpisu jednak wyszło ale przegapi£am by podać

zobaczcie zbiory z _2)

zobaczcie zbiory z _2)
O widzicie aż 8 x pi tysiaky... To lepsze niż nic nawet po 3 miesiącach grania po 100 zl na miesiac
3 961 890. tomi77 jak tak czytam to co piszesz to nieraz sie zawtanawiam czy chcesz wygrać cos wrw realu wogole ,czy chcesz sie tu tylko w rankingu typujacych znależć w pierwszej dziesiatce lub na 1 miejscu , jako ajlepszy typujacy, ja gram poto aby coś wygrać i niepatreze tu na ranking dlamnie jest niewazny tu jakiś rankin typujacych
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 2 wygrane w wysokości 10 000 zł
No... Gram w realu mini lotto kaskadę multi... Ale tera multi i mini olewka i zostaje lotto i kaskada
Johno podobnie patrzę X2
a 6/6 to, chyba, że z maszyny ktoś pocisnął kto wie
wesołych
a 6/6 to, chyba, że z maszyny ktoś pocisnął kto wie
wesołych
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 122 009,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
3 961 908. tomi77 to graj w mini lotka i multika bo kaskada to wyrzucenie kasy w błoto no chyba ze lapiesz co losowanie po 10 liczb , bo tam placa dopiero od 8 trafiony w zwyż, zaówaz ze jest to gra gdzie niemozesz sam wytypować liczb i losuje to tylko maszyna zobacz tez ile graczy wygrywa tam cokolwiek?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 2 wygrane 9/9
widze ze dzien myslenia nad liczbami i nic i czy chybil trafil to tez nic jak ma wejsc to mowia ze wejdzie
3 961 910. Gosia__77 dobrej nocyu życze trzymaj sie ciepło
No robią w uja w kaskadzie... Ale przyjmuje pojedynek.. Wtorek lotto na bank i raz kaskada albo 2 losowania
No proszę dwie wygrane 9/9 W Multi . może to warto grać końce faktycznie i czekać aż wpadną ? arczi co o tym myślisz ?
jutro gra na chybil o 19
Gosia dobranoc i trafnych typowan jutro
3 961 922. tomi77 klepiej graj w lotto , w extra pensje ale nie w kaskade, wte 1 gry masz realne szanse cos wygrać w kaskade niestety nikłe, zobacz grajac np w multika za trafienie 8numerów na ukladzie 8/8 masz wygrana 22,000zł w kaskadze za trafienie 8/12 dostajesz 2zł wiec cw co sie lepiej oplaca grć w multi czy kaskade, a teraz pomyśl czy latwo łapieesz te 8 liczby w grze np w multiku?
i jaka masz szanse ze akurat złapiesz w ta kaskade te wlasnie 8liczb z 12?
maszyny zawsze tak lposuja przewaznie zeby ta wygrana głowna niewpadała niewpadła
maszyny zawsze tak lposuja przewaznie zeby ta wygrana głowna niewpadała niewpadła
A kto zabroni nawet osiem ?
W mm najprawopodobniej stawkowanie ?
W mm najprawopodobniej stawkowanie ?
3 961 924. Biedroneczka1977 oczywiscie ze tak mozna grac na końce na parki, i jk ja to mowie liczby z kosmosu, te które nagle zamyslimy, , , zamyslisz liczbe skresl ja na kuponie i wyslij , i zapomnij onumerach dopiero po losowaniu sprawdz , numery , wygrasz w naj mniej spodziewanym momencie, bo jesli wjkólko myslisz oi tym co skresliłas robi sie zament w glowie, , krsl numery jakie chesz i pozwoł im do ciebie wpaść choić na chwile ale z jakimś prezentem
kreśl
Kiedyś czytałam żeby te numery co wyśle to w myślach je powtarzac to przyciągają się wzajemnie i wpadną z losowaniu
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
ja tam nikomu niebronie grac w zadne gry , zeby niebyło ale gre kaskada i super szanse uwazam za nabijanie ludzi w przysłowiowa butelke wystarczy popatrzec ile oso wygrało głowna wygrana w której kolwiek z tych gier i jak czesto ktos trafia w tej grze gówna wygranam a gra kase pompuje do TS
Jutro pewniak 44
Dla mnie gra która tylko maszyna losuje jest na straconej pozycji
Chce wybierać czy skreślam własne liczby czy zdaje się na maszynę
jeśli chodzi o grę końcówkami to wcale się to nie zdarza zbyt często, ani razu nie było w historii losowań całej ósemki z jedną końcówką, a ilości 7/8 przedstawiają się następująco:
końcówka 1 - 0 przypadków
2 - 0
3 - 3
4 - 1
5 - 5
6 - 1
7 - 1
8 - 3
9 - 1
z zestawienia wynika, że najczęściej padają zestawy z końcówką 5 ale jest to i tak na tyle rzadko, że można grać latami, a i tak nie trafić nawet 7/8
końcówka 1 - 0 przypadków
2 - 0
3 - 3
4 - 1
5 - 5
6 - 1
7 - 1
8 - 3
9 - 1
z zestawienia wynika, że najczęściej padają zestawy z końcówką 5 ale jest to i tak na tyle rzadko, że można grać latami, a i tak nie trafić nawet 7/8
ja nigdy niegaram na maszynie chybił trafił, sam kresle swoje numery i gram tym co złoze, w jedna całosc niewierze maszynom, maszyna to tylko urzadzenie zaprogramowane przez człowieka i jak to mówie jest to urzadzenie dla osob leniwych, którym sie nie chce myślec nad liczbami a chcieli by szybko i odrazu zaraz wygrać głowna wygrana a to niestety tak nie działa tylko realne nasze mysli dadza nam realne wygrane
To na dzisiaj tyle wymyślania dobranoc wszystkim miłych snów
3 961 949. johno to zalezy o jaka gre pytasz?
3 961 950. Biedroneczka1977 dobrej nocy i kolorowych snów, trzymaj sie ciplutko
3 961 952. RYCHFER
3 961 952. RYCHFER
3 961 949. johno jesli chodzi o gre w multi multi obecnego multika to 9/10 ale juz bardzo dawno temu wtedy za 9/10 placili 5 tys zł teraz jest 10tys, po zmianie, jesli chodzi o mini lotka to 2 po 4/5 tylko to sie wtedy nazywał ekspres lotek, i lotto 3 x 5/6 , oraz 2 x 6/6 w loto niestety niewysłane ale to lata do tyłu lotto wystepujace jako duzy lotek jeszcze czasy komunistyczne teraz to juz jest historia teraz ostatnia wygrana jaka mi wpadła 31.9.2016,to była w multiku 8/10 kwota 520 zł od tamtej pory od czasu do czasu trafiam tylko /7/10 to 6/10 w multiku zreszta róznie to bywa tak jak u kazdego,
To lepsza jest kaskada zawsze brakuje 1 liczby bierzesz następny dzień . znowu 1 brakuje ale nie liczysz ile wydales ale ja liczę
to zalezy na ile gram i w jaka gre tez raz gram w multika raz w mini lotka a raz i to i to, ale umnie to wyglada w ten sposób ze gram wtedy kiedy mamm kase i kiedy bardzo ciagnie mnie na jakies numery jesli nieczuje tzw,parcia na numery i nieczuje jakis numerów wtedy niegram w nic,bo i tak wiem ze nic mi niewejdzie, wczoraj nieczólem na dzisiaj jakis specjalnych numerów , wogole sie zastanawiałem czy jest sens cos wogole wysyłać., ale wysłałem na 2 los.multika na 10/10 i niestety była lipa bo tylko 3/10 , kiedys dawniej bylo mozna szybciej cos złapac były ine bebny losujace i troszke inne pieniadze i inny system, teraz odkad co róz wymienia sie maszyny losujacre na lepsze jest tródno juz tak wygrac jak bylo kiedys
johno byłem tylko raz w oddziale po te 9/10 w multiku ale to bardzo dawno juz to było gdzies w roku chyba 1997 bodajze, poniewaz wszystkie te inne wygrane to w kolekturach wyplacano, jak np te 4/5 w mini lotku, zas te 2 x 6/6 to skresliłem w duzym lotku ale nie wysłałem tego z tego powodu ze wtedy niepracowałem i niebyłem wtedy pełnoletni,tez , wtedy grałe m tez z 2 sasiadami, którzy juz teraz niezyja,to oni wemnie zaszczepili gry w gry losowe,i dzieki nim nadal gram, choc i nieraz z przerwami
johno byłem tylko raz w oddziale po te 9/10 w multiku ale to bardzo dawno juz to było gdzies w roku chyba 1997 bodajze, poniewaz wszystkie te inne wygrane to w kolekturach wyplacano, jak np te 4/5 w mini lotku, zas te 2 x 6/6 to skresliłem w duzym lotku ale nie wysłałem tego z tego powodu ze wtedy niepracowałem i niebyłem wtedy pełnoletni,tez , wtedy grałe m tez z 2 sasiadami, którzy juz teraz niezyja,to oni wemnie zaszczepili gry w gry losowe,i dzieki nim nadal gram, choc i nieraz z przerwami
CI moji 2 sasiadzi w tamtych czasach jeszce PRL czesto mieli wysokie wygrane w duzym lotku, trafiali te 5/6 tak na przemian, raz wysłali we 2 te same numery w duzym lotku , dzisiejsze lotto i omało sie niepobili bo kłocili sie kto od kogo spisał numery i kto co wytypował ja jako lepek czesto im podawałem liczby jakies tez poza tym co sami grali, oni byli kolegami i sasiadami tez, a mnie bardzo lubili tez, i tak jakos wyszło ze grałem jakby z nimi ja im podawałem numery a oni z tych numerów skladali uklad y i wysyłali je jak oczywiscie który cos trafił toi ja zawsze od któregos cos dostawałem, raz mi jeden kupił babinktona a drugi zaś pilkę do nogi, to były czasy jak pamietam ja ich zawsze milo wspominam pomimo ze juz tyle lat niezyja, i nazawsze w mojej pamieci pozostana tak samo jak i ich rodziny
moja mam zawsze powtarzała mi ze jak sobie niezarobie sam to nigdy niewygram, bo to tylko sa marzenia złudne, i ze szkoda nato pieniedzy, mojamama niegra w gry liczbowe, a ja gram i wierze ze mozna wygrać tylko trzeba odpowiednie liczby skreslić i tez miec choć odrobine szcześćia, a wtedy wygrasz i dlatego gram przewaznie na 10/10 bo juz raz choc kilka juz lat temu trafiłem te en 1x te 9/10 to czego moze mi sie nieudać trafić w koncu te 10/10 wierze ze to jeszcze i trafie, zobaczcie sa ludzie którzy trafili te 10/10 , dlartego uwarzam ze jesli ktos niegra to nigdy niewygra, dlatego wszyscy grajmy i wygrywajmy