Wpisy 2 841 246 – 2 841 345
14 marca 2017 22:54 → 14 marca 2017 23:59, 100 wpisów
ja oglądałem i byłem lepszy od Huli bo byłem pierwszy skokiem w monopolowym
Lisy i Stara Dama w cwiercfinale.
Ciekawe jakie beda pary ?
Barcelona - Bayern
Real - AS Monako
Leicester - Atletico
Juventus - Borussia
Real - AS Monako
Leicester - Atletico
Juventus - Borussia
Sie mecze kroja.
krzysztof c... jak pary to będzie ciekawe i na pewno biało czerwoni będą górą
Bardzo ciekawe.
Real oczywiscie chyba ?
Real - Leicester
Bayern - Juventus
Bayern - Juventus
Leicester - Juventus
Zwyciezca Leicester !!! Przed faza grupowa stawialem.
Ciekawe jaki kurs byl wtedy ?
to po jednym muszę smutki ukoić bo mi nie wyszło nie pierwszy i nie ostatni raz z pewnością
t
t
Mulag.. tu tu każdy smutki uspokaja jak by ktoś wygrał nikt by się nie pokazał kasa robi swoje
aha czyli wiedzieli że wygram ale chcieli mi dać więcej czyli te 35000000
ale był by to problem jaki bank tyle kasy przyjmie chyba ze kilka trzeba myśleć bo do czwartku nie daleko
kolacyjkę se zajadam + ciasteczka i coś % lekko muszę myśleć co dalej
A moze systemik 7 8 ?
31 do ukrzyz we wtorek 33
4,9 luke skywalker
ss rano, ss wiecz 26,20
4,9 luke skywalker
ss rano, ss wiecz 26,20
Mulag kolego kto wygra LM ?
Mulag i to cie zabija bo na noc człowiek daje spokój duchowi a nie żołądkowi to wychodzi na zdrowiu
Jeszcze systemem nie gralem. A Lisy 2-0 !!!
ciekawe pytanie może być finał FC Barcelona :Real Madryt choć nie wykluczone że Bayern co do tego kto wygra moze Bayern
Juventus - Leicester finał.
A na LE jakie typy ?
Laicester
Cześć
Ajax Manchester Roma Borussia Besiktas Anderlecht Krasnosdar.
Ogladacie LE ? Zdalem, a teraz studiuje niestacjonarnie na Wydziale Administracji 2 rok i na praktyke ide do Urzedu Gminy.
nauka to potęgi klucz a jak zdobędziesz klucz to zostaniesz woźnym
Oglądacie LE ? Zdałem, a teraz studiuję niestacjonarnie na Wydziale Administracji 2 rok i na praktykę idę do Urzędu Gminy.
Pracy szukam.
A co u ciebie byku ?
W PiS jestem od grudnia, zapisałem się aby pomagać innym nie tylko na wzgląd stanowisk i profitów.
Złożyłem jakiś czas temu CV do: gumofilce, kartony, praca biurowa i co lipa.
Sam mam problem.
?
A czemu ?
Tamtym dziękujemy za zamykanie zakładów pracy !!!
bo jak masz dużą charyzmę by wyprowadzić partie to będzie lepiej bo obecne już zapchane sa partie
Zawsze może być lepiej.
Krzys pomoc zostaw Owsiakowi a ty rób to drugie
A ty umiesz tylko kawę robić i papiery przekładać z biurka na biurko
A ty umiesz tylko kawę robić i papiery przekładać z biurka na biurko
To co teraz radzisz mi zrobić ? A na Radnego chcee ale u nas dziadki długo siedzą kadencji. Jakieś pomysły ?
Nauczę się. Ciekawe co dostanę na praktyce ?
ciężko jest po administracji niby dużo urzędów ale wszystko po znajomości lub jak by nawet przyjęli to chcą doświadczonego pracownika , urzędnika
Bo już wcześniej rozmawiałem z pracownikiem tam i potem wójt doszedł na sprawę praktyk, aby miejsce było.
Jestem Technikiem Agrobiznesu.
To robiłem tabelki, obliczenia.
to już kawkę zrobić papiery po segregować nie wystarczy to już im się w d... po przewracało
Że co proszę ?
Ładne urzędniczki będą.
Bardzo ładne
Pamiętam jak byłem w sprawie odpisu skróconego czegoś, to była brunetka.
A i poprawiłem praktyczny Administracji. Na dniach wyniki.
czyli jak by się było dziewczyną to by się prace w administracji miało a tak taki pech
A czemu dziewczyny mają większe powodzenie ?
A pończoszki, rajstopki, szpilki, leginsy, mini, sukienki no tak !!!
A są jakieś wolne ?
jak umnie w mieście są wolne zaraz wójt czy burmistrz oko zawiesi i da szanse popracować
czekam na wygraną to urząd otworze będą bramami przychodzić do pracy
Pamiętam jak byłem na dole w sklepie, rodzice dają innym lokal na sklep spożywczo-przemysłowy, weszła piękna blondynka, długowłosa, około 18 lat, 170 cm około, 50 kg około, a ja za ictem dla mamy stałem. Wpuściłem ją przed siebie, podziękowała. A potem za nią szybko zagadałem. Się okazało że to ta uczennica co byłem wcześniej na stażu w gimnazjum. Zaprosiłem na kawę, ciasto, dała numer. No ale chyba zły ? Bo szła do koleżanki. Mówiła może przyjdzie. Zakochałem się ale jest z innym od jakiegoś czasu. A i w mieście blondynki widziałem ale nie zagadałem. Co doradzisz ?
octem
Taka piękna pracuje w galerii, butiku, tylko nie zagadałem, super blondynka. A i taka, co byłem po kurtkę w 4F na teraz. Świetne dziewczyny.