Wpisy 3 408 047 – 3 408 146
10 listopada 2018 02:48 → 10 listopada 2018 09:11, 100 wpisów
Nie mam przyjemności z tobą dyskutować bo widzę że nie rozumiesz tego co ja do ciebie piszę
Kur... Ma' piz nikt nie wygrał w jakpota haha 46 ten jakpot czeka na mnie xD
Dlatego opuszczam Was i żegnam ozięble .
Jeśli grozi to blokadą znaczy jest niestosowne. Po co używać takich słów?
Ja osobiście nie dostałem nigdy blokady a piszę dość dużo
Dostałem raz blokadę bo przywitał nick który był obraźliwy ale nie zauważyłem tego. Zrobiłem to w dobrej wierze.
Jeśli grozi to blokadą znaczy jest niestosowne. Po co używać takich słów?
Ja osobiście nie dostałem nigdy blokady a piszę dość dużo
Dostałem raz blokadę bo przywitał nick który był obraźliwy ale nie zauważyłem tego. Zrobiłem to w dobrej wierze.
Dobranoc
Co tu sie dzieje?
3 408 043. bo pisze morsemm lub brailem
lorey a kim ty jestes?
Sebastian nie dostał blokady,no a ta ostatnia 48h,to jakas niewidoczna....
człowieku co ty piszesz za bzdury
człowieku co ty piszesz za bzdury
3 408 033
3 408 062. lorey
3 408 036.
Arczibalik,nie machaj mi tu karteczkami,,,,taki z ciebie kumpel a nie wiedziałeś o banie Seby,...to sobie cofnij czat....
jaki ban sebastiana? i kiedy ten co był na 48 h, to juz historja jest
ale ta Lorey jest zakłamana,bo jak Gabriel zwracał się do niej Loretka to uwagi mu nie zwracała,bo go lubi i z nim pogrywa jakąś tandetną muzyczkę,ale gdy Sebastian tak napisze oooooo to już obraza!!!!weź się kobieto określ,a nie pajacujesz
Ja piszę tu do innych skrótowo i zdrobniale i jakoś się nie obrażają,np. Seba czy Arczi,trzeba być naprawdę sztywniakiem żeby na takie coś się obrażać
Ja piszę tu do innych skrótowo i zdrobniale i jakoś się nie obrażają,np. Seba czy Arczi,trzeba być naprawdę sztywniakiem żeby na takie coś się obrażać
Za powyższy wpis galik stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 408 074.Lorey mozesz zachowac milczenie, a wszystko co tutaj powiesz moze zostac użyte przeciwko Tobie znasz ta formułkesłyszałas to juz kiedys
galik a dlaczego miałbym sie na ciebie obrazac i z a co?
jestes równy gość jak , sebastian, gabriel, forsami mulag, adis8 i wiele tu jeszcze innych osób ,ktore nie wisza na KG u Pasko i nie strzelaja z ucha na kogo popadnie z prawa czy lewa bo ktos nie jest taki jak oni, ktorzy maja o wszystko pretensje, i nawet oto ze zyja chyba tez
jestes równy gość jak , sebastian, gabriel, forsami mulag, adis8 i wiele tu jeszcze innych osób ,ktore nie wisza na KG u Pasko i nie strzelaja z ucha na kogo popadnie z prawa czy lewa bo ktos nie jest taki jak oni, ktorzy maja o wszystko pretensje, i nawet oto ze zyja chyba tez
galik spokojnie odpoczniesz sobie troszke, zrelaksuj sie przy miłej muzyce, i jakims dobrym drinku, grunt to spokój i dobre samopoczucie miec i wygrac cos w grze
No i sam widzisz Galik,nie ma co pisać zbyt wiele jak się nie zna tematu.Ban niespodziewany.To nie twoja sprawa ani nikogo jak się do mnie zwraca Gabriel,to moja sprawa miedzy nim a mna.Zawsze pisałam do Sebastiana jaki mój nick i jak ma piasc do mnie jak musi.On się spoufalał co mnie się podobało.A muza nie jest obowiązkowa wiec twoja opinia mi na nic,pozdrawiam
3 408 076. tak to prawda jest ale ta koncówka tego tekstu jest bombowa celna prosto w 10
ciekawy jestem co by zrobił bot jesli bysmy mu to samo na niego nałozyli ale nie na 24 a na 48h, ale tu by byl spokoj co nie?
ciekawy jestem co by zrobił bot jesli bysmy mu to samo na niego nałozyli ale nie na 24 a na 48h, ale tu by byl spokoj co nie?
3 408 081 lorey spokojnie wyluzuj,bo mozesz dostac palpitacji serca, niewarto sie tak wszystkim przejmowac kto i co pisze i jak sie zwraca do ciebie, grunt to wazne aby było milo i wesolo a reszta sie jakos ułozy
krzysio 744 jesli jestes tutaj unas na stronce to goraco cie witam i tez pozdrawiam
Arczibalik z Ty znow co adwokat? Ja nie mam zadnej palpitacji,nie rozumiesz podstawowych zasad? Po to mam swój nick żeby tak się do mnie zwracać,a Sebastian przekręcał go wcześniej na wszystkie sposoby i teraz tez na co nie dałam mu zgody.To nie wasza sprawa jak ktoś inny do mnie pisze.
3 408 085.1 wiem ze przekrecał Twoj nick, a nie powinien tego robic, ja tez uwazam ze kazdy pownien zwracac sie do drugiej osoby po jego nicku a nie jakos inaczej i przekrecac go, do mnie duzo osób tez zwraca sie inaczej nie arczibalik73, a arczi , archo,arczo, ale ja z tego nierobie jakiegos zbytniego dramatu tez , to dla mnie nie istotne jest jak moj nick tam napisze i sie wcale nie gniewam na ta osobe, pytasz czy jestem adwokatem czyjims nie nie jestem, ale jestem blisko tego cos jak adwokat jesli zas chodzi Ci oto ze to nie nasza sprawa jest jak ktos sie zwraca do ciebie to masz racje, ale czy ja cos mowie na ten temat czy ja Ci w jakis sposób ublizam? przekrecam Twój nick, nie chyba co? moim zdaniem sebastian nie powinien tak robic, powinien Cie przeprosic i wiecej sie tak nie zachowywac, ale czy to zrobi czy nie to juz jego sprawa jest ja w to nie moge ingerowac bo i tak mnie nie posłucha bo to jest jego sprawa, co zrobi? moim zdaniem nie powinien niczyjego nicku przekrecac,jesli chodzi zas o palpitacje serca to wiem ze niemasz ale przy takim stresie mozesz sie tego i tez nabawic dlatego prosiłem abys dała sobie na luz , nieprzejmuj sie tym co sebastian pisze dosłownie,traktuj to z przymrozeniem oka ale równiez nie czepiaj sie go o nic, jak pisze tam niech sobie pisze,nie zwracaj na to uwagi poprostu i traktuj go jak równego sobie nie jakiegos smarkacza, wtedy zobaczysz on przestanie to robic tu wielu ludzim sie on nie podoba, najchetniej by sie go pozbyli z tej stronki, ale nie moga tego zrobic, pomimo tego ze juz wiele razy próbowali, on nie jest osoba jakas zła ja go poznałem juz troszke wiecej i to prywatnie poza tym czatem,nie jest dzieckiem czy jakims umysłowo chorym, chociarz i takich ludzi tez trzeba zrozumiec, wiem ze duzo osob z tej stronki go nielubi bo kiedys sie tam poklocili ocos aleto nie moja sprawa jest, to niech oni załatwiaja miedzy soba,ja w to niewnikam, niechowam głowy w piasek jakby to zaraz mi kolega gryks76 napisał, wejdz domnie do KGgosci i poczytaj co gryks domnie pisze i jak pisze, czy za te wpisy ja tez powinienem go znienawidzic u i apelowac do Pasko aby go usunol z tej stronki, ja gryksa 76 szanuje i tez lubie jako kolege z tej stronki i kamrata z sasiedniej miejscowosci albo i rejonu wojewodztwa jak tam kto woli
Lorey
jednym zdaniem - na tej stronie /wg pewnej ze stron /
na taboret mów krzesło i
będzie dobrze
jednym zdaniem - na tej stronie /wg pewnej ze stron /
na taboret mów krzesło i
będzie dobrze
niejestem gryksa76 wrogiem jakims tam jak moze on mnie postrzega za taka osobe mi sie tez niepodoba jak gryks atakuje kosciól czy pisze cos na temat religji, ja wiem ze gosc jest niewierzacy ale pomimo to go szanuje i lubie tez, on tez niejest zła osoba,wiem o tym dobrze bo potrafie szybko rozpoznac kto jakim jest człowiekiem,i co soba reprezentuje, i nie uwazam ze jesli ma inne poglady niz ja to jest zaraz jakims odmiencem ood innych ludzi,czy ze jest gorszy,bo niejest,jest poprostu soba, kiedys zauwazyłem ze gryksowi wychodza podobne typy liczb a nieraz i tajkie same liczby jak i mi, dlatego postanowlem tez i typowac i sie z nim tez dzielic tymi liczbami, wiadomo kazdy z nas raz ma dobre dni a raz złe ale to trzeba uszanowac tez zdanie tej osoby
3 408 087.robal36oj nie taboret to taboret a krzesło to krrzesło nie przekrecaj tych dwoch siedzisk bo wyjdziie z tego fotel jeszcze
Szpiegów: 3. Mało.
Wstawać śpiochu. Zaraz będzie... południe.
Nawet przez chwilę na Mp było tylko... 2 osoby.
Nikt nie podał Janosikowi do sprawdzenia zestawu do EJ w którym byłaby wygrana;
11 zestawów na N I E.
11 zestawów na N I E.
Przerwa na
Doktor.
Dzisiaj losowanie zakładów specjalnych.
Nie grałem i nie zamierzam grać.
Nie grałem i nie zamierzam grać.
konskie muchy o tak tss zaraza oj zaraza eh nie warto pasko powinien ulepszyc sprzet by wpis nie zawieral referatu opowiesci na cala strone
no to moze kawka sniadanko i na zakupki 2 dni wolne tylko sie typne skresle
podawalem na forum propozycje podam i tu pare liczb 05,08,23,36 bede ziorał
podawalem na forum propozycje podam i tu pare liczb 05,08,23,36 bede ziorał
Brunetka.
Wedrowca
http://photos.nasza-klasa.pl/56042932/1649/main/9ef49aa0af.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
3 408 108. te liczby sa na nie
chociarz nie wszystkie na tak 5,23, a 8,36 na nie wymysl jeszcze inne do tych na tak
18,25,27,33,65 kupuję na 14stą stawka 10
3 408 106. kt ore to sa opowiesci dziwne, to nie opowiesci ze skrypty doktor2p
witaj zbigniew z tego co widze masz tu tylka jedna liczbe ktora moze dzisiaj byc w losowaniu na 14 a mianowicie 18
ale próbuj
ale próbuj
a tak wogole towitam wszystkich na czacie z rana i zycze wszystkim milego dnia oraz wysokich wygranych
3 408 125ale chyba nie unas
Witkano bedzie goraco jak duda z narodowcami spotkaja sie na paradzie....marszu
tomi77 jak już coś to Duda bo pomimo wszystko jest wybranym prezydentem a na paradzie to ty się możesz spotkać z kolegami z pod znaku tęczy
3 408 127.
Na marszu na pewno nic się nie będzie działo wszystko mocno będzie nagrywane bo spodziewana jest prowokacja ze strony Haka Grundbaum
Haka Grundbaum a kto to taki?
3 408 131. doktor2p czy ty mnie nazywasz konska mucha?
rozumie doktor2p czyli jednoznacznie potwierdziłes ze o mnie mowa
a rozum se co chcesz nie pisze do ciebie nie mam przyjemności konwersacji z tobą i tyle w temacie
rozumie
3 408 138 nawyzszy czas
Jola 2018/11/10 09:01
3 408 135. arczibalik73 2018-11-10 (08:55) AWWTP GALAKTYKA
rozumie doktor2p czyli jednoznacznie potwierdziłes ze o mnie mowa <<<< << doktor rozumie, ale arcy... nie rozumie,że piszemy o sobie > rozumiem > Ja rozumiem. On rozumie.
jola
3 408 135. arczibalik73 2018-11-10 (08:55) AWWTP GALAKTYKA
rozumie doktor2p czyli jednoznacznie potwierdziłes ze o mnie mowa <<<< << doktor rozumie, ale arcy... nie rozumie,że piszemy o sobie > rozumiem > Ja rozumiem. On rozumie.
jola
hm pewien arczibalik napisal ostatnio ze nie ma zwyczaju wklejac wpisow coz tak jak doktor pisal rece opadaja ba reki nawet no to do kolekturki uprasza sie o nie wpisywanie zbyt dlugich wpisow od tego sa inne strony ewenualnie mozna zalozyc na forum temat ewentualnie wpisac w kg jak nie ma innej opcji trzeba se odpuscic
fajnie ze umiecie sie smiac z nas tutaj a kąkretnie ze mnie i sebastiana ,na swojej stronce TP. tylko jak my sie smiejemy z waszych tekstów to wtedy zaczynacie sie wpieniac, i zaraz piszecie do naszego admina, nasz admin powinien was wszystkich wyłapac tu na stronce po nickach i usunac z tej stronki na zawsze, abyscie tu nie wchodzili i nie smiecili, smietnik mozecie robic sobie na swojej stronce a nie tu i tyle w tym temacie z mojej strony,