Wpisy 3 162 335 – 3 162 434
4 marca 2018 00:20 → 4 marca 2018 09:12, 100 wpisów
1,2,3,69,75,77,79
arczibalik73 i co pomogło to co napisałem ci na KG z tymi jedynkami?
miałeś nosa co do pierwszej 15-stki na 14-tą,weszło aż 7,a ty co trafiłeś z nich?
witaj Galik probowalem to zrobic co mi pisales niestety niepomoglo, nic mam uszkodzona klawiature podejrzewam ze bede ja musiał wymienic na nowa wogole niedziala mi pola klawiszy numerycznych a takze backspace i delete tez,jesli chodzi o jedynki to nadal mi jedynkuje, aze uzywam klawiatury stacjonarnej o pc stacjnarnego to udajemi sie ten proces
jedynkowania zatrzymac, jakos , klawiszem ze stacjonarki, za porade dziekuje oczywiscie tez,, cenie sobie ludzi pomocnych w wielu sprawach, teraz czekam na nowa klawiature do tego laptopa ma mi ja kolega kupic w niemczech bo tylko tam mozna cokolwiek do tego sprzetu dostac, i narazie musze sie jakos przemeczyc jeszcze, te kilka dni, niewiem dlaczego w nowym na gwarancji laptopie lenovo i thinkpad padlami klawiatura po 9 miesiacach,laptop jest na gwarancji niemieckiej w polsce jej nieuznaja niestety,
jedynkowania zatrzymac, jakos , klawiszem ze stacjonarki, za porade dziekuje oczywiscie tez,, cenie sobie ludzi pomocnych w wielu sprawach, teraz czekam na nowa klawiature do tego laptopa ma mi ja kolega kupic w niemczech bo tylko tam mozna cokolwiek do tego sprzetu dostac, i narazie musze sie jakos przemeczyc jeszcze, te kilka dni, niewiem dlaczego w nowym na gwarancji laptopie lenovo i thinkpad padlami klawiatura po 9 miesiacach,laptop jest na gwarancji niemieckiej w polsce jej nieuznaja niestety,
no tak o 14ej weszlo z moich liczb 7liczb z tychh co typowalem ale na 14 niewysylalem,za to na 21 tez w MM zatypowalem liczby podalem je okolo 17z groszami tym razem z 21 liczb wyszlo ich tylko 8 ja zas wysylajac kupon przed samym wyslaniem zmienilem liczby na kuponie i sam siebie zrobilem w bambuko , poniewaz zmienilem 7liczb a trzeba bylo je zostawic tak jak byly skreslone i poprostu wyslac ,niestety zmienilem i tylko trafilem 3/10 a za tonieplaca abyloby zlapane 8/10, ale tak to jest jak ktos co chwilke zmienia liczby choc od kilku dni bylem pewny ze one wyjda na dniach razem i sam spartollem losowanie i wygrana ale coz co pech to pech nastepnym razem gdy bede wysylalnapewnojuz niezmienie liczb na kuponie przed wyslaniem, w mini tez dzis dalem do pieca na calego skreslilem 3 okienka w mini po 5 liczb na ktoremnie ciagnelo z powodu braku srodkow finansowych, musialem wybrac jeden kupon zjednym okienkiem liczb oczwiscie wybralem 1kuponi ten niewlasciwy takmnie ciaglo na te liczby 31,37,39,40,41,42, ale nie wybralem oczywiscie z tych 3kuponow zmini nie ten co trzeba kupon niebedaaac pewny jakie liczby wyjda bo i skad, wrozka samira nie jestem , ale tonic 5/5 przeszlo kolo nosa ale to juz nie pierwszy inie ostatni razuwazam ze jesli ma byc mi dane trafic to trafie a jesli nie to nie to jest tylko gra inic pozatym
biednemu zawsze wiatr w oczy i to jest swieta prawda, nic na wieczor niewygralem galik nc,ale jeszcze kiedys trafie jeslimi tobedzie dane
WITAJ FORSAMI
Forsamispij słodko
Ale liczby w mini wpadły
Za tydzień będzie mozna chodzic w mini plus 16 18C jak się im sprawdzi tydzień temu gadali że dziś u mnie miało być 8C
tomi
doktore
takamama
zbigniew
Pan ........ -10 na zegarku wstawać
doktore
takamama
zbigniew
Pan ........ -10 na zegarku wstawać
Seboldzis Legia-Lech...bedzie sie dzialo,byle nie jak w Gliwicach
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/56d624152545e9eb59a6aeb01bad4853_th2.gif
Dzień dobry .
Dzień dobry .
sebool82
doktor2p
kedzior13
Cześć wszystkim
Dużo lepiej
-10.
Sebol
-1 i coś zaczyna padać
Moja wczoraj katar dopada więc za wczasu rumianek z cytryną miodem i imbirem i dziś nowo narodzona
Rumianek ooo
Seba
Suwałki - Warszawa - Wrocław:
>> -10 <<
Lublin - Rzeszów: -13
...........................
Gdańsk: -2. Wiosna.
>> -10 <<
Lublin - Rzeszów: -13
...........................
Gdańsk: -2. Wiosna.
Dziś 44 senna moc na 200% tylko czy tu czy tam
Zatypowalam mini w profilu ale coś mi się tam gryzie takamama taki ciężki kres moja pierwsze inhalacje spała a teraz drze się w nieboglosy,mąż mówi daj jej spokój a ja mówię tak dam jej spokój i pójdziemy do szpitala więc z płaczem trzy razy dziennie inhalujemy
Sebool.