Wpisy 1 087 836 – 1 087 935
31 sierpnia 2012 04:33 → 31 sierpnia 2012 12:18, 100 wpisów
mam pytanie wczoraj wysłałem 5z plusem w Multi Multi znam kolekturę i dokładną godzinę wysłania zakładu ,przez nie uwagę wyrzuciłem kupon do śmieci i teraz najważniejsze czy da się na podstawie daty i godziny wysłania kuponu sprawdzić w tej kolekturze jakie numery były na kuponie który wywaliłem do kosza bo nie wiem czy mam jechać 50 kilometrów z powrotem i grzebać w śmieciach ,pomóżcie proszę.
a dodam że wysłałem na chybił-trafił więc nie posiadam kuponu ze skreślonymi numerami inaczej bym nie zawracał głowy.
czy może ktoś wie coś na ten temat proszę o odpowiedz to ważne ponieważ dodam że wysłałem tę kupon na stawkę razy 10 więc jeżeli była by trafiona to sami rozumiecie to jest 18000 zł do odebrania więc gra warta świeczki a kupon leży w śmietniku 50 km od miejsca zamieszkania nie wiem czy jechać tam czy nie z każdą chwilą rośnie ryzyko że jak pojadę po niego to śmietnik będzie już pusty a kolekturę w której wysłałem kupon otwierają dopiero o 8:00 to za 2,5 godziny, kurde czy tu nikogo niema ,wiem może panikuje ale kto wie co los nam szykuje jeszcze nic nigdy nie wygrałem i może to głupio zabrzmi mam dziwne przeczucie że tam coś trafiłem .
to ja bym się wracał jak bym wiedzał gdzieto ndokładnie i o kturej otwierają serio
alexjarek a słyszałeś o facecie z Wrocławia sprawdził na jakims zadupiu kupon wykazało że nic niewygrał poczym okazało się że wygrał 10Mil niestety kupon wyrzucił
masz rację kimkolwiek jesteś wsiadam w auto i jadę po kupon jak go znajdę i już wrócę to dam znać jak sie skonczyla tasprawa jade
coja gadam to z plusem to nawet 1/5 140zł 2/5 100zł 3/540zł albo 200zł
Nasze MULTI MULTI w chorwackim buko-necie "Hrvatska Lutrija"
kursy:
1/80 3.75
2/80 14
3/80 64
4/80 275
5/80 1350
6/80 6500
https://www.lutrija.hr/lotokladenje
kursy:
1/80 3.75
2/80 14
3/80 64
4/80 275
5/80 1350
6/80 6500
https://www.lutrija.hr/lotokladenje
Ale w chorwackim buko-necie "Hrvatska Lutrija":
"W grach internetowych zarejestrować się mogą tylko dorośli obywatele Chorwacji, którzy mają poprawny adres e-mail, osobisty numer identyfikacyjny (PIN) oraz bankowości transakcyjnej (prąd) rachunek otwarty w RC."
"W grach internetowych zarejestrować się mogą tylko dorośli obywatele Chorwacji, którzy mają poprawny adres e-mail, osobisty numer identyfikacyjny (PIN) oraz bankowości transakcyjnej (prąd) rachunek otwarty w RC."
edi8
- niby wiem, że nie grasz w teesie, ale - nie wysłałeś ani jednego zakładu ? A siostra ?
marek33
- i jaki jakiś zwrocik ?
gg36
- pamiętasz, ile ogłaszali, że jest w puli - w poprzednim losowaniu ? bo coś mi się jakoś rachunki nietenteges
Pan Wojciech Szpil - ten z komunikatu - nie za bardzo by się nadawał na prowadzącego Chyba był trochę, że tak powiem z
j a r a n y
- niby wiem, że nie grasz w teesie, ale - nie wysłałeś ani jednego zakładu ? A siostra ?
marek33
- i jaki jakiś zwrocik ?
gg36
- pamiętasz, ile ogłaszali, że jest w puli - w poprzednim losowaniu ? bo coś mi się jakoś rachunki nietenteges
Pan Wojciech Szpil - ten z komunikatu - nie za bardzo by się nadawał na prowadzącego Chyba był trochę, że tak powiem z
j a r a n y
...wypłacono razem około 6,5 bańki ...
x 2 /to te około 50 % na wypłaty/ = 13 baniek...
x 1,25 / podatek na qlturę i stadiony /= 16,25
/3 = 5,5 mln zakładów
w przybliżeniu oczywiście...
a liczby na kulkach - poniżej 31, jako, że z "dat" niby "łatwe"
dobrego dnia
x 2 /to te około 50 % na wypłaty/ = 13 baniek...
x 1,25 / podatek na qlturę i stadiony /= 16,25
/3 = 5,5 mln zakładów
w przybliżeniu oczywiście...
a liczby na kulkach - poniżej 31, jako, że z "dat" niby "łatwe"
dobrego dnia
r36
ja nie ogląam losowań- a swoją drogą wstydzą się pewnie pomyłki o ponad 1,5mln
ja nie ogląam losowań- a swoją drogą wstydzą się pewnie pomyłki o ponad 1,5mln
gg
a ile ogłaszane było w poprzednim, że jest w puli - pamiętasz ?
a ile ogłaszane było w poprzednim, że jest w puli - pamiętasz ?
Witajcie. Hej!
r36
sprawdzałem we srodę ale ok.10.00 i było 18,2-18,3mln- także pula prawdopodobnie hulała
sprawdzałem we srodę ale ok.10.00 i było 18,2-18,3mln- także pula prawdopodobnie hulała
no właśnie
od blisko 18 dobiło tylko do tych 22 - 23 - i nie wydało- moja wina -
nie dokładałem między 18.30 a 22.00
Janosik 2009
dobra - niestety czas
poowwwoooo
od blisko 18 dobiło tylko do tych 22 - 23 - i nie wydało- moja wina -
nie dokładałem między 18.30 a 22.00
Janosik 2009
dobra - niestety czas
poowwwoooo
gg36.
Losowanie oglądałem, ale wczoraj nie grałem.
Losowanie oglądałem, ale wczoraj nie grałem.
Robal 36.
Janosik
tak z rana ?
edi8
te stawki tamte - szooook, normalnie szoooooook...
No - wie, co robi...
thx i pozdrów
dobrego dnia
tak z rana ?
edi8
te stawki tamte - szooook, normalnie szoooooook...
No - wie, co robi...
thx i pozdrów
dobrego dnia
Trochę ludzi zagra w niemieckie lotto, i ta kumulacja tak dużo nie urośnie.. .
dobry ja tez lipa wczoraj jak zwykle w mini 2/5 ide po bułeczki
Dzień dobry.Miłego dnia.
Kumulacja i marzeń ciąg dalszy.
Kumulacja i marzeń ciąg dalszy.
www.lotto.de
Aby zobaczyć na tej stronie tabele wygranych trzeba kliknąć na : Lotto6aus49
Aby zobaczyć na tej stronie tabele wygranych trzeba kliknąć na : Lotto6aus49
Emerytka.
Jesteś żoną Multipaskowego emeryta ?
Jesteś żoną Multipaskowego emeryta ?
Emerytka.
Wiem, że nie jesteś żoną. Żartowałem.
Wiem, że nie jesteś żoną. Żartowałem.
Jackwar.To za 4 w Mini.
Jackwar
Janosik
Janosik
Mam 300 km do niemieckiej kolektury, ale .....
janosik , z wawy jest 560 do granicy a pociągiem niecałe 6 godzin ale mam siostre w niemczech , warto grać ?
Jak będzie 20 000000 euro, to pojde do Niemiec i wyslę.
Jackwar.
Warto jest grać, bo nie ma PODATKU.
Warto jest grać, bo nie ma PODATKU.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 279 000
Wit am wszystkich ale ts zarobilo na gym oszustwie 4/6. 53zl zlodzieje
diti: Jak za dużo 4/6 padnie i innych wygranych to niestety takie małe są wygrane. Oni dają dany procent na wygrane od wpłat.
trisetum: Za 4/6 wygrana chyba nie może być mniejsza niż 36 złotych.
Pawcio
chyba może ...
- na wygrane 3 stopnia - przeznaczany jest zmienny % z wpływów...
chyba może ...
- na wygrane 3 stopnia - przeznaczany jest zmienny % z wpływów...
obserwatorzy z ramienia -
skoro macie takie zajefajne serwery - szybko zliczają i te inne sprawy - nie możecie podawać - bez ściemy - transparentnie i rzetelnie w ramach przejrzystości działań - rzeczywistej bieżącej puli i ilości zawartych pojedynczych zakładów ?
Po co te wszystkie takie fiku miku ? -
"przewidywana hohohoho"
"można nawet"
taaaaaaaaa
albo i więcej
3/6 miałem - fartem i
zarobiony jestem
skoro macie takie zajefajne serwery - szybko zliczają i te inne sprawy - nie możecie podawać - bez ściemy - transparentnie i rzetelnie w ramach przejrzystości działań - rzeczywistej bieżącej puli i ilości zawartych pojedynczych zakładów ?
Po co te wszystkie takie fiku miku ? -
"przewidywana hohohoho"
"można nawet"
taaaaaaaaa
albo i więcej
3/6 miałem - fartem i
zarobiony jestem
Robal.
Doprowadziłbyś TS do bankructwa ?
Doprowadziłbyś TS do bankructwa ?
e46
nieeeeee, ja , że żadne sztuczki magiczki nie
pomogą tym dziadkom leśnym i sami się doprowadzą
nieeeeee, ja , że żadne sztuczki magiczki nie
pomogą tym dziadkom leśnym i sami się doprowadzą
skarbu nie mają ale pieniądze wydają
remontują schody wejściowe , ciekawe ile to kosztuje , skończyli remontować gabinet ministra budzanowskiego gdzie meble nowe kosztowały 250 tyś a ciekawe ile remont
remontują schody wejściowe , ciekawe ile to kosztuje , skończyli remontować gabinet ministra budzanowskiego gdzie meble nowe kosztowały 250 tyś a ciekawe ile remont
Trisetum , kible też remontują sukcesywnie , kupe kasy co roku wydają na remonty