Wpisy 3 162 435 – 3 162 534
4 marca 2018 09:12 → 4 marca 2018 10:04, 100 wpisów
Forsa jest forsa?
Forsa pytam o tej Real a nie w marzeniach
Forsami
Forsami.
Zaraz będzie...co robicie??
Agdzia A pomysł może o olejku e terycznym ja stosuje od urodzenia z mięty pieprzowej tak profilaktycznie
Musze cos pomyśleć takiego właśnie
Mulag
Nic śniadanie trzeba zrobić i a później rosół dobrze ze pamietałem i wycignełem pred spaniem mięso bo dziś rosołu by nie było
Wiesz może to nie najtańszy interes Ale 49 zl za 5 ml to i tak tańsze niż leki i czas spędzony u lekarza
Agdzia zrób test na dłoni czy nieedt uczulona
Islandorka Sebastian na ciebie leci
takamama a ty masz dom ja nie to jest sprawiedliwe a mnie nie spłaciłeś a szkoda gadac
Forsami wpisałeś noże wsr1 wsr 3 wsr4 niebieskie a żółte WSR 1WSR 2 WSR r WSR data
Jak byś był fer to umowa była ważna co to ma dorzeczy że nie robimy
Taka mama nie ma zasady. Mi synek puki nie poszedł do przedszkola wcale nie chorował a z przedszkola zaczął świństwa przynosic i mała też od niego złapie
a jak umowa to umowa coś se wymys;lił że jak pozakąłdzie to już nieważne w ążne
Takamama samo to,że powiedzialas ze na kominku stawiasz od razu wznioskuja,że masz dom. W bloku raczej kominków się nie praktykuje
Musisz spłacić połowę Mulagowi nie ma lekko myślę że ok.150tys.będzie
Musisz spłacić połowę Mulagowi nie ma lekko myślę że ok.150tys.będzie
Mulag wprowadzam aneks do umowy ustalenia podtrzymuje do chwili... rozumiesz czy ...
Haha czaje czaje Ale mulag nie ma nic za darmo! Podwórko zaraz trzeba będzie kosic, drzewa poprzycinac, krzewy, drzewa narabac
Takamama ja to chętnie narąbie też mieszkam w domu niestety nie własnym ale jak narąbać to odrazu
gadu gadu a śniadanie trzeba zrobić na szybkiego tylko dwie zasuszony śliwki
a kupiłem w sklepie takie różne rzeczy żurawinę, śliwki suszone nawet nie jem już chipsów tylko chipsy to dla mnie suszony jabłka
a wódeczka z świat grudniowych w barku koniec już z tym nie daje rade już
jedyna szansa to mini dla mnie może dom będzie jak wygram ale to raczej marzenia jeśli bym się miał tak na stawiać
nic zachód czeka na roboli może coś znajdę dadzą więcej to coś uskładam na marzenia
Doktor
Krzysztof
Krzysztof
Mulag chyba szybciej zachód niż TS apropos ja poluje na Mini
to mam coraz wiecej konkurencji ale powiadają że jak jest konkurencja to i wyniki lepsze
W mini czwórka już tak nie cieszy jak pare miesięcy temu ja jak trafiłam to wygralo niespełna 200osób żadnej piatki a teraz piątka praktycZnie zawsze a czworek blisko 400 i płacą słabiutko
agdzia doktor
też się cieszyłem z 4 z5 w sumie nie tak dawno cieszyłem si,ę nie z kwoty ale 4 z5
Mulag staram się jak mogę,ale śmieje się trafiajcie ile się da wolę multipaskowiczom dac wygrać jak byle komu
co robicie zakładamy gumofilce i idziemy do fioletowej budki a tam czarownica i jaś i Małgorzata
Doktor mi mama mówiła,że mam plus 18 i odpowiadam sama za siebie więc jak mi się uda zagram na pewno
Mulag a kiedy trafiles?
Właściwie to gdzie on jest ?
Zaraz to ja idę po zaopatrzenie i zagram w Mini 3 zakłady skreśle
Forsami Ty z Dębicy to powinienes wygrane w kieszeniach nosić tam ciągle coś wygrywają
Doktor
Forsami w ramach pocieszenia u mnie na tę ilość kolektur statystyka lipna i mam w planach ją poprawić tylko ja licze na któryś wtorek tak więc 6dni na mini pozostwiam wam
No Debica na wygranych stoi...moze pracownicy graja a wygrywaja prezesi?
Tomi czasem tak może być nudzi im sie a to zagram pare dni systemem i tu proszę wpada i kaska się mnoży
Witam wszystkich
14.00
52,69__13,45__39,64/44__29,37,46__
59,68/61__10,12/50__3,21__34,74__
23,30/50__8,17__1,63,70__
14.00
52,69__13,45__39,64/44__29,37,46__
59,68/61__10,12/50__3,21__34,74__
23,30/50__8,17__1,63,70__
Za tydzień w Krakowie ma być 18c ciepla prognoza z 2 ale grypa będzie szaleć