Wpisy 1 087 936 – 1 088 035
31 sierpnia 2012 12:19 → 31 sierpnia 2012 12:57, 100 wpisów
jackwar.....nie mam przedziału od 40-80.Gdybym takowy miała to nie mogłabym nic robić tyl;ko cały dzień nad liczbami siedzieć
Lila...wiemja też myśe o zalożeniu zeszycika, ale szczerze to mi się niechce tego rozpisywać i siedzieć nad tym
dziś znajoma dzwoniła jak się sprawdza kaskadę bo wczoraj kupiła 15 kuponów by 3 bilety dostać na stadion narodowy
w sobotę mają grać w fudbol amerykanski
w sobotę mają grać w fudbol amerykanski
michellex...to co ja mam to mąż zaczął a ja prowadzę dalej i na tym polegam
lila
szlag
326 x 2919,10 = 8 %
951 626,60 = 8 %
x =100 %
x= 11895332,5 /- to jest owe 50-52 % z puli przeznaczanej na wygrane.../ czyli tak cirka x dwa = 23790665
x1,25 - /podatek stadionowy, nie wliczany w te koszta/zyski / = 29738331,25 co , dzielone przez cenę zakładu daje
9912777,083 zakłady
noż kurdebalans - też inaczej
szlag
mykam
szlag
326 x 2919,10 = 8 %
951 626,60 = 8 %
x =100 %
x= 11895332,5 /- to jest owe 50-52 % z puli przeznaczanej na wygrane.../ czyli tak cirka x dwa = 23790665
x1,25 - /podatek stadionowy, nie wliczany w te koszta/zyski / = 29738331,25 co , dzielone przez cenę zakładu daje
9912777,083 zakłady
noż kurdebalans - też inaczej
szlag
mykam
Kto ma ochotę spotkac Konrado Moreno to jutro od godz. 10-18 tej będzie przy M-1 w Bytomiu. Tam będzie dziń ARBUZA
felicjan czyli konrado nie będzie prowadził lotto w sobote,
całe szczęście
całe szczęście
lila,michellex i pozostali ,ze strony onetuTotalizator pracuje też
nad wprowadzeniem
do obiegu nowej gry
typu âWin for Lifeâ. Są
to gry w których
wygrywa się określone
sumy pieniędzy.
Wygrane wypłacane
przez długi czas, np.
przez 25 lat, jak we
Włoszech. Gra w
portfolio Totalizatora
ma pojawić się jeszcze
w tym roku.
nad wprowadzeniem
do obiegu nowej gry
typu âWin for Lifeâ. Są
to gry w których
wygrywa się określone
sumy pieniędzy.
Wygrane wypłacane
przez długi czas, np.
przez 25 lat, jak we
Włoszech. Gra w
portfolio Totalizatora
ma pojawić się jeszcze
w tym roku.
Witam wszystkich.
Lila.
To się tam spotkamy.
To się tam spotkamy.
Może i Jocia się zjawi.
emerytko.....może i jestem lekko ześwirowana ale nie na tyle żeby,jechać tylko po to,by zobaczyć Torreadora
rustu...lepiej kase od razu dostać i ulokować, a nie na takie ratyprzez tyle lat oni beda obracać kasa wygranych?
Żartuję.
Ale ja mam niedaleko i lubię arbuzy.
Ale ja mam niedaleko i lubię arbuzy.
Michellex
bolek...niedługo się do Bydgoszczy nicolla przeprowadza to też tam wpadnę
ja z tej oferty ts nie skorzystam albo kasa od razu albo nie gram bo skąd mogę wiedzieć co bęndzie za 25lat?
rustu...ale za kuponiki kasuja od razu, a wygrana przez 25 lat wypłacać beda? to przez te 25 lat niezle by ci ta kasa urosła jakbyś sam ją sobie w dobrym miejscu ulokował, a tak masz gołą wygraną i to też niepewnąi nawet człowiek po zgarnieciu paru baniek by niemógł zaszaleć kicha
rustu...to tak jak z tą ofertą dla starszych.Przepiszesz bankowi mieszkanie i dostaniesz od nich 800 zeta miesięcznie.Np ostatnio oglądałam babka 70 lat,dom warty ponad 600 tyś a oni jej do emerytury 700 zeta dodawali w sumie nawet jak kobiecina pożyłaby jeszcze 20 lat to daliby jej mniej więcej 200 tyś a chata warta ponad 600,śmiech na sali
mala557 witaj
ale nas po świecie porozrzucało
mala557 kalifornia
rustu2009 las palmas
lilcia...Kosmos...
ale nas po świecie porozrzucało
mala557 kalifornia
rustu2009 las palmas
lilcia...Kosmos...
lilka super mam zamiar wygrać w te urlop bo chcę zwiedzić parę miejsc
rustu2009 ja po całym świecie jeżdzę
rustu2009 ja po całym świecie jeżdzę
rustuuuuu.....aaaaaaaaaa kosmos karwa dopiero zajarzyłam ja myślałam że,ten kosmos to do tego co wcześniej napisałam
rustu2009 toż to my światowi jesteśmy nie każdy ma tak dobrze Las Palmas łał
rustu..ani się siada ani nie wpada ani nie ląduje ani nie startuje
michellex...wczoraj się wyspałam do 22-giej a max tak się darł że się obudziłam a spać poszłam o 3 nad ranem
mala557 no ba dziś las palmas jutro las vegas a jak wygram 6tkę to mnie wywiozą do las-u hehehe
Lila...dzisiaj pogoda w ogóle nie do myślenia, tylko do spania
lilcia żeby nie to żeś ty w ciąży to za tą 13 bym ci klapsa dał
rustuuuudobra niech Ci będzie.13 wskoczy..........tylko nie teraz o 14-tej