Wpisy 3 407 847 – 3 407 946
9 listopada 2018 22:59 → 9 listopada 2018 23:58, 100 wpisów
W poniedziałek wolne więc nie pobiore kasy w Oddziale.
w którym roku były te 2 piątki, bo to foto trochę niewyraźne...
Robala blokujemy
A gdzie robal...
Cześć
Za co blokuje cie robala ?
Seba nie wiem o co chodzi z tym robalem...
Regulaminów napisała
Regulaminowa
Tamten wpis o bajkopisarzu to nie do ciebie, tylko do tego kolesia...
Najlepsze wczoraj czy tam na czacie Adam ktoś pisze co tu się dzieje cykające zegarki i takie inne głupoty ludzie ludzie co wy piszecie jak mam nick zegarek Toma jak ma nick regulaminowa Toma jak Maniek arogancki Toma O co wam chodzi zastanówcie się
Ciągle szukają sensacji i dopatrują się że ktoś Zakładano wyniki i kto to jest Ludzie czy wy nie macie co robić ?
Jak ktoś nawet zakładana wynik to co w tym złego jest Powiedzcie mi Ci co są przeciwko co w tym złego chcę mieć jeden z nich ma 1 chcę mieć 100 ma 100 chcę pisać SM ze sobą Pisze czego się czepiacie tych ludzi ?
A jeszcze jedno Te wypisywanie do admina różnych rzeczy na mnie i na innych ludzi Czy wy naprawdę nie potraficie się zachowywać jak dorośli ludzie normalni dorośli ludzie Tylko musicie skarżyć Jak małe dzieci ?
I się cieszą jak automat da komuś bana. Po prostu dziecinada
Seba nic z tego nie rozumiem...
Już ci odpowiadam
To co napisałem to nie było ani do ciebie ani do regulaminowa
Są to osoby które czekają tylko na to że komuś się złamie nogę czyli się potknie o cokolwiek coś złego napiszę bo czasami komuś nerwy puszczą od razu kopiuje i puszcza to wszystko do admina Rozumiesz to czy nie?
I powiem jeszcze jedno gdybym ja wszystko kopiował i puszczał do admina to to nie jedna osoba by była zbanowana i nie tylko na 48 godzin ale na długie miesiące Jestem tego pewien
Witam wieczorowo,jakos teraz tu strasznie,pozdrawiam ...Gonzago...może jakieś anieli,
To jest strasznie bo opanował Halloween
Halloween to 31 października... a dziś jeszcze 9 lisopada...
nie wiesz tego,wszystkowiedzacy...
nie wiesz tego,wszystkowiedzacy...
Lorey wiem ale u mnie trwa nadal
Forsa witaj
Coś wygraliśmy ?
3 407 867. sebastian i tak trzymaj prawde mowisz i piszesz
Seba, ale heca Halloween dalej u Ciebie
Independance day
sebastian jak tam dzis w mini?
Tak u mnie dalej niż bliżej
Arczi mam 2/5 ale jeszcze jeden kupon nie sprawdzony
Bo puszczam 2 kupony czyli 2 zaklady
Uciekam,pogadajcie sobie
Sebastian ...gadasz jak zawsze co Ci zagra ...ehh może już nie pisz,tak było fajnie bez Twoich wpisów....tylko poczytaj sobie
Lorey przepraszam Cię bardzo ale nie skorzystam z Twoich rad
Twoje rady mnie nie kręcą
Wymyśl coś ekstra to się zastanowię
ja dzisiaj w mini mam 3/5 a bylo by juz 4/5 dałem 9,23,30,31,37 a wylosowali 9,23,24,31,38 popatrz jak blizutko byłotej 4/5
Arczi
Super
Jednak ten sposób działa
znowu pasko wypuscil smroda pewnie te 48h bylo dla checy a bylo tak wspaniale najwidoczniej ten spokoj paskowi sie nie podobal ze nie przedluzyl dorzywotnio tak jak alibabie ma to co chcial niech sam pisze z nim
w tym miesiacu 1 wygrana w mini lotka czyli 3/5ale niema sie co martwic jutro lub za jakis czas bedzie lepiej i gram 1 zakladem na 2 dni nie 2 zakladami jak ty jeden wystarczy
Sebastian_M, w pełni popieram Twoje uwagi.Niektorzy maja uczulenie na Twój nick.Jak się tacy nazywają , napiszę na koncu.Seba , nie reaguj na ich zaczepki.Zsczeoaja psychopaci.Badz madrzejszy. Ktoś tu chciał skan kuponu wygranej.Dam ci skan na czoło z mocnym klejem i dopisze wyraz warzywa na gołąbki.
Arczi jak wygramy 5/5 to będzie super
Regulaminowa
3 407 898.dobrze piszesz
Arczi wiem że jeden wystarczy. Ja gram drugi zakład kolegi i dlatego puszczam dwa
Gryks większego smroda od ciebie nie ma
tak data powstania nicku 2018 10 26 wszystkie rozumy pozjadane no chyba ze ale nie wazne sami sobie z tym czyms z pasko siedzcie
Sebastian....nic nie musisz,sam jsesteś ,słaby,ohhh tego bym nie chciała,,,kreceneie...
Regulaminowa masz 100% rację
3 407 899.spokojnie napewno wygramy o to sie niemusimy martwic bo po malutku i do celu lecimy
Pozdrawiam ciepło Arczibalik73
regulamninowa milcz bo lancuch skroce masz prawo milczec z takim starzem zegnam
Kapusta
No i zleciło się towarów moc
Nie reaguj , daj mi skończyć , zaraz na pożegnanie kapusta coś dostanie
3 giełdy nie potwierdzają obecności
On nawet nie wie, że jesteśmy sąsiadami.Nie kłaniaj się mi już wiecej
Regulaminowa obiecałem sobie że jak wygram coś grubszego to pojadę w pewne miejsce i zrobię tam koszenie trawy bo urosła bardzo wysoka
Regulaminowa jeśli tak to musimy się spotkać i razem pojedziemy skosić trawę
Bo zaraz będzie zima i śnieg wszystko przykryje
Jestem w obronie atakowanych.Jesli ktoś nie panuje nad owieczkami to pasterz może zostać ze swoimi ba.ra.nami
Tej głupoty nie przykryje nawet dwumetrowa warstwa śniegu
jestes raptem od paru dni nic nie wiesz a bronisz tak jak ci co wchodza raz na ruski rok zabawni jestescie nic nie wiecie a sie udzielacje
Seba , nie kos, jeszcze chwilę a sami się wykosza.Nie polecam Z.S.Beda niskie wygrane.Nie starczy za trójkę na miske ryżu Krzywoustego.
3 407 909. dziejuje i wzajemnie
Mulag
Mulag nareszcie nas odwiedziłeś
Mulag przychodź tu częściej
pisałem że cały październik nie będę pisał ale przeciągało się do prawie 10 listopada
Mulag grasz jeszcze w Mini ?
do dziś mam ważne miałem już odpuścić związku
z innymi wydatkami ale nieoczekiwanie dostałem dziś taką specjalną sumkę z okazji 100 lecie Niepodległości Polski dla tego zagram
z innymi wydatkami ale nieoczekiwanie dostałem dziś taką specjalną sumkę z okazji 100 lecie Niepodległości Polski dla tego zagram