Wpisy 1 087 736 – 1 087 835
30 sierpnia 2012 22:47 → 30 sierpnia 2012 23:35, 100 wpisów
Pasko
A ja miałam że komputer mi siada lub łącze mi padło. Dzięki za wyjaśnienie
A ja miałam że komputer mi siada lub łącze mi padło. Dzięki za wyjaśnienie
Nie można było wejść na strone ani z komputera, ani z telefonu, ani ze smarfona
sambiana
To tak jak ja cholerny asekurant. Zamiast nie myśleć tylko skreślać i miałabym z moich kombinacji numerologicznych 4/6 w lotto oraz 3/5 zaczęłam główkować i klapa
To tak jak ja cholerny asekurant. Zamiast nie myśleć tylko skreślać i miałabym z moich kombinacji numerologicznych 4/6 w lotto oraz 3/5 zaczęłam główkować i klapa
paskoo...
A już szczególnie mnie dobiło, że :
Liczby wyliczone numerologicznie do mm na 22.15
27,29,34,36,41,43,69,71,78,80
i opcjonalnie :
4,6,11,13,14,15,18,25,32,39,42,46,51,53,60,67
I sobie to zamieściłam na profilu w księdze gości, ale nie puściłam w realu a całkiem sporo z opcjonalnych weszło
Liczby wyliczone numerologicznie do mm na 22.15
27,29,34,36,41,43,69,71,78,80
i opcjonalnie :
4,6,11,13,14,15,18,25,32,39,42,46,51,53,60,67
I sobie to zamieściłam na profilu w księdze gości, ale nie puściłam w realu a całkiem sporo z opcjonalnych weszło
Dzisiaj przezornie nie zagrałem
scolls z głowy na bardzo szybko bo jak zwykle malo brakowalo a bym zapomniala w ogole zatypować
emeryt....tak w Warce tylko Warecki był a tak to żubrzysty a teraz tylko mirinda mi się ostała
Robi śię ciekawie.
Niemiecka kumulacja 12 000000 euro ~ 50 000000 złotych
Polska kumulacja 30 000000 złotych.
Niemiecka kumulacja 12 000000 euro ~ 50 000000 złotych
Polska kumulacja 30 000000 złotych.
scolls ano szkoda ale tu się 12 skreśla a w realu pewnie bym przekombinowała
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
kurde szkoda bo z tego systemu w realu to by juz byla przy takiej kumulacji niezla kasa
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto
Czy ktoś wie, jaka była rzeczywista pula na szóstki? Teoretycznie max 23,2 mln...
Pasko kupuje twoją stronę jak wezmę te 30 baniek lilka będzie adminem
>> bolek31
Dzięki Czyli do 25 daleko, stąd pewnie teraz tylko 30... Mówiłem, że początek roku szkolnego to nie najlepszy moment na kumulacje...
Dzięki Czyli do 25 daleko, stąd pewnie teraz tylko 30... Mówiłem, że początek roku szkolnego to nie najlepszy moment na kumulacje...
>> nok66
Jak ja zgarnę pulę, zaproponuję Pasko podwyższenie wygranych w lidze typujących 10-15-krotnie (więcej się nie da, by nie płacić podatku)
Jak ja zgarnę pulę, zaproponuję Pasko podwyższenie wygranych w lidze typujących 10-15-krotnie (więcej się nie da, by nie płacić podatku)
ja tez uciekam bo mnie cos glowa boli dobranoc wszystkim i snijcie cyferki zeby wygrac 30 banieczek
U mnie w komputerze pokazało, że na stronie było 645 użytkowników.
Scolls. Nadal atakujesz te euromillions ?
Jeśli chodzi o kwestie astrologiczno-numerologiczne to podsumowując :
Liczby z horoskopfree Bliźniętom i Wodnikom przyniosły 2/6 w multi w mini nic, ale z pozostałych znaków można skołować 7,16,24 czyli trójkę po dokonaniu miksa powtarzających się cyfr. W lotto bliźnięta 1/6 a z reszty znaków można było wykombinować 4/6.
Z liczb z Gwiazdy mówią Panna mogła mieć 2/3 reszta w porywach 1/3 w multi. Do mini wodnik mógł skołowac aż dwie cyfry bo 16/24 a jakby pożyczył od rybek 7 to miałby trójkę. Wodnik miała wytypowaną przez astrologa trójkę 4/16/24 czyli do lotto zostawała mu 4 a mógłby jeszcze buchnąć strzelcowi 12,wadze 21 a pannie 8 i czwóreczka w lotto by była. No niestety trzeba mieć farta by owego miksa dobrze zrobic
Liczby z horoskopfree Bliźniętom i Wodnikom przyniosły 2/6 w multi w mini nic, ale z pozostałych znaków można skołować 7,16,24 czyli trójkę po dokonaniu miksa powtarzających się cyfr. W lotto bliźnięta 1/6 a z reszty znaków można było wykombinować 4/6.
Z liczb z Gwiazdy mówią Panna mogła mieć 2/3 reszta w porywach 1/3 w multi. Do mini wodnik mógł skołowac aż dwie cyfry bo 16/24 a jakby pożyczył od rybek 7 to miałby trójkę. Wodnik miała wytypowaną przez astrologa trójkę 4/16/24 czyli do lotto zostawała mu 4 a mógłby jeszcze buchnąć strzelcowi 12,wadze 21 a pannie 8 i czwóreczka w lotto by była. No niestety trzeba mieć farta by owego miksa dobrze zrobic
Dopisano wygrane multi multi
Scolls. Poszukaj w archiwum Jedynki, to może znajdziesz tę audycję o świadomych snach.
Znikam, bo piszę z komputera rodziców a to zabytek przedpotopowy i strasznie wolno chodzi.
Dobranoc
Dobranoc
Bonus Multi Multi: 210 000 złotych
Te 326 osób mimo wszystko było daleko od bycia milionerami. Bo szóstka na to losowanie nie była przewidziana. Kumulacja musi trwać, żeby podreperować słabe dochody Totalizatora.
Ostatnio to totalizator ma same słabe okresy. I nie sądzę, żeby się poprawiło po wprowadzeniu Lotto Plus na co liczy totalizator.
przed tym losowaniem 128 osób miało 5/6
różnica jest, ale liczby małe teraz padły
różnica jest, ale liczby małe teraz padły
Stronka dzisiaj padla i teraz pisze z tel.:/ sambiana chcialam Ci pogratulowac brawo scolls jeszcze nie dzisiaj:p pozdr. wszystkich hehe i znowu kumulacja i bonusik tez urosl:
Ciekawe czy się zakończy kumulacja w sobotę, czy będziemy mieli we wtorek 40 milionów, a w czwartek 55 milionów.
>> MCSI
Kumulacja zostanie rozbita, ale pod koniec września będziemy mieli kolejną...
Kumulacja zostanie rozbita, ale pod koniec września będziemy mieli kolejną...