Wpisy 2 556 561 – 2 556 660
27 stycznia 2016 21:58 → 27 stycznia 2016 23:59, 100 wpisów
Krasnalka.
Podaj jutro swoje na NIE.
Podaj jutro swoje na NIE.
janosik przepraszam, ale dostałam je kiedyś od kogoś pod warunkiem, że ich tutaj nie zamieszczę mogę podać na GG jeśli korzystasz numer w profilu
Medea.
Ja miałem na myśli te liczby, które sama wytypujesz.
Ja miałem na myśli te liczby, które sama wytypujesz.
Krasnalka.
Jutro będę po 7 na Mp.
Jutro będę po 7 na Mp.
islandorka no właśnie nie wiem jak ja to robię. Co roku na przełomie stycznia i lutego lepiej mi idzie i tak do początku marca, ale tak fajnie to już dawno nie było
janosik a to nie ma sprawy za chwilę zacznę badać to wrzucę. Wychodzi mi na jutro tak na gorąco 11,12,16,71,73 i/lub 9,11,12,21,37,45,50,65
janosik a to nie ma sprawy za chwilę zacznę badać to wrzucę. Wychodzi mi na jutro tak na gorąco 11,12,16,71,73 i/lub 9,11,12,21,37,45,50,65
ide
islandorka mogąc grać dwoma kuponami na losowanie po prostu ufam intuicji i nie kombinuję jak mam w zwyczaju
KONIEC MECZU - CHORWACJA W PÓŁFINALE!!!
23 - 37 srogie lanie
Reprezentacja Polski przegrała z Chorwacją 23:37. Zdarzyło się coś co nie mogło się przydarzyć gospodarzom... Wielka szkoda....
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Nic się nie stałopolacy nic się nie stało
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 241 568,00 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 700 000 zł
Medea.
Jutro Twoje liczby sprawdzę, bo w mojej metodzie liczby najlepiej sprawdzać w dniu losowania.
Jutro Twoje liczby sprawdzę, bo w mojej metodzie liczby najlepiej sprawdzać w dniu losowania.
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Sprawdziłem rozpiskę co na dwa kupony podzieliłem... wrrr, wyszło 4/10 nie wysłane i 3/10 wysłane ... atak 7/10 by było... Trzeba jednak pierwsza myśl!!!
Janosik z góry dziękuję.
Znikam bo niestety analizy moją metodą poza tymi dwoma zestawami nie dały mi na jutro żadnych poważnych typów Zaufam jak dziś pewnie intuicji
Znikam bo niestety analizy moją metodą poza tymi dwoma zestawami nie dały mi na jutro żadnych poważnych typów Zaufam jak dziś pewnie intuicji
torasn wstań tak aby oglądać ostatnie minuty meczu i poczuć ten jedyny smak emocji
Będę do godz. 23.
Medea 18,60
Janosik OK to zaraz dam Ci liczby a napiszesz najwyżej jutro jak sprawdzisz...
Andrew.
Możesz podać teraz, ale sprawdzę ... jutro.
Możesz podać teraz, ale sprawdzę ... jutro.
Krasnalka.
Andrew.
Mogę sprawdzić ... Powerball'a.
Mogę sprawdzić ... Powerball'a.
a poprzednio tylko 4 powtorki wiec mozna bylo liczyc na wiecej tym razem
Andrew;
Graj w 49's.
Graj w 49's.
parke i pewniaka trafil, mowilem ze dzis na niego uwazam bo skradnie show
W 49's gra się w ... Europie.
Janosik ale mi tam nie szło...Sister mam w Toronto to pare razy wysłała jakieś tam kilka dolców wpadło..ale ostatnio nie gram bo nie wierzę że się potem podzieli...
Andrew:
Brak ... wygranej w Powerball.
Brak ... wygranej w Powerball.
Wolę już w NY ..koleżanka mi wysyła, skan podsyła przed.. to jak co mam z czym się po sądach ciągać jak się nie podzieli...
JAnosik to dawaj liczby ...jeszcze 30 minut mamy,kumpela wychodzi z pracy to może wyśle... odkopali już ich spod śniegu
Andrew.
Nie mam liczb do tej Loterii.
Nie mam liczb do tej Loterii.
to sprawdź Janosik moje z soboty? nie wiedziałem powtarzać lub nie...3,17,29,55,67 plus 5 6,16,32,47,57 plus 2
TAm mapki Pasko też nic nie dają , bo zmienili liczbę kul pierwszych i dodatkowych dwa miesiące temu..nie ma w co lukać...
8,38,41,42,50,58 i 24 dzis z uk duzy 4 na 7
a bylo tak kiedys ze cala 7 mka z uk weszla w multi czwartek wieczor nast dzien
a bylo tak kiedys ze cala 7 mka z uk weszla w multi czwartek wieczor nast dzien
Już jutro....
6,14,30,38,73
2,3,22,43,69
1,18,27,46,57
3,17,31,44,79
6,14,30,38,73
2,3,22,43,69
1,18,27,46,57
3,17,31,44,79
Dobra Panie i Panowie do jutra. O 4 mam ranny wyjazd trza pospać. Miłego typowania, TS rozbicia! Wysokich wygranych dla wszystkich...po MILIONIE..jak mawiał kiedyś pewien Elektryk... co obiecał a nie dał...
jak tak nie idzie na malo liczb to wale jutro dyche i czekam na przelamanie
Przerwa.